33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Re: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Ο Αγγελίδης για Κλάους
Η προπόνηση του ΠΑΟΚ στην Τούμπα τελειώνει σε λίγο και ο Στέφανος Αθανασιάδης αναμένεται να ανέβει στα γραφεία για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.
Λίγο μετά τις 19:00 έφτασε στα γραφεία της Μικράς Ασίας και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιάκωβος Αγγελίδης ώστε να προχωρήσει η διαδικασία των υπογραφών στο νέο συμβόλαιο του Κλάους το οποίο θα είναι τετραετές.
Άλλωστε ο Ζήσης Βρύζας βρισκόταν από νωρίς στα γραφεία της Τούμπας. Σύντομα λοιπόν αναμένεται να πάρει επίσημη μορφή η συμφωνία ομάδας και παίκτη και να βγει και σχετική ανακοίνωση.
http://inpaok.com/196835/%CE%BF-%CE%B1% ... %85%CF%82/
Η προπόνηση του ΠΑΟΚ στην Τούμπα τελειώνει σε λίγο και ο Στέφανος Αθανασιάδης αναμένεται να ανέβει στα γραφεία για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.
Λίγο μετά τις 19:00 έφτασε στα γραφεία της Μικράς Ασίας και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιάκωβος Αγγελίδης ώστε να προχωρήσει η διαδικασία των υπογραφών στο νέο συμβόλαιο του Κλάους το οποίο θα είναι τετραετές.
Άλλωστε ο Ζήσης Βρύζας βρισκόταν από νωρίς στα γραφεία της Τούμπας. Σύντομα λοιπόν αναμένεται να πάρει επίσημη μορφή η συμφωνία ομάδας και παίκτη και να βγει και σχετική ανακοίνωση.
http://inpaok.com/196835/%CE%BF-%CE%B1% ... %85%CF%82/
Επιτηδες το εκαναν σιριαλ για να μην ασχολουμαστε με τις μη μεταγραφες.Κλασσικη στρατηγικη.ΠΑΟΚ είσαι 
Sent from my campfire using smoke signals

Sent from my campfire using smoke signals
- Μπαρκαρούτσος
Θα έσκαγε καμιά ανακοίνωση για Baroni - Zec - Emeghara και θα λέγαμε "Στα @@ μας ρε, ανανέωσε ο Κλάους;;;" 

- hasio_john
Φίλε είσαι καλή πένα εδώ στο site και τα λες ωραία, αλλά εδώ είσαι φάουλ όμως!teod1980 έγραψε:Όποιος δε γουστάρει όπως έγινε.......
ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
..........
Τραγικό αυτό το ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ που λες και ΔΕΝ κολλάει στην ΠΑΟΚτσίδικη κουλτούρα!
Με την ίδια λογική και σένα αν δεν σου αρέσουν μερικές γνώμες μπορείς να κάνεις και συ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!
Μου θυμίζει τακτική κυβέρνησης που σε γ@μάνε από παντού και αν πας να πεις κάτι έρχεται το ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ...
Είμαστε που είμαστε όλοι τσιτωμένοι με αυτά που γίνονται στην ομάδα, να μην εκραγούμε και στο τέλος με αυτά που βλέπουμε! Φιλικά ...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Παρ 12 Σεπ 2014, 19:12, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Ekatnetworkltd
Και εγώ το πιστεύω αυτό che για δέκα μύρια και θα παίζει κσι πιό απελευθερωμένα έξω!
- Μπαρκαρούτσος
Μόλις θα έκανα παρατήρηση, είδα το post του hasio..hasio_john έγραψε:Φίλε είσαι καλή πένα εδώ στο site και τα λες ωραία, αλλά εδώ είσαι φάουλ όμως!teod1980 έγραψε:Όποιος δε γουστάρει όπως έγινε.......
..........
Τραγικό αυτό το ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ που λες και ΔΕΝ κολλάει στην ΠΑΟΚτσίδικη κουλτούρα!
Με την ίδια λογική και σένα αν δεν σου αρέσουν μερικές γνώμες μπορείς να κάνεις και συ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!
Μου θυμίζει τακτική κυβέρνησης που σε γ@μάνε από παντού και αν πας να πεις κάτι έρχεται το ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ...
Είμαστε που είμαστε όλοι τσιτωμένοι με αυτά που γίνονται στην ομάδα, να μην εκραγούμε και στο τέλος με αυτά που βλέπουμε! Φιλικά ...
Δεν χρειάζονται τα "ΣΣΣΣ" teod, ο παίχτης έκλεισε, χαρήκαμε όλοι, ας μη προκαλούμε..

- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Γεια σου ρε Bono!Bono. έγραψε:Οταν ο ΠΑΟΚ βρει σέντερ-φορ που σκοράρει σταθερά 20 παστέλια τη σεζόν με λιγότερα λεφτά, τότε ναι θα είναι ακριβός ο Κλάους. Αν όμως δεν με απατάει η μνήμη μου, τέτοιο φορ δεν θυμάμαι να είχαμε τα (πολλά) τελευταία χρόνια.
Μέχρι τότε πάντως Κλάους γερά και γ@μ@ τα μουνι@!!!
Γραφτε ρε πιο συχνα και συ και ο Pan Kan.
Αντε μπράβο.
Καλά το ΣΣΣΣΣΣΣΣ πήγαινε στο παρελθόν, αλλά δε πειράζει όποιος κατάλαβε κατάλαβε.
Δε πήγαινε σε όλους.
Όλοι στην κωλοτούμπα είναι πρώτοι.
Anyway ας πέσουν οι υπογραφές και εδώ είμαστε. Παρακαλώ να διαβάζετε όλα τα ποστ μου στο κάθε θέμα και να μην βγάζεται συμπεράσματα από ένα. Αλυσίδα είμαι...
Bono. γερά, σε βαστάει η ηλικία σου και για πάνω από ένα τοστ το 15νθήμερο.
υγ. HASIO άσε για την συγκυβέρνηση να τα χωνουμε αλλου, καμία σχέση το ένα ΣΣΣΣ με το άλλο....
Όσο για την ΠΑΟΚτσίδικη κουλτούρα έχει ξεχειλώσει μάγκες από το 2010, γ@μήστε το μη το πιάνετε...
Δε πήγαινε σε όλους.
Όλοι στην κωλοτούμπα είναι πρώτοι.
Anyway ας πέσουν οι υπογραφές και εδώ είμαστε. Παρακαλώ να διαβάζετε όλα τα ποστ μου στο κάθε θέμα και να μην βγάζεται συμπεράσματα από ένα. Αλυσίδα είμαι...

Bono. γερά, σε βαστάει η ηλικία σου και για πάνω από ένα τοστ το 15νθήμερο.
υγ. HASIO άσε για την συγκυβέρνηση να τα χωνουμε αλλου, καμία σχέση το ένα ΣΣΣΣ με το άλλο....
Όσο για την ΠΑΟΚτσίδικη κουλτούρα έχει ξεχειλώσει μάγκες από το 2010, γ@μήστε το μη το πιάνετε...
teod1980 έγραψε:Όποιος δε γουστάρει όπως έγινε.......
άντε γιατί που είσασταν όλοι με τον χαμηλού αναστήματος.....
Κλαους γερα με τσαμπουκα....
Τα πήρες αναδρομικά παλήκαρε και πολύ καλά έκανες...
Επειδή είναι άχρηστοι και πληρώσαν παλτά και παλτά θα ήταν άδικο να την πλλήρωνες εσύ...
και λιγα λες κουμπαρε
αντε γιατι ξαναρχισαμε ταχυρυθμα μαθηματα λογιστικης
500+bonus,<700,600-650+ ναχαμε να λεμε,κοκ.
Αναδρομικα δεν το λες γιατι ειναι λιγα σε σχεση με αλλους, συνολικα.
Και στο φιναλε αν ειναι πολλα, μην τα πληρωνετε ρε παιδια.
Πατε παρτε κανενα με λιγοτερα λεφτα αλλα μην εχετε απαιτησεις
για περισσοτερα απ αυτα που δινετε.
Δινει πολλα,μας εβαλες μεσα,δεν δινει πολλα,που πας ξεβρακωτος στ αγγουρια.
Ας αποφασισουμε τι θελουμε επιτελους.
Και καλο θα ητανε να βλεπουμε και στις παρακειμενες γειτονιες τι γινεται.
Ρε λετε να εβαλε κανενα μυστηριο ορο ο Στεφανος και γι αυτο να
καθυστερουν οι υπογραφες?
φαντασου να θελει τον εξης ορο στο συμβολαιο.
"Εαν επαναπροσληφθει ο Σαντος εγω παιρνω το καπελακι μου και φευγω".
Και σαν Θωμας(απιστος) που ειμαι θελω να δω το συμβολαιο.
καθυστερουν οι υπογραφες?
φαντασου να θελει τον εξης ορο στο συμβολαιο.
"Εαν επαναπροσληφθει ο Σαντος εγω παιρνω το καπελακι μου και φευγω".

Και σαν Θωμας(απιστος) που ειμαι θελω να δω το συμβολαιο.

- ΑποστόληςΑ
Μπορεί και να έχεις δίκιο.Holypaok έγραψε:Επιτηδες το εκαναν σιριαλ για να μην ασχολουμαστε με τις μη μεταγραφες.Κλασσικη στρατηγικη.
Έτοιμοι για τις υπογραφές
Στέφανος Αθανασιάδης και Ιάκωβος Αγγελίδης βρίσκονται στα γραφεία της Τούμπας και από λεπτό σε λεπτό αναμένονται οι τελικές υπογραφές.
Η ΠΑΕ μάλιστα δημοσίευσε τη σχετική φωτογραφία στον επίσημο λογαριασμό της στο twitter και σχολίασε χαρακτηριστικά "Όλα έτοιμα για τις υπογραφές!", δείχνοντας και με τον πλέον επίσημο τρόπο ότι τα πάντα έχουν μπει στην τελική ευθεία.
http://www.paok24.com/podosfairo/1755/e ... -ypografes
Στέφανος Αθανασιάδης και Ιάκωβος Αγγελίδης βρίσκονται στα γραφεία της Τούμπας και από λεπτό σε λεπτό αναμένονται οι τελικές υπογραφές.
Η ΠΑΕ μάλιστα δημοσίευσε τη σχετική φωτογραφία στον επίσημο λογαριασμό της στο twitter και σχολίασε χαρακτηριστικά "Όλα έτοιμα για τις υπογραφές!", δείχνοντας και με τον πλέον επίσημο τρόπο ότι τα πάντα έχουν μπει στην τελική ευθεία.
http://www.paok24.com/podosfairo/1755/e ... -ypografes
- Μπαρκαρούτσος
- ΑποστόληςΑ
700 χιλιάρικα X 4 είναι τελικά; Να βράσω το τριμμένο (και τρύπιο) BLUE JEAN.