Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Ο τρίτος προκριματικός (είτε Ch.L. είτε E.L.) πότε θα γίνει; Προλαβαίνουμε να κάνουμε μεταγραφή;
- invincible
15 Σεπτεμβρίου έχεις ακριβώς 20 μέρες μετά!! και σε 10 μέρες μπορείς να έχεις όλες τις μεταγραφές να τις δοκιμάσεις στις 5 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ στο φιλικό με τον Αλαφουζο αν θες.
Περιμένετε να δούμε ποιος θα έρθει και μετά συζητάτε αν κάνει ή όχι εσείς πριν έρθει ένας παίχτης και πριν τον δούμε στο χορτάρι καν, επειδή κάπου διαβάσατε κάτι ότι μπορεί να έρθει κάποιος , μπορεί να μαλώνετε 10 σελίδες για το αν κάνει ή όχι. Ας δούμε πρώτα ποιος θα έρθει και αν έρθει ας τον δούμε και στο χόρτο και μετά μιλάμε.
Περιμένετε να δούμε ποιος θα έρθει και μετά συζητάτε αν κάνει ή όχι εσείς πριν έρθει ένας παίχτης και πριν τον δούμε στο χορτάρι καν, επειδή κάπου διαβάσατε κάτι ότι μπορεί να έρθει κάποιος , μπορεί να μαλώνετε 10 σελίδες για το αν κάνει ή όχι. Ας δούμε πρώτα ποιος θα έρθει και αν έρθει ας τον δούμε και στο χόρτο και μετά μιλάμε.
- pagotatzis
Πριν 5 χρόνια έγραφα για Πιζάρο στα 35 τουMitsospaoki4 έγραψε:Αν κάποιος παρακολουθεί Μπουντεσλίγκα μπορεί να καταλάβει αν μας κάνει ή όχι ο Ιμπισεβιτς.
Ο τυπάς στα 36 και θεωρείται ακόμα ένα από τα βασικά γρανάζια της Χέρτα!
Και όσοι λένε για Μπερμπατοφ.
Με τα λεφτά που ακούγεται (λιγότερα από μυριο) και με ένα συμβόλαιο 1+1 δεν πρόκειται ούτε βαρίδι να γίνει, ούτε πεταμένα λεφτά..
Καμιά σύγκριση με τα 2μυρια του Μπερμπα..
Εγώ λέω μακάρι να έρθει όπου με την εμπειρία του θα βοηθήσει και τους μικρούς μας .
Από τότε ο τύπος έχεις παίξει Μπάγερν και Βέρντερ
Λοιπόν αν κάνει καλή ζωή ο αθλητής τότε η ηλιακής είναι απλός ένα νούμερο
- zarathustra79
Και για τον berbatov παντως είχε ακουστεί οτι το πραγματικό του συμβόλαιο ήταν κάτω από 1Μ και οτι με bonus έφτανε και ξεπερνούσε τα 2Μ, τα οποία λογικά δεν έπιασε.
Τον Μπίσε βλέπω εντελώς στεγνό στις φωτογραφίες της προπόνησης. Να κάναμε μεταγραφή?
- ΑποστόληςΑ
Ο Bise, θα το πω για πολλοστή φορά, είναι το πουλέν μου και αυτό συνεπάγεται αμέσως ότι θα κρεμάσει τα παπούτσια του στην Τούμπα.
Στο χερι τους ειναι να κανουν μια εκπληκτικη χρονια και να μεινουν εδω για παντα
- ΑποστόληςΑ
- bersekeros
ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Bise, θα το πω για πολλοστή φορά, είναι το πουλέν μου και αυτό συνεπάγεται αμέσως ότι θα κρεμάσει τα παπούτσια του στην Τούμπα.
Μακάρι να κάνουν και να γουστάρουμε όλοι μαζί.Taseos έγραψε:Στο χερι τους ειναι να κανουν μια εκπληκτικη χρονια και να μεινουν εδω για παντα
Σήμερα που μίλησα με τον πατέρα μου, που πλέον είναι συνταξιούχος και μένουν με τη μάνα μου στο χωριό..
μου είπε ότι άκουσε κάτι φαλακρές σαύρες στα ράδια να λένε, οτι ήρθε μέσα στη χρονιά, το πουλέν σου στα χέρια με το πουλέν μου...
Του απάντησα ότι κάτι τέτοιο πρώτη φορά το ακούω και ότι δεν το πιστεύω.
Απλά για να έχετε μια εικόνα γενικώς του τι λέγεται και τι ακούγεται.
Γενικώς όπως είπαμε θέλει πολύ φιλτράρισμα γιατί ο καθένας λέει το κοντό του και το μακρύ του.
- paokovios1974
Πάντως όσες φορές ειπαμε: Πρώτα η πρόκριση μετά οι μεταγραφές... Δεν μας βγήκε.
μεταγραφη θα ειναι ο νεος προπονητης μαλλον .. παιζει με την πλατη στον τοιχο και οι μεταγραφες που θα γινουν δεν υποστηριζουν το 3-4-2 -1 η οπως θες πεσ το του φερρειρα του καρπουζα ,αλλα και το 4-3-3 του νεου προπονητη που θα τον διαδεχτει .. Το ερωτημα ειναι ποτε και πως γιατι αν δεν ειμαστε εξ αρχης στην κορυφη και αηττητοι δεν μενει με τιποτα και ενας λογος που δεν εγιναν μαζικες μεταγραφες ειναι και η επικειμενη αλλαγη προπονητη σε περιπτωση που.... Δεν ειναι πληροφορια ειναι λογικη εκτιμηση .
Ετσι που τα καταφερε δεν υπαρχουν περιθωρια , η περνας τους τουρκους και ξεκινας με νικες και εμφανισεις η χαιρετας νωρις νωρις .....
Και εμεις να ειμασταν τεχνικοι διευθυντες τα αυτονοητα θα καναμε ...αποδεσμευσεις βεμπλουμ στοχ και πωλησεις οσων ληγουν τα συμβολαια τους το 21 ( τα λαθη πληρωνονται- οταν μας σκαγανε 5-6 μυρια για πελκα λεγαμε λιγα ειναι)...
Ετσι που τα καταφερε δεν υπαρχουν περιθωρια , η περνας τους τουρκους και ξεκινας με νικες και εμφανισεις η χαιρετας νωρις νωρις .....
Και εμεις να ειμασταν τεχνικοι διευθυντες τα αυτονοητα θα καναμε ...αποδεσμευσεις βεμπλουμ στοχ και πωλησεις οσων ληγουν τα συμβολαια τους το 21 ( τα λαθη πληρωνονται- οταν μας σκαγανε 5-6 μυρια για πελκα λεγαμε λιγα ειναι)...
ΑκριβώςTaseos έγραψε:Στο χερι τους ειναι να κανουν μια εκπληκτικη χρονια και να μεινουν εδω για παντα
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πώς κάνετε λογικές εκτιμήσεις βασιζόμενοι σε υποθετικά σενάρια , τύπου οι μετεγγραφές που ΘΑ γίνουν δεν θα στηρίζουν τα συστήματα του προπονητή , χωρίς εσωτερική πληροφόρηση, με ξεπερνάει όπως και κάθε έννοια λογικής.tsaousila έγραψε:μεταγραφη θα ειναι ο νεος προπονητης μαλλον .. παιζει με την πλατη στον τοιχο και οι μεταγραφες που θα γινουν δεν υποστηριζουν το 3-4-2 -1 η οπως θες πεσ το του φερρειρα του καρπουζα ,αλλα και το 4-3-3 του νεου προπονητη που θα τον διαδεχτει .. Το ερωτημα ειναι ποτε και πως γιατι αν δεν ειμαστε εξ αρχης στην κορυφη και αηττητοι δεν μενει με τιποτα και ενας λογος που δεν εγιναν μαζικες μεταγραφες ειναι και η επικειμενη αλλαγη προπονητη σε περιπτωση που.... Δεν ειναι πληροφορια ειναι λογικη εκτιμηση .
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk