Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Napoli4 την Τρί 25 Ιουν 2019, 18:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Στα ραδια λενε παντως οτι εχουμε συμφωνησει μονο με τον παιχτη και οχι με την ομαδα...
Ελπιζω να μην εχουν ιδεα για το τι γινεται!
Ποσο πιθανο ειναι να αποτελει απλα πιεση προς τον ατζεντη του Σιλβα ολο αυτο?
-
Luigi Vampa
Ο Καλβιν Φιλιπς είναι μεγάλη παικτουρα. Αλλά είναι αμυντικογενης, συνδέει άμυνα κ κέντρο κ ειναι πολύ καλός σε ακρίβεια στην κοντινή πάσα κ στις προσωπικές διεκδικήσεις. Τον είδα κ live φέτος. Τέτοια φάση ειναι κ ο Αγκουστο;laska4 έγραψε:Όποιος ασχολείται με Τσάμπιονσιπ εγώ επειδή είμαι Λιντς είναι ακριβώς ίδιο στυλ με kalvin phillips
- ΑποστόληςΑ
+1Demir έγραψε:η μονη σχεση που μπορει να εχει με τον σιλβα ειναι η εθνικοτητα...
Δεν νομίζω οτι θα έβγαζε κ όνομα κ φωτό αν ίσχυει αυτό ο ΓιώργηςGospi έγραψε:Στα ραδια λενε παντως οτι εχουμε συμφωνησει μονο με τον παιχτη και οχι με την ομαδα...
- pirate_salonica
Καλά τα ράδια δεν πετυχαίνουν ούτε βαλσαμωμένη μπεκάτσα απ'τα 2 μέτρα, μη δίνετε σημασία...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pirate_salonica την Τρί 25 Ιουν 2019, 18:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Dimitris_L4
- paokmaniak
http://www.novasports.gr/podosfairo/ell ... ztvLAM4XkoGospi έγραψε:Στα ραδια λενε παντως οτι εχουμε συμφωνησει μονο με τον παιχτη και οχι με την ομαδα...
Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε επιτυχώς τις διαπραγματεύσεις με την Κορίνθιανς κι αποκτά τον Ντόουγκλας Αουγκούστο! Ο 22χρονος βραζιλιάνος χαφ είναι ο ένας εκ των εκλεκτών για τη θέση των χαφ. Η συμφωνία ολοκληρώθηκε και πλέον αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νεό του συμβόλαιο
-
Gawain1978
Χαίρομαι πολύ με την εξέλιξη αυτή.
Ο Αουγκούστο φαίνεται πάρα πολύ ελκυστικό πρότζεκτ.
Έτοιμος παίκτης για μας πάντως δεν είναι ακόμη μια και υπάρχουν οι παράμετροι της προσαρμογής αλλά και της εξέλιξης.
Ελπίζω λοιπόν και σε άμεση απόκτηση ενός ακόμη χαφ πιο έτοιμου όπως ο Γκουντελι που για μένα είναι ίσως ο ιδανικότερος από αυτούς που έχουν ακουστεί μέχρι τώρα.
Αργότερα και με δεδομένο ότι ο Γιώργης έχει πει ότι συνολικά θα αποκτηθούν 3 χαφ, εάν και εφόσον μπούμε ομίλους θα μπορούσε να αποκτηθεί και ο Ολιβέιρα.
Τέλος ελπίζω σε άμεση απόκτηση εξτρέμ αξίας αλλά και παρόμοιας ηλικίας Κονοπλιανκα ή Τσερισεφ.
ΥΓ Νάπολι είσαι ωραίος φίλε.Χαιρεται κανείς να σε διαβάζει
Ο Αουγκούστο φαίνεται πάρα πολύ ελκυστικό πρότζεκτ.
Έτοιμος παίκτης για μας πάντως δεν είναι ακόμη μια και υπάρχουν οι παράμετροι της προσαρμογής αλλά και της εξέλιξης.
Ελπίζω λοιπόν και σε άμεση απόκτηση ενός ακόμη χαφ πιο έτοιμου όπως ο Γκουντελι που για μένα είναι ίσως ο ιδανικότερος από αυτούς που έχουν ακουστεί μέχρι τώρα.
Αργότερα και με δεδομένο ότι ο Γιώργης έχει πει ότι συνολικά θα αποκτηθούν 3 χαφ, εάν και εφόσον μπούμε ομίλους θα μπορούσε να αποκτηθεί και ο Ολιβέιρα.
Τέλος ελπίζω σε άμεση απόκτηση εξτρέμ αξίας αλλά και παρόμοιας ηλικίας Κονοπλιανκα ή Τσερισεφ.
ΥΓ Νάπολι είσαι ωραίος φίλε.Χαιρεται κανείς να σε διαβάζει
-
ariskatiforos
Καλή πάσα φαινετΑι ν έχει αλλά προσωπικά μου φαίνεται αργος και στην Ευρώπη ο χώρος και ο χρονος είναι μικρότερος ..δε με ενθουσίασε μακάρι να πέσω έξω
Πάντως μεταξύ των δυο Βραζιλιάνων εγώ αυτόν προτιμούσα,ο Σιλβα δεν μου γέμιζε το μάτι καθόλου,πως να το γεμίσει άλλωστε μισή σπιθαμη άνθρωπος. Το ρίσκο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ο συνδυασμός ηλικίας και μη ευρωπαϊκής εμπειρίας για αυτό και περιμένω άμεσα την απόκτηση ενός πιο έμπειρου μέσου.Κατα δήλωση Σαββιδη αυτό θα είναι πλέον το ταργκετ γκρουπ μας αλλά χρειάζεται απαραίτητα και μια δόση εμπειρίας και προσωπικότητας. Επιμένω στην ΑΜΕΣΗ απόκτηση και δεύτερου χάφ.
Αν λοιπον ειναι 6αρι, τοτε απο αυτα που βλεπουμε στα βιντεο φαινεται πολυ καλυτερος με την μπαλα στα ποδια απο τον Κανιας, και με πολυ πολυ καλυτερες μεταβιβασεις απο τον Κανιας. Υστερει στο γεγονος πως θα θελει χρονο προσαρμογης, αλλα στα δικα μου ματια φανταζει ως αναβαθμιση σε σχεση με τον προκατοχο του...
Ετσι οπως τον εβλεπω, θα ταιριαζει πολυ με αυτον τον Σανκαρε στο κεντρο αν τον παρουμε κ αυτον.
δεν γνωριζω τον παικτη κ γενικα απο βιντεακια ειναι δυσκολο να σχηματισω αποψη.η φαση ομως που παιρνουμε (αν ισχυει) εναν μικρο βραζιλιανο που εχει παιξει σε μεγαλες ομαδες της βραζιλιας με φτιαχνει τρελα.
γενικα εχουν ενδιαφερθει το 2016 κ μεγαλες ευρωπαικες ομαδες γι αυτον.
γενικα εχουν ενδιαφερθει το 2016 κ μεγαλες ευρωπαικες ομαδες γι αυτον.