Razvan Lucescu
Re: Razvan Lucescu
Νομίζω ότι και στην πρώτη του θητεία το επιχειρουσε, θυμάμαι χαρακτηριστικά τις πασουλες με τον Πασχαλάκη και τότε.
Καμιά φορά δεν μου άρεσε καθώς είναι φανερό ότι δεν μπορεί η ομάδα να ανταπεξέλθει. Με άλλο ρόστερ ίσως (μένει να αποδειχθεί βέβαια. Και για να αποδειχθεί πρέπει επιτέλους να αλλάξουμε βασικές μονάδες, όχι μπαλώματα και "μου αρκούν αυτοί που έχουμε").
Παράδειγμα: θεωρώ ότι ο Ίβιτς είχε αξιοποιήσει πολύ καλύτερα τον Κανιας σε φάση ανάπτυξης. Επί ραζβαν ο παίκτης έμοιαζε χειρότερος σε αυτό τουλάχιστον τον τομεα
Αλλά και στη σημερινή ομάδα, μονίμως μοιάζουμε κομμένοι στη μέση. Ο Κουρτιτς είτε λόγω αδυναμίας να παίξει αυτό το ρόλο είτε λόγω έλλειψης στηρίγματος, έχει κάνει ένα κάρο κρίσιμα λάθη.
Κι όχι τίποτα άλλο, μα κι όταν περνάμε κακήν κακώς το κέντρο, δεν έχουμε να ελπίζουμε σε τίποτα από τα εξτρέμ ή τα δεκαρια μας (ποια; )
Καμιά φορά δεν μου άρεσε καθώς είναι φανερό ότι δεν μπορεί η ομάδα να ανταπεξέλθει. Με άλλο ρόστερ ίσως (μένει να αποδειχθεί βέβαια. Και για να αποδειχθεί πρέπει επιτέλους να αλλάξουμε βασικές μονάδες, όχι μπαλώματα και "μου αρκούν αυτοί που έχουμε").
Παράδειγμα: θεωρώ ότι ο Ίβιτς είχε αξιοποιήσει πολύ καλύτερα τον Κανιας σε φάση ανάπτυξης. Επί ραζβαν ο παίκτης έμοιαζε χειρότερος σε αυτό τουλάχιστον τον τομεα
Αλλά και στη σημερινή ομάδα, μονίμως μοιάζουμε κομμένοι στη μέση. Ο Κουρτιτς είτε λόγω αδυναμίας να παίξει αυτό το ρόλο είτε λόγω έλλειψης στηρίγματος, έχει κάνει ένα κάρο κρίσιμα λάθη.
Κι όχι τίποτα άλλο, μα κι όταν περνάμε κακήν κακώς το κέντρο, δεν έχουμε να ελπίζουμε σε τίποτα από τα εξτρέμ ή τα δεκαρια μας (ποια; )
Τοτε ειχες και δυο εξαιρετικα επιθετικογενη ακραια μπακ,οπως και τον Μαουριτσιο στο κεντρο,εναν Μπισεσβαρ 4 χρονια μικροτερο...
Εμ για αυτό το καλοκαίρι ήθελα προσωπικά και τον Γκάρι και βέβαια τον Σίλβα, που είναι ξεκάθαρα πιο κοντά στο στυλ με Μαουρίτσιο
Αλλά δεν εισακούστηκαν οι προσευχές μου
Αλλά δεν εισακούστηκαν οι προσευχές μου
Υπάρχει συνεντεύξη που ο λουτσέσκου το αιτιολογεί.
Μέσες άκρες είχε πει ότι αν εγώ ο ίδιος πω στους παίκτες μου να γεμίζουν συνέχεια,μη δίνοντας τους εμπιστοσύνη πως θα μπορώ να μιλάω για κονφιντενς?
Από κει και πέρα ο τρόπος ανάπτυξης μας σε σχέση με την πρώτη του θητεία είναι αρκετά διαφορετικός...ειδικά όταν δεν έχει το ντούγκλας στα χαφ.
Φέτος κυνηγάμε στοχευμένα τις δευτέρες μπάλες ( είμαστε η καλύτερη ομάδα με διάφορα ) ενώ ο κουρτιτς δεν μπαίνει συχνά ανάμεσα στους αμυντικούς, είναι φανερό ότι τον θέλει αρκετά πιο ψηλά στο γήπεδο.
Ειδικά αριστερά το τρίγωνο ανάπτυξης με βιερίνια- κουρτιτς και έναν εκ των καντουρι μπίσεσβαρ ήταν πάνω από το μισό του λεγόμενου μπιλτ απ μας
Μέσες άκρες είχε πει ότι αν εγώ ο ίδιος πω στους παίκτες μου να γεμίζουν συνέχεια,μη δίνοντας τους εμπιστοσύνη πως θα μπορώ να μιλάω για κονφιντενς?
Από κει και πέρα ο τρόπος ανάπτυξης μας σε σχέση με την πρώτη του θητεία είναι αρκετά διαφορετικός...ειδικά όταν δεν έχει το ντούγκλας στα χαφ.
Φέτος κυνηγάμε στοχευμένα τις δευτέρες μπάλες ( είμαστε η καλύτερη ομάδα με διάφορα ) ενώ ο κουρτιτς δεν μπαίνει συχνά ανάμεσα στους αμυντικούς, είναι φανερό ότι τον θέλει αρκετά πιο ψηλά στο γήπεδο.
Ειδικά αριστερά το τρίγωνο ανάπτυξης με βιερίνια- κουρτιτς και έναν εκ των καντουρι μπίσεσβαρ ήταν πάνω από το μισό του λεγόμενου μπιλτ απ μας
Ναι σωστό αλλά αυτό μπορεί να είναι και αποτέλεσμα ανάγκης, αφού δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα σε άλλες ζωνες
Ο ΠΑΟΚ δεν έχει μεσοεπιθετικα και επιθετικά γρήγορους παίκτες που ξέρουν να παίζουν σωστά στην πλάτη της άμυνας.
Αυτό δίνει το δικαίωμα στους αντιπάλους να πιέζουν πιο ψηλά ανεβάζοντας τις γραμμές τους ακόμα και αυτή της άμυνας, αφού δεν φοβούνται.
Το αποτέλεσμα οι γραμμές στον χώρο του κέντρου να είναι πολύ narrow.
Η ανάγκη επίσης να αγωνιστεί τόσα πολλά παιχνίδια στο δέκα ο ντουγκλας έβγαλε από τα χαφ τον μόνο παίκτη της ομάδας που κάνει παιχνίδι από την πίσω ζώνη και μπορεί να λειτουργήσει ως πλέι μεικερ.
Αυτό δίνει το δικαίωμα στους αντιπάλους να πιέζουν πιο ψηλά ανεβάζοντας τις γραμμές τους ακόμα και αυτή της άμυνας, αφού δεν φοβούνται.
Η ανάγκη επίσης να αγωνιστεί τόσα πολλά παιχνίδια στο δέκα ο ντουγκλας έβγαλε από τα χαφ τον μόνο παίκτη της ομάδας που κάνει παιχνίδι από την πίσω ζώνη και μπορεί να λειτουργήσει ως πλέι μεικερ.
-
Σωστή σκέψη, αλλά απ την άλλη δε θα λεγα ότι πολλές ομάδες μπόρεσαν να μας πιεσουν ψηλά με επιτυχία. Εν τω μεταξύ σκέφτομαι κ προσπαθώ να θυμηθώ φάση που εκμεταλλευτηκαμε την γραμμή αμυνας του αντιπάλου να είναι ψηλά κ θυμάμαι μόνο το γκολ του Τσολακ στη χάρτινη, εκτός. Που δεν τον λες γρηγορότερο στου Ακπομ σε καμμια περίπτωση. Νομίζω παίζει μεγάλο ρόλο η αντίληψη του παίκτη, κ η ταχυτητα εννοείται. Αλλά ταχυτητα απομονη της δε λέει τίποτα.renegade έγραψε:Ο ΠΑΟΚ δεν έχει μεσοεπιθετικα και επιθετικά γρήγορους παίκτες που ξέρουν να παίζουν σωστά στην πλάτη της άμυνας.
Μαθαμε και κατι νεο σήμερα απο τον παντα ευγενή και παραδειγμα προς μίμηση μοντ.Μαυρο Χιονι έγραψε:Βλέπω οι Μακηδες από την τριγλια τις έχουν βγάλει απέξω και τις συγκρινουν με του ρουμανου. Τις προπονητικες εμπειρίες εννοώ, μην πάει το μυαλό μας στο πονηρό, έτσι;
Οσοι κανουν κριτική στον προπονητή εκτος απο αλλοθρησκοι, σαλιγκάρια, κακοπροεραιτοι, μιζεροι, που τρωνε τρωνε ξυλο απο την γυναικα τους,
Τις βγαζουν εξω για να τις μετρησουν.....
Οτιδήποτε, αρκει να μην πειραχτεί το ιματζ του Ραζβαν.
Εχω εμπιστοσύνη στον Λούτσι, αρχίζω όμως να μην έχω την ίδια εμπιστοσύνη στις επιλογές του Μπότο.
Μου φαίνεται ότι κάτι δεν δένει μεταξύ τους.
Ελπίζω βέβαια να είμαι βιαστικός στην κρίση μου και να διαψευσθώ σύντομα μεταγραφικά.
Μου φαίνεται ότι κάτι δεν δένει μεταξύ τους.
Ελπίζω βέβαια να είμαι βιαστικός στην κρίση μου και να διαψευσθώ σύντομα μεταγραφικά.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Το ιματζ του Ραζβαν δεν υπάρχει περίπτωση να πειραχθει από την προσπάθεια σπιλωσης του από τον Μάκη τον Τριγλιαιο στο φόρουμ του ΠΑΟΚμανια. Βέβαια τα ουμπαλα του κάθε μοντ και κάθε σοβαρού μέλους του φόρουμ γίνονται αερόστατο με τις παπαριες που εκτομιζει ο προπονητής Μάκης από την μαγευτική και εξωτική Τριγλια.toumba5 έγραψε:Μαθαμε και κατι νεο σήμερα απο τον παντα ευγενή και παραδειγμα προς μίμηση μοντ.Μαυρο Χιονι έγραψε:Βλέπω οι Μακηδες από την τριγλια τις έχουν βγάλει απέξω και τις συγκρινουν με του ρουμανου. Τις προπονητικες εμπειρίες εννοώ, μην πάει το μυαλό μας στο πονηρό, έτσι;
Οσοι κανουν κριτική στον προπονητή εκτος απο αλλοθρησκοι, σαλιγκάρια, κακοπροεραιτοι, μιζεροι, που τρωνε τρωνε ξυλο απο την γυναικα τους,
Τις βγαζουν εξω για να τις μετρησουν.....
Οτιδήποτε, αρκει να μην πειραχτεί το ιματζ του Ραζβαν.
Σοβαρο μελος θεωρειτε μονο οποιος δεν κανει κριτικη στον Ραζβαν.
Πολυ καλη εμπεριστατωμενη αποψη απο ενα σοβαρο και υπευθυνο μελος του ΠΑΟΚμανια.
Πολυ καλη εμπεριστατωμενη αποψη απο ενα σοβαρο και υπευθυνο μελος του ΠΑΟΚμανια.
- kataramenos5
- Mitsospaoki4
- Moderator
Πάντως σίγουρα όχι αυτό που πετάει δηλητήριο σε κάθε ποστ και ειρωνείες για την ομάδα και όλα τα μέλη της.toumba5 έγραψε:Σοβαρο μελος θεωρειτε μονο οποιος δεν κανει κριτικη στον Ραζβαν.
Διάλογος και κριτική δεν είναι να ρίχνω λάσπη σε οτιδήποτε και να τα βλέπω όλα μαύρα.