ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Δημοσίευση από obanebane »

Napoli4 έγραψε:Να σας ρωτήσω για χάρη της κουβέντας.
Θα προτιμούσατε, αν βέβαια υπάρξουν αποχωρήσεις, να κινηθούμε για αγορά παικτών προοπτικής μαξ 23-24 ή για ελεύθερους/δανεικούς σε μεγαλύτερη ηλικία που για χ,ψ λόγους σε αυτή τη φάση είναι διαθέσιμοι;

Στην πρώτη κατηγορία βάζω παίκτες όπως ο Περέιρα, ο Νινούα, ο Αουγκούστο, ο Δουβίκας και ο Αρέζο,
ενώ στη δεύτερη παίκτες όπως ο Τσέχος, ο Κάνιας, ο Μάτος, ο Σάκχοφ, ο Στοχ κλπ

Ο ΠΑΟΚ σούπερ ταλέντα δε μπορεί να προσελκύσει.
Για μένα κατηγορηματικά,ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ποιότητα και σε μικρή ηλικία δεν έχει τα λεφτά να την πληρώσει.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Αν προτεραιοτητα του ήταν το εξωτερικό τι ακριβώς να πει δηλαδή;; Είναι κακό κάποιος να έχει φιλοδοξίες;;
και πολυ καλα εκανε που κοιτουσε την καριερα του μακρια απο τον βοθρο της λιγδας

οπως πολυ κακα θα κανει ο Π.Α.Ο.Κ. να προσπερασει ενα πολλα υποσχομενο,το παλαι ποτε
και εδω και κανα δυο(?) χρονια επιρρεπη σε οποιον χαζο τραυματισμο υπαρχει

πρεπει να περασει η εποχη που ολοι ψαχνουν επιστροφη για τα τελευταια καλοπληρωμενα ενσημα
το ποδοσφαιρο ειναι επαγγελματικο και δεν χωρανε πλεον συναισθηματισμοι

ΥΓ το αλλο το Π.Α.Ο.Κ.τσακι που δεν θα ελεγε οχι σε συμβολαιο με τα μισα-κανα δυαρι επαιρνε?
μηπως ξερουν αυτοι που το θεωρουσαν μεγαλη επιτυχια την αποκτηση του,που βρισκεται τωρα?

μακαρι ο Σταφυ να επανελθει απο τον τραυματισμο του,να ξαναπαιξει ποδοσφαιρο αξιωσεων
και να του πανε ολα καλα,μακρια απο εμας

ρε τι πλακα εχουν μερικοι,ακου κανα 500σαρι για αριστερο μπακ που εχει δυο χρονια να παιξει
λες και ειναι στραγαλια
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Περιπτερος έγραψε:Θα ήμουν πολύ πιο ήρεμος και σίγουρος, νομίζω και εσείς, εάν είχε δώσει τα κλειδιά της ομάδας στον Γκαρσία.
Φεύγει ο Γιαννούλης, φεύγει ο Μιχαηλίδης, φεύγει ο Τζόλης, φεύγει ο Τσιγγάρας ... . Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα και ούτε απέξω από το γήπεδο να μην ξαναπεράσει.
Πόσα χρόνια κραυγάζουμε μακριά τα παιδιά από το γαυρόσκυλο τον Κουτσολιάκο; πόσες φορές μας τρύπησε και μας τρυπάει ο συγκεκριμένος; Εκεί εμείς σταθερά Rοgon, όλα τα μοντέλα παλτό τα σπρώχνει σε εμάς για να μας αδυνατίσει να μπορούμε να τα φορέσουμε και να σπρώχνεται ο γαύρος.
οι παικτες των ακδημιων πρεπει να ενημερωθουν οτι απαγορευεται να εχουν μανατζερ τον κουτσολιακο
οποιος αγνοει αυτο τον κανονα,μιας και εχουμε Δημοκρατια
ας κανει προπονησεις,ας μπει σε καμμια αποστολη,αλλά μεχρι εκει
δεν γινεται ολοι να τρεχουν σ΄αυτον μολις δειξουν καποια καλα στοιχεια
και να μας πηδαει μονιμως ο γαυρολιακος
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ρε Παπα ποια τελευταια ενσημα? 2 χρονια μεγαλυτερος του Γιαννουλη ειναι...
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Κανεις δεν εφυγε βασικα... εμεις τους εχουμε διωξει ηδη εδω μεσα
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Δημοσίευση από Obdulio »

dragon έγραψε:Αν θέλει τόσο να φυγει ο γιαννουλης τον ανανεωνεις κ τον δίνεις δανεικο με ρήτρα 7.5 το καλοκαίρι. Σε περιπτωση που δεν πείσει κ δεν τον παρουν τον εχεις ήδη ανανεώσει. Μόνο ετσι ειναι καλυμμένοι όλοι
Σωστή η πρότασή σου.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

gergeo4 έγραψε:οπως ειχα αναφέρει παλαιότερα θα εχουμε ανακαταξεις πολλές ....οσοι δεν υπολογίζονται μεχρι 31/1 θα φυγουν με οσο γινεται καλυτερα δεδομένα 8-)
ΑΜΗΝ
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Obdulio έγραψε:
dragon έγραψε:Αν θέλει τόσο να φυγει ο γιαννουλης τον ανανεωνεις κ τον δίνεις δανεικο με ρήτρα 7.5 το καλοκαίρι. Σε περιπτωση που δεν πείσει κ δεν τον παρουν τον εχεις ήδη ανανεώσει. Μόνο ετσι ειναι καλυμμένοι όλοι
Σωστή η πρότασή σου.

Τραυματισμός να μην συμβεί είναι το θέμα. Πιθανό, βέβαια, να καλύπτεται και αυτή η περίπτωση ασφαλιστικά.
Όπως και να το κάνεις όμως δυσκολεύεσαι να φέρεις δυνατό αντικαταστάτη.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

ToMousiTouCrespo έγραψε:
JohnDag έγραψε:Μ' αρέσει που πανηγυρίζουμε που φεύγει ο Γιαννούλης.

Βεβαια, το ότι εδω και 2 χρόνια δίνουμε μονίμως οτι ποιοτικο έχουμε και οι 9 στους 10 που φέρνουμε δεν κάνουν ουτε για τον Παναιτωλικό ουδόλως μας απασχολεί.

Θα πάρουμε τον...Φεράρι βεβαια, κακως μιρλιαζω.

Παντως κάνει φιλότιμες προσπαθειες ο Ιβαν να ακολουθήσει τα βήματα του τιγλη. Πολύ φιλότιμες.

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ό,τι να ναι
Οτι να ναι δεν ξέρω αν ειμαι και γενικά δεν έχω καμία διάθεση να χαρακτηρίσω και να έρθω σε αντιπαράθεση με συνοπαδους.

Η πτώση στην ποιότητα της ομάδας τα τελευταία 2 χρόνια βγάζει ματια. Δεν εξετάζω τις αιτίες, αλλά η ουσία δεν αμφισβητειται.

Εγω, λοιπόν, ως οπαδός του ΠΑΟΚ δεν μου αρκεί να πανηγυριζω επειδή πήρα Χ με τον γαυρο μέσα στην Τούμπα όντας 10 βαθμούς πίσω μήνα Ιανουάριο και με την προφαση οτι έπαιξα καλύτερα.

Εγω, έτσι το βλέπω και σορρυ κιόλας.

Σεβαστές και οι αντίθετες απόψεις προφανως.

Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Θες σωστο διαλογο ενω λες οτι ο Ιβαν παει να γινει μελισσανιδης?
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

prist64 έγραψε:
Περιπτερος έγραψε:Θα ήμουν πολύ πιο ήρεμος και σίγουρος, νομίζω και εσείς, εάν είχε δώσει τα κλειδιά της ομάδας στον Γκαρσία.
Φεύγει ο Γιαννούλης, φεύγει ο Μιχαηλίδης, φεύγει ο Τζόλης, φεύγει ο Τσιγγάρας ... . Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα και ούτε απέξω από το γήπεδο να μην ξαναπεράσει.
Πόσα χρόνια κραυγάζουμε μακριά τα παιδιά από το γαυρόσκυλο τον Κουτσολιάκο; πόσες φορές μας τρύπησε και μας τρυπάει ο συγκεκριμένος; Εκεί εμείς σταθερά Rοgon, όλα τα μοντέλα παλτό τα σπρώχνει σε εμάς για να μας αδυνατίσει να μπορούμε να τα φορέσουμε και να σπρώχνεται ο γαύρος.
οι παικτες των ακδημιων πρεπει να ενημερωθουν οτι απαγορευεται να εχουν μανατζερ τον κουτσολιακο
οποιος αγνοει αυτο τον κανονα,μιας και εχουμε Δημοκρατια
ας κανει προπονησεις,ας μπει σε καμμια αποστολη,αλλά μεχρι εκει
δεν γινεται ολοι να τρεχουν σ΄αυτον μολις δειξουν καποια καλα στοιχεια
και να μας πηδαει μονιμως ο γαυρολιακος
Ποιος κουτσολιακος και ποια ρογκον ρε παιδια.

Ειδατε τον γαλανοπουλο; Δεν ανανεωνε, πηγε μονος του στα γραφεια και εδωσε τα χερια.
Ο βιειρινια το ιδιο (;)
Δεν είναι πως τους παίρνει με το ζόρι από τον ΠΑΟΚ
Ούτε πως φέρνει με το ζόρι παίκτες στον ΠΑΟΚ, ο ΠΑΟΚ του ζητάει να φέρει τον κάθε αντι-Πέλκα.
Ούτε φυσικά πως αυτά τα κάνει μόνο στον ΠΑΟΚ. Πόσα πήρε ο πεφτούνης από τον γαύρο; Δεν φόρτωσε και σ'αυτούς ένα σαπάκι δεξί μπακ;

Όλα ξεκινάνε από την επιθυμία του παίκτη, τουλάχιστον στους Έλληνες. Αν κάποιος θέλει να μείνει, να φύγει ή να μην ανανεώνει δικό του είναι το θέμα.
Και στις μεταγραφές, η ομάδα φταίει. Έχε έτοιμο τον αντικαταστάτη του Πέλκα και μην πάρεις τον Μουργκ.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Παπά αυτά με τις πλάκες καλό είναι να μην τα γράφεις σε φόρουμ συνοπαδων,δεν έχουν καθόλου πλάκα.
Αν αρχίσουμε όλοι να γράφουμε με αυτό το ύφος, άστα να πάνε στο διάολο.
Ωραία δε γελάσαμε εχθές,γιατί το γαμάς τώρα;
tsaousila

Δημοσίευση από tsaousila »

laska4 έγραψε:«Ζεστό» ενδιαφέρον για Τσόλακ

Μάνος Τσαλγατίδης
14/Ιαν/2021 18:55
Σύλλογος του εξωτερικού χτύπησε την πόρτα του ΠΑΟΚ

Ενδιαφέρον από σύλλογο του εξωτερικού για τον Αντόνιο Τσόλακ έχει προκύψει τις τελευταίες ώρες, αφού στα γραφεία ΠΑΕ ΠΑΟΚ έφτασε πρόταση.

Η πρόθεση της ομάδας από το εξωτερικό είναι να αποκτήσει τον 27χρονο επιθετικό με την μορφή δανεισμού, ενώ στην πρόταση προβλέπεται και ρήτρα αγοράς του Κροάτη για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Οι ιθύνοντες του Δικεφάλου είναι πρόθυμοι να διαπραγματευτούν για την παραχώρηση του 27χρονου φορ, δεδομένου ότι ο Τσόλακ δεν βρίσκεται στις επιλογές του Πάμπλο Γκαρσία.

Έτσι οι όποιες εξελίξεις αναμένεται να τρέξουν άμεσα με την υπόθεση του Τσόλακ, αφού το ενδιαφέρον του συλλόγου από το εξωτερικό είναι ιδιαίτερα ζεστό.

inpaok
επιβεβαιωνεσαι tsaousila
merci . To προβλημα δεν ειναι ποιοι θα φυγουν αλλα ποιοι ερχονται. Εχω εμπιστοσυνη στο ματι του Γκαρσια και του σναουτσερ . Δεν ξερω τιποτα ουτε και κανενας για τις προσθηκες αλλα ειπα κατι και αναμενω δικαιωση το καλοκαιρι, Ο ΡΕΜΠΕ τελος... Θα κινηθουμε σε δανεικους για να προλαβει ο Παμπλο να φτιαξει το δικο του χαρτοφυλακιο με παικτες και να ξεκινησει σκαουτινγκ σε νεους στοχους . Δεν προλαβαινει τωρα να δει παικτες. Μην ξεχναμε οτι θα εκμεταλευτουμε το ονομα που εκανε σε μεγαλα κλαμπ. ΑΑ και κατι τελευταιο... Ο Μιχαηλιδης να ειναι προσεκτικος με τις διαροες περι προτασεων κλπ.... Ειναι μικρος για να μπει σε τετοια κολπα...
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Dim, Θέλω να στηριχτεί ο προπονητής με σωστές επιλογές και να ανέβει η ποιότητα της ομάδας.

Δεν έχω πρόβλημα με τις πωλήσεις αρκεί αυτοί που έρχονται να είναι ισάξιοι με αυτούς που φεύγουν ή τουλάχιστον με ισχυρή προοπτική για το μελλον.

Προφανως και αυτό για τον Μελ ήταν δίκην υπερβολής και όσοι με διαβάζουν εδω μέσα ξέρουν ότι δεν το συνηθίζω.

Αλλα από χθες βλέπω τους μισους να πανηγυρίζουν επειδή πήραμε Χ από τον γαυρο και τους άλλους μισους να πανηγυρίζουν μπροστά στο ενδεχόμενο πώλησης του Γιαννούλη ζητώντας παράλληλα την απόκτηση του Φεραρι από τον Βόλο (!).

Mea culpa για την υπερβολή, αλλά ας μείνουμε καλύτερα στην ουσία των πραγμάτων.

laska4

Δημοσίευση από laska4 »

tsaousila έγραψε:
laska4 έγραψε:«Ζεστό» ενδιαφέρον για Τσόλακ

Μάνος Τσαλγατίδης
14/Ιαν/2021 18:55
Σύλλογος του εξωτερικού χτύπησε την πόρτα του ΠΑΟΚ

Ενδιαφέρον από σύλλογο του εξωτερικού για τον Αντόνιο Τσόλακ έχει προκύψει τις τελευταίες ώρες, αφού στα γραφεία ΠΑΕ ΠΑΟΚ έφτασε πρόταση.

Η πρόθεση της ομάδας από το εξωτερικό είναι να αποκτήσει τον 27χρονο επιθετικό με την μορφή δανεισμού, ενώ στην πρόταση προβλέπεται και ρήτρα αγοράς του Κροάτη για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Οι ιθύνοντες του Δικεφάλου είναι πρόθυμοι να διαπραγματευτούν για την παραχώρηση του 27χρονου φορ, δεδομένου ότι ο Τσόλακ δεν βρίσκεται στις επιλογές του Πάμπλο Γκαρσία.

Έτσι οι όποιες εξελίξεις αναμένεται να τρέξουν άμεσα με την υπόθεση του Τσόλακ, αφού το ενδιαφέρον του συλλόγου από το εξωτερικό είναι ιδιαίτερα ζεστό.

inpaok
επιβεβαιωνεσαι tsaousila
merci . To προβλημα δεν ειναι ποιοι θα φυγουν αλλα ποιοι ερχονται. Εχω εμπιστοσυνη στο ματι του Γκαρσια και του σναουτσερ . Δεν ξερω τιποτα ουτε και κανενας για τις προσθηκες αλλα ειπα κατι και αναμενω δικαιωση το καλοκαιρι, Ο ΡΕΜΠΕ τελος... Θα κινηθουμε σε δανεικους για να προλαβει ο Παμπλο να φτιαξει το δικο του χαρτοφυλακιο με παικτες και να ξεκινησει σκαουτινγκ σε νεους στοχους . Δεν προλαβαινει τωρα να δει παικτες. Μην ξεχναμε οτι θα εκμεταλευτουμε το ονομα που εκανε σε μεγαλα κλαμπ. ΑΑ και κατι τελευταιο... Ο Μιχαηλιδης να ειναι προσεκτικος με τις διαροες περι προτασεων κλπ.... Ειναι μικρος για να μπει σε τετοια κολπα...
νομιζω ειναι το πιο σωστο να παμε σε περιπτωσεις δανεικων και οικονομικα και για τον λογο που λες για τον γκαρσια....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”