Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ
Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ
Μα συμφωνώ με γιαπα και κλπ κλπ αρχιψευτης γραφικός είναι ο ο Ιβάν.... Και ασοβαρος ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη.....τα βλέπουμε όλοι αυτάteod1980 έγραψε:Προφανώς και κάνω πλάκα στον έορπτολ μέσα στο φόρουμ, το γνωρίζει, και δε με απασχολεί το πολιτικό σύστημα.
Απλά έχουν πλάκα οι απαντήσεις του, (φιλικά εορπτιλ ε) και το ύφος και αυτό σχολιάζω.
Κρίμα όμως ρε Κώστα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Παρ 09 Ιουν 2017, 11:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- navigator11
Να ρωτήσω εγώ πάλι κάτι αφελές ίσως; Κρίνοντας εκ του αποτελέσματος αποκλειστικά, κάλλιστα κολλάει να γίνει αντικείμενο ειρωνείας ο Σαββίδης, μετά και τη μη συνέχιση της συνεργασίας με τον Ίβιτς. Αυτό που μου προξενεί μια κάποια εντύπωση εν τούτοις είναι το ότι α πριορι για κάποιους η ευθύνη για την κατάληξη αυτή ανενδοίαστα παντελώς αποδίδεται στον Ιβάν. Ξέρετε κάτι παραπάνω ρε παιδιά επί του συγκεκριμένου θέματος; Ή απλά εικεσίες κάνουμε με βάση το τι λάθος, εντός ή εκτός "", θεωρούμε ότι έκανε πιο παλιά ο Σαββίδης στο θέμα προπονητή; Διότι, αν ισχύει κάτι τέτοιο, αποκλειστικά εκ του πρόσκαιρου αποτελέσματος κρίνοντας επίσης, δεν απέβησαν όλες οι αποπομπές σε βάρος των στόχων της ομάδας.
Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι πως, αφ'ης στιγμής δε γνωρίζουμε τα τι, πώς, πού, πότε και γιατί του συγκεκριμένου θέματος, αφ'ης επίσης ολοκλήρωσε την προπονητική του σεζόν ο Ίβιτς και, η αίσθηση που εγώ σχημάτισα, στηρίχτηκε έμπρακτα, το βρίσκω ατυχές να τυχαίνει τέτοιου χλευασμού για τη συγκεκριμένη υπόθεση.
Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι πως, αφ'ης στιγμής δε γνωρίζουμε τα τι, πώς, πού, πότε και γιατί του συγκεκριμένου θέματος, αφ'ης επίσης ολοκλήρωσε την προπονητική του σεζόν ο Ίβιτς και, η αίσθηση που εγώ σχημάτισα, στηρίχτηκε έμπρακτα, το βρίσκω ατυχές να τυχαίνει τέτοιου χλευασμού για τη συγκεκριμένη υπόθεση.
Η ομάδα και η διοίκηση πρέπει πάντα να δέχεται κριτική . Μεγάλη ομάδα ειμαστε οπότε πρέπει να υπάρχει η κριτική και μέσα απο αυτή να γίνεται καλύτερη η ομάδα. Τα ψευταράκος ιβαν κτλ όμως δεν τα καταλαβαίνω καθόλου. Υπερβολές μπορεί να έχει πεί αλλά εχει προσπαθήσει κιολας. Όταν έλεγε για μπερμπάτοφ, όλοι τον κορόιδευαν. Ήρθε ο μπερμπα και παραδέχτηκε οτι είχε πρόταση..ακόμα μυαλό δεν βάλαμε
αληθεια κατ?kataramenos5 έγραψε:Μπορεις να βγεις και να τα αντικρουσεις ολα αυτα,να κανεις και λιγο πλακιτσα αν θες αλλα δε μπορεις να χαρακτηριζεις ετσι τους συνομιλητες σου.sic-4 έγραψε:giapas έγραψε:Αυτό το "οι καλύτερες ομάδες επιστημόνων" με πέθανε...
Ο Ιβαν όταν κάνει δηλώσεις έχει ρυθμό ψεμμάτων και παραφουσκωμένων λόγων αντίστοιχο πολιτικού των 80's που έβγαιναν σε μπαλκόνια.
Τον αγαπάμε παρόλα τα κουσούρια του !
Εκεινος ο giapas να δεις ενας ψευταρας ολκης που ειναι. Εχει βαλθει τελευταια να πεισει ποσο ψευτης ειναι ο Ιβαν.
Τι ακριβως σε πεθανε στο "καλυτερες ομαδες επιστημονων"; Παρακολουθα λιγο τα της ομαδας, ηρθαν και τετοιοι.
ΥΓ: Αποστολη, και τον Ronaldinho ακομα, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ οντως να τον φερει. Το να βγαινουν κατι τιποτενιοι και να τον αποκαλουν επανειλημμενα ψευτη και μαλιστα εδω μεσα, δεν καταλαβαινω για ποιον λογο πρεπει να συμβαινει.
Η το διορθωνεις η θα γινει αναφορα
Μπορουμε να λεμε ψευτη τον προεδρο του ΠΑΟΚ, αλλα οχι ενα μελος του PAOKmania?
Προφανως ο ιδιος δεν το θεωρει προσβλητικο μια και το επαναλαμβανει διαρκως τις τελευταιες ημερες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sic-4 την Παρ 09 Ιουν 2017, 11:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
sn0ufel4 έγραψε:Κατ νομίζω ότι δεν πήγαινε για τα άτομα εντός φόρουμ
Σνουφελ, σε ατομο του φορουμ απηθυνα τον χαρακτηρισμο που ο ιδιος αποδιδει στον προεδρο του ΠΑΟΚ. Τι λενε οι κανονισμοι για κατι τετοιο; Μπορουμε να προσβαλουμε παραγοντες της ομαδας; Μπορουμε να λεμε ψευτη τον προεδρο της ΠΑΕ αλλα δεν κανει να πουμε ψευτη ενα μελος του φορουμ;
edit: τωρα παρατηρησα οτι ηταν το "τιποτενιοι" που ενοχλησε τον Κατ. Κατ, με το ψευταρας ολα καλα; Επειδη το ειπε κι εκεινος για τον προεδρο δεν μπορουμε να το αντικρουσουμε οποτε ολα οκ; Ψευτης λοιπον ενταξει, αλλα οχι και τιποτενιος ε; Να ξερουμε ποιες λεξεις επιτρεπονται και ποιες οχι
αληθεια κατ?sic-4 έγραψε:kataramenos5 έγραψε:Μπορεις να βγεις και να τα αντικρουσεις ολα αυτα,να κανεις και λιγο πλακιτσα αν θες αλλα δε μπορεις να χαρακτηριζεις ετσι τους συνομιλητες σου.sic-4 έγραψε:
Εκεινος ο giapas να δεις ενας ψευταρας ολκης που ειναι. Εχει βαλθει τελευταια να πεισει ποσο ψευτης ειναι ο Ιβαν.
Τι ακριβως σε πεθανε στο "καλυτερες ομαδες επιστημονων"; Παρακολουθα λιγο τα της ομαδας, ηρθαν και τετοιοι.
ΥΓ: Αποστολη, και τον Ronaldinho ακομα, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ οντως να τον φερει. Το να βγαινουν κατι τιποτενιοι και να τον αποκαλουν επανειλημμενα ψευτη και μαλιστα εδω μεσα, δεν καταλαβαινω για ποιον λογο πρεπει να συμβαινει.
Η το διορθωνεις η θα γινει αναφορα
Μπορουμε να λεμε ψευτη τον προεδρο του ΠΑΟΚ, αλλα οχι ενα μελος του PAOKmania?
Προφανως ο ιδιος δεν το θεωρει προσβλητικο μια και το επαναλαμβανει διαρκως τις τελευταιες ημερες.
edit: αν βγει αλλος και του βρισει τη μανα κι εκεινον με επιχειρηματα θα πρεπει να τον αντικρουσουμε;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sic-4 την Παρ 09 Ιουν 2017, 15:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΤΕΛΟΣ.
δεν θα επεξεργάζομαι μετά, αλλα θα διαγράφω.
επισης δεν θα διαγράφω μετά αλλά θα μπαναρω.
ή ρ ε μ α.
ή ρ ε μ α.
sic-4
φυσικά και δε μπορώ να παρεξηγηθώ όταν με λες ψευταρά και τιποτένιο. Στο πρώτο μάλιστα, το ψευταράς , συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Έχω πει πολλά ψέμματα στη ζωή μου, όπως και θεωρώ οι περισσότεροι. Βασικά , ψάχνω στους γύρω μου κάποιον που να μη λέει ψέμματα και δε μπορώ να βρω κάποιον , οι περισσότεροι λένε ψέμματα μικρά ή μεγάλα , αθώα ή επικίνδυνα. Άρα δε σε παρεξηγώ .
Για το τιποτένιος , είναι λίγο πιο βαρύ αλλά οκ.
Μπορεί και να είμαι , δε θα ήθελα βέβαια αλλά οκ...τι να κάνω, δε μπορώ να το αλλάξω.
Δεκτοί επομένως οι χαρακτηρισμοί σου και πολύ φυσιολογικοί , επομένως όλα καλά.
Κουβεντα κάνουμε, δεν υπαρχει λογος για σβησιμο ποστς και εμπλοκη μοντς.
φυσικά και δε μπορώ να παρεξηγηθώ όταν με λες ψευταρά και τιποτένιο. Στο πρώτο μάλιστα, το ψευταράς , συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Έχω πει πολλά ψέμματα στη ζωή μου, όπως και θεωρώ οι περισσότεροι. Βασικά , ψάχνω στους γύρω μου κάποιον που να μη λέει ψέμματα και δε μπορώ να βρω κάποιον , οι περισσότεροι λένε ψέμματα μικρά ή μεγάλα , αθώα ή επικίνδυνα. Άρα δε σε παρεξηγώ .
Για το τιποτένιος , είναι λίγο πιο βαρύ αλλά οκ.
Μπορεί και να είμαι , δε θα ήθελα βέβαια αλλά οκ...τι να κάνω, δε μπορώ να το αλλάξω.
Δεκτοί επομένως οι χαρακτηρισμοί σου και πολύ φυσιολογικοί , επομένως όλα καλά.
Κουβεντα κάνουμε, δεν υπαρχει λογος για σβησιμο ποστς και εμπλοκη μοντς.
- kataramenos5
Kgeo οι χαρακτηρισμοι δε μπορουν να μεινουν.Αμα ειναι ν αρχισω κι εγω τα μπινελικια και να γινει κλος εδω μεσα.Και μετα θα παρουν σειρα και οι αλλοι οι ...επιρρεπεις .Δε μπορει να περνανε τετοιες εκφρασεις.K_geo έγραψε:ΤΕΛΟΣ.
ή ρ ε μ α.
Σικ ο προεδρος κρινεται απ αυτα που λεει κι απ αυτα που κανει.Εγω παντως τεινω να συμφωνησω με γιαπα.Αν απαγορευεται να λεμε οτι κατα τη γνωμη μας λεει υπερβολες(εκει παει το ψευταρακος βαση οσων εχει πραξει περι 3των και 10ετων στρατηγικων σχεδιασμων κλπ ) καλυτερα να την κανουμε και να σας αφησουμε να δοξαζετε ελευθερα.
Αλλο το ψευταρακος αλλο το ψευτης αλλο το τιποτενιος αλλο το γμω το ..... μη τρελαθουμε.
Συζητάς ακόμα με τον Βλάνταν, και μπορεί και να τα βρείτε, λέει... Αν υποψιαστώ ότι στήσατε, εδώ και εβδομάδες, μαζί, το σενάριο με αποκορύφωμα την σαπουνόπερα των τελευταίων ημερών, για να γλυτώσετε τις σκοτούρες του Τσ.Λ. και να συνεχίσετε πιο δυνατά με στόχο το πρωτάθλημα, θα σας κάνω εικόνισμα! 

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kourdos την Παρ 09 Ιουν 2017, 12:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- kataramenos5
Το χθεσινό ποστ του Μιλκάνονβιτς που έλεγε μονάχα ένα: "Ευχαριστώ Π.Α.Ο.Κ. - Παρτίζαν & Π.Α.Ο.Κ. μαζί για πάντα", γιατί θεωρήθηκε αποχαιρετιστήριο κι όχι ευχαριστήριο για την παραμονή του άραγε?