Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Δημοσίευση από gergeo4 »

Που τα διαβασατε;
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Δε το βλεπω να ερχετε ο Βουλγαρος τελικα,δε πειραζει και μονο που ανεβηκαμε λιγο στο ακουσμα κατι ειναι.
blackjack80

Δημοσίευση από blackjack80 »

Όνειρα πουλια μου ταξιδιαρικαααααα
Άβαταρ μέλους
Jeremy4

Δημοσίευση από Jeremy4 »

ΜΠΑΜ ΠΑΤΑΓΟΣ!

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Grouchopoulos

Δημοσίευση από Grouchopoulos »

Ελπίζω ο ένας ελέυθερος να είναι αμυντικός. Τώρα άμα πάρουμε τον Μπερμπάτοφ για μπροστά, προσωπικά θα χεστώ από την χαρά μου. Αλλά ας πάρουν και άλλον αρκεί να πάρουμε ένα φορ...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Θα σκάσω αν δεν ερθει ο Μπερμπάτοφ εχω ψηθεί τρέλα
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

καληνυχτα μαγκες

οποιος αντεχει το ξενυχτι σημερα ας κανονισει να φερει καναν παιχταρα
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Στη σελίδα 414 θα κλείσει ο φορ
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

Ένας μικρός χαμός...

Εγγεγραμμένα μέλη: alp920, Amon Tobin, analog, anekfrastos, apache 4, aquila, Asimos, astnord, atofios, BigBaby, Bing [Bot], black death, Black&White, blackjack80, cambiaso, CCCP, che4, Cholomon, chrisg4, Darkphobia, Darkshadow, Dimitris_L4, Dimpatra, Dinos_Liverpool, dravinosRa, efthimis_paok, Ekatnetworkltd, farmak76, gergeo4, giannistoumpa4, giliopoulos, Google [Bot], Google Adsense [Bot], Grouchopoulos, Hayate, ilovegame27, Jairo, James Moriarty, Jeremy4, Jojo-4, Josey Wales, joshua, K_geo, kerk, Kevin, khaledfreepaok, Kostas_Peraia4, logios, Magpies4, Maikash, MANIAKOS, mantzoumis, Mapogo, Mario Jardel, Mene', Mīngus, Nada, nasos66, nico4, nkalis, obanebane, P.A.O.K.jim, Pa0ki, pagotatzis, Panos Fanfaras, PaokP, PAOKpanta, paokpantou, PaokPatraG4, paoktzis, pilotos, pisakaipoupoula, potamda, prist64, psc1998, ramboutla, ron-swanson, Scientist@PAOK, Snitch4, Spiros_S, sporos123, SRV, stelyk, stephanos, STRAFNIK, T.H.E.O.S, the parιah, The_Stalker, Theios, thomkat, tsaknick, ttarkin, WARWICK, wrathchild, xlebouras, Yahoo [Bot], ZamanFou, Μαυρο Χιονι
Άβαταρ μέλους
apache 4

Δημοσίευση από apache 4 »

Ακούστηκε ότι στο Μακεδονία Παλλάς ήταν δυο μάνατζερ από παίκτες...
Ο ένας ήταν του Βούλγαρου...
Δεν ξέρω αν το είπε κανένας πιο νωρίς....
Άντε να δούμε....

:twisted: :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Μην είσαι μαγκαρι (γάιδαρος ) Ντιμίταρ

Κόκο ευρώ θες πια;
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Ρέ εσείς πάμε να κοιμηθούμε,και πετάγεστε με μανατσερ και μακ παλλάς και γαρίδα το μάτι!Άντε από εδώ
Άβαταρ μέλους
analog

Δημοσίευση από analog »

Μάλιστα δηλαδή και με Αρνεσεν πάλι τελευταία στιγμή πρέπει να περιμένουμε για να πάρουμε γνωστό παίκτη..
Βρώμικο το πρωτάθλημα λέει..Όχι που νομίζουμε καμμιά φορά ότι οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν ιδέα για την κατάσταση μας..
Ψόφο στο χοντρό κ την μαφία του..
Macho

Δημοσίευση από Macho »

Δεν θα σου το παίξω ψαγμένος. Εδώ και 3 χρόνια η εργασία μου με έχει φέρει σε επαφή με κάθε λογής απαίδευτου λαμογιού-"θελω να με αποκαλούν manager ενώ είμαι agent. Επίσης αγαπάω και αναπνέω ΠΑΟΚ από τότε που θυμάμαι να με πετάει 10 σειρές καθισματα πιο κάτω στη 2 μετά το γκολ με τη Μαλιν στην ΤΟΥΜΠΑ o πατέρας μου. Όταν δύναμαι λοιπόν επικοινωνώ με όποιόν άνθρωπο μπορώ για να ενημερωθώ. Εδώ μέσα δεν έγραφα συχνά, ούτε θα το κάνω και τόσο για μεταγραφές.Μου άρεσε από παλιά να στέλνω στα παιδιά κάποιο ενωτικό κείμενο για την κεντρική. Μου άφησαν να εννοηθεί πως ο Berbatov δεν κολλάει στα χρήματα αλλά στην "ποιότητα" του πρωταθλήματος. Επίσης αναφέρθηκε πως ο ίδιος ενδιαφέρθηκε πολύ έντονα να μάθει αν στόχος είναι και το Πρωτάθλημα. Η απάντηση που πήρε ήταν θετική και προσπάθησαν από ο,τι κατάλαβα να πατήσουν διαπραγματευτικά και εκεί. Αυτά. Για τον έτερο αναφέρθηκε πως δεν γνώριζε όνομα αλλά πιθανολογεί πως είναι ο Ραίκοβιτς. Τονίζω το πιθανολογεί. Α, και προς ενημέρωση όλων, με τον τρόπο που λειτουργεί πλέον ο ΠΑΟΚ( Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ) και τα επαγγελματικά standar που θέτει είναι αστείο να θεωρηθεί πως θα χαλάσει μία μεταγραφή με την αναφορά ονομάτων στο φόρουμ.

Υ.Γ. B&W, Δεν διάβασα κάτι κάπου...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Macho την Δευ 31 Αύγ 2015, 22:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
paoki19

Δημοσίευση από paoki19 »

Που ακούστηκε ωρε παλικάρια μου;;; Μην μας την σηκωνετε γραφιστικά!!!....την διάθεση. :lol: :lol: :pano: :pano:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”