Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες Ελληνικές ομάδες V
- sourmenetes
- Moderator
- The_Stalker
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες V
Πολύ το κουράζουμε παιδιά..
Διπλό στην κούλα, σεξ του νιόνιου στο βάζελο και γιορτή τελευταία αγωνιστική στην Τούμπα.
Διπλό στην κούλα, σεξ του νιόνιου στο βάζελο και γιορτή τελευταία αγωνιστική στην Τούμπα.
ΑΝ βγει πρωτη η ΑΕΚ στα πλει οφ ειμαστε απλα τραγικοι ο μελισανιδης χωρις φραγκο πηρε κυπελο αν βγει κ 1ος θα ειμαστε να μας κλαινε οι ρεγγες εκανες εσυ τν μαγκια εφαγες το -3 σου για του χρονου π δν κατεβηκες με τν γαυρο επαιξε η ΑΕΚ μετα απο 1 μηνα χωρις αγωνες ο γαυρος τν πατησε κ αν σ παρει κ τν 1 θεση τρεχα σαββιδη ξανα για συμμαχιες αν γινοταν αυτο το πραγμα κ ημουν ο σαββιδης πραγματικα θα ενιωθα ο μεγαλυτερος βλκας ολως τν εποχων.
Λοιπον ειναι πολυ απλο μαγκες. Δεν πρεπει να χασουμε σε κανενα απτα 2 ματς και τερματιζουμε πρωτοι.Ειτε κερδισουμε ειτε φερουμε χ σε οποιοδηποτε ματς δεν εχει σημασια πλεον,μας νοιαζει μονο να μην χασουμε.
- hasio_john
The_Stalker έγραψε:Πολύ το κουράζουμε παιδιά..
vs40 έγραψε:Ερώτηση: Αν βγει η αεκ 1η και εμείς 2οι, πάμε απευθείας ομίλους Ουεφα?
Πάντως την αεκ δεν τη συμφέρει να παίξει 2 προκριματικά καθώς θα είναι στους αδύνατους και στο Τσου Λου και αφού αποκλειστεί στο Ουέφα. Βασικά έχει πίθανότητες 5% να πάει ομίλους Τουλού, και 50% να αποκλειστεί τελείως από την Ευρώπη. Αν το δουν ρεαλιστικά, θα πρέπει να κάνουν χώρο για τον Ιβάν που μπορεί να τα χώσει για τα προκριματικά, όπου στο 1ο παιχνίδι Τσουλου είμαστε στους ισχυρούς, αλλά και στα play off του Ουέφα.
Σε κανενα προκριματικο του τσ.λ δεν ειμαστε στους ισχυρους,αντιθετα σε ολους τους προκριματικους του γιουροπα ειμαστε.
- Παλαιολόγος
sourmenetes έγραψε:Συγγνωμη ρε φιλε αλλα φυσ.κατασταση της αεκ που βλεπεις...;;;ο βαζελος με 10 την ετρεξε στο δευτερο ημ.Παλαιολόγος έγραψε:βεβαια αυτα ειναι και λιγο θεωριες,διοτι στην πραξη τα ιδια λεγαν και για το σημερινο,αλλα δυο γκολακια στο ημιχρονοPAOK_Antarctica έγραψε:Στον βάζελο μέσα πήραμε Χ παίζοντας με 10 σε όλο το ματς και χωρίς να απειληθούμε ιδιαίτερα.
Η ΑΕΚ θα είναι πολύ πιο καταπονημένη από εμάς καθώς εμείς είχαμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε 8 μέρες και να ξεκουράσουμε και παίκτες σήμερα, ενώ αυτοί παίζουν νον στοπ κάθε 3 μέρες.
Αν είμαστε προσεκτικοί και έξυπνοι θα πάρουμε διπλό και γεια σας.
εγω οπως θυμαστε ειπα οταν ειδα το ματς Παναθηναικου ΑΕΚ πως εχουν και οι δυο καλη φυσικη κατασταση που μοιαζει κλικ καλυτερη απο αυτη των παιχτων μας
ο παναθηναικος με 10 τρεχει σαν τρελος
Να μου πεις για στημενα οτι μπορει να μας κανει γκολ,ναι.αλλα σε τρεξιματα δε νομιζω.
Το ζητημα ειναι να ειμαστε σοβαροι,να κανουμε τις ευκαιριες μας και να μη τις σπαταλησουμε.
ναι βασικα σε εκεινο το ματς πρωτιστα στην φυσικη κατασταση του παναθηναικου εδινα βαση(που θεωρουσα και βασικο ανταγωνιστη μας),την εβρισκα πολυ καλυτερη,αλλα και της ΑΕΚ μου φανηκε ενα κλικ καλυτερη απο την δικη μας στο αντιστοιχο τοτε ματς με πανιωνιο κατω
θα συμφωνησω πως μετα το πρωτο ημιχρονο αν και εκανε κουρσες κουραστηκε η ΑΕΚ
παντως και με 11 ο παναθηναικος εκανε 2 γκολ και ενα δοκαρι η ΑΕΚ
ΠΑΟΚ είσαι και θα πας για δυο νίκες.Σιγά την ΑΕΚ τώρα,τι να λέμε.Το μαύρο τους χάλι.
Βέβαια σε περίπτωση που δεν βγούμε πρώτοι εμείς,μας συμφέρει να βγει η ΑΕΚ πρώτη, και όχι ο βάζελος για να πάρουμε το καλό εισιτήριο του Europa League.
Βέβαια σε περίπτωση που δεν βγούμε πρώτοι εμείς,μας συμφέρει να βγει η ΑΕΚ πρώτη, και όχι ο βάζελος για να πάρουμε το καλό εισιτήριο του Europa League.
- Παλαιολόγος
παιδες κακα τα ψεμματα,πρεπει καποια στιγμη επιτελους να φερουμε και ενα διπλο σε ντερμπι
δηλαδη τι στην ευχη! περιμενουμε να περασουμε τον αγιαξ και την σιτυ εξω και δεν ειμαστε σε θεση να κανουμε διπλο με τον μπαρμποσα και τον μανταλο; θα ειναι και γραφικο να το συζηταμε
η ΑΕΚ δεν εχει ποιοτητα,εχει αυτοπεποιθηση,να μην επαναληφθει το απαραδεκτο φαινομενο με πανιωνιο να κλεινονται και να κανουν ενα σωρο βλακειες
δηλαδη τι στην ευχη! περιμενουμε να περασουμε τον αγιαξ και την σιτυ εξω και δεν ειμαστε σε θεση να κανουμε διπλο με τον μπαρμποσα και τον μανταλο; θα ειναι και γραφικο να το συζηταμε
η ΑΕΚ δεν εχει ποιοτητα,εχει αυτοπεποιθηση,να μην επαναληφθει το απαραδεκτο φαινομενο με πανιωνιο να κλεινονται και να κανουν ενα σωρο βλακειες
Ξεχνάς τον τελικόevripidis4 έγραψε:Ο Μπαρμπόσα γιατί παίζει σήμερα; ο Κάτσε έφαγε 3 αγωνιστικές και αυτός μόνο 2; για τον ίδιο λόγο;
Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τρεις εφαγε
Δεν υπαρχει πιο σιχαμενη ομαδα απο την αεκ και με γαυρο να παιξει εγω με γαυρο θα ειμαι κι οχι μ αυτους τους αθλιους. Παλι σημερα πηρε αποτελεσμα απο το πουθενα. Ειμαστε καλυτεροι απο Αεκ και κανονικα θα επρεπε να νικησουμε κ στο οακα αλλα με τετοιο κωλο που εχουν τα χανουμια ολα ειναι πιθανα. Αντιθετα το παιχνιδι με βαζελο στην τουμπα θα ειναι σιγουρα πιο δυσκολο κ το διπλο μου φαινεται πολυ πιθανο δεδομενου οτι αν μας ασκηθει πιεση τα χανουμε κ δε μπορουμε ν αλλαξουμε μπαλια.
Εχω σκασει που εχουν παρει το κυπελο αν θα βγουν και δευτεροι δε θα το αντεξω, μεγαλο ξεφτιλικι.
Εχω σκασει που εχουν παρει το κυπελο αν θα βγουν και δευτεροι δε θα το αντεξω, μεγαλο ξεφτιλικι.
-
paokpantou
Φοβοσουν σήμερα θυμάμαι..επίσης θυμάμαι τις θριαμβολογίες σου για τον βάζελο.φιλε μου εχε πιστη στον ΠΑΟΚ και θα κάνουμε διπλο.μην ρίχνεις τόσα επίπεδα κάτω τον ΠΑΟΚ μας γενικώς.ξέρω μπορει να είσαι απογοητευμένος μπορει στεναχωρημένος με την ομάδα αλλα αυτη η ομάδα σε ποιοτητα και σε πάθος πλέον διότι αυτο έλειπε την φετινή χρονια είναι καλύτεροι από τα άλλα δυο σιχαματα.Παλαιολόγος έγραψε:παιδες κακα τα ψεμματα,πρεπει καποια στιγμη επιτελους να φερουμε και ενα διπλο σε ντερμπι
Πάντως σήμερα ο βάζελος έχασε ένα τσουβάλι ευκαιρίες.Άνετα θα μπορούσε το σκορ να είναι 1-3 ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.
Συμπλήρωσε και δέκα κάρτες ο Μπεργκ,δεν παίζει στα τελευταία δύο ματς.
Συμπλήρωσε και δέκα κάρτες ο Μπεργκ,δεν παίζει στα τελευταία δύο ματς.
- Παλαιολόγος
ναι ελεγα πως δεν θα ειναι ευκολο το ματς με πανιωνιο,αλλα με τον κανονικο πανιωνιο,οχι με τα δευτερα που παιζαμε σημερα
για τον παναθηναικο τον θεωρουσα βασικο μας αντιπαλο
ωστοσο θεωρω πως η κοκκινη καρτα,που ΔΕΝ ηταν,αλλο ενα σφυριγμα για την ΑΕΚ,αλλαξε ολο το παιχνιδι
το 2-0 δεν αντικατοπτριζε την εμφανιση των δυο ομαδων
τωρα η ΑΕΚ μετα και το σημερινο,καποια κουραση θα την εχει λογικα,αλλα να δουμε,αυτα στην θεωρια
για τον παναθηναικο τον θεωρουσα βασικο μας αντιπαλο
ωστοσο θεωρω πως η κοκκινη καρτα,που ΔΕΝ ηταν,αλλο ενα σφυριγμα για την ΑΕΚ,αλλαξε ολο το παιχνιδι
το 2-0 δεν αντικατοπτριζε την εμφανιση των δυο ομαδων
τωρα η ΑΕΚ μετα και το σημερινο,καποια κουραση θα την εχει λογικα,αλλα να δουμε,αυτα στην θεωρια
Παλαιολογε ο ορισμος της αισιοδοξιας εισαι,και να πω ρε μπαγασα οτι ησουν αντικειμενικος να σου πω και μπραβο αλλα η αεκ ειδικα εχει βγαλει τη γλωσσα της στο χορταρι (αν επαιζε με 11 ο βαζελος μεχρι και ανατροπη της εκανε) και μου γραφεις οτι ειναι πιο φρεσκια και με καλυτερα τρεξιματα απο τον ΠΑΟΚ.
Μαλλον το βλεπουμε αλλιως το αθλημα.
Μαλλον το βλεπουμε αλλιως το αθλημα.