Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Demir

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Δημοσίευση από Demir »

αν υπηρχε ΣΩΣΤΗ διαχειρηση τοτε δεν θα χρειαζομασταν ''νταβατζη''.. οταν εχεις χρεη 30 μυρια +αλλα 7-8 κοντα που κανανε ζαγορ με εφοριες-χρωστουμενα σε παικτες κτλ,τοτε εισαι αναγκασμενος να πας σε αυτη την λυση... αν εσυ πιστευεις οτι χωρις ιβαν ο ΠΑΟΚ θα μπορουσε να περνει ΜΑΚ κ φορτουνη κ νατχο κτλ εισαι γελασμενος φιλε μου,,, ουτε κουλουρη θα κρατουσες γιατι θα στον περνανε τζαμπα ,οπως τον σταφυ κ τον μαλεζα και τον Βιερινια....
αν εσυ με το να κραζεις ιβαν κ να μιρλιαζεις με καθε ευκαιρια ..ειτε λεγεται λουκας ειτε μακ ειτε χρεη ειτε περιοδος... νοιωθεις ομορφα και πιστευεις οτι κανεις κατι παραγωγικο συνεχισε....
Demir

Δημοσίευση από Demir »

αν υπηρχε ΣΩΣΤΗ διαχειρηση τοτε δεν θα χρειαζομασταν ''νταβατζη''.. οταν εχεις χρεη 30 μυρια +αλλα 7-8 κοντα που κανανε ζαγορ με εφοριες-χρωστουμενα σε παικτες κτλ,τοτε εισαι αναγκασμενος να πας σε αυτη την λυση... αν εσυ πιστευεις οτι χωρις ιβαν ο ΠΑΟΚ θα μπορουσε να περνει ΜΑΚ κ φορτουνη κ νατχο κτλ εισαι γελασμενος φιλε μου,,, ουτε κουλουρη θα κρατουσες γιατι θα στον περνανε τζαμπα ,οπως τον σταφυ κ τον μαλεζα και τον Βιερινια....
αν εσυ με το να κραζεις ιβαν κ να μιρλιαζεις με καθε ευκαιρια ..ειτε λεγεται λουκας ειτε μακ ειτε χρεη ειτε περιοδος... νοιωθεις ομορφα και πιστευεις οτι κανεις κατι παραγωγικο συνεχισε....
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Demir έγραψε:και εγω αυτο εννοω να φυγει μπας κ ζησει ο ΠΑΟΚτσης στην μιζερια του,οπως εμαθε τοσα χρονια...
μην λησμονεις οτι ο ΠΑΟΚτσης τα πιο εντονα και ομορφα συναισθηματα στην νεοτερη ιστορια της ομαδας τα εζησε χωρις μεγαλοεπενδυτες,φραγκατους και παπαντζες.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

slidar έγραψε:Οι καταστασεις και οι εποχες εχουμε αλλαξει che.

Πλεον ο ΠΑΟΚτσης εχει αλλαξει τοσο πολυ που και τριτο-τεταρτος να βγει στα @@ του.

Κανεις δεν ασχολειται πλεον και ο κοσμος (κακως) δεν εχει απαιτησεις.

Ειναι τοσα τα προβληματα του που ο ΠΑΟΚ ειναι το τελευταιο που εχει να σκεφτει.

Για να σου δειξω την διαφορα.. μου ελεγε ο πατερας μου οτι οποτε ερχοταν εδω ο γκευ και τον νικουσαμε 1-0 παραδειγμα, ειχε κραξιμο και κυνηγητο στα αποδυτηρια διοτι ειχαμε νικησει μονο 1-0!!!

Τοτε ο κοσμος ειχε απαιτησεις .. τωρα να στο πω ωμα στα παπαρια του!!

*** Παραδειγμα προ 2 μηνων.. φαγαμε 4 γκολ σε τελικο.. ξεφτιλιστικαμε και δεν ανοιξει μυτη.

Στην αντιστοιχη τεσσαρα απο την λαρισα σε τελικο που χασαμε το νταμπλ για να φυγαδευτουν οι παιχτες στηθηκε ολοκληρο σκηνικο.
ενταξει κατι χλεπες στην μαπα του 14 κ κατσουρ πεσανε...να τα λεμε ολα....αλλο ομως 2014 και αλλο το 80
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Demir έγραψε:αν υπηρχε ΣΩΣΤΗ διαχειρηση τοτε δεν θα χρειαζομασταν ''νταβατζη''.. οταν εχεις χρεη 30 μυρια +αλλα 7-8 κοντα που κανανε ζαγορ με εφοριες-χρωστουμενα σε παικτες κτλ,τοτε εισαι αναγκασμενος να πας σε αυτη την λυση... αν εσυ πιστευεις οτι χωρις ιβαν ο ΠΑΟΚ θα μπορουσε να περνει ΜΑΚ κ φορτουνη κ νατχο κτλ εισαι γελασμενος φιλε μου,,, ουτε κουλουρη θα κρατουσες γιατι θα στον περνανε τζαμπα ,οπως τον σταφυ κ τον μαλεζα και τον Βιερινια....

αυτη ηταν η σοβαρη απαντηση οτι εχω περιοδο

ενταξει μοντς το κλεινετε το μαγαζι σιγα σιγα μου φαινεται εκτος αν ειστε ευχαριστημενοι απ το επιπεδο του διαλογου

εγω επειδη θυμαμαι το παοκμανια απο παλια λυπαμαι πολυ

στο χερι σας ειναι να το διορθωσετε

στο θεμα μας υβριστη του μιζερου οπως μας αποκαλεις λαου του ΠΑΟΚ φιλε ντεμιρ

ΓΙΑ ΛΟΥΚΑΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΔΙΚΙΟ δεν το αναλυω αλλο μακαρι να πεσω εξω στο μακ...στο φορτουνη ξερω οτι θελει να ερθει και περιμενει μαζι με ζηση το οκ του ιβαν τι αλλο να σου πω στο νατχο ειμαι σιγουρος οτι αν ο μεσσιας του εδινε 1 εκατομυριο οχι 1,6 που λενε θα ηταν ηδη στην ολλανδια

απο κει και περα αν κανανε καποιοι κακοδιαχειρηρση αλλο καπελο αλλα αυτο δε δικαιολογει καποιον να κανει μπιζνες με το ονομα του ΠΑΟΚ και για τον ΠΑΟΚ τιποτα

θα το ξαναπω οι γαυροπροεδροι τουλαχιστον κανουν μπιζνες αλλα οι γαυροι ειδαν ριβαλντο καρεμπε τζιοβανι σαβιολα αμπινταλ και χωρτασαν τιτλους οποτε ας κανουν τα στραβα ματια στον νταβα εμεις γιατι να κανουμε στραβα ματια για τον φακουντο της τριπολης ελεος

αν πριν τρια χρονια εβριζες συνοπαδο και αποκαλουσες μιζερο το λαο του ΠΑΟΚ εφευγες για μπανακι χλκιδικη για καμια βδομαδα για πλακα.....συμαζεψου μονος σου αφου οι μοντς δεν θελουν να το κανουν πλεον
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Περιπτερος έγραψε: Β. Υπάρχει όμως και ένα άλλο θέμα που προκύπτει από την λογική ανάλυση. Διαβάζω ότι τώρα με τον Μακ (αν τελικά έλθει) και τον Περέιρα, τελείωσαν οι μεταγραφές επιθετικών και μεσοεπιθετικών και απομένουν οι μεταγραφές χαφ και αμυντικών … .
Αν χρησιμοποιήσουμε λοιπόν λίγο αυτή τη ρημάδα τη λογική, οι πρώτη ερώτηση που μου έρχεται στο μυαλό είναι:
«Ποιός τα γράφει αυτά που διαβάζεις και τί ρόλο έχει στην ΠΑΕ»;
Και η δεύτερη ερώτηση:
«Γιατί θεωρείς ότι αυτός που το έγραψε, γνωρίζει κάτι παραπάνω από μένα και από σένα;»
Περιπτερος έγραψε:Από την μεσοεπιθετική και επιθετική γραμμή απομακρύνθηκαν ή δεν συνεχίζουν από αυτούς που υπήρχαν και πέρυσι οι Χούσεν/Νέτσιντ, Ολίσε, Γεωργιάδης, Λούκας, Στοχ, Βούκιτς, ήλθαν οι Μακ και Περέιρα … . Οσο και να θέλουμε να δούμε υποτιμημένα το περυσινό ρόστερ, αν αυτοί οι παίκτες που σταμάτησαν δημιουργούσαν μια ιδιότυπη ποδοσφαιρική αξία π.χ. 200, αυτοί που ήλθαν όχι μόνο είναι αριθμητικά λίγοι, αλλά είναι συγκριτικά με αυτούς που έφυγαν γύρω στο 40 (στην πιο αισιόδοξη περίπτωση).
Ξεχνάς τον Μάρτενς και τον Γκολάσα, όπως και τους Κουλούρη και Πόζογλου που φέτος πρέπει να αναλάβουν ρόλο 20λεπτης παρουσίας σε πολλά ματς (ίσως και βασικής, αν αντέχουν, αλλά αυτό θα μας το δείξουν οι ίδιοι). Θα προτιμούσα κι εγώ κάποιον πιο έτοιμο-ώριμο-καλύτερο από τον Μακ* και σίγουρα λείπει άλλος ένας καλός για αριστερά, αλλά το 200 με 40 μου φαίνεται υπερβολικό. Ο μόνος πραγματικός παικταράς που ταυτόχρονα βοήθησε πολύ πέρσι από τους 7 που ανέφερες είναι ο Βούκιτς, την απουσία του οποίου καλούνται να καλύψουν συμπληρωματικά Περέιρα, Γκολάσα, Μάρτενς και Κουλούρης. Στοχ και Νέτσιντ ήταν παικταράδες, αλλά δεν βοήθησαν τόσο, ενώ ο Λούκας βοήθησε πάρα πολύ, αλλά παικταρά δεν τον λες ακόμη.

*Κοιτούσα το ρόστερ της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και είδα μόλις χθες ότι έκλεισαν τον Κουένκα (φουκαρά Λούκας, παγκίτη σε βλέπω!) πριν από μια εβδομάδα! Απόγευμα έλυσε το συμβόλαιο με την Μπάρτσα, βράδυ υπέγραψε στην Ντέπορ. Κι αυτός στοίχημα είναι (λόγω τραυματισμών), αλλά πόσο μεγαλύτερο γκελ θα έκανε το όνομα (και η πρώην ομάδα) στους ΠΑΟΚτσήδες... αν βέβαια το παίρναμε χαμπάρι και αν το σκεφτόταν να έρθει στην Ελλάδα. 8-)
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Κάπου με μπέρδεψες che.
Εννοείς δλδ ότι ας φέρει κ ο δικός μας ριβάλντους κ ζιοβάνηδες κλπ κλπ κ μετά χαλάλι του να κάνει τον ΠΑΟΚ τσιφλίκι του ?
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Παλικάρια εγώ βλέπω πολλές "εσωτερικές" μεταγραφές φέτος. Από όσα γράφονται και βλέπω στα σύντομα βιντεάκια της ΠΑΕ, η δουλειά που γίνεται είναι τεράστια και αναμορφώνει τους παίκτες μας.
Από εκεί και πέρα έχουν επισημανθεί τα λάθη (κενά, απουσία κάποιων έμπειρων, καθυστερήσεις) και πρέπει να γίνουν οι διορθωτικές κινήσεις.
Μην τρώγεστε εδώ στο φόρουμ.
Ούτε το "πίστευε και μη ερεύνα" μπορεί να υπάρχει, ούτε η γκρίνια για την γκρίνια.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Mapogo έγραψε:Κάπου με μπέρδεψες che.
Εννοείς δλδ ότι ας φέρει κ ο δικός μας ριβάλντους κ ζιοβάνηδες κλπ κλπ κ μετά χαλάλι του να κάνει τον ΠΑΟΚ τσιφλίκι του ?

οχι ρε απλα δικαιολογω τα γαυροπροβατα εμας δεν καταλαβαινω με τη λατρεια στον κυριο ροναλντινιο με τσου λου στο μακ παλας που πηρε χωρις να εχει σχεση ο ΠΑΟΚ ;)
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Με τον Λουκάς ΠΟΥ είχες δίκιο; Ήταν κακός παίχτης; ΌΧΙ. Άρα; το ότι έφυγε κτλ δε μου λένε τίποτα, σαν παίχτης ήταν μια χαρά και με κορυφαία στατιστικά, τα οποία δεν είναι τόσο απλά...
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Demir... οφείλω να πω ότι ο che4, μαζί με τον Τζόσουα (που έφυγε από λάθος μου και παρεξήγηση) + κάποιους άλλους (φαίνονται αυτοί στον τρόπο που γράφουν τα σχόλια... you know what i mean...) είναι από τους "negative thinkers" που χρειάζονται σε έναν υγιή διάλογο και η γνώμη τους πρέπει να ακούγετε (ασχέτως αν συμφωνούμε η όχι).

Στο λέω αυτό ως άτομο που είχε μια "σφοδρή αντιπαράθεση" για τον Lukas προ λίγων ημερών με τον che4...
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

σταθερη μου αποψη ειναι οτι ΠΑΟΚ ΑΕΚ ΠΑΟ ΟΣΦΠ δε χρειαζονται νταβαδες τυπου κοκκαλη βαγγελα πατερα βαρδινογιαννη μελισανιδη ιβαν μπατατουδηκτλ

και μια χαρα ποδοσφαιρο θα ειχαμε και γεματα γηπεδα και ομαδαρες και οχι επεισοδια και σφαγες

αποψη μου τελος ο ντεμιρ και καποιοι αλλοι ας νιωθουν ωραια μαυτο το πραγμα που λεγεται ελληνικο ποδοσφαιρο και φτιαχτηκε απο ανθρωπους σαν αυτους
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

pgetsos έγραψε:Με τον Λουκάς ΠΟΥ είχες δίκιο; Ήταν κακός παίχτης; ΌΧΙ. Άρα; το ότι έφυγε κτλ δε μου λένε τίποτα, σαν παίχτης ήταν μια χαρά και με κορυφαία στατιστικά, τα οποία δεν είναι τόσο απλά...

κακος και μικρος παιχτης ειναι αυτος που κρυβεται στα δυσκολα

τελικος κυπελλου πλει οφ

αυτος που μαρκαρει με τα ματια γιατι τον κανατε φιρμα και βριζει τους συμπαιχτες συνεχεια λες και ειναι ο μαραντονα ο ιδιος

οποιος δεν τα ειδε αυτα ας μου πει το αντιθετο

δε μιλαω για τα κοντρολ στα 10 μετρα και το περπατημα στο γηπεδο λες και κανει βολτα στην παραλια
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

@ Στέφανος

1. Κολλάς στο "διαβάζω" ... δεν έχει σημασία το "διαβάζω", σημασία έχει το τι τους προτρέπουμε να πράξουν. Τι τους λέμε να προσέξουν.

2 . Η σύγκριση αφορά αυτούς που ήλθαν σε σχέση με αυτούς που έφυγαν, όχι αυτούς που υπήρχαν και έμειναν.
Το 200 είναι όλοι μαζί αυτοί που έφυγαν και το 40 είναι αυτοί οι 2 που ήλθαν.
Ο Μάρτενς υπήρχε. Τον Γκολάσα δεν τον βάζω γιατί του ψάχνουν θέση και τον βλέπω μέχρι 8άρι να παίζει.
Ο σκοπός είναι να μην γίνουν λάθη. Το τι μπορούν να κάνουν οι πιτσιρικάδες θα το κρίνει ο προπονητής. Εμείς απλώς ελπίζουμε να μεταμορφωθούν.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ενταξει. νομιζω το παμε απο ακρο σε ακρο.

ουτε μιζεροι ειναι οι οπαδοι του ΠΑΟΚ ουτε ομως και "σωστοι" στις αντιδρασεις τους.

η αληθεια ειναι καπου στη μεση. υπερβαλλουμε στα ασχημα και μειωνουμε τα καλα. αυτο ειναι το θεμα μας και τπτ διαφορετικο.

πρεπει να βρουμε μια ισσοροπια, αλλα οταν ξαφνικα απο εκει που ελεγες οτι χωρις φραγκα κτλ σιγα σιγα θα χτιζω ομαδες και θα διεκδικω οτι μπορω, ξαφνικα ειπαμε "Ιβαν φερε παιχταραδες να το σηκωσουμε". το προβλημα εδω ηταν οτι ο Ιβαν αντι να πει οτι ρε μαγκες οκ αλλα θελει υπομονη και να χτισουμε ομαδα γιατι τα λεφτα δεν ειναι στραγαλια, ειπε οκ παω να φερω Ροναλντινιο και θα ανοιξω χωρο στο ξενοδοχειο για τα τροπαια. η συνεχεια γνωστη. καταφεραμε με τις προσδοκιες που δημιουργηθηκαν μεσα σε ενα 4μηνο να απαξιωσουμε το πιο μεγαλο ονομα προπονητη που πατησε στην Ελλαδα μετα το Ρεχαγκελ την τελευταια 20ετια. και παμε παλι απο την αρχη.

αλλα αυτη τη φορα με μια πιο κλασσικη.....ΠΑΟΚτσίδικη συνταγή.

ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑ. και αυτο θέλει χρόνο. θέλει πίστη. θέλει υπομονή. αλλιώς παλι θα αναγκαστούμε να ξεκινήσουμε απο το μηδεν και δεν ξερω ποσα ακομα reset μας εχουν μεινει.

Οποτε ειτε μακ ειναι, ειτε αντροιντ, ειτε λινουξ δεν μας νοιαζει. το θεμα ειναι να τηρουνται καποια βασικα χαρακτηριστικα που λενε οτι αναζητουμε λαυρακια αλλα και παιχτες ηγετες ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ και συνεση, ώστε σε 2-3 χρόνια να έχουμε ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ (και όχι αγοράσει) μια ποιοτική ομάδα που θα μπορεί να διεκδικήσει με αξιώσεις κάποιον τίτλο. Μια ομάδα που θα ΠΑΡΑΓΕΙ κέρδος και όχι χασούρα.

ΑΝ ΔΕΝ το κατανοήσουμε ΑΜΕΣΑ αυτό, τοτε πολυ φοβάμαι ότι η φετινή χρονιά θα είναι ταφόπλακα στην ιστορία που λέγεται Ιβάν-ΠΑΟΚ. και θα φταίμε (και ) εμεις.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”