Για τον Αποστολη(πενταχρονος) μιλας?Dimg4 έγραψε:Ελεος. 5 χρονων παιδακια πιο ωριμες συμπεριφορες εχουν και δεν κλαιγονται καθε 10 λεπτα στους μοντ για να τιμωρουν το υπολοιπο φορουμ. Αηδια καταντησε
Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
- ΑποστόληςΑ
Ο Αποστολης πουλεν ειναι ρεprist64 έγραψε:Για τον Αποστολη(πενταχρονος) μιλας?Dimg4 έγραψε:Ελεος. 5 χρονων παιδακια πιο ωριμες συμπεριφορες εχουν και δεν κλαιγονται καθε 10 λεπτα στους μοντ για να τιμωρουν το υπολοιπο φορουμ. Αηδια καταντησε
- ΑποστόληςΑ
- Μπαρκαρούτσος
Dimg4, σας έχουμε πει πόσες φορές να μην τη λέτε ο ένας στον άλλον, για καναδυό μέρες ήσασταν και κομπλέ (
) μεταξύ σας, και παρ'όλα αυτά μας γράφεις κανονικά και τώρα κάθεσαι και ρίχνεις σπόντα. Δηλαδή από το να σε μπει η ιδέα στο μυαλό, μέχρι να πληκτρολογήσεις και να πατήσεις υποβολή, δεν σε έρχεται να το κόψεις ρε γαμώτο;;; Ήμαρτον...
Goran, το ίδιο ισχύει για 'σένα.
Όποιος το επαναλάβει, θα φύγει για έναν μήνα...

- teo4giannitsa
Dimg4, σας έχουμε πει πόσες φορές να μην τη λέτε ο ένας στον άλλον, για καναδυό μέρες ήσασταν και κομπλέ (
) μεταξύ σας, και παρ'όλα αυτά μας γράφεις κανονικά και τώρα κάθεσαι και ρίχνεις σπόντα. Δηλαδή από το να σε μπει η ιδέα στο μυαλό, μέχρι να πληκτρολογήσεις και να πατήσεις υποβολή, δεν σε έρχεται να το κόψεις ρε γαμώτο;;; Ήμαρτον...

Δεν έχω καμμια όρεξη δεν με αρεσε το αμπαλος για παικτη του ΠΑΟΚace79grpaok έγραψε:Dc και την καλησπέρα αν θες no problem ,εορπτολ λέω και εγώ δεν θα πεταχτείς να πάρεις το μέρος οποιουδήποτε εχω αντιπαράθεση?
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ace79grpaok έγραψε:παοκβιε μεγαλη καρδια![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ δεν ξερω γιατι μαλωνατε απλα ειπα να χοθω για τον τζερτζελο κανε δουλεια σου
επισης σας μπαναρω ολους για να κατσω μονος μου στο φορουμ και να κανω οτι γουσταρω![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
θα αφησω μονο τον φιλο τσε για να εχω με καποιον να μιλαω
![]()
Καντο ρε εις να τελειώνουμε με τον καθένα εδω μεσα
Μοντς σκεφτείτε το
ΠΑΟΚμανια μονο εις και Τσε η επισκεψιμότητα θα παει στο θεό

- Μπαρκαρούτσος
Μη μιλάς για θεούς, δεν βλέπεις τι κουβέντα γίνεται παραδίπλα; Άσ'το...πες ότι θα γίνει της μάνας του πρεζέμπορα!
Ρόμαν, μια που είπες για πρέζα, να θυμίσω σε όλους πως εγώ πρώτος τη δοκίμασα εδώ μέσα, πρώτος είπα πως μπορεί να φαίνεται καλή αλλά στην τελική δηλητήριο είναι, πρώτος την έκοψα και τώρα είμαι έξι μήνες καθαρός, με λένε cellophan και είμαι εντάξει........κονκάρδα το φόρουμ δίνει ή μόνο κουλουράκια και φιλικά χτυπήματα στην πλάτη;;;

"Συγγνώμη Γρηγόρη αλλά..."??? Αυτή τώρα είναι σοβαρή απάντηση ενός απ τους συντονιστές του forum??? Και ποιος είσαι του λόγου σου αδερφέ @pgetsos που θα κρίνεις αν σβήστηκε καλώς ή κακώς το post μου??? Αυτός που το έσβησε και στον οποίο απευθυνόταν το προηγούμενο post μου χρειάζεται συνήγορο του εσένα να απαντήσει??? Απάντησε σε παρακαλώ @pgetsos, όχι μόνο χαρακτηρισμούς των απόψεων μου δίχως παρατιθέμενα στοιχεία (το συγκεκριμένο μου post που χαρακτηρίζεις τουλάχιστον) ελέω "εξουσίας" εδώ μέσα!!!pgetsos έγραψε:Συγγνώμη Γρηγόρη αλλά το ποστ σου είσαι άκρως ειρωνικό χαρακτήρα και με μπηχτές. Καλώς σβήστηκε από όποιον σβήστηκε
Κάνεις ολοφάνερα κριτική των απόψεων μου με χαρακτηρισμούς, εκ του ασφαλούς όμως, δίχως στοιχεία που να αποδεικνύουν τα γραφόμενα σου??? Στοιχεία μάλιστα τα οποία, κάποιος άλλος συντονιστής φρόντισε πρώτα να τα εξαφανίσει??? Αυτό είναι τουλάχιστον καθαρή ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΙΑ ή μήπως κάνω λάθος???
Κύριοι, αν έχετε στοιχεία και πραγματική πίστη στην άποψη-κριτική σας απέναντι στα δικά μου γραφόμενα, σας προκαλώ να βγάλετε ξανά το post μου ("πάνω" σ αυτό του @tzoker) στον αέρα, να το διαβάζουν συνέχεια και να το κρίνουν όλοι οι συμφορουμίτες αν περιέχει ειρωνείες και μπηχτές (όπως λανθασμένα και τελείως άδικα επικαλείται "στον αέρα" ο @pgetsos), οπότε τότε να αποφανθούν αν καλώς θα έπρεπε να σβηστεί απ όποιον σβήστηκε!!!!
Βγάλτε το μάλιστα δίπλα δίπλα με την εύκολη δίχως στοιχεία κριτική με χαρακτηρισμούς που ασκεί με το εν λόγω post του ο συντονιστής @pgetsos!!!!
Ναι, την δέχομαι την κριτική αλλά φανερά, όχι "κρυμμένη στις σκιές" ενός εξαφανισμένου post μου!!!!
Αν πάλι θέλει, ας βγει λοιπόν, τώρα ή αργότερα, δεν βιάζομαι, ο συγκεκριμένος moderator που το έσβησε, να απαντήσει με βάση την κοινή λογική και το δίκαιο στο προηγούμενο post μου κι όχι να παίζετε οι συντονιστές μαζί μου το "σύστημα μπαλάκι" ή γνωστότερο και ως "απ τον Άνα στον Καϊάφα", θολώνοντας τα νερά και αφήνοντας υπονοούμενα για το πρόσωπο μου δίχως καμία απόδειξη!!!!
Το να εξαφανίσετε πρώτα το post και κατόπιν να κάνετε (κάνεις προσωπικά @pgetsos) τέτοιου είδους κριτική ρίχνοντας λάσπη στον ανεμιστήρα δεν σας (σε) τιμά ιδιαίτερα, ούτε εσάς (εσένα) και ακόμα περισσότερο τις μεθόδους σας (σου) μέσα σ αυτό το οπαδικό forum PAOKmania των Π.Α.Ο.Κ.τσήδων οπαδών!!!!
RoMaN έγραψε:Dimg4, σας έχουμε πει πόσες φορές να μην τη λέτε ο ένας στον άλλον, για καναδυό μέρες ήσασταν και κομπλέ () μεταξύ σας, και παρ'όλα αυτά μας γράφεις κανονικά και τώρα κάθεσαι και ρίχνεις σπόντα. Δηλαδή από το να σε μπει η ιδέα στο μυαλό, μέχρι να πληκτρολογήσεις και να πατήσεις υποβολή, δεν σε έρχεται να το κόψεις ρε γαμώτο;;; Ήμαρτον...
RoMaN, τι βλέπω μετά λύπης μου εδώ??? "Πέσιμο" κι από σένα??? Συντονισμένη, οργανωμένη, τελείως αστήριχτη και άδικη επίθεση με ανακρίβειες διαπιστώνω απ τα 2 νεαρότερα άτομα της ομάδας των αγαπητών moderators, @RoMaN & @pgetsos ή κάνω κάποιο λάθος??? Πολύ λυπάμαι σας λέω ειλικρινά και τους δύο νεαροί μου, γιατί την αδικία δεν την σηκώνω και θα την πολεμάω μέχρι τα στερνά μου, να το ξέρετε!!!!
RoΜan, αν κατάλαβα καλά με απειλείς προσωπικά εξομοιώνοντας με με τον Dimg4??? Είναι δίκαιο και λογικό αυτό που κάνεις??? Πότε σου (σας) έχω δώσει τέτοιο δικαίωμα??? Για ψάξε καλά να το βρεις σε παρακαλώ πολύ!!!!
Αν πάλι ατυχώς μπερδεύεσαι με τις αναφορές μου που έχω κάνει ιδιωτικά σε σας για το συγκεκριμένο άτομο, βγαλ τες μέχρι κι αυτές για να τις διαβάσουν όλοι οι συμφορουμίτες σε παρακαλώ πολύ για να διαπιστώσουν και το ύφος και το ήθος μου!!!!
Σου δίνω κάθε δικαίωμα να το κάνεις γιατί ξέρω ότι μόνο εγώ δεν θα εκτεθώ από κάτι τέτοιο!!!!
Τι θα πει λοιπόν το ίδιο ισχύει και για μένα??? Είδες κανένα post μου που να αναφέρομαι προσωπικά ("του την λέω" δηλαδή κατά τις δικές σου εκφράσεις) σε αυτόν που μου έχετε υποδείξει να μην το κάνω???
Αν το βρεις, βγάλτο να το διαβάσει όλος ο κόσμος σε παρακαλώ και να ζητήσω και συγγνώμη!!!! Τουλάχιστον του λόγου μου έχω την γενναιότητα να το κάνω όποτε χρειάζεται και το έχω αποδείξει πολλές φορές εδώ μέσα, εν αντιθέσει με κάποιους που πάντα ψάχνουν δικαιολογίες ή "κάνουν το παγώνι" όταν κάνουν-γράφουν @@παριές!!!!
Αν δεν το βγάλεις όμως, τότε σε καλώ να σβήσεις άμεσα το προσβλητικό κατά την άποψη μου post σου που με εξομοιώνει με τον Dimg4 και με "απειλεί" ωμά και τελείως άδικα με ενός μήνα αφαίρεση του γραπτού μου λόγου εδώ μέσα ή έστω μόνο την αναφορά σου στο πρόσωπο μου, αφού εκείνος "την ακούει" (σύμφωνα με τις δικές σου εκφράσεις) εντελώς δικαιολογημένα για τις συνεχόμενες ειρωνικές και μηδενιστικές προπαγανδιστικές επιθέσεις εναντίον μου, με εντελώς χαλκευμένες έννοιες των posts μου, κάτι για το οποίο ευθύνεστε όλοι οι moderators που δεν "τον βάζετε στην θέση του" παρά τις επανειλημμένες αναφορές μου, τις οποίες περνάτε συνέχεια "στο ντούκου"!!!!
Ξέρετε κύριοι, ορισμένοι συντνιστές-"κριτές" εδώ μέσα ξεπερνάτε πλέον κατάφορα τα όρια του λογικού και του δίκαιου εδώ και καιρό "παίρνοντας αέρα στα πανιά σας" απ την "εξουσία" που πιστεύετε ότι σας έχει δοθεί και είναι καιρός να συνέλθετε πια και να κάνετε την δουλειά που αναλάβατε οικειοθελώς με τον σωστό τρόπο επιτέλους κι όχι με παρεϊστικες συμπεριφορές βάσει των προσωπικών σας γούστων και προπαγανδιστικές και άνευ στοιχείων (που εσείς οι ίδιοι αποκρύπτετε) απειλές!!!!
Οι τρόποι που προσπαθείτε να ανταπεξέλθετε στον συντονισμό του forum όσο αυτό μεγαλώνει και αναπτύσσεται είναι ελλιπέστατοι και οι μέθοδοι σας μπορούν να ικανοποιήσουν μονάχα "πρόβατα" κι όχι οπαδούς μιας ηλικίας, εμπειρίας, μόρφωσης και νοημοσύνης όπως πολλοί που υπάρχουν εδώ μέσα!!!!
Γι αυτό καλύτερα να αλλάξετε τροπάρι ή ό,τι άλλο χρειαστεί να αλλάξετε, γιατί αλλιώς είστε ήδη έτοιμοι να σας ξεπεράσει η εξέλιξη του οπαδικού forum του PAOKmania!!!!
Κύριοι, @pgetsos & @RoMaN ιδιαίτερα, παρακαλώ πολύ, περιμένω τις απαντήσεις σας με στοιχεία κι όχι αερολογίες, "τσαμπουκαλεμένες απειλές" και "αόριστες και αδικαιολόγητες κριτικές" δίχως κανέναν απολύτως λόγο προς το άτομο μου, όπως κάνατε σήμερα και οι δυο σας και μάλιστα όσο δεν ήμουν συνδεδεμένος στο fotum!!!!
Περιμένω εναγωνίως την δικαιοσύνη που έχετε αναλάβει να "μοιράζετε" μέσα στο forum και τίποτα παραπάνω!!!!
Καλή συνέχεια σε όλους μας...

- Kostas_Peraia4
Goran εγω διεγραψα τα post και για εξομαλυνση του forum,ετσι ωστε να μην υπαρξει συνεχεια,επειδη καποια απο τα λεγομενα σας θα συνεχιζαν την κοντρα.Μην ξεχνατε πως σε 5 μερες εχουμε αγωνα και μαλιστα πολυ σημαντικο.Δεν ειναι ωρα για παρεξηγησεις και για κοντρες.Ειναι ξεκαθαρα ωρα για συσπειρωση
Και μόνο που ο συμφορουμίτης ζητάει να σβήσετε και τα δικά του σχόλια δείχνει αν περιείχε "μπηχτές και ειρωνείες" το post μου που σβήσατε κύριοι...tzoker έγραψε:goran 64 έγραψε:Προς αγαπητούς moderators...
Σήμερα σβήσατε posts με τα οποία καταδεικνυόταν κάποιες σοβαρές διαφωνίες (και δικές μου προσωπικά και του @PAOKovios1974) με την άποψη του συμφορουμίτη @tzoker στο topic των μεταγραφών, αποχωρήσεων κ.τ.λ.. (πολύ νεόκοπου μάλιστα), αφήνοντας ταυτόχρονα το δικό του post να υπάρχει πλέον δίχως κανέναν αντίλογο, με μονάχα μία ήπια παρατήρηση για το ότι γράφει το Π.Α.Ο.Κ. με το πρώτο γράμμα Π κεφαλαίο και τα υπόλοιπα πεζά, δίχως καν να το διορθώσετε...
Το θεωρείτε σωστό και δίκαιο να λογοκρίνετε διαφορετικές απόψεις σβήνοντας τες, όταν δεν περιέχουν προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, βρισιές και χυδαιότητες??? Ποιος ο λόγος που το κάνατε και μάλιστα όχι για πρώτη φορά προσωπικά σε μένα???
Δεν προσέξατε καν στο post του συμφορουμίτη @tzoker (παρά και την προσωπική αναφορά που σας έκανα!!!!) ότι στο ίδιο post, το Π.Α.Ο.Κ. αναγράφεται και δεύτερη φορά ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ 4 ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΕΖΑ μάλιστα!!!!
Επί πλέον απαγορεύετε πια να παραθέτουμε posts πάνω σε posts, δεν ξέρω με βάση ποιους κανόνες, και μάλιστα απειλείτε ότι όποιος το επαναλάβει για δεύτερη φορά θα πληγεί με αφαίρεση του γραπτού λόγου μέσα στο forum για μία εβδομάδα, δίχως καν να βρίσει, να ειρωνευτεί και να προσβάλει!!!
Για ποιον ακριβώς λόγο γίνεται αυτό, μπορείτε να μου εξηγήσετε??? Είναι λογικό και δίκαιο???
Εν αντιθέσει, προστατεύετε κάποιους οι οποίοι σχεδόν (στο 95% των posts τους τουλάχιστον) αποκλειστικό σκοπό ύπαρξης τους μέσα στο forum έχουν την ειρωνεία, την στείρα και μηδενιστική κριτική άλλων, πολλές δε φορές συγκεκριμένων συμφορουμιτών εντελώς εμμονικά, εξομοιώνοντας τους τουλάχιστον με κάποιους που προσφέρουν πολλή τροφή για σκέψη σε πλείστα όσα ζητήματα και αναβαθμίζουν την ποιότητα του forum!!!!
Αν αυτοί είναι οι σωστοί κατά εσάς τρόποι να διορθωθούν τα προβλήματα και η επικοινωνία και να αναβαθμιστεί η ποιότητα των γραφομένων προσωπικών απόψεων μέσα στο forum, δεν έχω παρά να διαφωνήσω έντονα και να χαρακτηρίσω τους τρόπους σας τουλάχιστον παράλογους και άδικους!!!!
Έχω δε να δηλώσω ευθαρσώς το ακόλουθο: Κρίμα κύριοι, πολύ κρίμα!!!!
Λυπάμαι πολύ μάλιστα που αυτά γίνονται από Π.Α.Ο.Κ.τσήδες μέσα σε ένα οπαδικό forum του Π.Α.Ο.Κ.!!!!
Να είστε καλά και καλή συνέχεια να έχουμε όλοι μας...![]()
Για το ΠΑΟΚ, εχει δικιο απλα δεν εγινε σκοπιμα. Θέλω να σβήσετε και τα δικά μου σχόλια για να μην συνεχιστει η συζητηση παραπανω.
@tzoker, κατανοώ πλήρως μετά απ αυτό το post σου ότι αναγνωρίζεις τουλάχιστον το λάθος σου να γράψεις ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ το Π.Α.Ο.Κ. με πεζά γράμματα και σ ευχαριστώ προσωπικά γι αυτό, να είσαι καλά, σου εύχομαι καλή συνέχεια με πολλά posts στο forum PAOKmania!!!!
" Άνθρωποι είμαστε, λάθη κάνουμε" όπως έγραψα και για δικό μου λάθος σε κάποιο post μου εχθές, αλλά προσωπικά εκτιμώ ότι πιο σωστοί άνθρωποι είμαστε όταν τα παραδεχόμαστε, πιο κερδισμένοι όταν μαθαίνουμε απ αυτά και πιο επιτυχημένοι όταν δεν επαναλαμβάνουμε τα ίδια λάθη!!!!
Υ.Γ. Θα περιμένω απαντήσεις και γι αυτό και για το προηγούμενο post μου αγαπητοί moderators...
Πολυ βαριες,άμεσες και εμμεσες κατηγοριες.
Κατηγοριες που απευθυνονται γενικως στους διαχειριστες και ειδικως στους δυο νεωτερους(?)
σε ηλικια.
Κατηγοριες που ειτε ευσταθουν, ειτε ειναι ανυποστατες, πρεπει να δοθουν απαντησεις
και εξηγησεις.
Δεν ειναι δυνατον να αιωρουνται τοσο βαριες κατηγοριες
και να μενουν αναπαντητες και χωρις τις αναλογες κυρωσεις.
Δυο τινα δυναται να συμβαινουν,ή εχει δικιο ο "κατηγορος" και πρεπει να "αποκατασταθει"
και να αποδοθουν ποινες στους "κατηγορουμενους",
ή οι κατηγοριες ειναι ανυποστατες ψευδεις και καταχρηστικες και πρεπει να "αποκατασταθουν"
οι "κατηγορουμενοι" και να αποδοθουν οι αναλογες ποινες στον "κατηγορο".
Αναμενω τις εξελιξεις με μεγαλο ενδιαφερον.
Κατηγοριες που απευθυνονται γενικως στους διαχειριστες και ειδικως στους δυο νεωτερους(?)
σε ηλικια.
Κατηγοριες που ειτε ευσταθουν, ειτε ειναι ανυποστατες, πρεπει να δοθουν απαντησεις
και εξηγησεις.
Δεν ειναι δυνατον να αιωρουνται τοσο βαριες κατηγοριες
και να μενουν αναπαντητες και χωρις τις αναλογες κυρωσεις.
Δυο τινα δυναται να συμβαινουν,ή εχει δικιο ο "κατηγορος" και πρεπει να "αποκατασταθει"
και να αποδοθουν ποινες στους "κατηγορουμενους",
ή οι κατηγοριες ειναι ανυποστατες ψευδεις και καταχρηστικες και πρεπει να "αποκατασταθουν"
οι "κατηγορουμενοι" και να αποδοθουν οι αναλογες ποινες στον "κατηγορο".
Αναμενω τις εξελιξεις με μεγαλο ενδιαφερον.
Kostas_Peraia4 έγραψε:Goran εγω διεγραψα τα post και για εξομαλυνση του forum,ετσι ωστε να μην υπαρξει συνεχεια,επειδη καποια απο τα λεγομενα σας θα συνεχιζαν την κοντρα.Μην ξεχνατε πως σε 5 μερες εχουμε αγωνα και μαλιστα πολυ σημαντικο.Δεν ειναι ωρα για παρεξηγησεις και για κοντρες.Ειναι ξεκαθαρα ωρα για συσπειρωση
Κωστή, σαν ο πλέον νεότευκτος συντονιστής του forum θεωρείς ότι έκανες το σωστό?
Αν ναι, για να μην συνεχίζονται οι κόντρες εν όψει αγώνα σε 5 μέρες (3 και κάτι ώρες σήμερα), μήπως θα ήταν τουλάχιστον εξ ίσου σωστό ("για εξομάλυνση του forum") να διαγράψεις και το post του @tzoker που το ζητάει κι ο ίδιος, αλλά κυριότερα το post του @pgetsos που κατακρίνει με χαρακτηρισμούς για "μπηχτές και ειρωνείες" το δικό μου post που έχει σβηστεί από εσένα, άρα χωρίς να με δίνει το δικαίωμα για αντίλογο με αποδείξεις?
Υ.Γ. @prist64, ωραίο λογύδριο για να ρίξεις λάδι στην φωτιά...Δίχως καμία παράθεση στοιχείων αλλά με μεγάλη επιμονή να υπάρξει οπωσδήποτε "κατηγορούμενος", "ένοχος" και ποινές!!!!
Άραγε τι ποινή θα μπορούσε να επιβληθεί σε συντονιστές του forum που κάνουν εθελοντικά την περισσότερη δουλειά εδώ μέσα? "Απόλυση" μήπως??? Δεν χρειάζεται σκέψη για να δούμε που το πας, ελπίζω να το ξέρεις!!!!
Λάθη γίνονται και θα γίνονται, ειδικά μέσω του γραπτού λόγου ακόμα περισσότερα!!!!
Το να γράψει κάποιος ένα απλό "mea culpa" φαντάζομαι ότι τον γλιτώνει απ την κρεμάλα που έντεχνα έχεις στήσει, "περιμένοντας με αγωνία" μάλιστα με καθαρές διαθέσεις ανθρωποφαγίας...Κρίμα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Σάβ 30 Ιούλ 2016, 12:06, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.