Magpies4 έγραψε:Ettien έγραψε:tsapgeo έγραψε:Χτυπιόμαστε όλοι γιατί δεν παίρνουμε το κύπελλο και γιατί νικάει 2-0 η βαζέλα.
Ας μην υπερεκτιμούμε το υλικό μας. Θέλεις παίκτες που κάνουν την ΔΙΑΦΟΡΑ με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.
Δεν έχεις μέσο τύπου Γκαρσία δηλαδή. Δεν έχεις καν Μάνταλο. Ο Μπεργκ έκανε διαφορά σε πολλά ματς. Ο Λέτο επίσης.
Ο Αραούχο επίσης.
Αν είχες Μακ και Ροντρίγκεζ θα έκαναν διαφορά. Το αν δεν έμειναν βέβαια δεν είναι φταίξιμο μόνο της διοίκησης και είναι πολύπλοκο να έρθουν μεγάλοι παίκτες σε ομάδα της συμπρωτεύουσας χώρας που παραπαίει οικονομικά.
Επίσης το κατεστημένο της ΕΠΟ και της ΚΕΔ έχει παγιώσει ένα σύστημα που κερδίζουν 99 στις 100 φορές οι τρεις του ΠΟΚ.
Συμφωνώ ότι χρειαζομαστε παίκτες που να κάνουν την διαφορά. Το θεωρητικό ερώτημα είναι αν ο Μακ και ο Ροντρι ανήκουν σ' αυτούς ?
Περυσι για παράδειγμα που έπαιξαν ποιό ήταν το αποτελεσμα ?
Πρώτον αυτοί οι 2, μόνοι τους μας έβγαλαν 2ους στα πλέι οφ, δεύτερον φέτος η ομάδα ενισχύθηκε σε πολλές θέσεις που πέρυσι υποφέραμε παίζοντας με Κάτσε, Τζιόλη κλπ. Φέτος λοιπόν με Γκάρι και Μάκ (και την προσθήκη Πριγιο) θα ήμασταν πληρεις. Με Μακ Ροντρίγκες την Τετάρτη μη μου πεί κανείς ότι θα βλέπαμε αυτόν τον ΠΑΟΚ που είδαμε...
Και φετος μπορεί να βγουμε 2οι στα p.o. χωρίς αυτούς.
Στην κανονική περίοδο άνετα 2οι φέτος (και ποιος ξέρει μπορεί και 1οι

), ενώ πέρυσι ιδρωκοπήσαμε για να μπουμε 5αδα.
Με Μακ Ροντρίγκεζ είδαμε και περυσι παρόμοια παιχνίδια όπως με το προχθεσινό.
Δεν λέω οτι δεν είναι καλοί παίκτες, προφανώς και είναι καλύτεροι π.χ. από αντίστοιχους παίκτες που έχουμε φετος στις θεσεις τους. Αλλο αυτό όμως και άλλο "κάνω την διαφορά".
Εγω θέλω παίκτες τύπου Κοντρέρας, Γκαρσία, Βιερίνια, Μιραλάς, Μπεργκ κλπ. 3-4 τέτοιους εν πάσει περιπτώσει. Και κυρίως να αντιμετωπίζουμε εκτός έδρας το ποκ με καλύτερη νοοτροπία με λιγότερο παθητικά.
Υ.Γ. Πλάκα πλάκα φετος για 1η φορά φτάσαμε να διεκδικούμε πρωταθλημα 2 αγωνιστικές πριν το τέλος, έστω και σε θεωρητικό επίπεδο. Αν δεν με απατά η μνήμη μου αυτό είχε να συμβεί από το πρωταθλημα της Λάρισας το 88.