14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από joshua »

Πραγματικα ειναι να τον λυπαται κανεις,ασε που και ο ιδιος παιζει πια σαν να εχει αποδεχτει το τελος του.Γενναιες αποφασεις για μια φορα ρε Μητσο.
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

Μη μπει κανεις και πει τιποτα, ειπαμε κριτικη θα κανουμε οταν παιζει, ουτε σημερα επαιξε...! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Μια λέξη μόνο

Γέρασε
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

σόρρυ αλλά εάν ο Μυστακίδης στο 89' έκανε, αντί σουτ, βαθύ γέμισμα στο αριστερό δοκάρι της Βέροιας, ο Σάλπι που είχε ήδη ξεκινήσει να πετάγεται θα το έχανε, ε σόρρυ, έχωνε :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
PAOKpanta

Δημοσίευση από PAOKpanta »

stelyk έγραψε:Μη μπει κανεις και πει τιποτα, ειπαμε κριτικη θα κανουμε οταν παιζει, ουτε σημερα επαιξε...! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Δημοσίευση από Φοίνικας »

Μαυρο Χιονι έγραψε:Μια λέξη μόνο

Γέρασε
και κουράστηκε
και κούρασε

Αγωνιστικά, πάντα. :mrgreen:
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Αγωνιστικη ......κριτικη? :oops:
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Dinos_Liverpool έγραψε:Στο προηγούμενό σου σχόλιο η τελευταία παράγραφος με μπλε ΔΕΝ είναι δικά μου λόγια.

Μάλλον με μένα τα έχεις και συ. Δεν μπορούμε να τα βρούμε, οπότε δεν έχει κανένα νόημα να συνεχίσουμε την κουβέντα. Εγώ έτσι κρίνω ότι συντονίζω σωστά τη συζήτηση και έτσι θα συνεχίσω. Δεν αρέσει σε αρκετά παιδιά και λυπάμαι πολύ γι' αυτό. Άλλο θέμα, όμως, δεν έχουμε... γμτ μου;
Γιατί είπα εγώ πουθενά ότι είναι δικιά σου?
Ειναι του rainmaker και το συζητήσαμε στα επόμενα δύο ποστ. Αν τα είχες διαβάσει θα το έβλεπες ξεκάθαρα και θα καταλάβαινες τον λόγο που 'εβαλα την συγκεκριμένη παράθεση.
Δεν τα έχω με σένα προσωπικά αλλά με την λογική , που δεν είναι μόνο δική σου, ''έτσι κρίνω, έτσι συνεχίζω κι αν σας αρέσει''.Και για να μην παρεξηγηθώ, δικαίωμα σου και καλά κάνεις αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είσαι και κατ ανάγκη αντικειμενικός και αναφέρομαι και σε όλη την ομάδα των μοντς και όχι προσωπικά μόνο σε σένα.
.Οπως σου έχω ξαναπεί εσύ έχεις το μαχαίρι εσύ και το καρπούζι.
Άβαταρ μέλους
Othin

Δημοσίευση από Othin »

Ντίνο ζητώ συγγνώμη αν τυχόν προκληθεί αναστάτωση εξαιτίας του ποστ μου, αλλά ειλικρινά κάθε άλλο παρά αυτός είναι ο σκοπός μου. Ο μόνος λόγος που γράφω τα ακόλουθα είναι γιατί απλώς διαφωνώ με τις απόψεις που άρχισαν να επαναλαμβάνονται περί θετικής αποτίμησης της προσφοράς και χρησιμότητας του Σαλπιγγίδη στον ΠΑΟΚ, ειδικά μετά την επιστροφή του.

Κατ΄ αρχάς θεωρώ αυτονόητο πως σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αποτελέσει σημαία του ΠΑΟΚ ένας παίκτης που πρόσφερε τα καλύτερα χρόνια του, είχε την μέγιστη απόδοση και απέκτησε την όποια αποδοχή στους Έλληνες φιλάθλους, αγωνιζόμενος με προσωπική του επιλογή (είχε και άλλες προτάσεις για μεταγραφή και μάλιστα στο εξωτερικό) για μια ομάδα αιώνια βασική ανταγωνίστρια του ΠΑΟΚ.

Οι δηλώσεις και ενέργειές του κατά την διάρκεια της μεταγραφής του στον βάζελο ευνόησαν την παραμονή ενός σάπιου καθεστώτος στον ΠΑΟΚ, ενώ το δηλωθέν οικονομικό αντίτιμο ήταν αστείο. Ακόμα πιο αστείο ήταν το έμψυχο αντάλλαγμα με κερασάκι στην τούρτα τον πιο άμπαλο, άτεχνο και ατάλαντο σέντερ φορ (?) που έχει πατήσει ελληνικό, πιθανότατα και ευρωπαϊκό έδαφος (ναι ρε φρουρέ, υπάρχουν και χειρότεροι του Μήτσου :mrgreen: ). Το σκοράρισμά του Ούγγρου αποτελούσε είδηση μεγαλύτερη από ό,τι θα αποτελούσε μια γροθιά του Σημίτη στον Κλίντον.

Στην επιστροφή του με ηγετική αμοιβή και ρόλο, από την μια προέβη σε αχρείαστες, αμιγώς συναισθηματικές δηλώσεις του στυλ ακολούθησα την καρδιά μου όχι τα λεφτά και το επαγγελματικό συμφέρον μου και από την άλλη σε δηλώσεις στυγνού επαγγελματισμού ότι είναι ψυχρός «επαγγελματίας», αψηφά και δεν τον αγγίζουν οι τυχόν αποδοκιμασίες και το κλίμα που θα συναντήσει. Απουσία του Φρόυντ, ο μόνος που θα μπορούσε ίσως να ερμηνεύσει την περίπτωσή του είναι ο Γιάλομ. Και δεν το λέω καθόλου ειρωνικά. Απεναντίας, λυπάμαι γιατί πιστεύω πως κατορθώνει να κάνει αυτοκαταστροφικές δηλώσεις, προσπαθώντας να δικαιολογηθεί εκεί που δεν χρειάζεται.

Με αυτά και με αυτά έπεισε όμως ότι είναι ένας συναισθηματικά ανώριμος και οπωσδήποτε επαγγελματικά ανεπαρκής, που ποτέ δεν ξεπέρασε το «βουητό» της Τούμπας. Η δήλωσή του ότι είναι επαγγελματίας και δεν επηρεάζεται από γιούχες, αποδοκιμασίες και ύβρεις διαψεύσθηκε de facto παταγωδώς. Όχι μόνον από την μειωμένη - σε σχέση με τις δυνατότητές του - απόδοση μετά την επιστροφή του, αλλά και από τα «επαγγελματικά» κ@λοδάχτυλα που αφιέρωσε στους φιλάθλους της ομάδας του και την έκφρασή του, που μονίμως θύμιζε «παιδί του Μοντιλιάνι».

Ήξερε τι θα αντιμετωπίσει, απέτυχε όμως να το ξεπεράσει παρά τις στομφώδεις και αμφιλεγόμενες δηλώσεις του. Ακόμα και η φημολογούμενη δημόσια έκφραση συγγνώμης (?) για κάτι που κανείς δεν είναι σίγουρος τι ακριβώς είναι αυτό, αποτελεί ζήτημα εάν τελικά ειπώθηκε ποτέ και αν την εννοούσε. Μετά το χαμόγελο της Τζοκόντας η δήλωση συγγνώμης του Σαλπιγγίδη πρέπει να είναι το πιο αμφιλεγόμενο ζήτημα.

Συμπερασματικά λοιπόν ΟΧΙ, σημαία χωρίς ηθικό ανάστημα δεν εννοείται.

Και για να μην το ξεχάσω, κάποιοι άλλοι «όψιμοι παοκτσήδες» έδειχναν τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ π@π@ρια τους στους γάβρους οπαδούς μέσα στο τηγάνι και όχι το μεσαίο δάκτυλο στους παοκτσήδες οπαδούς.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Χαχα ωραίο ποστ.

Δε βλέπω το λόγο να απολογείσαι για τα όσα έγραψες. Στα περισσότερα συμφωνώ.

Ο Σάλπι βασικά για μένα δε μπορεί να αποτελεί σημαία γιατί εκτός απο μετριότατος παίκτης (ναι βέβαια στο ποδόσφαιρο οι εργάτες κάνουν τις ομάδες και μπλα μπλα) είναι ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ αντί-αρχηγός εντός αγωνιστικού χώρου τόσο προς συμπαίκτες όσο και προς αντιπάλους. Δε μπορεί να σηκώσει ο ίδιος τη φανέλα, θα βοηθάει άλλους να το κάνουν; Αδύνατον.

Απο εκεί και πέρα πράγματι έχω σταθεί και στο παρελθόν στην πλήρως αποτυχημένη ΣΥΜΒΟΥΛΗ που προφανώς ακολούθησε, όταν δηλαδή μιλάει να λέει "ε εντάξει έχει λήξει το θέμα, όσοι το συνεχίζουν δε με απασχολούν", την ίδια ώρα που εντός γηπέδου δε μπορούσε να πετύχει εστία μπροστά στην 4 ούτε καν σε προπονήσεις, έχοντας φοβερό άγχος και όντας ωσεί παρών.

Γενικά όλο το κόνσεπτ της επιστροφής του (παρότι αυτοί που τον έφεραν το έκαναν για να ικανοποιήσουν Σάντος, να δείξουν οτι ο ΠΑΟΚ παίρνει μεγάλους παίκτες εντός συνόρων και να φέρουν ένα παίκτη που πιθανότατα θα κούμπωνε άριστα στην ομάδα) στέφθηκε απο αποτυχία, είναι προφανές.

Γενικότερα και προς τρίτους όμως : Ο καυγάς ΕΔΩ ΜΕΣΑ επιμένω οτι γίνεται για άλλους λόγους που δεν έχουν να κάνουν με τον παίκτη αλλά με το φόρουμ.
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Δημοσίευση από aisiodoksos »

Σαν παίκτης ο Μήτσος δεν έχει να προσφέρει και πολλά..θα ήταν καλό να αποσυρθεί και να μπει επιτέλους στην ΠΑΕ ..υπεύθυνος επικοινωνίας με τους συνδέσμους.. :twisted:
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

Othin έγραψε:Ντίνο ζητώ συγγνώμη αν τυχόν προκληθεί αναστάτωση εξαιτίας του ποστ μου, αλλά ειλικρινά κάθε άλλο παρά αυτός είναι ο σκοπός μου. Ο μόνος λόγος που γράφω τα ακόλουθα είναι γιατί απλώς διαφωνώ με τις απόψεις που άρχισαν να επαναλαμβάνονται περί θετικής αποτίμησης της προσφοράς και χρησιμότητας του Σαλπιγγίδη στον ΠΑΟΚ, ειδικά μετά την επιστροφή του.

Κατ΄ αρχάς θεωρώ αυτονόητο πως σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αποτελέσει σημαία του ΠΑΟΚ ένας παίκτης που πρόσφερε τα καλύτερα χρόνια του, είχε την μέγιστη απόδοση και απέκτησε την όποια αποδοχή στους Έλληνες φιλάθλους, αγωνιζόμενος με προσωπική του επιλογή (είχε και άλλες προτάσεις για μεταγραφή και μάλιστα στο εξωτερικό) για μια ομάδα αιώνια βασική ανταγωνίστρια του ΠΑΟΚ.

Οι δηλώσεις και ενέργειές του κατά την διάρκεια της μεταγραφής του στον βάζελο ευνόησαν την παραμονή ενός σάπιου καθεστώτος στον ΠΑΟΚ, ενώ το δηλωθέν οικονομικό αντίτιμο ήταν αστείο. Ακόμα πιο αστείο ήταν το έμψυχο αντάλλαγμα με κερασάκι στην τούρτα τον πιο άμπαλο, άτεχνο και ατάλαντο σέντερ φορ (?) που έχει πατήσει ελληνικό, πιθανότατα και ευρωπαϊκό έδαφος (ναι ρε φρουρέ, υπάρχουν και χειρότεροι του Μήτσου :mrgreen: ). Το σκοράρισμά του Ούγγρου αποτελούσε είδηση μεγαλύτερη από ό,τι θα αποτελούσε μια γροθιά του Σημίτη στον Κλίντον.

Στην επιστροφή του με ηγετική αμοιβή και ρόλο, από την μια προέβη σε αχρείαστες, αμιγώς συναισθηματικές δηλώσεις του στυλ ακολούθησα την καρδιά μου όχι τα λεφτά και το επαγγελματικό συμφέρον μου και από την άλλη σε δηλώσεις στυγνού επαγγελματισμού ότι είναι ψυχρός «επαγγελματίας», αψηφά και δεν τον αγγίζουν οι τυχόν αποδοκιμασίες και το κλίμα που θα συναντήσει. Απουσία του Φρόυντ, ο μόνος που θα μπορούσε ίσως να ερμηνεύσει την περίπτωσή του είναι ο Γιάλομ. Και δεν το λέω καθόλου ειρωνικά. Απεναντίας, λυπάμαι γιατί πιστεύω πως κατορθώνει να κάνει αυτοκαταστροφικές δηλώσεις, προσπαθώντας να δικαιολογηθεί εκεί που δεν χρειάζεται.

Με αυτά και με αυτά έπεισε όμως ότι είναι ένας συναισθηματικά ανώριμος και οπωσδήποτε επαγγελματικά ανεπαρκής, που ποτέ δεν ξεπέρασε το «βουητό» της Τούμπας. Η δήλωσή του ότι είναι επαγγελματίας και δεν επηρεάζεται από γιούχες, αποδοκιμασίες και ύβρεις διαψεύσθηκε de facto παταγωδώς. Όχι μόνον από την μειωμένη - σε σχέση με τις δυνατότητές του - απόδοση μετά την επιστροφή του, αλλά και από τα «επαγγελματικά» κ@λοδάχτυλα που αφιέρωσε στους φιλάθλους της ομάδας του και την έκφρασή του, που μονίμως θύμιζε «παιδί του Μοντιλιάνι».

Ήξερε τι θα αντιμετωπίσει, απέτυχε όμως να το ξεπεράσει παρά τις στομφώδεις και αμφιλεγόμενες δηλώσεις του. Ακόμα και η φημολογούμενη δημόσια έκφραση συγγνώμης (?) για κάτι που κανείς δεν είναι σίγουρος τι ακριβώς είναι αυτό, αποτελεί ζήτημα εάν τελικά ειπώθηκε ποτέ και αν την εννοούσε. Μετά το χαμόγελο της Τζοκόντας η δήλωση συγγνώμης του Σαλπιγγίδη πρέπει να είναι το πιο αμφιλεγόμενο ζήτημα.

Και για να μην το ξεχάσω, κάποιοι άλλοι «όψιμοι παοκτσήδες» έδειχναν τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ π@π@ρια τους στους γάβρους οπαδούς μέσα στο τηγάνι και όχι το μεσαίο δάκτυλο στους παοκτσήδες οπαδούς.
Διαφωνω με αρκετα αλλα θα σταθω μονο στο τελευταιο.....αν μου βρισει μανα και οικογενεια εμενα ΠΑΟΚτσης όχι κωλοδαχτυλο, τη μούρη υα του κατεβασω.ειδικα αν μου τη βριζει 5 χρονια συνεχομενα. Ολα εχουν ορια.ακομα κ για τον περηφανο λαο μας.
Οσο για τα...τεραστια παπαρια συγγνωμη αλλα δεν θα παρω.αν εσεινα σου αρκει καποιος να δειξει τα τετοια του στο τηγανι η να χωσει μπουνια στο σκουληκι και αυτο αρκει για να γινει σημαια...οχι ευχαριστω. Για μένα σημαίες είναι όσοι για χρονια προσέφεραν οτι μπορούσαν. Γράφω όσους θυμαμαι έζησα κ προλαβα: σκαρταδος, τουρσουνιδης, ζαγορακης και πιο παλιά βέβαια κούδας και λοιποι. Προσωπικά δεν λέω οτι πρεπει ο Σαλπι ντε κ σωνει να γίνει σημαία . Αλλά ρε γαμωτη μου δεν αξίζει και όλο αυτό.... γνωμη μου βεβαια...διαφωνειστε ελευθερα :)
Άβαταρ μέλους
mrpink

Δημοσίευση από mrpink »

aisiodoksos έγραψε:Σαν παίκτης ο Μήτσος δεν έχει να προσφέρει και πολλά..θα ήταν καλό να αποσυρθεί και να μπει επιτέλους στην ΠΑΕ ..υπεύθυνος επικοινωνίας με τους συνδέσμους.. :twisted:
Νταξ, ουτ εγω τον χωνευω, αλλα τετοια τιμωρια? :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Προπονητής στην κ 14 , παίκτικα τα χουμε πει δυστυχως τελείωσε ..
Κατι αλλο δεν εχει να δώσει και ο προπονητης φετος του το δινει να καταλάβει ..έμπειρο αδ εχουμε θα το χειριστεί όπως πρεπει σεβόμενος παίκτη και το σύλλογο πανω απο ολα
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

gpaok έγραψε:
Othin έγραψε:Ντίνο ζητώ συγγνώμη αν τυχόν προκληθεί αναστάτωση εξαιτίας του ποστ μου, αλλά ειλικρινά κάθε άλλο παρά αυτός είναι ο σκοπός μου. Ο μόνος λόγος που γράφω τα ακόλουθα είναι γιατί απλώς διαφωνώ με τις απόψεις που άρχισαν να επαναλαμβάνονται περί θετικής αποτίμησης της προσφοράς και χρησιμότητας του Σαλπιγγίδη στον ΠΑΟΚ, ειδικά μετά την επιστροφή του.

Διαφωνω με αρκετα αλλα θα σταθω μονο στο τελευταιο.....αν μου βρισει μανα και οικογενεια εμενα ΠΑΟΚτσης όχι κωλοδαχτυλο, τη μούρη υα του κατεβασω.ειδικα αν μου τη βριζει 5 χρονια συνεχομενα. Ολα εχουν ορια.ακομα κ για τον περηφανο λαο μας.
Οσο για τα...τεραστια παπαρια συγγνωμη αλλα δεν θα παρω.αν εσεινα σου αρκει καποιος να δειξει τα τετοια του στο τηγανι η να χωσει μπουνια στο σκουληκι και αυτο αρκει για να γινει σημαια...οχι ευχαριστω. Για μένα σημαίες είναι όσοι για χρονια προσέφεραν οτι μπορούσαν. Γράφω όσους θυμαμαι έζησα κ προλαβα: σκαρταδος, τουρσουνιδης, ζαγορακης και πιο παλιά βέβαια κούδας και λοιποι. Προσωπικά δεν λέω οτι πρεπει ο Σαλπι ντε κ σωνει να γίνει σημαία . Αλλά ρε γαμωτη μου δεν αξίζει και όλο αυτό.... γνωμη μου βεβαια...διαφωνειστε ελευθερα :)
@gpaok
ωραία τα λες,μόνο που για να σε βρήσει εσένα κι εμένα ΠΑΟΚτσης κάτι θα του έχουμε κάνει, ετσι δεν είναι?Στα καλά καθούμενα δεν σε βρίζουν ;)
Οσον αφορά τα περί σημαίας, σύμφωνα με το πνεύμα των όσων γράφεις μια χαρά σημαία θα μπορούσε να είναι ο κ. Σαλπιγγίδης όχι ομως του ΠΑΟΚ αλλά της ομάδας της οποίας κατά κύριο λόγο, δόξασε την φανέλα κι αυτή δεν είναι ασπρόμαυρη.
(Εκμεταλεύτηκα την άδεια σου γαι διαφωνεία :D )
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”