Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
teo4giannitsa

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ

Δημοσίευση από teo4giannitsa »

Μπορεί να είμαι οφ τοπικ αλλά γιατί η Ανόρθωση τιμωρήθηκε απο την Ουέφα με 3 αγωνιστικές και 50000 ευρώ πρόστιμο και οχι με αποκλεισμό :?:
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Armagedonas έγραψε:
lamosas έγραψε::lol: :lol: Τι προδότης και παπαριες. Επαγγελματίας είναι ο άνθρωπος πήγε εκεί που δίνανε το μεγαλύτερο συμβόλαιο και τη μεγαλύτερη ασφάλεια πληρωμών. Τωρα όλα τα αλλα τα δάκρυα οι δηλώσεις οι φανέλες και λοιπά είναι για φθηνο λαϊκό ρομαντσο...
Σωστότατος...απλή τετράγωνη λογική

άλλωστε η διαφορά ΠΑΟΚ γάβρου είναι χαώδης πλέον...σε χρήμα,τίτλους,παίκτες,διοίκηση,γήπεδα,ΜΜΕ,έσοδα κλπ

ΥΓ Ατυχέστατο το άρθρο στην κεντρική και ιδίως ο μικρός που σκίζει την αφίσα.

Το επόμενο βήμα θα είναι πέτρες στο αεροδρόμιο

έλεος,υφίσταται ακόμα τέτοιος τυφλός οπαδισμός?

Σαφώς και θα τη σκίσει την αφίσα φίλε ο πιτσιρικάς. Η τελευταία ανάμνηση του πιτσιρικά από αυτόν τον τύπο θα είναι με τη φανέλα του gay.
Αν είναι έτσι, ας βάλει δίπλα στην αφίσα του και μια του Μιραλάς...
Άβαταρ μέλους
theoPAOK

Δημοσίευση από theoPAOK »

Για να πω την αλήθεια.. Ούτε που με αγγίζει το ότι πήγε στον σουβλάκι γαυρο καλαμάκι... Πολυ απλά γιατί έχω πολύ θετικό προαίσθημα για τον Σαββίδη... Αν τον έπαιρναν πριν τον Σαββίδη θα ξενέρωνα.. Αλλα τώρα ξέρω ότι ότι και να κάνει το μπιφτέκι με πόδια ο ΠΑΟΚ στέκεται πλέον στα πόδια του και αυτό είναι που με καίει εμένα και όχι το τι θα κάνει ο κάθε θεατρινος... Πείτε με χαζό ονειροπόλο δεν ξέρω γω τι άλλα πιστεύω ότι ο Σαββίδης μπορεί να σταματήσει το μονοπώλιο του χοντρού, όχι στα πρωταθληματα αλλά και σε ότι αφορά το ποδόσφαιρο... Όχι κάτι πατέρες και αδαμιδηδες....

Sent from my MT11i using Tapatalk 2
souniotis

Δημοσίευση από souniotis »

οι μισοι απο εσας εχετε συνδεση κοσμοτε και οι αλλοι μισοι βοθνταφον και κραζετε τον Κονρερας
πλακα εχετε
εχτως και αν ολοι σας δουλευετε σε ΠΑΟΚτζιδικες δουλειες
και οι καθηγητες σας ειναι και αυτοι ΠΑΟΚτζιδες

καλα εκανε βρηκε παραπανω λευτα και πηγε
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Πραγματικα ρε φουστη μου,πως γινεται τοσοι εδω μεσα να φερεστε τοσο ' και καλα μεγαλοψυχα' (ή μηπως σα γκομενες που ο,τι κ να τους κανει ο γκομενος αυτες τον υπερασπιζονται κ τον εχουν ψηλα) ενω οσον αφορα σε αλλα προσωπα ή τελως παντων στον ΠΑΟΚ γενικοτερα τους φερεστε με τοση μικροψυχια-κακια?
Δηλαδη το γεγονος οτι δεν εχει τα κακαλα να πει δε με πληρωναν,δε αντεχαν το συμβολαιο μου τα σπασαμε κ φευγω αλλα αντ'αυτου λεει πιπες του στυλ "να'μαι διπλα στην οικογενεια μου,στη μητερα μου που'ναι αρρωστη.Επισης παω στην ομαδα που εχω μες στην ψυχη μου,εκει που αναδειχτηκα...
Γιατι να λες πουστριλικια για να φτιαξεις το ιματζ σου του στυλ "Είναι αλήθεια, αλλά εγώ δε θα πήγαινα σε άλλη ελληνική ομάδα, το είπα και στον Ζήση Βρύζα"?

Τεσπα..Πηγαινεις κολο κολο,εισαι αρχηγος,σε λατρευουν και ξαφνικα μεσα σε 6 μηνες,με το σε θελει ο γαβρος,σου δινει 100 χιλιαρικα παραπανω ΤΣΑΦ
τα οικογενειακα σου προβληματα (ποια μητερα σου,ελα πες το χρημα εννοεις....) λυνονται,ξαφνικα κ καλα θες να βοηθησεις την ομαδα σου με τα 200 χιλιαρικα που θα παρει...
Ομως εκει που σου αρνουνται 2ετες συμβολαιο αλλα σου δινουν 1ετες,(ή η Κολο θελει 50χιλιαρικα παραπανω) παιζεις μανατζεριστικα παιχνιδια με τακτικιστικες ψευτικες δηλωσεις <<Είναι πολύ ευχάριστο να θέλει να με αποκτήσει η μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, αλλά από τη στιγμή που επέστρεψα στην Κόλο Κόλο, είμαι πολύ χαρούμενος με το πρότζεκτ εδώ. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα αυτή τη στιγμή να βγει από τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται» ξεφτιλιζοντας εν τελει τους φιλαθλους που σ'αγαπησαν εκει,αφου ενω τους "καθησυχαζεις" οτι "εδω θα μεινω"
<<Είναι πολύ ευχάριστο να θέλει να με αποκτήσει η μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, αλλά από τη στιγμή που επέστρεψα στην Κόλο Κόλο, είμαι πολύ χαρούμενος με το πρότζεκτ εδώ. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα αυτή τη στιγμή να βγει από τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται»
μετα απο 6 ωρες αφου ηρθε η προταση στην οποια αποσκοπουσες,πουλας "κολοκολοδηλικι" και θες να σωθει η ομαδα
<<Είναι περίπλοκη η κατάσταση και πολύ δύσκολη για μένα. Είμαι αρχηγός της Κόλο Κόλο και ταυτισμένος μαζί της. Όταν επέστρεψα έβαλα στην άκρη τα χρήματα και τώρα, αν υπάρξει συμφωνία, η Κόλο-Κόλο θα έχει κέρδος. Ο κόσμος θα το δεχτεί. Εγώ το μόνο που θέλω είναι να τα πάει καλά η ομάδα>>
και αλλες 6 ωρες μετα τους γαμας κ φευγεις...

Αν αυτα δε ΦΩΝΑΖΟΥΝ για το ηθος του ανθρωπου κ ακομα κ τωρα υπαρχουν ατομα που πιο ευκολα θα τον αποθεωσουν ή τεσπα θα τον δικαιολογησουν παρα με την ιδια τους την ομαδα ή τους παικτες του ροστερ της,
ΤΙ ΝΑ ΠΩ.....

Υ.Γ. Αχαρακτηριστο το "να με αποκτήσει η μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας"...Αν οντως καταλαβες που ησουν τοσα χρονια κ εκανες παρεα με τον Canario,τουλαχιστον θα ελεγες ο μονιμος πρωταθλητης Ελλαδας...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Τρί 14 Αύγ 2012, 16:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sernikos

Δημοσίευση από sernikos »

δε θα βρισω ρε φιλε τη διοικηση που τον εδωσε για να παιζω ευρωπη
θα ευχαριστησω που τον εφερε πριν 4 χρονια να μας δωσει τα καλυτερα του
και τωρα πλεον τον παιρνει ο γκευ για το εφαπαξ
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

tsou έγραψε:+1 Cristiano.
Σεβασμό στο Κοντρέρας, αλλά εύχομαι παταγώδη απατυχία και σε σένα και σε αυτήν εμετική ομάδα.
Εγω του εύχομαι να παίζει στην εθνικη χιλης κάθε 15 μέρες γιατι η εθνικη πάνω απο όλα .....βέβαια τον σέβομαι αλλα θα φοράει τα κόκκινα και οποίος τα φοράει ειναι εχθρός εντός γηπέδου φυσικα

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

sernikos έγραψε:δε θα βρισω ρε φιλε τη διοικηση που τον εδωσε για να παιζω ευρωπη
θα ευχαριστησω που τον εφερε πριν 4 χρονια να μας δωσει τα καλυτερα του
και τωρα πλεον τον παιρνει ο γκευ για το εφαπαξ
Παρα πολυ σωστός

ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

VAGGT έγραψε:Ο ενας δεχοταν πιεσεις για να φυγει για να "σωθει" ο ΠΑΟΚ με τα χρηματα της μεταγραφή και ο αλλος πιεζε να φυγει γιατι ΕΙΧΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ και επρεπε να γυρισει στην Χιλη κοντα στην μητέρα του.

Η διαφορά τελικά ειναι οτι το οικογενειακο προβλημα του κοντρερας ειναι το χρημα ...

τελικα .....ασχημο πραμα η φιλαργυρια...αρρωστια......
.....''την δοξα πολλοι εμισησαν, το χρημα ουδεις''.....
...αρε Παπλο....κριμα...πολυ κριμα....
και να πεις δεν ''χορτασες'' λεφτα .....μονο απο τον ΠΑΟΚ πηρες κοντα 2εκ.Μια δεκαετια την Ευρωπη εχεις χρημα
και για τα εγγονια σου.....
τι να πεις.....

Υ.Γ1)τωρα να σε δω αν θα ''καιγεσαι'' να φευγεις για την ενθικη της Χιλης....
Υ.Γ.2)δεν θελω να βρισω....και δεν θα βρισω.....αλλα ρε κολογαυρε....βουβαλοκεφτε με ποδια....
...τελειωνουν τα ψωμια σου.....
Άβαταρ μέλους
Sladjan Spasić

Δημοσίευση από Sladjan Spasić »

Odi έγραψε:Πρώτον ξεκολλάτε όλοι με τον κοντό.Εφυγε σε μια μαύρη εποχή για τον ΠΑΟΚ και δεν φταίει μόνο αυτός.Του χρωστάμε ένα μύριο και μπορούσε να μας τινάξει στον αέρα μόνο κάνοντας προσφυγή.Και αντί αυτού συμφωνεί για μειωμένες αποδοχές και ανανεώνει κιόλας.Ημαρτον με το κόμπλεξ που πέφτει σύννεφο εδώ μέσα.

Ο Κοντρέρας ο ξεφτιλισμένος,για τον οποίο φωνάξαμε στην Τούμπα το όνομα του μετά τον χαμό του πατέρα του,έρχεται απ την άλλη άκρη του κόσμου για μερικά ψωροχιλιάρικα παραπάνω.Στα 34 του,ως βετεράνος προτιμά να ξεφτιλιστεί απ το να αφήσει το όνομα του ψηλά στις καρδιές όλων μας.
Και ο Contreras έφυγε σε μια μαύρη εποχή για τον Π.Α.Ο.Κ.,όπως αποδείχθηκε έπειτα,και δεν έφταιγε μόνο εκείνος.
Λεφτά(για 1 χρονιά) χρωστάμε και στους Ivic,Cirillo,Φωτάκη,Μαλεζά,Μπαλάφα κ.τ.λ.,που κάποιοι εξ αυτών τα έχουν και περισσότερο ανάγκη από τον Σαλπιγγίδη.Και αυτοί μπορούσαν να μας τινάξουν στον αέρα κάνοντας προσφυγή ή μη υπογράφοντας τους διακανονισμούς.
Όσον αφορά τις μειωμένες αποδοχές,με τις οποίες ενδέχεται να συμφωνήσει,δε μου λένε τίποτα αν:η προσφορά του παραμείνει ίδια με αυτήν της τελευταίας διετίας και αν υπάρξει(κάτι που θεωρείται δεδομένο) επέκταση του υπάρχοντος συμβολαίου του για 2 ακόμα χρόνια.
Δηλαδή τετραετές συμβόλαιο σε ποδοσφαιριστή 31 ετών,με φθίνουσα πορεία(καμία σχέση ο Σαλπιγγίδης της προηγούμενης θητείας του στην ομάδα,με τον σημερινό),καθώς ανέκαθεν το παιχνίδι του στηριζόταν στην ταχύτητα και στην έκρηξη,όχι στην ποιότητα.Πράγματα που ως γνωστόν φθίνουν με τον χρόνο.
Δηλαδή θα πληρώνουμε(αν επαληθευτούν όσα λέγονται),34-35χρονο ποδοσφαιριστή,με μικρή προσφορά(για'μένα,έως σήμερα),που δε θα μπορεί να βρει(εδώ σήμερα δυσκολεύται) ανάλογο συμβόλαιο πουθενά.
Αν λάβουμε υπ'όψιν μας και την αρρωστημένη κατάσταση στην εξέδρα μας,που δε (προ)βλέπω να αλλάζει ποτέ,θεωρώ τα πλην της παραμονής του στην ομάδα,πολύ περισσότερα από τα πιθανά συν της αγωνιστικής ανάτασής του,λόγω του υπάρχοντος συστήματος της ομάδας.

Όλοι φαντάζομαι εκτιμάμε την αγωνιστική προσφορά του Contreras στην ομάδα,αλλά αν υπογράψει στον δαφνομπουκωμένο,θα αντιμετωπιστεί από εμένα σαν ένας από αυτούς(και κάτι παραπάνω(χειρότερο)).
Δηλαδή η γιούχα και το καντήλι θα πάνε σύννεφο.
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

hitman έγραψε:
Armagedonas έγραψε:
lamosas έγραψε::lol: :lol: Τι προδότης και παπαριες. Επαγγελματίας είναι ο άνθρωπος πήγε εκεί που δίνανε το μεγαλύτερο συμβόλαιο και τη μεγαλύτερη ασφάλεια πληρωμών. Τωρα όλα τα αλλα τα δάκρυα οι δηλώσεις οι φανέλες και λοιπά είναι για φθηνο λαϊκό ρομαντσο...
Σωστότατος...απλή τετράγωνη λογική

άλλωστε η διαφορά ΠΑΟΚ γάβρου είναι χαώδης πλέον...σε χρήμα,τίτλους,παίκτες,διοίκηση,γήπεδα,ΜΜΕ,έσοδα κλπ

ΥΓ Ατυχέστατο το άρθρο στην κεντρική και ιδίως ο μικρός που σκίζει την αφίσα.

Το επόμενο βήμα θα είναι πέτρες στο αεροδρόμιο

έλεος,υφίσταται ακόμα τέτοιος τυφλός οπαδισμός?

Σαφώς και θα τη σκίσει την αφίσα φίλε ο πιτσιρικάς. Η τελευταία ανάμνηση του πιτσιρικά από αυτόν τον τύπο θα είναι με τη φανέλα του gay.
Αν είναι έτσι, ας βάλει δίπλα στην αφίσα του και μια του Μιραλάς...
Είχα την αίσθηση πως το site/forum απευθύνεται σε ενήλικες κατα κύριο λόγο.
kos

Δημοσίευση από kos »

μεγαλο ενδιαφερον θα εχουν οι δηλωσεις κατα την αφιξη και κατα την διαρκεια της χρονιας. θα πεσει πολυ γελιο με την ντροπη της ινδιανικης φυλης.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Μα εχει πει ήδη ότι τον τιμά το ενδιαφέρον της μεγαλύτερης ομάδας της Ελλάδας ....
Το οικογενειακό του πρόβλημα πρέπει να λύθηκε φυσιολογικά ....

Άβαταρ μέλους
sernikos

Δημοσίευση από sernikos »

εχει πλακα που οι γκευ τον βριζουν
οταν αρχισει να τους σωζει τα γκολακια στας ευρωπας ,αν δεν τον πιασουν οι θλασεις και το τζετ λαγκ, να δω κωλοτουμπες
ακομη πιο αστειο ειναι οτι κλαινε την ξανθια που πηγε β ισπανιας..
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

souniotis έγραψε:οι μισοι απο εσας εχετε συνδεση κοσμοτε και οι αλλοι μισοι βοθνταφον και κραζετε τον Κονρερας
πλακα εχετε
εχτως και αν ολοι σας δουλευετε σε ΠΑΟΚτζιδικες δουλειες
και οι καθηγητες σας ειναι και αυτοι ΠΑΟΚτζιδες
Εγώ έχω κάρτα What's Up. Δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοείς... Δηλαδή εγώ μπορώ να κράζω τον Contreras λόγω του ότι έχω καρτοκινητό;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”