cellophan έγραψε:Όποιος δεν καταλαβαίνει πως η λεκτική βία, συνεπάγεται ψυχολογική βία και απέχει ελάχιστα από τη σωματική βία ή κατ' ελάχιστον δρα καταλυτικά στο μετασχηματισμό της σε τέτοια μάλλον εθελοτυφλεί, ή απλά είναι πορωμένος μέχρι το μεδούλι. Αν σε όλα τα παραπάνω προσθέσεις το μεγεθυντικό φακό των media και των social media όπως αυτό που χρησιμοποιούμε όλοι εμείς εδώ, τότε το φαινόμενο δρα πολλαπλασιαστικά.
Αναμενόμενο το συμβάν αν και είμαι βέβαιος ηπιότερο των διαστάσεων που έχει πάρει. Από την άλλη το μισό γήπεδο να βρίζει τη μάνα του προπονητή της ομάδας του, δεν αμφισβητείται και αποτελεί σαφώς ντροπή για την ομάδα αλλά και ξεκάθαρη διοικητική πρόκληση.
Στα δικά μας τώρα και με όλη τη καλή διάθεση προς τους διαχειριστές, καλές οι ανακοινώσεις και οι καταδίκες, αλλά δυστυχώς είναι post mortem. Σε αυτό που συμβαίνει σήμερα και καταδικάζεται στην ανακοίνωση, έχει βάλει το λιθαράκι του και το παοκμάνια, ως ένα από τα εγκυρότερα και μεγαλύτερα οπαδικά site του ΠΑΟΚ. Νομίζω θα πρέπει το όποιο λάθος -αν θεωρείτε πως υπάρχει - οδήγησε σε αυτό το αποτέλεσμα να διορθωθεί στο μέλλον.
Φιλικά και με ειλικρινές ενδιαφέρον για ένα site που σέβομαι και αποτελεί τη μοναδική πηγή πληροφόρησης για μένα, σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα μου.
θεωρώ ότι ο αδερφός έχει μεγάλο δίκιο
δε μπορεί κάθε μέρα να ποστάρεις αρνητικά σχόλια κατά του προπονητή, να του έχεις σούρει τα μύρια όσα, να τον έχεις "ξεσκίσει" στην κριτική, καθημερινά τον αποκαλείς "επικίνδυνο", "άσχετο" κτλ κτλ, και όταν γίνεται κάτι τέτοιο να λες "κατακριτέο το πέσιμο στο δώνη"
για μένα είναι υποκρισία
θα θελα να γράψω πάρα πολλά περί του θέματος δώνη (δώνη - γκαρσία), αλλά έχουμε ήδη ακούσει και διαβάσει τόσα πολλά που το θέμα έχει αρχίσει και κουράζει.
το επίπεδο της ομάδας όντως έχει πέσει πάρα πολύ, αλλά εγώ έχω απελπιστεί με την κατρακύλα του επιπέδου του δικού μας, των οπαδών του ΠΑΟΚ
ΔΕ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΓΙΑ ΕΜΜΟΝΕΣ, ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΕΜΜΟΝΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ