Τα χρεη που εκανε ως αορετη διοικηση. Μην ακουτε τους αρδ μλκιες λενε. Ο βρυζας ευθυνευαι για τυχον χρεη σε ιδιωτες κ κρατος οσο υπογρΦει. Οσο ηταν πρωτοδικειου ειχε μονο τα χρεη προς δημοσιο οσο ηταν η θητεια τπυDASKALOS4 έγραψε:Τελικα? τι φαση με τα χρεη?
Δεν ηταν ο καταπληκτικος προεδρος που με αυτοθυσια ειχε στην πλατη του τα χρεη?
Τωρα μεσω αγγελιας/ εταιριας ηρθε ενας και τα φορτωθηκε?
Ζήσης Βρύζας
Ζήσης Βρύζας
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: Ζήσης Βρύζας
δηλαδη πιστευεις οτι ενας απολυτα πετυχημενος ανθρωπος, νομικος,ο οποιος εχει επιτελεσει συμβουλος και διευθυντης σε διαφορες τραπεζες του εξωτερικου και τα τελευταια 5 χρονια ηταν το απολυτο αφεντικο στην μεγαλυτερη ομαδα του ιζραηλ και ενω δεν ειναι ΠΑΟΚτσης ερχετε στον ΠΑΟΚ και θα βαλει στην καμπουρα του τα χρεη της ομαδας που εχουν δημιουργησει ολοι αυτοι που περασαν κατα το παρελθον απο τον συλλογο?DASKALOS4 έγραψε:Ναι, πιστευω ομως οτι εχει λιγες πιθανοτητες το σεναριο...
σε ειχα για πιο εξυπνο
Και σενα για πιο πονηρο (με την καλη εννοια)
Αλλο η ελπιδα,αλλο το σωστο και αλλο το αιλυνικω κρατως
Αλλο η ελπιδα,αλλο το σωστο και αλλο το αιλυνικω κρατως
- desperando
- Επικοινωνία:
εγω δεν πιστευα ποτε οτι θα δωθει λυση στο θεμα των χρεων του ΠΑΟΚ
απο την αλλη δεν πιστευω ουτε 1 στο εκατομμυριο οτι υπαρχει περιπτωση ανθρωποι με μια αλφα επαγγελματικη παρουσια και περιουσια θα αναλαμβαναν ποτε να βαλουν στην καμπουρα τους τα χρεη του ΠΑΟΚ.
ποσο μαλλον καποιος σαν τον αγγελιδη που ο ανθρωπος μονο τυχαιος δεν ειναι.
αρα δυο πραγματα μπορει να συμβαινουν
ειτε εχει βρεθειλυση στο θεμα των χρεων
ειτε γυρναμε ξανα σε διοικησεις πρωτοδικειου
αν καποιος εχει στο μυαλο του κατι διαφορετικο ή γνωριζει καποια πραγματα παραπανω μπορει να μας ενημερωσει
απο την αλλη δεν πιστευω ουτε 1 στο εκατομμυριο οτι υπαρχει περιπτωση ανθρωποι με μια αλφα επαγγελματικη παρουσια και περιουσια θα αναλαμβαναν ποτε να βαλουν στην καμπουρα τους τα χρεη του ΠΑΟΚ.
ποσο μαλλον καποιος σαν τον αγγελιδη που ο ανθρωπος μονο τυχαιος δεν ειναι.
αρα δυο πραγματα μπορει να συμβαινουν
ειτε εχει βρεθειλυση στο θεμα των χρεων
ειτε γυρναμε ξανα σε διοικησεις πρωτοδικειου
αν καποιος εχει στο μυαλο του κατι διαφορετικο ή γνωριζει καποια πραγματα παραπανω μπορει να μας ενημερωσει
Η πεφτουμε στη Γ΄ η γινομαστε ΠΑΟΚ Αιγινιου
Αυτα τα βαζω στο τραπεζι γιατι τα εχετε ξεχασει.
Αυτα τα βαζω στο τραπεζι γιατι τα εχετε ξεχασει.
- buffalobill4
Πλεον εισαι τεχνικος διευθυντης και μονο. Καμια δικαιολογια για υπερβολικο φορτο εργασιων. Αφιερωσου στο αγωνιστικο και βοηησε τον ΑΑ να χτισει ομαδα ουσιαστικα απο το μειον (ουτε απο το μηδεν).
Το επομενο καλοκαιρι ή μπορει και νωριτερα θα σε κρινει ο νεος προεδρος με αυστηρα ποδοσφαιρικα κριτηρια και με βαση τα αποτελεσματα που εφερες εκμεταλλευομενος το διαθεσιμο μπατζετ. Κανενας συναισθηματισμος δε χωραει πλεον στη διοικηση και το αγωνιστικο τμημα.
Το επομενο καλοκαιρι ή μπορει και νωριτερα θα σε κρινει ο νεος προεδρος με αυστηρα ποδοσφαιρικα κριτηρια και με βαση τα αποτελεσματα που εφερες εκμεταλλευομενος το διαθεσιμο μπατζετ. Κανενας συναισθηματισμος δε χωραει πλεον στη διοικηση και το αγωνιστικο τμημα.
Γιατι δεν παει στον αιγινιακο να δειξει εργο και αν τα καταφερει να γυρισει καποια στιγμη
- Μπαρκαρούτσος
Κάποιοι έχουν κοντή μνημη.stephanos έγραψε:Ήθελε να πάει. Στο βάζελο. Αλλά ξεσηκώθηκε ο λαός και τον κρατήσαμε.
Να δώσει το κράτος λύση στα χρέη δεν το βλέπω (Θόδωρε). Είμαστε ΑΕ.
Να γίνουμε ΠΑΟΚ Αιγινίου σε μία νύχτα δεν υπάρχει περίπτωση.
Προβλέπω δικαστήρια και να σέρνουμε το ελληνικό κράτος σε διεθνή δικαστήρια.
Έπειτα, εξετάζουμε τη λύση του Αιγινιακού. Και πού ξερείς, μπορεί μέχρι τότε να έχει ανέβει στην Α' εθνική και να γλιστράει πιο εύκολα...
Να γίνουμε ΠΑΟΚ Αιγινίου σε μία νύχτα δεν υπάρχει περίπτωση.
Προβλέπω δικαστήρια και να σέρνουμε το ελληνικό κράτος σε διεθνή δικαστήρια.
Έπειτα, εξετάζουμε τη λύση του Αιγινιακού. Και πού ξερείς, μπορεί μέχρι τότε να έχει ανέβει στην Α' εθνική και να γλιστράει πιο εύκολα...
Συγνώμη ρε παίδες ... ίσως κάτι δεν καταλαβαίνω.
Κ ρωτάω πολύ καλοπροαίρετα.
Κ άμα θέλει κανείς μου εκσηγεί.
Υπόψιν ... δεν ξέρω τα πραγματικά νούμερα... δεν είναι η δουλειά μου ... άραγες θα χρησιμοποιήσω αυτά που όλοι έχουμε διαβάσει.
Χρέος της ομάδας (χωρίς πρόστιμα κλπ) κάπου 11 μύρια (αυτά που ο Ιβάν είπε ότι τους τα δίνει κ αύριο).
Χρέος επίσημο ... (με φουλ προσαυξήσεις) κάπου 30.
Κ απ ότι πήρε κατά καιρους το μάτι μου ... δινουμε 11+5 κ καθαρίσαμε.
Κ ρωτάω γμτ την αφέλεια μου γμω... για 5 μύρια θα πάμε στην Γ' ?
Ε θα μας γράψουνε οι εφημερίδες όλου του κόσμου !
Η ΑΕΚ πήγε για κάπου 130 (πάλι αν κάνω λάθος ας το πει κάποιος)
Στον διορισμένο χαρίσανε (σε σημερινα λεφτα κάπου 200-250 μύρια (υπόψιν ο πληθωρισμός το 1990-1995 έτρεχε με 23-25%)
κ εμείς θα πάμε Γ για 5 ?!
Με κάποιους να λένε "Αντε ρε Ιβαν δώσε 2-3 "χαρτιά" κ φέρε τον τάδε ?
Ε θα μας έχουν φοτό όλες η εφημερίδες του κόσμου.
Οχι στα αθλητικά....στα περίεργα !
Ισως κάποιους τους χαλάει που 3 ομάδες παίζουνε πάντα Α εθνική.
Ισως θέλουν να γίνουν 2.
ΥΓ Συγνώμη αν είναι σεντονάκι ... όπως συγνώμη κ αν είναι εκτός θέματος.
Κ ρωτάω πολύ καλοπροαίρετα.
Κ άμα θέλει κανείς μου εκσηγεί.
Υπόψιν ... δεν ξέρω τα πραγματικά νούμερα... δεν είναι η δουλειά μου ... άραγες θα χρησιμοποιήσω αυτά που όλοι έχουμε διαβάσει.
Χρέος της ομάδας (χωρίς πρόστιμα κλπ) κάπου 11 μύρια (αυτά που ο Ιβάν είπε ότι τους τα δίνει κ αύριο).
Χρέος επίσημο ... (με φουλ προσαυξήσεις) κάπου 30.
Κ απ ότι πήρε κατά καιρους το μάτι μου ... δινουμε 11+5 κ καθαρίσαμε.
Κ ρωτάω γμτ την αφέλεια μου γμω... για 5 μύρια θα πάμε στην Γ' ?
Ε θα μας γράψουνε οι εφημερίδες όλου του κόσμου !
Η ΑΕΚ πήγε για κάπου 130 (πάλι αν κάνω λάθος ας το πει κάποιος)
Στον διορισμένο χαρίσανε (σε σημερινα λεφτα κάπου 200-250 μύρια (υπόψιν ο πληθωρισμός το 1990-1995 έτρεχε με 23-25%)
κ εμείς θα πάμε Γ για 5 ?!
Με κάποιους να λένε "Αντε ρε Ιβαν δώσε 2-3 "χαρτιά" κ φέρε τον τάδε ?
Ε θα μας έχουν φοτό όλες η εφημερίδες του κόσμου.
Οχι στα αθλητικά....στα περίεργα !
Ισως κάποιους τους χαλάει που 3 ομάδες παίζουνε πάντα Α εθνική.
Ισως θέλουν να γίνουν 2.
ΥΓ Συγνώμη αν είναι σεντονάκι ... όπως συγνώμη κ αν είναι εκτός θέματος.
Δε νομιζω οτι 11+5 εχει βαση,τα χρεη ειναι <<παγωμενα>> και ειναι 30+ μυρια.
Απο που προκυπτει οτι μπορουμε να πληρωσουμε 16 και να καθαρισουμε?
Απο που προκυπτει οτι μπορουμε να πληρωσουμε 16 και να καθαρισουμε?
Φιλε Μαpogo,ουτε εγω ξερω τα νουμερα...Λεμε τι ακουγεται
Λοιπον λενε για χρεος 11 μυρια περιπου +20% προσαυξησεις (περιπου δηλαδη 2-2,5 μυρια προσαυξησεις) που θελουμε να πληρωσουμε.
Αν ομως δεν γινει ρυθμιση πας στην Γ εθνικη για το συνολο του χρεους ητοι 30+ μυρια....
Ετσι τα καταλαβαινω εγω.....
Τωρα στο θεμα των χρεων και της προεδριας,μπορει ισως ενα ιδιωτικο συμφωνητικο μεταξυ νεου προεδρου και Ιβαν,να ειναι τοσο ισχυρο ωστε τα χρεη να βαρυνουν τον Ιβαν και οχι τον νεο προεδρο???Εδω θελει απαντηση νομικου...
Λοιπον λενε για χρεος 11 μυρια περιπου +20% προσαυξησεις (περιπου δηλαδη 2-2,5 μυρια προσαυξησεις) που θελουμε να πληρωσουμε.
Αν ομως δεν γινει ρυθμιση πας στην Γ εθνικη για το συνολο του χρεους ητοι 30+ μυρια....
Ετσι τα καταλαβαινω εγω.....
Τωρα στο θεμα των χρεων και της προεδριας,μπορει ισως ενα ιδιωτικο συμφωνητικο μεταξυ νεου προεδρου και Ιβαν,να ειναι τοσο ισχυρο ωστε τα χρεη να βαρυνουν τον Ιβαν και οχι τον νεο προεδρο???Εδω θελει απαντηση νομικου...