toumba5 έγραψε:Ενημερωτικά, ο Ραζβαν εχει αντικαταστήσει τον Θεό

Είναι η μετενσάρκωση του Αιγύπτιου θεού-ηλίου Ρα.toumba5 έγραψε:Ενημερωτικά, ο Ραζβαν εχει αντικαταστήσει τον Θεό
Σε κάθε σπίτι ένας εμμονικος και στο δικό μας ολοιtoumba5 έγραψε:Ενημερωτικά, ο Ραζβαν εχει αντικαταστήσει τον Θεό
rainmaker έγραψε:Ντιμ έχεις σπάσει το κοντέρ προκλήσεων, μπαν, καυγάδων, αντεγκλησεων και δε ξέρω γω τι άλλο
Κοφτο ΤΩΡΑ ή χαιρετάς οριστικά. Δε θα ασχολούμαστε μονίμως με τα προβλήματα σας
να προσθεσω και σαλιγκαρι αλλοθρησκος μιζερος που θελω μονο το κακο της ομαδας μου.rainmaker έγραψε:Σε κάθε σπίτι ένας εμμονικος και στο δικό μας ολοιtoumba5 έγραψε:Ενημερωτικά, ο Ραζβαν εχει αντικαταστήσει τον Θεό
Ρε στραβα ξυπνησες? Τι παραληρημα ειναι αυτο?rainmaker έγραψε:Εσύ έχεις ξεφύγει ένα εκατομμύριο φορές έχεις μαλώσει και χαρακτηρίσει μέλη, έχεις φάει κάνα δις Μπαν και συνεχίζεις να το παίζεις και θιγμένος
Πες την άποψη σου για την ομάδα και τελείωνε με τις ειρωνίες και τις αντεγκλήσεις.
Δεν έχει ούτε πέντε ώρες που και ΕΓΩ έκανα κριτική στο Λουτσεσκου και είπα ότι δε Μ αρέσει η μπάλα που παίζει η ομάδα και τακτικές επιλογές του.
Σταματήστε αυτή τη μαλακια ότι δήθεν προστατεύουμε, ότι προσκυνάμε, ότι περνάμε γραμμή και ότι άλλη αρλουμπα σας βολεύει για να παριστάνετε τους αμφισβητίες. Δε το ανεχόμαστε άλλο πως το λένε.
Πείτε την προσωπική σας γνώμη για το σύλλογο και ΣΤΟΠ
Υγ. Αφού λοιπόν εγώ είμαι ότι είμαι, εξήγησε σε παρακαλώ τι εννοούσες με τη φράση "μην αγγίζετε" που έγραψες πιο πάνω. Ότι υπάρχει γραμμή μας μη γίνεται κριτική; Ότι απαγορεύτηκε σε κάποιον να πει τη γνώμη του; Και αν ναι, από ποιους;
Αφού δε θες παραλήρημα πάρε μια πολύ απλή απάντηση:Dimg4 έγραψε:Ρε στραβα ξυπνησες? Τι παραληρημα ειναι αυτο?rainmaker έγραψε:Εσύ έχεις ξεφύγει ένα εκατομμύριο φορές έχεις μαλώσει και χαρακτηρίσει μέλη, έχεις φάει κάνα δις Μπαν και συνεχίζεις να το παίζεις και θιγμένος
Πες την άποψη σου για την ομάδα και τελείωνε με τις ειρωνίες και τις αντεγκλήσεις.
Δεν έχει ούτε πέντε ώρες που και ΕΓΩ έκανα κριτική στο Λουτσεσκου και είπα ότι δε Μ αρέσει η μπάλα που παίζει η ομάδα και τακτικές επιλογές του.
Σταματήστε αυτή τη μαλακια ότι δήθεν προστατεύουμε, ότι προσκυνάμε, ότι περνάμε γραμμή και ότι άλλη αρλουμπα σας βολεύει για να παριστάνετε τους αμφισβητίες. Δε το ανεχόμαστε άλλο πως το λένε.
Πείτε την προσωπική σας γνώμη για το σύλλογο και ΣΤΟΠ
Υγ. Αφού λοιπόν εγώ είμαι ότι είμαι, εξήγησε σε παρακαλώ τι εννοούσες με τη φράση "μην αγγίζετε" που έγραψες πιο πάνω. Ότι υπάρχει γραμμή μας μη γίνεται κριτική; Ότι απαγορεύτηκε σε κάποιον να πει τη γνώμη του; Και αν ναι, από ποιους;Αυτα να τα λες σε καποιους συναδελφους σου που εριχναν μηνα σε μενα και 2-3 μερες σε αλλους που με εβριζαν πρωτοι. Ασε μας μεσημεριατικα με τις απειλες σου, κανε μας τη χαρη λες και ειναι οικημα σου το ΠΑΟΚμανια. Ουτε προσβαλλα ουτε εβρισα. Το παραληρημα σου τονισα
ΚΑΝΕΙΣ μας δε θελει να φυγει. Εχω πει προσωπικα να μεινει χρονια και να στηριχτειsourmenetes έγραψε:Τέτοιο ξεπατωμα είχα χρόνια να δω!
Μιλαμε ο λουτσεσκου να φύγει και ας πάει χειρότερα η ομάδα αρκεί να φύγει γιατι αυτός είναι το πρόβλημα όλα!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk