ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Ασχέτως με το τι συμβαίνει στον προηγμένο ποδοσφαιρικό κόσμο, στην Ελλάδα τα επιθετικά μπακ δίνουν τα πρωταθλήματα. Ο ΠΑΟΚ είχε Μάτος Βιεϊρίνιακ και δε μπορούσαν να τον σταματήσουν στο νταμπλ, και στο φόρουμ τότε έγραφα, όπως και τόσοι άλλοι, ότι το πρωτάθλημα μας το δίνουν τα μπακ. Επειδή οι μικρές ομάδες κλείνονται στο 1/3 του γηπέδου, αυτός που επιτίθεται, πρέπει να πάρει όσο περισσότερο πλάτος γίνεται και να έχουν πολλοί την ατομική ενέργεια, γιατί αν έχεις μόνο 2-3 στην ομάδα σου, ο αντίπαλος σε διαβάζει και σε κλείνει κατάλληλα. Μπακ σαν το Φύσα, που διέπρεψε στο 2004, όλοι οι οπαδοί κράζανε ή τον Βύντρα, άσχετο που ήταν καλά παιδιά. Αντίθετα ο Γεωργάτος πχ στο πρωτάθλημα ήταν ασταμάτητος. Ο Βενετίδης στον ΠΑΟΚ ήταν ισορροπημένο μπακ - είδα 2 ματς πρόσφατα με Μπάγιεβιτς προπονητή.
Η ομάδα του Σάντος έχανε πολλά που δεν είχε ένα Μάτος δεξιά. Η ομάδα μπορεί πίσω να ήταν σφικτή, αλλά η ισορροπία έγερνε προς την άμυνα, και το βλέπει κανείς από τα πόσα γκολ τότε βάζαμε, και φυσικά από την εικόνα των παιχνιδιών. Με Σνάουτσνερ στα μπακ πρωτάθλημα πολύ δύσκολο, ούτε αμυντικά σε εξασφαλίζει κάτι, αν το εξτρέμ δε γυρνάει. Γιατί τότε τον βάζουν 2vs1 στην κόντρα τον Σνάουτσνερ και τον διαλύουν. Όλη η ομάδα πρέπει να επιτίθεται και αμύνεται μαζί.
Ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη από παίκτες όπως ο Μάτος και ο Γιαννούλης ή ο Βιεϊρίνια ή Λίνο. Δηλαδή μπακ που να είναι καλοί επιθετικά, όμως να έχουν και νεύρο αμυντικά. Δεν πιστεύω πάντως ότι αν έχεις Βιεϊρίνια δεξί μπακ, χρειάζεσαι αμυντικογενές εξτρέμ, γιατί είναι πίσω αξιόπιστος ο Αντελίνο. Ο Nilsen Pereira είναι επιθετικογενές μπακ που θυμίζει περισσότερο εξτρέμ, δίχως όμως να είναι δυνατός και σκληρός, όπως ο Βιεϊρίνια, ούτε καν ο Βιεϊρίνια του 2009, που πρόσφατα είδα σε ματς που έχω κατεβασμένο. Μακάρι να δουλέψει και να βελτιωθεί. Στο ποδόσφαιρο η δύναμη είναι πολύ σημαντική. Βλέπουμε πχ το Σφιντέρσκι να βάζει γκολ, και όλοι να θέλουμε να φύγει, γιατί δε βοηθάει όσο πρέπει την ομάδα.
Η ομάδα του Σάντος έχανε πολλά που δεν είχε ένα Μάτος δεξιά. Η ομάδα μπορεί πίσω να ήταν σφικτή, αλλά η ισορροπία έγερνε προς την άμυνα, και το βλέπει κανείς από τα πόσα γκολ τότε βάζαμε, και φυσικά από την εικόνα των παιχνιδιών. Με Σνάουτσνερ στα μπακ πρωτάθλημα πολύ δύσκολο, ούτε αμυντικά σε εξασφαλίζει κάτι, αν το εξτρέμ δε γυρνάει. Γιατί τότε τον βάζουν 2vs1 στην κόντρα τον Σνάουτσνερ και τον διαλύουν. Όλη η ομάδα πρέπει να επιτίθεται και αμύνεται μαζί.
Ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη από παίκτες όπως ο Μάτος και ο Γιαννούλης ή ο Βιεϊρίνια ή Λίνο. Δηλαδή μπακ που να είναι καλοί επιθετικά, όμως να έχουν και νεύρο αμυντικά. Δεν πιστεύω πάντως ότι αν έχεις Βιεϊρίνια δεξί μπακ, χρειάζεσαι αμυντικογενές εξτρέμ, γιατί είναι πίσω αξιόπιστος ο Αντελίνο. Ο Nilsen Pereira είναι επιθετικογενές μπακ που θυμίζει περισσότερο εξτρέμ, δίχως όμως να είναι δυνατός και σκληρός, όπως ο Βιεϊρίνια, ούτε καν ο Βιεϊρίνια του 2009, που πρόσφατα είδα σε ματς που έχω κατεβασμένο. Μακάρι να δουλέψει και να βελτιωθεί. Στο ποδόσφαιρο η δύναμη είναι πολύ σημαντική. Βλέπουμε πχ το Σφιντέρσκι να βάζει γκολ, και όλοι να θέλουμε να φύγει, γιατί δε βοηθάει όσο πρέπει την ομάδα.
Τον Francisco Ortega από τη Βελέζ τον ξέρει κανέις;
https://www.transfermarkt.com/francisco ... ler/553663
21 ετών, γεμάτη χρονιά Αργεντίνος που λήγει το συμβόλαιο το καλοκαίρι.
- FreeWatcher
Διαβάζω οτι πολλοί προτιμούν αμυντικογενη μπακ! Σε ένα πρωτάθλημα που από τα 30 ματς στα 28 (μπορεί να λέω κ λίγα) σε παιζούν όλη η ομάδα πίσω απτο κέντρο κ περίμενε... Κ πως θα βαλεις γκολ ωρε παληκάρια? Θα παρει το εξτρεμ τη μπαλα στο κεντρο, θα περασει 4-5 κ θατη σπασει στο φορ??? Μπορείτε να μου πείτε ΕΝΑ παραδειγμα γκολ οργανωμένης προσπάθειας με μικροτερη ομαδα που δεν κατεβηκαν τα μπακ (μη μου αναφερετε στημένο!)????????
- ΠΑΟΚΤΣΗΣ-4
vs40 το επίπεδο του ελλ.πρωταθλ. έχει πέσει πάρα πολύ.Στην Ευρώπη με ομάδες πολύ μέτριες αποτύχαμε
γιατί δεν είχαμε σκληρή άμυνα.
γιατί δεν είχαμε σκληρή άμυνα.
- Περιπτερος
Ξεχάσαμε τον Τζάλμα Κάμπος ... .
Καλές πάντα οι αναλύσεις. Βοηθούν. Δυστυχώς βοηθούν εμάς.
Η ομάδα μάλλον θα πορευτεί μόνο χωρίς όσους φύγουν.
Να έρχονται παίκτες δεν το βλέπω ακόμα και εάν φύγουν βασικοί.
Το ίδιο φαινόμενο ισχύει από πέρυσι τον Ιανουάριο για να φτάσουμε στον τραγέλαφο του καλοκαιριού/φθινοπώρου, όπου περιμέναμε το ένα παιχνίδι μετά το άλλο για να ανακοινωθούν οι μεταγραφές και η ομάδα έφθινε και έβγαινε εκτός στόχων.
Μοιάζει να βρισκόμαστε ξανά στην εποχή που έπρεπε να πουλήσουμε παίκτες για να σωθεί η ομάδα.
Φυσικά έχει επανειλημμένα αποδειχθεί ότι έτσι δεν υπάρχει ποτέ πρόοδος.
Πουλάς = δεν σηκώνεις ποτέ κεφάλι.
Δεν μου έρχεται στο μυαλό ούτε μία ομάδα που πούλησε τους βασικούς της παίκτες και μετά πήγε το ίδιο καλά.
Ακόμα και αυτός ο Αγιαξ που είναι σχολείο και οργανωμένος με αυτή την λειτουργία. Κάνουν χρόνια να ξαναγίνουν καλές ομάδες.
Εμείς είμαστε ακόμα στην φάση της πώλησης. Συνεπώς κάτω τα κεφάλια.
Καλές πάντα οι αναλύσεις. Βοηθούν. Δυστυχώς βοηθούν εμάς.
Η ομάδα μάλλον θα πορευτεί μόνο χωρίς όσους φύγουν.
Να έρχονται παίκτες δεν το βλέπω ακόμα και εάν φύγουν βασικοί.
Το ίδιο φαινόμενο ισχύει από πέρυσι τον Ιανουάριο για να φτάσουμε στον τραγέλαφο του καλοκαιριού/φθινοπώρου, όπου περιμέναμε το ένα παιχνίδι μετά το άλλο για να ανακοινωθούν οι μεταγραφές και η ομάδα έφθινε και έβγαινε εκτός στόχων.
Μοιάζει να βρισκόμαστε ξανά στην εποχή που έπρεπε να πουλήσουμε παίκτες για να σωθεί η ομάδα.
Φυσικά έχει επανειλημμένα αποδειχθεί ότι έτσι δεν υπάρχει ποτέ πρόοδος.
Πουλάς = δεν σηκώνεις ποτέ κεφάλι.
Δεν μου έρχεται στο μυαλό ούτε μία ομάδα που πούλησε τους βασικούς της παίκτες και μετά πήγε το ίδιο καλά.
Ακόμα και αυτός ο Αγιαξ που είναι σχολείο και οργανωμένος με αυτή την λειτουργία. Κάνουν χρόνια να ξαναγίνουν καλές ομάδες.
Εμείς είμαστε ακόμα στην φάση της πώλησης. Συνεπώς κάτω τα κεφάλια.
To έβαλες απλά επειδή τελειώνει το συμβόλαιό του ή υπάρχει κάποια ένδειξη ενδιαφέροντος?vs40 έγραψε:Τον Francisco Ortega από τη Βελέζ τον ξέρει κανέις;
Τέκνο του Άριελ είναι.
Εσχάτως παίζει μπακάκι. Ταχύτητος μπαλαδόρος winger ήταν.
Είχα διαβάσει, νομίζω πέρυσι κάπου στο ψάξιμο, ότι ο γιος του Άριελ είναι από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Αργεντινή
- Περιπτερος
7,5 χωρίς όρο προβιβασμού
Αξίζει η προσφώνηση greek giants για την ομάδα μας.
https://footballleagueworld.co.uk/norwi ... an-outfit/
Αξίζει η προσφώνηση greek giants για την ομάδα μας.
https://footballleagueworld.co.uk/norwi ... an-outfit/
- sourmenetes
- Moderator
Νομίζω επικαλούνται τον τοσκιτση
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγω ακουσα για μη υποχρεωτικη ρητρα στο ραδιο.joshua έγραψε:Στη περιπτωση Γιαννουλη παντως θα ειναι αστειο να πουμε οχι αν μιλαμε για υποχρεωτικη ρητρα στα 7 μυρια και ο παικτης ειναι θετικος.Τετοιες μαγκιες πληρωσαμε και τα προηγουμε χρονια και φτασαμε να ξεπουλαμε οσο οσο και αντικειμενικα να το δουμε ειναι μια εξαιρετικη προταση.
Μαλιστα ειπαν πως το εναλλακτικο σεναριο ειναι 6 τωρα ή 8 το καλοκαιρι (500.000 τωρα και 7μιση το καλοκαίρι αλλα μονο αν πεισει)
Και ελεγαν πως ο ΠΑΟΚ δεν θελει 6 τωρα...
Αν ισχυει μας βλεπω να τον ξεπουλαμε το καλοκαιρι με 3...
Ακομη κ 6 καλα ειναι ετσι οπως εγινε η φαση.
Αλλα με μη υποχρεωτικη ρητρα μονο χαμενοι θα βγουμε...
Αν Θεος φυλαξει τραυματιστει τι θα κανουμε?
Θα γυρισει πισω τραυματιας και εμεις θα χουμε βγαλει 500 χιλιαδες?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Mitsospaoki4
- Moderator
Μ' αρέσει που πανηγυρίζουμε που φεύγει ο Γιαννούλης.
Βεβαια, το ότι εδω και 2 χρόνια δίνουμε μονίμως οτι ποιοτικο έχουμε και οι 9 στους 10 που φέρνουμε δεν κάνουν ουτε για τον Παναιτωλικό ουδόλως μας απασχολεί.
Θα πάρουμε τον...Φεράρι βεβαια, κακως μιρλιαζω.
Παντως κάνει φιλότιμες προσπαθειες ο Ιβαν να ακολουθήσει τα βήματα του τιγλη. Πολύ φιλότιμες.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βεβαια, το ότι εδω και 2 χρόνια δίνουμε μονίμως οτι ποιοτικο έχουμε και οι 9 στους 10 που φέρνουμε δεν κάνουν ουτε για τον Παναιτωλικό ουδόλως μας απασχολεί.
Θα πάρουμε τον...Φεράρι βεβαια, κακως μιρλιαζω.
Παντως κάνει φιλότιμες προσπαθειες ο Ιβαν να ακολουθήσει τα βήματα του τιγλη. Πολύ φιλότιμες.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
αντε ελπιζω σημερα που μας περασε και η κουλα να πεισμωσουν εκει στην παε να φερουμε τιποτα καλο