Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Να αλλάξεις αδελφέ, όπως ΘΑ αλλάξω κι εγώ

(πλανήτη)
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Χθες έγραψα ότι το μεγάλο όνειρο μου είναι να δω κάνα δυο Π.Α.Ο.Κ.τσάκια να ανεμίζουν την σημαία με τον ασπρόμαυρο Δικέφαλο στο φεγγάρι (πλανήτης Σελήνη)... :o

Άντε να δω ποιοι απ όλους εσάς που σκέφτεστε-προτείνετε να προχωρήσετε σε αλλαγή πλανήτη θα μου το πραγματοποιήσετε τελικά... :shock: :shock:

Πάντως σας ευχαριστώ για τις ελπίδες που μου δίνετε προς το παρόν να ζήσω τελικά το μεγάλο μου όνειρο... :D
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Η σελήνη δεν είναι πλανήτης.
Άβαταρ μέλους
goran 64

:o :o :o :o

Μπαμ-πάταγος στην επιστήμη της Αστρονομίας... :shock: :shock: είναι δορυφόρος της Γης και αν και ανήκει στο ηλιακό μας σύστημα δεν θεωρείται πλανήτης εδώ και πολλά χρόνια...
Η σελήνη δεν είναι πλανήτης!!!

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 29 Ιούλ 2016, 13:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

goran 64 έγραψε:Χθες έγραψα ότι το μεγάλο όνειρο μου είναι να δω κάνα δυο Π.Α.Ο.Κ.τσάκια να ανεμίζουν την σημαία με τον ασπρόμαυρο Δικέφαλο στο φεγγάρι (πλανήτης Σελήνη)... :o

Άντε να δω ποιοι απ όλους εσάς που σκέφτεστε-προτείνετε να προχωρήσετε σε αλλαγή πλανήτη θα μου το πραγματοποιήσετε τελικά... :shock: :shock:

Πάντως σας ευχαριστώ για τις ελπίδες που μου δίνετε προς το παρόν να ζήσω τελικά το μεγάλο μου όνειρο... :D
Ρε συ, ο αδερφός Πόντιος Ρώσος κοσμοναύτης που πήγε πριν λίγα χρόνια στον διεθνή διαστημικό σταθμό (κι η μάνα του ζει στα Διαβατά αν δεν απατώμαι) ΠΑΟΚτσάκι δεν είναι;

Δεν κανονίζει τίποτε ο Ιβάν με την ROSCOSMOS να βγάλουμε ατελείωτα γούστα;
Άβαταρ μέλους
goran 64

ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ...

Μπράβο ρε Τόλη...Δεν το είχα σκεφτεί...Άμα το μάθει ο υιός Σαββίδης τον έχω ικανό να το κάνει... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Η σελήνη δεν είναι πλανήτης.
Η Σεληνη ειναι διαστημοπλοιο των εξωγηινων (mother ship)!!!!

Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
goran 64

Προς αγαπητούς moderators...

Σήμερα σβήσατε posts με τα οποία καταδεικνυόταν κάποιες σοβαρές διαφωνίες (και δικές μου προσωπικά και του @PAOKovios1974) με την άποψη του συμφορουμίτη @tzoker στο topic των μεταγραφών, αποχωρήσεων κ.τ.λ.. (πολύ νεόκοπου μάλιστα), αφήνοντας ταυτόχρονα το δικό του post να υπάρχει πλέον δίχως κανέναν αντίλογο, με μονάχα μία ήπια παρατήρηση για το ότι γράφει το Π.Α.Ο.Κ. με το πρώτο γράμμα Π κεφαλαίο και τα υπόλοιπα πεζά, δίχως καν να το διορθώσετε...

Το θεωρείτε σωστό και δίκαιο να λογοκρίνετε διαφορετικές απόψεις σβήνοντας τες, όταν δεν περιέχουν προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, βρισιές και χυδαιότητες??? Ποιος ο λόγος που το κάνατε και μάλιστα όχι για πρώτη φορά προσωπικά σε μένα???

Δεν προσέξατε καν στο post του συμφορουμίτη @tzoker (παρά και την προσωπική αναφορά που σας έκανα!!!!) ότι στο ίδιο post, το Π.Α.Ο.Κ. αναγράφεται και δεύτερη φορά ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ 4 ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΕΖΑ μάλιστα!!!!

Επί πλέον απαγορεύετε πια να παραθέτουμε posts πάνω σε posts, δεν ξέρω με βάση ποιους κανόνες, και μάλιστα απειλείτε ότι όποιος το επαναλάβει για δεύτερη φορά θα πληγεί με αφαίρεση του γραπτού λόγου μέσα στο forum για μία εβδομάδα, δίχως καν να βρίσει, να ειρωνευτεί και να προσβάλει!!!

Για ποιον ακριβώς λόγο γίνεται αυτό, μπορείτε να μου εξηγήσετε??? Είναι λογικό και δίκαιο???

Εν αντιθέσει, προστατεύετε κάποιους οι οποίοι σχεδόν (στο 95% των posts τους τουλάχιστον) αποκλειστικό σκοπό ύπαρξης τους μέσα στο forum έχουν την ειρωνεία, την στείρα και μηδενιστική κριτική άλλων, πολλές δε φορές συγκεκριμένων συμφορουμιτών εντελώς εμμονικά, εξομοιώνοντας τους τουλάχιστον με κάποιους που προσφέρουν πολλή τροφή για σκέψη σε πλείστα όσα ζητήματα και αναβαθμίζουν την ποιότητα του forum!!!!

Αν αυτοί είναι οι σωστοί κατά εσάς τρόποι να διορθωθούν τα προβλήματα και η επικοινωνία και να αναβαθμιστεί η ποιότητα των γραφομένων προσωπικών απόψεων μέσα στο forum, δεν έχω παρά να διαφωνήσω έντονα και να χαρακτηρίσω τους τρόπους σας τουλάχιστον παράλογους και άδικους!!!!

Έχω δε να δηλώσω ευθαρσώς το ακόλουθο: Κρίμα κύριοι, πολύ κρίμα!!!!
Λυπάμαι πολύ μάλιστα που αυτά γίνονται από Π.Α.Ο.Κ.τσήδες μέσα σε ένα οπαδικό forum του Π.Α.Ο.Κ.!!!!

Να είστε καλά και καλή συνέχεια να έχουμε όλοι μας... :pano: :nairepaok:
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

goran 64 έγραψε:Προς αγαπητούς moderators...

Σήμερα σβήσατε posts με τα οποία καταδεικνυόταν κάποιες σοβαρές διαφωνίες (και δικές μου προσωπικά και του @PAOKovios1974) με την άποψη του συμφορουμίτη @tzoker στο topic των μεταγραφών, αποχωρήσεων κ.τ.λ.. (πολύ νεόκοπου μάλιστα), αφήνοντας ταυτόχρονα το δικό του post να υπάρχει πλέον δίχως κανέναν αντίλογο, με μονάχα μία ήπια παρατήρηση για το ότι γράφει το Π.Α.Ο.Κ. με το πρώτο γράμμα Π κεφαλαίο και τα υπόλοιπα πεζά, δίχως καν να το διορθώσετε...

Το θεωρείτε σωστό και δίκαιο να λογοκρίνετε διαφορετικές απόψεις σβήνοντας τες, όταν δεν περιέχουν προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, βρισιές και χυδαιότητες??? Ποιος ο λόγος που το κάνατε και μάλιστα όχι για πρώτη φορά προσωπικά σε μένα???

Δεν προσέξατε καν στο post του συμφορουμίτη @tzoker (παρά και την προσωπική αναφορά που σας έκανα!!!!) ότι στο ίδιο post, το Π.Α.Ο.Κ. αναγράφεται και δεύτερη φορά ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ 4 ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΕΖΑ μάλιστα!!!!

Επί πλέον απαγορεύετε πια να παραθέτουμε posts πάνω σε posts, δεν ξέρω με βάση ποιους κανόνες, και μάλιστα απειλείτε ότι όποιος το επαναλάβει για δεύτερη φορά θα πληγεί με αφαίρεση του γραπτού λόγου μέσα στο forum για μία εβδομάδα, δίχως καν να βρίσει, να ειρωνευτεί και να προσβάλει!!!

Για ποιον ακριβώς λόγο γίνεται αυτό, μπορείτε να μου εξηγήσετε??? Είναι λογικό και δίκαιο???

Εν αντιθέσει, προστατεύετε κάποιους οι οποίοι σχεδόν (στο 95% των posts τους τουλάχιστον) αποκλειστικό σκοπό ύπαρξης τους μέσα στο forum έχουν την ειρωνεία, την στείρα και μηδενιστική κριτική άλλων, πολλές δε φορές συγκεκριμένων συμφορουμιτών εντελώς εμμονικά, εξομοιώνοντας τους τουλάχιστον με κάποιους που προσφέρουν πολλή τροφή για σκέψη σε πλείστα όσα ζητήματα και αναβαθμίζουν την ποιότητα του forum!!!!

Αν αυτοί είναι οι σωστοί κατά εσάς τρόποι να διορθωθούν τα προβλήματα και η επικοινωνία και να αναβαθμιστεί η ποιότητα των γραφομένων προσωπικών απόψεων μέσα στο forum, δεν έχω παρά να διαφωνήσω έντονα και να χαρακτηρίσω τους τρόπους σας τουλάχιστον παράλογους και άδικους!!!!

Έχω δε να δηλώσω ευθαρσώς το ακόλουθο: Κρίμα κύριοι, πολύ κρίμα!!!!
Λυπάμαι πολύ μάλιστα που αυτά γίνονται από Π.Α.Ο.Κ.τσήδες μέσα σε ένα οπαδικό forum του Π.Α.Ο.Κ.!!!!

Να είστε καλά και καλή συνέχεια να έχουμε όλοι μας... :pano: :nairepaok:

Για το ΠΑΟΚ, εχει δικιο απλα δεν εγινε σκοπιμα.Θελω να σβησετε και τα δικα μου σχολια, για να μην συνεχιστει η συζητηση παραπανω.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ελεος. 5 χρονων παιδακια πιο ωριμες συμπεριφορες εχουν και δεν κλαιγονται καθε 10 λεπτα στους μοντ για να τιμωρουν το υπολοιπο φορουμ. Αηδια καταντησε
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Γρηγορη απλα για την ιστορια.
Το ενα ποστ το εσβησα εγω ο ιδιος γιατι ειπα αστο να παει στην ευχη.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

παοκβιε μεγαλη καρδια :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ δεν ξερω γιατι μαλωνατε απλα ειπα να χοθω για τον τζερτζελο κανε δουλεια σου

επισης σας μπαναρω ολους για να κατσω μονος μου στο φορουμ και να κανω οτι γουσταρω :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: θα αφησω μονο τον φιλο τσε για να εχω με καποιον να μιλαω :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Δεν μαλωνουμε ρε συ.(με τον goran)
Τα γνωστα. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

paokovios1974 έγραψε:Δεν μαλωνουμε ρε συ.(με τον goran)
Τα γνωστα. :mrgreen:

ante και εσενα επειδη εισαι καλο παιδι :lol: :lol:,ασχετο ποιον ζητησε να μπαναρουν οι μοντ σημερα ετσι για να μην χανω επεισοδια ?
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Συγγνώμη Γρηγόρη αλλά το ποστ σου είσαι άκρως ειρωνικό χαρακτήρα και με μπηχτές. Καλώς σβήστηκε από όποιον σβήστηκε
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”