Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
- V-olakiotis
Re: Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
Όντως αδελφέ Παλαιολόγε!
"Προσκύνημα" γίνεται από την ευρύτερη περιοχή και τις γειτονικές βαλκανικές χώρες!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
"Προσκύνημα" γίνεται από την ευρύτερη περιοχή και τις γειτονικές βαλκανικές χώρες!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
-
john4serres
Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους...
Διπλό πρωινό losec σήμερα, γιατί το στομάχι "ξύπνησε" ......................... κόμπος... :ugeek:
Διπλό πρωινό losec σήμερα, γιατί το στομάχι "ξύπνησε" ......................... κόμπος... :ugeek:
Ευχαριστώ ρε Σπυράκο...
Ελπίζω να είναι περαστικά, μετά τις 22:50, γιατί, ως τότε, δεν το κόβω και εύκολο...

Υ.Γ. Ευτυχώς που έσκασε μύτη το ........................................................................................................
"ιππικό":
Δεν θα χρειαστώ επιπλέον βαριά αγχολυτικά...
Ελπίζω να είναι περαστικά, μετά τις 22:50, γιατί, ως τότε, δεν το κόβω και εύκολο...
Υ.Γ. Ευτυχώς που έσκασε μύτη το ........................................................................................................
"ιππικό":
και το διπλό losec είναι αρκετό ως το βράδυ......Ένας ιδιαίτερος επισκέπτης βρίσκεται στην προπόνηση του Π.Α.Ο.Κ. στο St. Jacobs Park, καθώς ο Μιρτσέα Λουτσέσκου, βρίσκεται στις κερκίδες του γηπέδου, που θα διεξαχθεί η αναμέτρηση του Δικεφάλου με την Βασιλεία.
Ο πατέρας του προπονητή των «ασπρόμαυρων», Ράζβαν Λουτσέσκου, ταξίδεψε από την Ρουμανία, προκειμένου να παρακολουθήσει την... μάχη του Π.Α.Ο.Κ. και να βρεθεί στο πλευρό του γιου, στην κρίσιμη αναμέτρηση με την ελβετική ομάδα.
Να σημειώσουμε ότι ο Μιρτσέα Λουτσέσκου, την Δευτέρα (30/7), παρακολούθησε την εκτός έδρας αναμέτρησης της Βιτορούλ με την Κονκόρντια και την Τρίτη (31/7), ταξίδεψε στην Βασιλεία και δίνει το παρών στην προπόνηση του Π.Α.Ο.Κ.
Από inpaok.com
Δεν θα χρειαστώ επιπλέον βαριά αγχολυτικά...
- kataramenos5
Να μαστε ξηγημενοι.Αν ειναι νηστικος εγω δεν ερχομαι να το ξερετε.
Βασικα γι αυτο ειμαι και αγχωμενος .Για το ματς τωρα..
Βασικα γι αυτο ειμαι και αγχωμενος .Για το ματς τωρα..