Άγγελος Αναστασιάδης

Άβαταρ μέλους
Karelias

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από Karelias »

Με συγχωρείς georgedoulk2008 αλλά φάσκεις κι αντιφάσκεις.

1ον Δεν δοκιμάσαμε κανένα μοντέλο έμπειρου με παραστάσεις, όταν ήρθε ο άνθρωπος, άκουγε τον Σαββίδη να μιλάει επί 2-3 ώρες στην παρουσιάσή του :shock: και το μεγάλο ρεζουμέ ήταν ''αν δεν φέρει το πρωτάθλημα φέτος, φεύγει'' :shock:
Δεν είναι μόνο φέρνω κάποιον, είναι ότι τον προστατεύω κιόλας, δημιουργώ κατάλληλες συνθήκες για να δουλέψει.
Αντ αυτού, μάθαμε απ το καλοκαίρι ότι δεν κάνει τάκτικη, από τότε το ρολόϊ μετρούσε ανάποδα. Στη τεσσάρα στο Καραϊσκάκη που η ομάδα σερνότανε, όλοι οι διεθνείς της, πετούσαν φωτιές 3 μέρες μετά στο ίδιο γήπεδο επί της Ρουμανίας.

2ον Δεν δοκιμάσαμε για τον ίδιο λόγο κανένα μοντέλο Έλληνα φέρελπι. Άσχετα που ο τύπος είναι ένα τομάρι και μισό και μέτριος στην καλύτερη προπονητής. Επίσης, 1η θέση στα playoff, βγήκαμε με την ομάδα του φέρλεπι.

Η δοκιμή στη μπάλα, δεν είναι δοκιμή φαγητού, τσιμπολογάω και φεύγω. Φέρνεις κάποιον, του δίνεις τα εχέγγυα κι ένα βάθος χρόνου με ξεκάθαρη στόχευση και πλάνο-μονοπάτι και στο τέλος όλων αυτών, βλέπεις αν σου κάνει ή όχι.

Μιλάς για 11αδα, με 11 παίχτες το πρόγραμμα δεν βγαίνει ούτε για πλάκα.
Θες τέρμα, αριστερό μπακ, έναν ακόμα κεντρικό αμυντικό, 2 χαφ, 2 εξτρέμ κι έναν μπροστά μίνιμουμ.
Με δεδομένο ότι Τζαβ, Σπυρ, Σαλπ, Κατσικάς,Τζανδάρης Παπαδόπουλος θα φύγουν το καλοκαίρι. Ακόμα κι απ αυτούς οι 3 να μείνουν και να έχουν ενεργό ρόλο στην ομάδα πάλι τους ίδιους παίχτες θέλεις.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Είναι λυπηρό που το λέω αλλά ο "σπυριάρης, φερέλπης, χτικιό" δικαιώθηκε σε όλα. Και για τον Γκαρσία, και για το ότι η ομάδα δεν μπορούσε παραπάνω, και γι'αυτό που λέει ότι "όποια ομάδα μου έδειξε εμπιστοσύνη δεν έχασε σε βάθος χρόνου". Μέτριος προπονητής αλλά κανονικός. Κι από τότε που έφυγε πήρε νταμπλ με τον ΑΠΟΕΛ, τους πήγε στους ομίλους του τσουλού από τα προκριματικά - κάτι που δεν έχει κάνει ποτέ ελληνική ομάδα - και το όνομα του "παίζει" για εθνική και Αγγλία. Οι υπόλοιποι δεν εκαναν τίποτα, ο Μπόλονι χαμένος κάπου στο Κατάρ, ο Στέφενς σε ομάδα που θα πέσει στη Γερμανία, ο ΓΧ πουθενά. Δυστηχώς ο σπυριάρης μας έκανε ρόμπα.
buffos

Re: Απ: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από buffos »

georgedoulk2008 έγραψε:
buffos έγραψε:Σε δύο μήνες θα διαβάζουμε ότι είναι επιτυχία η είσοδος στα playoff.
Κάθε μήνα το τι είναι επιτυχία δέχεται εκπτώσεις.

Επειδή η πραγματικότητα είναι σκληρή και τα δεδομένα μιλούν από μόνα τους, δεν χρειάζεται να είσαι ιδιαίτερα έξυπνος για να καταλάβεις τι θα συμβεί.

Το "σας το έλεγα" δεν έχει ίχνος αυτοαναφορας. Η λογική πάντα θα επικρατεί του συναισθήματος in the long run.
Θα χρησιμοποιήσω ένα παράδειγμα από το μακρινό μακρινό παρελθόν.
Η ομάδα έχει προπονητή τον Μισελ Γκομεζ, έναν από τους χειρότερους Για μένα στην ιστορία του ΠΑΟΚ παρά το μεγάλο όνομα. Η ομάδα είναι άθλια. Δεν βλέπεται. Ότι να'ναι, όπου να'ναι. Φεύγει ο Μισέλ και την θέση του παίρνει ο σκαιλς, μέχρι πριν παίκτης. Η ομάδα από Ότι να'ναι, παίζει εξαιρετικά. Οι παίκτες ξέρουν τι να κάνουν στο γήπεδο. Ο ντελ ντεμπς από ανύπαρκτος έχει ρόλο στην ομάδα και ο ρετζιας από λουλου σε σκόρερ.
Ο προπονητής κάνει την ομάδα δίνοντας ρόλους.Όταν η κούραση χτυπά αν δεν ξέρεις τι να κάνεις αρχίζεις τις γιομες. (Σορυ για το αποσπασματικό γράψιμο αλλά γράφω από κινητό)
Ακομα δεν απαντησες αν εισαι ο Κόλκας.
Σε μαλακιες δεν απαντώ.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ο κόλκας είναι ....ποιον θελει ο ζησης ρε κολκα προπονητη για διαφωτίσε μας
buffos

Δημοσίευση από buffos »

eorptol έγραψε:Ο κόλκας είναι ....ποιον θελει ο ζησης ρε κολκα προπονητη για διαφωτίσε μας
Λοιπόν παρακαλώ τους διαχειριστές να σταματήσει αυτή η ανοησία Γιατί θα αρχίσω τα μπινελίκια και δεν θα φταίω εγώ.
Και η υπομονή και ανοχή στην βλακεία έχει τα όρια της
buffos

Δημοσίευση από buffos »

eorptol έγραψε:Ο κόλκας είναι ....ποιον θελει ο ζησης ρε κολκα προπονητη για διαφωτίσε μας
Λοιπόν παρακαλώ τους διαχειριστές να σταματήσει αυτή η ανοησία Γιατί θα αρχίσω τα μπινελίκια και δεν θα φταίω εγώ.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Κυριοι o buffos εχει δικιο.Δεν εχετε δικαιωμα να ρωτατε τετοια ζητηματα.Ειναι οποιος θελει.Το κοβετε εδω.
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Πρέπει να είναι ο Κόλκας αυτός ή οποιοσδήποτε ΑΡΔ; Γιατί ακριβώς, επειδή λέει κάποια πράγματα που όλοι τα βλέπουν αλλά δεν μιλάνε. Η ομάδα εδώ και 2,5 μήνες είναι άθλια, τρεξίματα μηδέν, ψυχολογία μηδέν, τακτική μηδέν. Χθες πήγε να κάνει αυτό που έπρεπε σε τόσα εκτός έδρας παιχνίδια τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο, να κλέψει αποτέλεσμα. Από την αρχή του παιχνιδιού το κέντρο ήταν χαμένο, αλλά εμείς εκεί, να παίζουμε με 3 επιθετικούς.Πλέον είναι αργά για δάκρυα, τον Μάιο δεν θα είμαστε καλά γιατί φαίνεται ότι υπάρχει πρόβλημα και ας υπάρχουν αρκετές δικαιολογίες.
Εγώ ξέρω ότι ακόμη μια χρονιά πέρασε που δεν θα κάνουμε τίποτα, μόνο μια νίκη επί του γαύρου θα θυμάμαι και την ουτοπία ότι μπορούσα να πάρω πρωτάθλημα μετά από 30 χρόνια. Ναι ο Άγγελος το προξένησε αυτό αλλά και αυτός μας έφερε σε αυτήν την άθλια κατάσταση, δεν θα τον εξυμνούμαι μόνο στα καλά έτσι;;;
buffos

Δημοσίευση από buffos »

Εδώ ξεκαθαρίσει ότι δεν είμαι. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να γράφω με ονοματεπώνυμο αρκεί να είναι για όλους το ίδιο
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Ο προπονητης φταει η διοικηση οι παικτες....διωξτους ολους δεν κανουν.
Πριν δυο μηνες δεν ειχαμε ακριβως τον ιδιο προπονητη την ιδια διοικηση τους ιδιους παικτες?αυτοι δεν εκαναν πορεια πρωταθλητισμου κ μαλιστα με αντιξοες συνθηκες?

Α μαλιστα τοτε δεν στηριζαμε γιατι ξεραμε ηδη την καταληξη κ την πορεια της ομαδας ετσι δεν ειναι?(σας τα ελεγα εγω αλλα δεν με ακουγατε)

Κ φυσικα τωρα γιατι να στηριξω αφου δεν παμε για πρωταθλημα ουτε καν για 3η θεση

Βασικα διωξε τους παικτες (το 14 κ τους βαζελους) διωξε την διοικηση (ΖΒ,χανουμιαβαζελους κ τον υιο γκαγκατση) διωξε τον προπονητη.

Ναι αλλα μην παρεις κανεναν που δεν τον ξερουμε στην θεση τους θα γινει χαμος (ερχοταν ο μακ κ ο περειρα κ κραζαμε γιατι ηταν αγνωστοι κ τους πληρωσαμε κιολας) μην βαλεις κανεναν που δεν ειναι ΠΑΟΚσακι απο κουνια (τον σερτζιο για κοουτς τον μουσλι τον γκαρσια).

Φυσικα εμεις θα κανουμε τα ιδια ξερεις δεν πα να φερεις προπονηταραδες (Στεφενς) δεν πα να φερεις παικτουρες (νατχο,νομποα,στοχ) δεν πα να εισαι πρωτος για 10 αγωνιστικες,εγω δεν θα παταω γηπεδο θα γραφω απο ενα πληκτρολογιο κ θα σε κραζω στα ραδιοφωνα για τον οποιονδηποτε λογο.

Ο μακακας της ιστοριας ειμαι εγω νομιζω που δεν κοιταω ουτε ποιος ειναι προπονητης ουτε ποιος ειναι προεδρος ουτε ποιος ειναι τδ,ονοματα που πανε κ ερχονται ειναι ο ΠΑΟΚ μενει κ οταν λεω ΠΑΟΚ ρε τσακαλια ειναι ολα τα τμηματα του,οποιοςδηποτε παικτης προπονητης προεδρος φερει το Δικεφαλο στο στηθος ειναι ΠΑΟΚ κ εγω αυτον δεν θα τον αφησω μονο του ποτε ακομα κ αν πρεπει να παω κοντρα σε θεους κ δαιμονες,οτι μπορω να προσφερω ρε για να τον στηριξω,οχι να καθομαι να κραζω σαν αδερφουλα δημοσιογραφος ουτε σαν ξερολας πρωην ποδοσφαιριστης,η θεση μου ειναι διπλα στην ομαδα (κ αυτο ειναι κ ο προπονητης κ οι παικτες κ ο προεδρος) οποιος ειναι απεναντι ειναι εχθρος.
Οταν ερθει λοιπον η ωρα του απολογισμου θα αναζητησω ευθυνες κ αποπομπες (εσωτερικα οχι δημοσια ξεκατινιασματα) αλλα αυτη η ωρα δεν ειναι τωρα.
Σορυ για την κουρτινα αλλα ηπια λιγακι παραπανω.

Υ.Γ ΠΑΟΚ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ
Αυτο με τα ονοματεπωνυμα θα το γουσταρα κ εγω :D
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

α ρε άγγελε. τέτοια ευκαιρία είχαμε. την μεγαλύτερη από το '85. πώς δεν την άρπαξες από τα μαλλιά. δεν χωνεύεται. πριν 2 μήνες ακριβώς 1η η ΠΑΟΚάρα με +5 και τώρα 3οι καταϊδρωμένοι και -8.
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Οπως για πολλούς ήταν προσωπικό ζήτημα το να έλθει ο Αναστασιάδης, για άλλους είναι προσωπικό ζήτημα το να φύγει.
Και ο ΠΑΟΚ ?
Μάλλον λίγοι νοιάζονται για τον ΠΑΟΚ και σηκώνοντας την γραφίδα ή το χέρι προς το πληκτρολόγιο στην πραγματικότητα αδιαφορούν για τα αποτελέσματα που έχουν τα γραφόμενά τους στην ομάδα.
Ελαφρά τη καρδία ...

Με τον ίδιο τρόπο κάποιος θα με κατέτασσε στα "αγγελόσκυλα".
Πληροφορώ όλους όμως ότι δεν έγραψα, ούτε μίλησα ποτέ κατά του Στέφενς.
Με παρότρυναν μάλιστα κάποιοι σε άλλα μέσα, να γράψω ... .
Η απάντησή μου ήταν ότι η ομάδα είναι νέα και θα κριθεί από τον Μάρτιο και μετά.
Ευτυχώς ή δυστυχώς δεν ήλθε ο Απρίλιος για τον Στέφενς.
Τα ίδια και με τον Δώνη.
Στημένη στην γωνία την έχουν κάποιοι στον προπονητή, ανάλογα με την δική τους βούληση και θέση.
Υποτίθεται ότι ορμώνται με σκοπό το καλό της ομάδας, αλλά με όλη αυτή την ακατάσχετη παραφιλολογία χάνεται η μπάλα και για την ίδια την ομάδα.
Περίμενα καλύτερα τα πράγματα με τον Αναστασιάδη. Είναι αλήθεια ότι πόνταρα περισσότερα σε αυτόν.
Ομως δεν μπορω και να τον κατηγορήσω, όπως ήλθαν τα πράγματα - και δεν κάνω λόγο μόνο για τα εξωγενή π.χ. διαιτησίες.
Η ομάδα είναι αρκετά γυμνή σε πολλές θέσεις, ειδικά όταν θέλεις να παίξεις επιθετικό ποδόσφαιρο και αλλαγές ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
Σε ποιές θέσεις υπάρχει αλλαγή ?
Στο 1
Στο δεξί μπακ που δεν μου λέει και κάτι ιδιαίτερο η αλλαγή των παιδιών Σκόνδρα, Κων/δη, Κίτσιου
Στο σέντερ μπάκ μόλις τώρα, που ο Κόστα εμφανίζεται εξαιρετικά αργός.
Στο αμυντικό χάφ (ασχέτως αν απομείναμε γυμνοί και εκεί).
Στο σέντερ φορ, όπου ο Παπ δεν πείθει.
Ας βάλω και το "8" που και πάλι ο Γκολάσα πάει και τρακάρει πάνω στους αντιπάλους.
Αυτό αποτελεί ένα βασικό λόγο που ό,τι λέγεται κατά του προπονητή πέφτει στην πραγματικότητα στο κενό και του δίνει το δικαίωμα να αρνείται βάσιμα τις όποιες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

sourmenetes έγραψε:Κυριοι o buffos εχει δικιο.Δεν εχετε δικαιωμα να ρωτατε τετοια ζητηματα.Ειναι οποιος θελει.Το κοβετε εδω.
Οποιος θελει. Μαλιστα.
Επειδη ομως κανει ακομα και τα ιδια συντακτικα λάθη με τον Κολκα και ολως τυχαιως γράφει ακριβως τα ιδια πραγματα με τον Κολκα και ολως τυχαιως εχει το ιδιο υφακι με τον Κολκα καλό θα ηταν να υπήρχε τροπος να μαθουμε αν συνομιλούμε με εναν απλό συνοπαδό ή με τον ίδιο τον Κόλκα.

Οσο να πεις εχει διαφορά. Ο συνοπαδος δεν βιοποριζεται επι του ΠΑΟΚ.

Εγώ δικέ μου γράφω με το όνομά μου. Αν θελεις πληρη στοιχεια στην διάθεση σου.
Άβαταρ μέλους
makednoss

Δημοσίευση από makednoss »

buffos έγραψε:

Οκ Σταύρο :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
obanebane79

Δημοσίευση από obanebane79 »

mpouJr έγραψε:Ο προπονητης φταει η διοικηση οι παικτες....διωξτους ολους δεν κανουν.
Πριν δυο μηνες δεν ειχαμε ακριβως τον ιδιο προπονητη την ιδια διοικηση τους ιδιους παικτες?αυτοι δεν εκαναν πορεια πρωταθλητισμου κ μαλιστα με αντιξοες συνθηκες?

Α μαλιστα τοτε δεν στηριζαμε γιατι ξεραμε ηδη την καταληξη κ την πορεια της ομαδας ετσι δεν ειναι?(σας τα ελεγα εγω αλλα δεν με ακουγατε)

Κ φυσικα τωρα γιατι να στηριξω αφου δεν παμε για πρωταθλημα ουτε καν για 3η θεση

Βασικα διωξε τους παικτες (το 14 κ τους βαζελους) διωξε την διοικηση (ΖΒ,χανουμιαβαζελους κ τον υιο γκαγκατση) διωξε τον προπονητη.

Ναι αλλα μην παρεις κανεναν που δεν τον ξερουμε στην θεση τους θα γινει χαμος (ερχοταν ο μακ κ ο περειρα κ κραζαμε γιατι ηταν αγνωστοι κ τους πληρωσαμε κιολας) μην βαλεις κανεναν που δεν ειναι ΠΑΟΚσακι απο κουνια (τον σερτζιο για κοουτς τον μουσλι τον γκαρσια).

Φυσικα εμεις θα κανουμε τα ιδια ξερεις δεν πα να φερεις προπονηταραδες (Στεφενς) δεν πα να φερεις παικτουρες (νατχο,νομποα,στοχ) δεν πα να εισαι πρωτος για 10 αγωνιστικες,εγω δεν θα παταω γηπεδο θα γραφω απο ενα πληκτρολογιο κ θα σε κραζω στα ραδιοφωνα για τον οποιονδηποτε λογο.

Ο μακακας της ιστοριας ειμαι εγω νομιζω που δεν κοιταω ουτε ποιος ειναι προπονητης ουτε ποιος ειναι προεδρος ουτε ποιος ειναι τδ,ονοματα που πανε κ ερχονται ειναι ο ΠΑΟΚ μενει κ οταν λεω ΠΑΟΚ ρε τσακαλια ειναι ολα τα τμηματα του,οποιοςδηποτε παικτης προπονητης προεδρος φερει το Δικεφαλο στο στηθος ειναι ΠΑΟΚ κ εγω αυτον δεν θα τον αφησω μονο του ποτε ακομα κ αν πρεπει να παω κοντρα σε θεους κ δαιμονες,οτι μπορω να προσφερω ρε για να τον στηριξω,οχι να καθομαι να κραζω σαν αδερφουλα δημοσιογραφος ουτε σαν ξερολας πρωην ποδοσφαιριστης,η θεση μου ειναι διπλα στην ομαδα (κ αυτο ειναι κ ο προπονητης κ οι παικτες κ ο προεδρος) οποιος ειναι απεναντι ειναι εχθρος.
Οταν ερθει λοιπον η ωρα του απολογισμου θα αναζητησω ευθυνες κ αποπομπες (εσωτερικα οχι δημοσια ξεκατινιασματα) αλλα αυτη η ωρα δεν ειναι τωρα.
Σορυ για την κουρτινα αλλα ηπια λιγακι παραπανω.

Υ.Γ ΠΑΟΚ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ
Αυτο με τα ονοματεπωνυμα θα το γουσταρα κ εγω :D
απο τα καλυτερα ποστ .... ευγε!!!!!!!!

:pano: :opaokara: :pano: :pano: :opaokara: :pano: :opaokara:
:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”