Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Δημοσίευση από Darkm4n »

Για τον Bradaric κανείς δεν ξέρει τι έγινε αυτοί που το ανέφεραν ήταν οι αρδ. η αν όντος να ενδιαφερόμασταν επειδή το γράψαν αρδοσάιτ διότι έπαιζαν μαζί με Misic στην Ριέκα.

Ούτε αυτοί δεν ξέραν τι να γράψουν.. υποθέσεις όπως εμείς που τα γράφουμε εδώ.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

seaman έγραψε:
από seaman » Τετ Οκτ 07, 2020 5:15 pm

Είτε θέλουμε ή μπορούμε να το συνειδητοποιήσουμε, είτε όχι, το ¨ξενέρωμα" που έγινε με τη φαρσοκωμοδία στο κάτω δεξί μας άκρο στο παιχνίδι τελικό με την Κράσνονταρ, εκτέλεσε την υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού ακόμα και ως το Plan B του αποκλεισμού. Το αφεντικό φαίνεται να τα πήρε κράνα και επανέφερε το Μάτος. Εκεί άρχισαν και τελείωσαν όλα. Η πώληση Πέλκα και η αδυναμία αποχωρισμού με τον Μπίσε ήταν σχεδόν παρεπόμενα του βραχυκυκλώματος και τελικά της εγκατάλειψης του σχεδίου, που δεν μπορούσε να υλοποιηθεί γιατί δεν υπήρχε χώρος.
Είναι πλέον σχεδόν βέβαιο ότι συμφωνίες υπήρχαν και δεν τις ενεργοποιήσαμε εμείς.
Στην ευρωπαϊκή λίστα δεν θα έβλεπες Μάτος, Μπίσε, Μουργκ και αντίστοιχα θα είχες Πέλκα, Μπράνταριτς, Ντεσπότωφ και Κρίστο. Οι Ζαμπά και Περέιρα θα ήταν πάλι εκτός.
Ο καθένας μπορεί να κρίνει ποιες από τις δύο μορφές θα ήταν πιο κατάλληλη για να διεκδικηθούν οι όποιοι μας στόχοι.
Δεν νομίζω να έκοψε ο Ιβάν τους συγκεκριμένους παίχτες. Το μεταγραφικό σχεδιασμό χάλασε. Η εντολή του (έτσι φαίνεται) να μπει ο Μάτος στην Ομάδα και το ΟΚ στην πώληση Πέλκα, αυτομάτως δεν άφηνε χώρο για να δηλωθεί το πακέτο Μπράνταριτς - Ντεσπότοφ. Ήταν αδύνατο στο Ρέμπε με αυτή την εξέλιξη να ολοκληρώσει την κίνηση.
Δεν υπάρχει περίπτωση να άφηνε εκτός λίστας ο Άμπελ τον Ροντρίγκο, όπως φυσικά και τον αντικαταστάτη του Πέλκα (που στέρησε μια θέση ξένου στη λίστα). Ακόμα και τον Μπίσε να άφηνε έξω, μόνο ένας από το πακέτο της Κάλιαρι χωρούσε. Με αυτές τις προϋποθέσεις ούτε οι παίχτες θα επιθυμούσαν να έρθουν.
Κάποιος θα έλεγε ότι θα μπορούσε να μη δηλώσει Νινούα ή Ντάουγκλας. Ούτε αυτό όμως το βλέπω να μπορούσε να συμβεί, καθώς είναι επενδύσεις που Ομάδα και Προπονητής τις περπατάνε.
Όσο αφορά στο πεντακοσάρικο για loan fee (μόνο για τον Ντεσπότοφ το ζητούσαν οι Ιταλοί γιατί είχαν σχετικές προτάσεις, όπως αποδείχτηκε) σε τέτοιου είδους συμφωνίες δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. Συνήθως μπαίνει ως διασφάλιση του πωλητή έναντι μιας μη υποχρεωτικής ρήτρας αγοράς και η οποία ορίζεται σε ένα ποσό 500Κ κάτω. Σου λέει ότι αν δεν ολοκληρώσεις τη μεταγραφή το καλοκαίρι θα έχεις "χάσει" ένα πεντακοσάρικο. αν την ολοκληρώσεις δεν έχεις "χάσει" τίποτα. Αν βλέπεις μακροπρόθεσμα τους παίχτες το δέχεσαι.
Μπορεί βέβαια να έχει και σφάλμα η οπτική που βλέπω τα πράγματα.
Αρα το ερωτημα Σιμαν ειναι, ποιος εκοψε τον Ματος από την ομαδα, και ποιος εφερε τον Ουαγκε ως αντικαταστατη του...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Αυτό το πράγμα παιδιά, που φτιάχνετε μια θεωρία στο μυαλό σας και την παρουσιάζετε ως κάποιου είδους γεγονός, λίγο να το κοιτάξουμε κάπως έτσι;
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Οταν δεν σ δινει γεγονοτα και feedback για τπτ ο επισημος ΠΑΟΚ, ουτε καλα καλα γιατι αποχαιρετισες με τοσο απαραδεκτο τροπο τον αρχηγο σου, τοτε α σεναρια ειναι η μονη λυση...

Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Τα σενάρια μπορεί να είναι ή να μην είναι η λύση,
το θέμα είναι να μην γίνονται αλήθεια επειδή έτσι περίεργα την είδαμε.
Δεν λέω ότι γίνεται επίτηδες, ίσα ίσα, το 90% των περιπτώσεων απλά έτσι βγαίνει
Το ποστ που κοουτάρεις είναι χαρακτηριστικό, ξεκινάει από ένα γεγονός, αυθαίρετα το συνδέει με μια προσωπική σκέψη, άρα 1=1=γεγονός.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Το ποστ που κοουταρω ξεκιναει με ενα γεγονος που το ειδα γραμμενο και σε ρεπορταζ αρδ...
και ισως να εχει βαση ισως και οχι...
Το θεμα ειναι πως καπως πρεπει να εξηγησουμε τον παραλλογισμο οου παρακολουθουμε να εξελισσεται...

Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Αυτό λέω. Ξεκινάει μεν με ένα γεγονός και το συνδέει με μια δικιά του θεωρία.
Δύο προτάσεις μετά, είναι ένα γεγονός νέτα σκέτα. This actually happened.
Ο παραλογισμός δεν εξηγείται θεραπεύεται. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Οοοοο φερτε το γιατροοοοο το μυαλο που ειχαμε το χασαμε κι αυτοοοοο

Τετοια θεραπεια?
Γιατρε μου δεν ειμαι καλα...

Σοβαρα τωρα, μακαρι ο παραλογισμος π.επικρατει τελευταία στην ΠΑΕ να θεραπευτει καποτε...

mbison

Δημοσίευση από mbison »

Στο χθεσινο βιντεακι της προπονησης ο Βρακας (πρεπει να ειναι) κανει μια εντυπωσιακη κίνηση στο χωρο του κέντρου, παιρνει την μπαλα από πίσω και την προωθει με ελιγμό. Εκανα καρέ για καταλαβω ποιος ηταν, γιατι σε 1ο χρονο εμοιαζε Ζιντάν. Μηπως αυτος θα ειναι ο αντιΚαντουρι μεχρι να παιξει ο Αουγκουστο.
Ειναι η φαση που μετα σκοραρει καποιος (Κουτσιας?) με το δεξι με εξωτερικο φαλτσο
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Ναι ο Βρακας ειναι με το 29.
Εστειλε τον Ροντριγκο για __________
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Διαβαζεις και αυτο το Ελ Καντουρι χωρις ανασες και σε πιανει μια ανατριχιλα...
kayde

Δημοσίευση από kayde »

Οντως,λες και επιτηδες το γραφουν.Πρεπει να βρουμε καποιο τροπο -ιδιως φετος- να του βαλουμε μεταλικα ποδια,σα του ρομποκοπ.
Άβαταρ μέλους
paokathens

Δημοσίευση από paokathens »

Sick Bastard έγραψε:Αυτό το πράγμα παιδιά, που φτιάχνετε μια θεωρία στο μυαλό σας και την παρουσιάζετε ως κάποιου είδους γεγονός, λίγο να το κοιτάξουμε κάπως έτσι;

Χαχαχαχα τέλειος
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

obanebane έγραψε:Ο Άρις Νικολάκης,μόλις έγραψε,βοά ο τόπος οτι ο ΠΑΟΚ θα κάνει μια ακόμα μεταγραφή,ολκής κιόλας.
Πού 'σαι Josh!
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Sick Bastard έγραψε:Αυτό το πράγμα παιδιά, που φτιάχνετε μια θεωρία στο μυαλό σας και την παρουσιάζετε ως κάποιου είδους γεγονός, λίγο να το κοιτάξουμε κάπως έτσι;
Sick Bastard έγραψε:Αυτό λέω. Ξεκινάει μεν με ένα γεγονός και το συνδέει με μια δικιά του θεωρία.
Δύο προτάσεις μετά, είναι ένα γεγονός νέτα σκέτα. This actually happened.
Ο παραλογισμός δεν εξηγείται θεραπεύεται. :mrgreen:
Δεν θα πω αν αναφέρεσαι σε δικό μου post, γιατί αυτό κάνεις και μπαίνω στον κόπο, παρότι δεν μου είναι ευχάριστο, να πω τα εξής:

Παρέθεσα μερικές σκέψεις μου, για διαπιστώσεις που μπορούν αβίαστα (οι περισσότερες) να εξαχθούν από τη ροή των γεγονότων. Και φυσικά κατέληξα με την εσωτερική μου ανησυχία ότι: "Μπορεί βέβαια να έχει και σφάλμα η οπτική που βλέπω τα πράγματα".

Αν για να γράψω τις σκέψεις μου, θα πρέπει να έχω αποδεικτικό υλικό, ίσως μέλη του pokmania θα μπορούσαν να είναι μόνο ΠΑΟΚτσήδες εργαζόμενοι στην ΕΥΠ (αν υπάρχουν).

Οι δε σκέψεις που αποτύπωσα και νομίζω και με σχετική σύνδεση με τα ορατά, σε οδήγησαν και σε διάγνωση για την κατάσταση του φυσικού προσώπου συμφορουμίτη ότι, ο "παραλογισμός δεν εξηγείται θεραπεύεται".

Δικαίωμά σου, θα μπορούσες όμως αυτή σου τη διαπίστωση (τουλάχιστον από ευγένεια) να την κρατήσεις για τον εαυτό σου. Προσπαθώ να θυμηθώ αν έχω υποπέσει στο ολίσθημα διατύπωσης συστάσεων για το πως αποτυπώνει κάποιος συγκεκριμένος τις σκέψεις του. Ελπίζω να το έχω αποφύγει. Είμαι όμως σίγουρος ότι πρώτη φορά ασχολούμαι και απαντώ σε σχόλια που αν δεν με θίγουν, τουλάχιστον με κάνουν να μην αισθάνομαι άνετα και να προβληματίζομαι αν πρέπει να συνεχίσω να εκτίθεμαι εδώ, έχοντας αυτή την "ειδική" αντιμετώπιση.

Ως επιστήμονας, πραγματικά θα με ενδιέφερε να μου μετέφερες τη γνώση και την εμπειρία σου για το πως θεραπεύεται ο παραλογισμός. Κάνοντας δε προσπάθεια να παραλογιστώ επιτηδευμένα, λέω ότι ότι το πρώτο συνθετικό του νικ σου αφήνει αμφιβολία για την καταλληλότητα της θεραπείας, το δεύτερο δε, καμία αμφιβολία γιατί με αντιμετώπισες με αυτό τον τρόπο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”