Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Να κάνουμε όμως. Έστω και ένα. Με πρώτο τον χαφ.
Αχ κάποτε υπήρχαν ποστς που έλεγαν ότι πάμε και για Μειτε και για Μισιτς...
Αχ κάποτε υπήρχαν ποστς που έλεγαν ότι πάμε και για Μειτε και για Μισιτς...
ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩςcartman έγραψε:Του χρόνου ο δεύτερος βγαίνει τσ.λ και οι Αθηναίοι το έχουν καταλάβει.
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- navigator11
Αυτό είναι όντως το πρόβλημα. Βλέπεις ότι δεν υπάρχει η διάθεση για να πάρεις οριστικά ξεκάθαρη απάντηση σε έναν εύλογα αποδεκτό χρόνο. Ούτε παράθυρα, ούτε γρίλιες, ούτε χαραμάδες, ούτε τίποτα. Δε συγκινεισαι φίλε μου Σου από την προσφορά μου; Τέλος οριστικό και στοχοθέτηση αλλού, κι ας σε θέλει διακαώς ο προπονητής. Ευχαριστούμε για όσα προσέφερες και καλή τύχη.Mīngus έγραψε:Ούτε για τον Μεϊτέ θα κλάψω, ούτε για τον Μπρέθγουεϊτ.
Το θέμα είναι ότι όλες οι μεταγραφές γίνονται σίριαλ και χάνουμε χρόνο.
Νομίζω ότι διπλό σκαμπιλι σαν και αυτό έχουμε χρόνια να φάμε εξωαγωνιστικά …
Εντάξει ότι είμαστε τραγικοί μεταγραφικά και σε σκαουτινγκ και σε διαδικασίες το ξέραμε … αλλά σαν την σημερινή διπλή ήττα δεν υπάρχει …
Σου έχει ρίξει ο άλλος μπουκέτο για νοκ-άουτ και πριν συνέλθεις τρως και ένα ακόμα …
Εγώ μόνο με ένα τρόπο μπορώ να βγάλω αξία από αυτό που γίνεται … να καταλάβει ο Ιβαν ότι έχει αποτύχει σε αυτό τον τομέα και να αλλάξει την δομή …
Δεν γίνεται να μπούμε σταθερά στους 40 καλύτερους της Ευρώπης με τέτοια λειτουργία στον συγκεκριμένο τομέα … απλά δεν γίνεται
Παρακαλάμε 33χρονους και 30χρονους που απλά κολλάνε στο σύστημα, λες και τελείωσαν οι παίχτες …
Δώσε ρε ιβαν την μπακετα σε έναν σοβαρό μάνατζερ και σε ένα χρόνο θα σε έχω φτιάξει ένα σύστημα να φέρει χίλιες φορές καλύτερα αποτελέσματα. Τι είναι αυτό το πράγμα ; Ακόμα και ομάδες όπως ο Άρης, ο Αστέρας, ο Ατρόμητος πιο καλά αποτελέσματα έχουν … απίστευτο
Εντάξει ότι είμαστε τραγικοί μεταγραφικά και σε σκαουτινγκ και σε διαδικασίες το ξέραμε … αλλά σαν την σημερινή διπλή ήττα δεν υπάρχει …
Σου έχει ρίξει ο άλλος μπουκέτο για νοκ-άουτ και πριν συνέλθεις τρως και ένα ακόμα …
Εγώ μόνο με ένα τρόπο μπορώ να βγάλω αξία από αυτό που γίνεται … να καταλάβει ο Ιβαν ότι έχει αποτύχει σε αυτό τον τομέα και να αλλάξει την δομή …
Δεν γίνεται να μπούμε σταθερά στους 40 καλύτερους της Ευρώπης με τέτοια λειτουργία στον συγκεκριμένο τομέα … απλά δεν γίνεται
Παρακαλάμε 33χρονους και 30χρονους που απλά κολλάνε στο σύστημα, λες και τελείωσαν οι παίχτες …
Δώσε ρε ιβαν την μπακετα σε έναν σοβαρό μάνατζερ και σε ένα χρόνο θα σε έχω φτιάξει ένα σύστημα να φέρει χίλιες φορές καλύτερα αποτελέσματα. Τι είναι αυτό το πράγμα ; Ακόμα και ομάδες όπως ο Άρης, ο Αστέρας, ο Ατρόμητος πιο καλά αποτελέσματα έχουν … απίστευτο
- thanos-xanthi
Δεν διαφωνώ, υπερβολικά τα λεφτάobanebane έγραψε:thanos-xanthi έγραψε:Ευτυχώς είχε βγει συντονισμένα από την παε το χειμώνα ότι αφήσαμε Μαξιμοβιτς για να πάμε για Μειτε ....
Κούνια που σας κούναγε...
Διαρροές της πλάκας και αυτογκόλ το ένα μετά το άλλο
Σαματα κι αγιος ο θεος
Ρε συ Θάνο η προσπάθεια έγινε, 7+ μύρια όμως για 3 χρόνια είναι πολλά λεφτά για τον Μεϊτέ.
Αλλά δε βγαίνεις ρε φίλε με σιγουριά για Μειτε όταν ζοριζεσαι να κλείσεις δανεικούς. Και στην τελική κάνε το χατίρι στον προπονητή σου που τον θέλει σαν τρελός.
Που να είχαμε βγει δηλαδή και τριτοτεταρτοι με 3 γύρους να περάσουμε για ευρωπαϊκό όμιλο...
Ούτε ο Καμαρα θα είχε έρθει
Γενικά στα μεταγραφικά θυμίζουμε δημόσιο το καλοκαίρι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος thanos-xanthi την Πέμ 18 Ιούλ 2024, 11:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Όσο παρακαλάμε και δεν φέρνουμε αντικαταστάτες έγκαιρα αυτά θα παθαίνουμε.
ΕΛΕΟΣ ρε!
Ομάδα Ch.L. είμαστε.
ΕΛΕΟΣ ρε!
Ομάδα Ch.L. είμαστε.
Με σκαλωσες! Αναγκαστηκα να googlαρω για να θυμηθω το ανεκδοτο.Μπαρκαρούτσος έγραψε:"Άντε γαμήσου εσύ κι ο γρύλλος σου!"Gospi έγραψε:Σαματτα Μπραντον Μιριτεγιο.
Εξαιρετικη 3αδα φορ.
Φερνεις και Μισιτς στα χαφ και εισαι ενα κλικ χειρότερα από περσι. Κουαλιατα αριστερο εξτρεμ και τελος.
Οκ δεν θεωρω οτι ταιριαζει αλλα δε μαμεις! Καλη προσπαθεια παντως!
Το 1/3 του ποστ μ ειναι παντως πολυ κοντα στο να συμβει...
και το γραψα πριν σκασει η αραβια για Μειτε...
Patron έγραψε:Κάποιοι συμφορουμιτες που έχουν εσωτερική πληροφόρηση γράφουν τακτικά μια ανασκόπηση του τι μαθαίνουν. Προσωπικά απευθείας γραμμή στον ΠΑΟΚ δεν έχω, πριν μια εβδομάδα όμως μου μεταφέρθηκε ότι το τενεκεδακι θα το κλωτσαμε όσο πιο κάτω πάει αυτό το καλοκαίρι. Εντάξει ίσως παίζει κ χαλασμένο τηλέφωνο, θα δείξει. Απλά δεν βλέπω να γράφεται κάτι που να ανατρέπει το συγκεκριμένο βρωμισμα.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Κλασικά και Θεσσαλον-αρδίστικα, γραφουν την παπαντζα μπας και υπαρχει κατι που δεν ξερουν, αν οχι;Athalos έγραψε:Ο Τοσκιτης γραφει οτι "Αμεση θα ειναι η απαντηση του ΠΑΟΚ μετα την απωλεια του Δανου
«Να μωρε, η ΠΑΕ δεν θελει να διαρρεύσει το ονομα πριν τον Ευρωπαικο αγωνα των επομενων ημερων.»
Τους εχουμε μαθει τοσα χρονια τι λενε οταν δεν εχουν insider και μαθαίνουν τις ειδησεις σε 2ο χρονο απο τον διεθνη τυπο ή σοσιαλ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Πέμ 18 Ιούλ 2024, 11:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δηλαδή να μην παίρνει ο Ιβαν τις τελικές αποφάσεις!tad έγραψε:Νομίζω ότι διπλό σκαμπιλι σαν και αυτό έχουμε χρόνια να φάμε εξωαγωνιστικά …

Αδερφέ, εντελώς φιλικά, πήγαινε ρε παλικάρι μου να κάνεις κανα μπανάκι να ηρεμήσει λίγο το κεφάλι σου.PAOK1LIFE έγραψε:Μας ξεφτίλιζουν όλους και εσείς λέτε βρέχει
Μας ξεφτίλιζουν εμένα, τον Κυρι, τον Πριστ όλους και δεν θα κάνουν καμία μεταγραφή.
Έκανε πλάτες να κρατήσω αυτόν τον κόσμο ενωμένο και θυσιαστηκα σαν William Wallace Brave heart . Τώρα σας αφήνω στην οργή του κόσμου.
Εγώ ξεφτιλιστηκα τώρα το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να το παραδεχτώ και σκύψω το κεφάλι και να ζητήσω ένα συγνώμη στον κόσμο που ήμουν άπληστος αλλά με πρόδωσαν τα inside info που είχα.
Το μόνο που μπορώ να κάνω πλέον είναι να σωπάσω και να αφεθω και εγώ να με πάρει η οργή του κόσμου σαν ποτάμι.
Κανένας δεν σε ξεφτιλίζει γιατί πολύ απλά εξαρχής κανένας δεν σε πήρε στα σοβαρά και δεν στο λέω με κακία. Είμαι απλά εντελώς ειλικρινής απέναντι σου.
Ο μέσος όρος ηλικίας εδώ μέσα, δεν είναι τα 19.
-
Fedor Chalov
Davy Klaassen
Kristoffer Velde
Απαντήσεις που θα έκοβαν κάθε διάθεση εσωστρέφειας και θα αποδεικνύαν ότι όντως κάνουμε προσπάθεια για να μπούμε ομίλους..
όσα και να ξοδέψεις για αυτούς θα τα πάρεις δίπλα από τους ομίλους..
Davy Klaassen
Kristoffer Velde
Απαντήσεις που θα έκοβαν κάθε διάθεση εσωστρέφειας και θα αποδεικνύαν ότι όντως κάνουμε προσπάθεια για να μπούμε ομίλους..
συμφωνω η απαντηση στον γαυρο πρεπει να ειναι με velde που καλυπτει και 2 θεσειςmakispaspartou έγραψε:Fedor Chalov
Davy Klaassen
Kristoffer Velde