Razvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Dimg4

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευση από Dimg4 »

toumba5 έγραψε:Ενημερωτικά, ο Ραζβαν εχει αντικαταστήσει τον Θεό
:lol: :lol:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Χαμος, το να πουμε Ρουμανος ειναι ρατσιστικο εδω :lol: :lol: :lol: πωπω τελικα οντως μην αγγιζετε
Мир

Razvan Lucescu

Δημοσίευση από Мир »

Είναι η μετενσάρκωση του Αιγύπτιου θεού-ηλίου Ρα.
Το ζβαν το είχαν αφαιρέσει οι αρχαίοι Αιγύπτιοι για συντομία.

Για αυτό και αλλωστε δεν τα πήγαινε καλά με τον Ουάρντα, που είναι η μετενσάρκωση του Απεπ. Αιγυπτιου θεου του χαους και εχθρος του Ρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Κυρ 08 Μάιος 2022, 15:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ντιμ έχεις σπάσει το κοντέρ προκλήσεων, μπαν, καυγάδων, αντεγκλησεων και δε ξέρω γω τι άλλο

Κοφτο ΤΩΡΑ ή χαιρετάς οριστικά. Δε θα ασχολούμαστε μονίμως με τα προβλήματα σας
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Σε κάθε σπίτι ένας εμμονικος και στο δικό μας ολοι
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

rainmaker έγραψε:Ντιμ έχεις σπάσει το κοντέρ προκλήσεων, μπαν, καυγάδων, αντεγκλησεων και δε ξέρω γω τι άλλο

Κοφτο ΤΩΡΑ ή χαιρετάς οριστικά. Δε θα ασχολούμαστε μονίμως με τα προβλήματα σας
:lol: :lol: Α καλα, μπρο μοντ εισαι οχι μπατσος. Χαλαρωσε λιγο με την καταχρηση, ουτε εβρισα ουτε προσβαλλα. Εχεις ξεφυγει με ολους
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Εσύ έχεις ξεφύγει ένα εκατομμύριο φορές έχεις μαλώσει και χαρακτηρίσει μέλη, έχεις φάει κάνα δις Μπαν και συνεχίζεις να το παίζεις και θιγμένος

Πες την άποψη σου για την ομάδα και τελείωνε με τις ειρωνίες και τις αντεγκλήσεις.

Δεν έχει ούτε πέντε ώρες που και ΕΓΩ έκανα κριτική στο Λουτσεσκου και είπα ότι δε Μ αρέσει η μπάλα που παίζει η ομάδα και τακτικές επιλογές του.

Σταματήστε αυτή τη μαλακια ότι δήθεν προστατεύουμε, ότι προσκυνάμε, ότι περνάμε γραμμή και ότι άλλη αρλουμπα σας βολεύει για να παριστάνετε τους αμφισβητίες. Δε το ανεχόμαστε άλλο πως το λένε.

Πείτε την προσωπική σας γνώμη για το σύλλογο και ΣΤΟΠ

Υγ. Αφού λοιπόν εγώ είμαι ότι είμαι, εξήγησε σε παρακαλώ τι εννοούσες με τη φράση "μην αγγίζετε" που έγραψες πιο πάνω. Ότι υπάρχει γραμμή μας μη γίνεται κριτική; Ότι απαγορεύτηκε σε κάποιον να πει τη γνώμη του; Και αν ναι, από ποιους;
Άβαταρ μέλους
toumba5

Δημοσίευση από toumba5 »

rainmaker έγραψε:
Σε κάθε σπίτι ένας εμμονικος και στο δικό μας ολοι
να προσθεσω και σαλιγκαρι αλλοθρησκος μιζερος που θελω μονο το κακο της ομαδας μου.
Ενω αν τα παρουσιαζω ολα ομορφα καμωμενα θα γινω ανωτατου επιπεδου μορφωσης και το ΠΑΟΚομετρο θα τερματισει χαλλλλαρα
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

rainmaker έγραψε:Εσύ έχεις ξεφύγει ένα εκατομμύριο φορές έχεις μαλώσει και χαρακτηρίσει μέλη, έχεις φάει κάνα δις Μπαν και συνεχίζεις να το παίζεις και θιγμένος

Πες την άποψη σου για την ομάδα και τελείωνε με τις ειρωνίες και τις αντεγκλήσεις.

Δεν έχει ούτε πέντε ώρες που και ΕΓΩ έκανα κριτική στο Λουτσεσκου και είπα ότι δε Μ αρέσει η μπάλα που παίζει η ομάδα και τακτικές επιλογές του.

Σταματήστε αυτή τη μαλακια ότι δήθεν προστατεύουμε, ότι προσκυνάμε, ότι περνάμε γραμμή και ότι άλλη αρλουμπα σας βολεύει για να παριστάνετε τους αμφισβητίες. Δε το ανεχόμαστε άλλο πως το λένε.

Υγ. Αφού λοιπόν εγώ είμαι ότι είμαι, εξήγησε σε παρακαλώ τι εννοούσες με τη φράση "μην αγγίζετε" που έγραψες πιο πάνω. Ότι υπάρχει γραμμή μας μη γίνεται κριτική; Ότι απαγορεύτηκε σε κάποιον να πει τη γνώμη του; Και αν ναι, από ποιους;
Ρε στραβα ξυπνησες? Τι παραληρημα ειναι αυτο? :lol: Αυτα να τα λες σε καποιους συναδελφους σου που εριχναν μηνα σε μενα και 2-3 μερες σε αλλους που με εβριζαν πρωτοι. Ασε μας μεσημεριατικα με τις απειλες σου, κανε μας τη χαρη λες και ειναι οικημα σου το ΠΑΟΚμανια. Ουτε προσβαλλα ουτε εβρισα. Το παραληρημα σου τονισα
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Τέτοιο ξεπατωμα είχα χρόνια να δω!

Μιλαμε ο λουτσεσκου να φύγει και ας πάει χειρότερα η ομάδα αρκεί να φύγει γιατι αυτός είναι το πρόβλημα όλα!

Ναι παιδιά το ξερουμε είστε κατά πιεσμένοι και δεν μπορείτε να πείτε τη γνώμη σας και καλά μέλη είστε μόνο όσοι λέτε καλό λόγο!

Ναι έχετε δίκιο...

Ααα... Ξέχασα και το μπάσκετ!

Πως τα ανακατέψατε όλα για να πείτε κάτι ειλικρινά...

Δεν μπορώ να πω, η ομάδα έχει ματς αλλά ο καημός σας είναι ο. Λουτσεσκου!,

Από χθες έχετε 100 σχόλια εδώ, ανάθεμα οι 3 4 λογαριασμοι τι ζορρι τραβάνε!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Από την στιγμή που η διοίκηση αποφάσισε να συνεργαστεί και να ξανά επαναφέρει στον σύλλογο τον Λουτσε μετά τις όποιες διαφορές είχαν υπάρξει, αυτό σημαίνει ότι η εμπιστοσύνη είναι τεράστια και αμοιβαία. Εξάλλου το φανερώνει το μεγάλο συμβόλαιο μεταξύ τους όπως και άνεση που δουλεύει ο προπονητής μας.
Συνεπώς ορθώς έχει επιλέξει και υποστηρίζει μια τακτική αν και οι ποδοσφαιριστές του στο σύνολο αδυνατούν να το υπηρετήσουν. Μιλώ για την τακτική της μετάβασης από την άμυνα του παιχνιδιού.
Σε κάθε άλλη περίπτωση θα θεωρούνταν όχι μόνο από εμάς, τους οπαδούς αλλά κι από την ηγεσία ότι αυτή η εμμονή δεν έχει άμεσο αποτέλεσμα.
Κακά τα ψέματα αυτό τον τρόπο δεν έχουν τα προσόντα να το εξελίξουν ο Πάσχα, ο Βαρελα, ο ιγκνι, ο μιχάι και ελάχιστα ο Κρέσπο.
Ωστόσο εμμένει γιατί αυτή την φιλοσοφία έχει αυτό τον τρόπο παιχνιδιού.
Έτσι ακριβώς όπως ερμηνεύω προσωπικά όλο αυτό το ποδοσφαιρικό κομμάτι θεωρώ ότι σωστά πράττει κι ας μην έχει τα επιθυμητά γρήγορα αποτελέσματα.
Βλέπει ότι η δεξιά του πλευρά έχει βελτιωθεί, η αριστερή με την μεταγραφική προσθήκη θα καλυφθεί επίσης και τέλος με την προσθήκη του νορβηγου, τον Μιχαηλίδη ή ακόμη κι όποιας άλλης ενίσχυσης θα του βγάλει το αποτέλεσμα της δουλειάς. Ανοιχτό επίσης και το θέμα του τερματοφύλακα.

Γράφτηκε από φίλο,
"Γιατί οι προπονητές δεν υποστηρίζονται "
Και εκεί είναι η ουσία, να στηρίζεται ο κάθε προπονητής, πόσο μάλλον ο Λουτσε που η πλειοψηφία τον στηρίζει.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Dimg4 έγραψε:
rainmaker έγραψε:Εσύ έχεις ξεφύγει ένα εκατομμύριο φορές έχεις μαλώσει και χαρακτηρίσει μέλη, έχεις φάει κάνα δις Μπαν και συνεχίζεις να το παίζεις και θιγμένος

Ρε στραβα ξυπνησες? Τι παραληρημα ειναι αυτο? :lol: Αυτα να τα λες σε καποιους συναδελφους σου που εριχναν μηνα σε μενα και 2-3 μερες σε αλλους που με εβριζαν πρωτοι. Ασε μας μεσημεριατικα με τις απειλες σου, κανε μας τη χαρη λες και ειναι οικημα σου το ΠΑΟΚμανια. Ουτε προσβαλλα ουτε εβρισα. Το παραληρημα σου τονισα
Αφού δε θες παραλήρημα πάρε μια πολύ απλή απάντηση:

Ξεκαθάρισε τι εννοούσες με το "μην αγγίζετε"

Όπως έγραψε και ο Σουρμε, το έχετε ξεχεσει το τοπικ.

Έχει ΜΕΡΕΣ που προειδοποίησα ότι δε θα γίνει επί μακρόν ανεκτό αυτό. Αλλά κλασσικά, στα παπάρια σας. Αρκεί να μπορείτε να παριστάνετε τους θιγμενους μετα
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Το ξανά γράφω για πολλοστή φορά.
Οι φίλοι που είναι αντίθετοι με την θέση προπονητή στον Λουτσε είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού. Άλλοι τόσοι αυτοί που ρίχνουν λάδι στην φωτιά και προκαλούν τους πρώτους.
Το άσχημο είναι ότι χαλατε και οι μεν και οι δε την ωραία κουβέντα που ανοίγεται τελευταίως σε κάποια νήματα
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

sourmenetes έγραψε:Τέτοιο ξεπατωμα είχα χρόνια να δω!

Μιλαμε ο λουτσεσκου να φύγει και ας πάει χειρότερα η ομάδα αρκεί να φύγει γιατι αυτός είναι το πρόβλημα όλα!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΚΑΝΕΙΣ μας δε θελει να φυγει. Εχω πει προσωπικα να μεινει χρονια και να στηριχτει
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ειπα "μην αγγιζετε" γιατι μεχρι και ρατσιστικο αποκαλεσες το Ρουμανε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”