Igor Tudor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από goran 64 »

pilotos έγραψε:
KOSTAS54 έγραψε:
eorptol έγραψε:Βασιλοπουλος άλλος που νομίζει ότι επηρεάζει πρόσωπα και πράγματα στον ΠΑΟΚ ανεξάρτητα τι λέει ....και εγώ είμαι στους καλώς :):)

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Από τότε, που ήρθε ο θείος Νίκος, μας τα χει πρήξει, μέχρι τότε καλός.
Κάποιο στόχο έχουν βάλει αυτοί οι δύο, ΝΒ,ΚΒ ίσως και με τον πανίβλακα κοτρωνουλάκη.
Και βέβαια, μόνο επιχειρήματα δεν είναι αυτά που αραδιάζει.
Εσύ σαν πολλά να ξέρεις.... ;)

SM-G920F
Κι εσύ επίσης...Αλλά και οι δύο μας τα.........................................................................................

.......................................................................................................κρύβετε; :oops: :) :D :opaokara:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Πέμ 28 Ιαν 2016, 17:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Dimg4 έγραψε: Εχω καταλαβει πολλα αδερφε ασε,.. δυστυχως ομως για καποιους δεν ειμαστε λιγοι, μια βολτιτσα στα social media και η γενικη γνωμη που υπαρχει για τουντορ δειχνει ακριβως τι συμβαινει. Το οτι εδω στο φορουμ 10 ατομα προσπαθουν να ωραιοποιησουν την κατασταση δε σημαινει οτι η πλειοψηφια εξω συμφωνει.
"Ου εν το πολύ το ευ αλλά εν τω ευ το πολύ"

Γι αυτό σιγά σιγά να αραιώνω.... Βαρέθηκα να λέω το άσπρο είναι άσπρο και το μαύρο μαύρο...
Άρε έρμε εκάστοτε προπονητά του ΠΑΟΚ κάνε μια γύρα το φατσοβιβλίο πριν αποφασίσεις για την ενδεκάδα ;) ;)
Άλλωστε τα μίσθιά σου και οι παραμονή σου από αυτούς εξαρτάται :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ά και εσύ Δανέ... ρε τόσες μεταγραφές έχουμε βρει εμείς στο transfermarkt και εσύ ακόμα δεν.... ΆΧΡΗΣΤΕΕΕΕ :evil: :evil:

Εγώ εδώ μέσα τέλος μόνο τα απαραίτητα!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

eorptol έγραψε:
τσιριγώτης έγραψε:Νομίζω ήταν κ μέλος εδώ, αν όχι κάτι παραπάνω.
Dim δεν έχεις καταλάβει ότι εμείς οι λίγοι που δεν μας αρέσει αυτό που βλέπουμε, που δεν μας άρεσε η τριάρα μες στην Τούμπα από γκει, που δεν μας άρεσε ο αποκλεισμός απ την Ευρώπη, δεν είμαστε ΠΑΟΚ τσηδες; μόνο εάν συμφωνουσες και γουσταρες τον κόουτς κ ότι αυτός κάνει, θα ήσουν αδερφός, αλάνι, μάγκας κ τρελό ΠΑΟΚι από την ξενιτιά. Τώρα. ..
Ξέχασες να πανυγηρισεις την νίκη στο Ντόρτμουντ ονειρεύεσαι τριάρες μες στην τουμπα, τι έπαθες :(:(

Κι εσυ ξεχασες να πανηγυρισεις το χ με το μεγαθηριο καμπαλα και τις σωστες τακτικες του κοουτς
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

nikolasf έγραψε:
Dimg4 έγραψε: Εχω καταλαβει πολλα αδερφε ασε,.. δυστυχως ομως για καποιους δεν ειμαστε λιγοι, μια βολτιτσα στα social media και η γενικη γνωμη που υπαρχει για τουντορ δειχνει ακριβως τι συμβαινει. Το οτι εδω στο φορουμ 10 ατομα προσπαθουν να ωραιοποιησουν την κατασταση δε σημαινει οτι η πλειοψηφια εξω συμφωνει.

Γι αυτό σιγά σιγά να αραιώνω.... Βαρέθηκα να λέω το άσπρο είναι άσπρο και το μαύρο μαύρο...
Άρε έρμε εκάστοτε προπονητά του ΠΑΟΚ κάνε μια γύρα το φατσοβιβλίο πριν αποφασίσεις για την ενδεκάδα ;) ;)
Άλλωστε τα μίσθιά σου και οι παραμονή σου από αυτούς εξαρτάται :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ά και εσύ Δανέ... ρε τόσες μεταγραφές έχουμε βρει εμείς στο transfermarkt και εσύ ακόμα δεν.... ΆΧΡΗΣΤΕΕΕΕ :evil: :evil:

Την τουμπα δες.... και θα καταλαβεις αν ο κοσμος ειναι ευχαριστημενος
Άβαταρ μέλους
goran 64

nikolasf έγραψε:

Κάτσε καλά ρε Νικόλα που "χαλιέσαι" για ανύπαρκτους.....................................................λόγους... :ugeek:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Απαντω :lol: :lol: :x :| :ugeek: :shock: :D :idea: :redcard: :yellowcard: :opaokara:
Sfinas

Δημοσίευση από Sfinas »

Dimg4 έγραψε:
Sfinas έγραψε:@dim

απο sdna προς εγκεφαλικα νεκρους:

''Προφανώς ο Κροάτης τεχνικός δεν πήρε το μήνυμα. Βγάζω το συμπέρασμα από τις ακατανόητες δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο. Προσπάθησε να καλύψει την απόφαση περιθωριοποίησης του Μπερμπάτοφ και τα έκανε χειρότερα λέγοντας ότι ο Βούλγαρος υπήρξε σπουδαίος ποδοσφαιριστής στο παρελθόν.''

ο τούντορ το ξεκαθάρισε στην συνέντευξη ότι δεν μιλούσε μονο για το παρελθόν αλλα και τώρα ότι είναι μεγάλος παίχτης. αλλα οι ρουφιάνοι δημοσιογράφοι γραφουν κειμενάκια μεσα στην ψευτια για εγκεφαλικά νεκρούς, που μετά τα παπαριζουν στην πιάτσα, ωστε να υπαρχει για παντα παρακμη στην ομαδα και να πουλαμε φιλαδες, γιατι το αιμα πουλαει.... :redcard:

https://www.youtube.com/watch?v=QP9Jne_BgGw

Ποιοι ειναι οι εγκεφαλικοι νεκροι? Για διευκρινισε λιγο γιατι εκτος απο αυτους υπαρχουν και τα προβατα που εχουν sfinoμενη τυροπιτα και λενε γιες μεν σε οτι πει ο τουντορ
προφανώς δυσκολεύεσαι και στην ανάγνωση?λοιπόν, για να γίνω κατανοητός γιατί βλέπω δυσκολεύεσαι και στα αυτονοητα, οποιος αναπαράγει κ υιοθετεί ρουφιανιλικια και ψευτιές δημοσιογράφων είναι εγκεφαλικά νεκρός. :redcard:

οι άλλοι δεν λένε yes μεν, απλά δεν θέλουν να δουν ακόμα μια χρονια να φεύγει ο προπονητής στην μέση τις χρονιας και μετά να κάνουμε πάλι πλανα τριετίας. ;)

και μιλάμε για ένα προπονητή που είναι εντός στόχων, δεν είναι δικό του το roster,του παρουσίασαν 20 παλικαρια από το 0 και του είπαν κανε ομάδα.αυτός τα πήρε αυτά τα παλικαρια μας έβγαλε στο uefa, παίζαμε μπαλάρα, μέχρι που ήρθε ο berba και έγινε του μουνιού το πανηγύρι. :lol:

δούλεψε το roster, βρήκε αδυναμίες, και ζητάει συγκεκριμένες μεταγραφές, και αντί να του φέρουν αυτά που ζητάει, κάνουν μεταγραφές νέους κουμανταδόρους ,βεζυρτζή mixel και σία :|

και + όλα αυτά είναι και γκαντέμης, κάθε αγωνιστική χάνει 4-5 παίχτες είτε από κάρτες , είτε από θλάση και δεν συμμαζεύεται. τα οποια οι δημοσιογράφοι τα βάφτισαν αλχημείες και οι εγκεφαλικά νεκροί τα αναπαράγουν.
υπάρχουν χειρότερες συνθήκες για να δουλέψει ένας προπονητής ? :redcard:

και άντε έρχομαι στην άποψη τον ρουφιάνων δημοσιογράφων και την δικια σου , τον διώχνουμε .
πες μου ποιος σοβαρός προπονητής θα έρθει στον ΠΑΟΚ με αυτό το ιστορικό ξεφτίλας και ξεκατινιάσματος και μιδενισματος του κάθε προπονητή??? ΚΑΝΕΙΣ :redcard:
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Dimg4 έγραψε: Ποιοι ειναι οι εγκεφαλικοι νεκροι? Για διευκρινισε λιγο γιατι εκτος απο αυτους υπαρχουν και τα προβατα που εχουν sfinoμενη τυροπιτα και λενε γιες μεν σε οτι πει ο τουντορ
Σε ποιούς αναφέρεσαι αδερφέ;
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Κατι γνωστους μου
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Sfinas έγραψε:
Dimg4 έγραψε:
Sfinas έγραψε:@dim

απο sdna προς εγκεφαλικα νεκρους:

''Προφανώς ο Κροάτης τεχνικός δεν πήρε το μήνυμα. Βγάζω το συμπέρασμα από τις ακατανόητες δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο. Προσπάθησε να καλύψει την απόφαση περιθωριοποίησης του Μπερμπάτοφ και τα έκανε χειρότερα λέγοντας ότι ο Βούλγαρος υπήρξε σπουδαίος ποδοσφαιριστής στο παρελθόν.''

ο τούντορ το ξεκαθάρισε στην συνέντευξη ότι δεν μιλούσε μονο για το παρελθόν αλλα και τώρα ότι είναι μεγάλος παίχτης. αλλα οι ρουφιάνοι δημοσιογράφοι γραφουν κειμενάκια μεσα στην ψευτια για εγκεφαλικά νεκρούς, που μετά τα παπαριζουν στην πιάτσα, ωστε να υπαρχει για παντα παρακμη στην ομαδα και να πουλαμε φιλαδες, γιατι το αιμα πουλαει.... :redcard:

https://www.youtube.com/watch?v=QP9Jne_BgGw

Ποιοι ειναι οι εγκεφαλικοι νεκροι? Για διευκρινισε λιγο γιατι εκτος απο αυτους υπαρχουν και τα προβατα που εχουν sfinoμενη τυροπιτα και λενε γιες μεν σε οτι πει ο τουντορ
προφανώς δυσκολεύεσαι και στην ανάγνωση?λοιπόν, για να γίνω κατανοητός γιατί βλέπω δυσκολεύεσαι και στα αυτονοητα, οποιος αναπαράγει κ υιοθετεί ρουφιανιλικια και ψευτιές δημοσιογράφων είναι εγκεφαλικά νεκρός. :redcard:
:
Yes men
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Dimg4 έγραψε:Κατι γνωστους μου
Ποσο ....γνωστους?
Άβαταρ μέλους
goran 64

Dimg4 έγραψε: :lol: :lol: :x :| :ugeek: :shock: :D :idea: :redcard: :yellowcard: :opaokara:
Σε όλους αυτούς...μάλλον...αν κατάλαβα καλά...δηλαδή...αφού...ναούμε...Στέφανε και πάτερ... :pano:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

prist64 έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Κατι γνωστους μου
Ποσο ....γνωστους?
Δεν τους ξερεις πριστ, απο το "χωριο" ειναι οπως λεει υποτιμητικα και ενας φιλος
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

goran 64 έγραψε:
Dimg4 έγραψε: :lol: :lol: :x :| :ugeek: :shock: :D :idea: :redcard: :yellowcard: :opaokara:
Σε όλους αυτούς...μάλλον...αν κατάλαβα καλά...δηλαδή...αφού...ναούμε...Στέφανε και πάτερ... :pano:
ναουμε? αφου? Μαλλον περασε η ηλικια... Απολαυσε το υπερθεαματ του Τουντορ και ασε εμας τους χωριατες να σκαμε γιατι 6 μηνες περασαν και ο φιλωτας παιζει καλυτερα
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Χάλια πάει ο φιλωτας δεν εισαι ενημερωμένος:):) θα πέσει

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”