Razvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευση από Equalizer »

Νομίζω ότι και στην πρώτη του θητεία το επιχειρουσε, θυμάμαι χαρακτηριστικά τις πασουλες με τον Πασχαλάκη και τότε.

Καμιά φορά δεν μου άρεσε καθώς είναι φανερό ότι δεν μπορεί η ομάδα να ανταπεξέλθει. Με άλλο ρόστερ ίσως (μένει να αποδειχθεί βέβαια. Και για να αποδειχθεί πρέπει επιτέλους να αλλάξουμε βασικές μονάδες, όχι μπαλώματα και "μου αρκούν αυτοί που έχουμε").

Παράδειγμα: θεωρώ ότι ο Ίβιτς είχε αξιοποιήσει πολύ καλύτερα τον Κανιας σε φάση ανάπτυξης. Επί ραζβαν ο παίκτης έμοιαζε χειρότερος σε αυτό τουλάχιστον τον τομεα

Αλλά και στη σημερινή ομάδα, μονίμως μοιάζουμε κομμένοι στη μέση. Ο Κουρτιτς είτε λόγω αδυναμίας να παίξει αυτό το ρόλο είτε λόγω έλλειψης στηρίγματος, έχει κάνει ένα κάρο κρίσιμα λάθη.

Κι όχι τίποτα άλλο, μα κι όταν περνάμε κακήν κακώς το κέντρο, δεν έχουμε να ελπίζουμε σε τίποτα από τα εξτρέμ ή τα δεκαρια μας (ποια; )
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Τοτε ειχες και δυο εξαιρετικα επιθετικογενη ακραια μπακ,οπως και τον Μαουριτσιο στο κεντρο,εναν Μπισεσβαρ 4 χρονια μικροτερο...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Εμ για αυτό το καλοκαίρι ήθελα προσωπικά και τον Γκάρι και βέβαια τον Σίλβα, που είναι ξεκάθαρα πιο κοντά στο στυλ με Μαουρίτσιο

Αλλά δεν εισακούστηκαν οι προσευχές μου
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Υπάρχει συνεντεύξη που ο λουτσέσκου το αιτιολογεί.
Μέσες άκρες είχε πει ότι αν εγώ ο ίδιος πω στους παίκτες μου να γεμίζουν συνέχεια,μη δίνοντας τους εμπιστοσύνη πως θα μπορώ να μιλάω για κονφιντενς?

Από κει και πέρα ο τρόπος ανάπτυξης μας σε σχέση με την πρώτη του θητεία είναι αρκετά διαφορετικός...ειδικά όταν δεν έχει το ντούγκλας στα χαφ.
Φέτος κυνηγάμε στοχευμένα τις δευτέρες μπάλες ( είμαστε η καλύτερη ομάδα με διάφορα ) ενώ ο κουρτιτς δεν μπαίνει συχνά ανάμεσα στους αμυντικούς, είναι φανερό ότι τον θέλει αρκετά πιο ψηλά στο γήπεδο.
Ειδικά αριστερά το τρίγωνο ανάπτυξης με βιερίνια- κουρτιτς και έναν εκ των καντουρι μπίσεσβαρ ήταν πάνω από το μισό του λεγόμενου μπιλτ απ μας
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Ναι σωστό αλλά αυτό μπορεί να είναι και αποτέλεσμα ανάγκης, αφού δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα σε άλλες ζωνες
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει μεσοεπιθετικα και επιθετικά γρήγορους παίκτες που ξέρουν να παίζουν σωστά στην πλάτη της άμυνας.
Αυτό δίνει το δικαίωμα στους αντιπάλους να πιέζουν πιο ψηλά ανεβάζοντας τις γραμμές τους ακόμα και αυτή της άμυνας, αφού δεν φοβούνται.
Το αποτέλεσμα οι γραμμές στον χώρο του κέντρου να είναι πολύ narrow.
Η ανάγκη επίσης να αγωνιστεί τόσα πολλά παιχνίδια στο δέκα ο ντουγκλας έβγαλε από τα χαφ τον μόνο παίκτη της ομάδας που κάνει παιχνίδι από την πίσω ζώνη και μπορεί να λειτουργήσει ως πλέι μεικερ.
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

renegade έγραψε:Ο ΠΑΟΚ δεν έχει μεσοεπιθετικα και επιθετικά γρήγορους παίκτες που ξέρουν να παίζουν σωστά στην πλάτη της άμυνας.
Αυτό δίνει το δικαίωμα στους αντιπάλους να πιέζουν πιο ψηλά ανεβάζοντας τις γραμμές τους ακόμα και αυτή της άμυνας, αφού δεν φοβούνται.
Το αποτέλεσμα οι γραμμές στον χώρο του κέντρου να είναι πολύ narrow.
Σωστή σκέψη, αλλά απ την άλλη δε θα λεγα ότι πολλές ομάδες μπόρεσαν να μας πιεσουν ψηλά με επιτυχία. Εν τω μεταξύ σκέφτομαι κ προσπαθώ να θυμηθώ φάση που εκμεταλλευτηκαμε την γραμμή αμυνας του αντιπάλου να είναι ψηλά κ θυμάμαι μόνο το γκολ του Τσολακ στη χάρτινη, εκτός. Που δεν τον λες γρηγορότερο στου Ακπομ σε καμμια περίπτωση. Νομίζω παίζει μεγάλο ρόλο η αντίληψη του παίκτη, κ η ταχυτητα εννοείται. Αλλά ταχυτητα απομονη της δε λέει τίποτα.
Άβαταρ μέλους
toumba5

Δημοσίευση από toumba5 »

Μαυρο Χιονι έγραψε:Βλέπω οι Μακηδες από την τριγλια τις έχουν βγάλει απέξω και τις συγκρινουν με του ρουμανου. Τις προπονητικες εμπειρίες εννοώ, μην πάει το μυαλό μας στο πονηρό, έτσι;
Μαθαμε και κατι νεο σήμερα απο τον παντα ευγενή και παραδειγμα προς μίμηση μοντ.
Οσοι κανουν κριτική στον προπονητή εκτος απο αλλοθρησκοι, σαλιγκάρια, κακοπροεραιτοι, μιζεροι, που τρωνε τρωνε ξυλο απο την γυναικα τους,
Τις βγαζουν εξω για να τις μετρησουν.....
Οτιδήποτε, αρκει να μην πειραχτεί το ιματζ του Ραζβαν.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Εχω εμπιστοσύνη στον Λούτσι, αρχίζω όμως να μην έχω την ίδια εμπιστοσύνη στις επιλογές του Μπότο.

Μου φαίνεται ότι κάτι δεν δένει μεταξύ τους.

Ελπίζω βέβαια να είμαι βιαστικός στην κρίση μου και να διαψευσθώ σύντομα μεταγραφικά.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

toumba5 έγραψε:
Μαυρο Χιονι έγραψε:Βλέπω οι Μακηδες από την τριγλια τις έχουν βγάλει απέξω και τις συγκρινουν με του ρουμανου. Τις προπονητικες εμπειρίες εννοώ, μην πάει το μυαλό μας στο πονηρό, έτσι;
Μαθαμε και κατι νεο σήμερα απο τον παντα ευγενή και παραδειγμα προς μίμηση μοντ.
Οσοι κανουν κριτική στον προπονητή εκτος απο αλλοθρησκοι, σαλιγκάρια, κακοπροεραιτοι, μιζεροι, που τρωνε τρωνε ξυλο απο την γυναικα τους,
Τις βγαζουν εξω για να τις μετρησουν.....
Οτιδήποτε, αρκει να μην πειραχτεί το ιματζ του Ραζβαν.
Το ιματζ του Ραζβαν δεν υπάρχει περίπτωση να πειραχθει από την προσπάθεια σπιλωσης του από τον Μάκη τον Τριγλιαιο στο φόρουμ του ΠΑΟΚμανια. Βέβαια τα ουμπαλα του κάθε μοντ και κάθε σοβαρού μέλους του φόρουμ γίνονται αερόστατο με τις παπαριες που εκτομιζει ο προπονητής Μάκης από την μαγευτική και εξωτική Τριγλια.
Άβαταρ μέλους
toumba5

Δημοσίευση από toumba5 »

Σοβαρο μελος θεωρειτε μονο οποιος δεν κανει κριτικη στον Ραζβαν.
Πολυ καλη εμπεριστατωμενη αποψη απο ενα σοβαρο και υπευθυνο μελος του ΠΑΟΚμανια.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ο θεος να βαλει το χερι του σημερα.
Άβαταρ μέλους
toumba5

Δημοσίευση από toumba5 »

Ενημερωτικά, ο Ραζβαν εχει αντικαταστήσει τον Θεό
Άβαταρ μέλους
kounavi

Δημοσίευση από kounavi »

Κουραστικός
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

toumba5 έγραψε:Σοβαρο μελος θεωρειτε μονο οποιος δεν κανει κριτικη στον Ραζβαν.
Πολυ καλη εμπεριστατωμενη αποψη απο ενα σοβαρο και υπευθυνο μελος του ΠΑΟΚμανια.
Πάντως σίγουρα όχι αυτό που πετάει δηλητήριο σε κάθε ποστ και ειρωνείες για την ομάδα και όλα τα μέλη της.

Διάλογος και κριτική δεν είναι να ρίχνω λάσπη σε οτιδήποτε και να τα βλέπω όλα μαύρα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”