Γιώργος Δώνης

Άβαταρ μέλους
tera12tera

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από tera12tera »

Argonaut4 έγραψε:Δεν υπαρχει κανενας που να υποστηρίζει ανοικτα το ξύλο στο Δώνη.....

Ανοικτά όμως. ;)
Απαράδεκτη απάντηση ...λυπάμαι
Εγώ πάντως όταν είχα λάθος αυτοbannaristika για ένα μήνα , ΄ρωτα τον moican .......
Paoki1985 : Βλέπω ότι εδώ και καιρό έχουμε πάνω από δώδεκα τελικές σε κάθε ματς και οι 7 + προς την εστία , λίγο καιρό πριν είχα τις ίδιες τελικές σε ......5 ματς . Αυτό βλέπουμε . Ότι σιγά σιγά ξαναπαίζουμε επιθετικό ποδοσφαιρο ....
Άβαταρ μέλους
adamroxas

Δημοσίευση από adamroxas »

Argonaut4 έγραψε:Μάλλον θα συμφωνείς και με τον αποκλεισμό δια βίου του Κατίδη απο την Εθνική.
Σορρυ για το οφφ τοπικ, αλλα εμεις που συμφωνουμε με τον αποκλεισμο του, ειμαστε μ@λακες?
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

την υπομονη την στηριζουμε στο οτι ο δωνης ειναι μεσα και στους 2 στοχους του για αυτην τη σεζον και οτι τον στηριζει ο σαββιδης.....με σαντος οταν βγηκαμε 9οι πριν 5 χρονια "καποιοι" ειχαν περισσοτερη υπομονη αποτι με δωνη...αυτο και μονο λεει πολλα για το ποσο μεθοδευμενα ειναι αυτα που βλεπουμε εναντιον του προπονητη του ΠΑΟΚ(και του ΠΑΟΚ γενικοτερα ;) )

προσωπικα δε γουσταρα εξ αρχης δωνη,αλλα λογω των σουρεαλιστικων γεγονοτων των τελευταιων ημερων,δηλωνω απολυτη στηριξη στο προσωπο του μεχρι το τελος της σεζον
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

adamroxas έγραψε:
Argonaut4 έγραψε:Μάλλον θα συμφωνείς και με τον αποκλεισμό δια βίου του Κατίδη απο την Εθνική.
Σορρυ για το οφφ τοπικ, αλλα εμεις που συμφωνουμε με τον αποκλεισμο του, ειμαστε μ@λακες?

Οχι......μη βαζεις λόγια στο στόμα μου.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

obanebane έγραψε:
ABOLEYTOI έγραψε:για τον Ετό έκανε κάποια δήλωση ο Δώνης, αν όχι γιατί;
και μην πει κανείς ότι δεν τον ρωτήσανε, γιατί απαντά και χωρίς να ερωτηθεί.

Ειπαμε κακη διαχειρηση και λαθη στη διαμαχη με τον Γκαρσια,εγωιστης και ξερολας.
Αλλα για τον ετο ηταν ξεκαθαρος και το εχει πει εδω και καιρο,εχω αποφασισει να στηριχτω στα δυο νεα παιδια.
Τι θελεις εσυ δηλαδη να βαλει μεσα τον τουριστα και να αφησει εκτος δυο παιδια που αν μη τι αλλο δεν εχουν να ζηλεψουν τιποτα απο δαυτον?
Μη προσπαθειτε να δημιουργησεται εντυπωσεις μερικοι.
Ολοι εχουμε αποψη για τον Δωνη η προσπαθεια να επιβαλεται την δικη σας μονο γραφικους σας κανει.
θα με τρελάνεις ω Μπάνε; ξεκάθαρος κομπλεξικός γίνεται;
πες ότι επειδή ο Δώνης τον χρειάζεται τα βράδια δεν τον βάζει στους αγώνες για να είναι ξεκούραστος, αλλά μη μου λές ότι με τον ένα είναι ξεκάθαρος και με τον άλλο κομπλεξικός.
Το μόνο συμπέρασμα που βγάζω εγώ είναι ότι ο χαρακτήρας του Δώνη δεν έχει τίποτα να κάνει στο επεισόδιο με τον Γκαρσία. Αν θέλει (βλέπε περίπτωση Έτο) μπορεί να χειριστεί την κατάσταση αναίμακτα. Το θέμα είναι ότι έχει προσωπικά με τον Γκαρσία, βρήκε το αδύνατο σημείο του παίχτη και χτύπησε εκεί.
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Argonaut4 έγραψε:Λοιπόν.....κοίταξε να δεις.

ΜΜΜΜΜ άστο.....δες διαχρονικά το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ.....και θα σου απαντήσει μόνο του αν ευθύνεται.

Θα βγούμε και ηθικοί αυτουργοί......γελάνε τα τσιμέντα..!
Argonaut, δε μίλησα για ηθική αυτουργία και από το ύφος και μόνο του post μου καταλαβαίνεις πως 'νιώθω' τη δουλειά που κάνετε. Έτερον, εκάτερον όμως......τεσπα το αφήνω και εγώ.
Άβαταρ μέλους
tera12tera

Αυτό δλδ δεν εκφράζει 100% όλους τους mods ; http://www.paokmania.gr/%CF%80%CE%BF%CE ... F%84%CE%BF
Αν είναι να μην ξανασχοληθούμε....
paoki1985

Δημοσίευση από paoki1985 »

Μάλλον βλέπεις λίγα πράγματα. Δε βλέπεις ότι δεν κάνει σωστή αξιοποίηση του υλικού(βλέπε Κατσουράνη, Πάμπλο..), δέχεσαι γκόλ για πλάκα από ομάδες με στοιχειώδη ανάπτυξη, δεν υπάρχουν στημένα στην ομάδα, πέρα από επινοήσεις παιχτών, δεν υπάρχουν 1-2, αγωνιστικά τετράγωνα, overlap κινήσεις, καλύψεις στην άμυνα. Δεν υπάρχει σωστή ανάπτυξη. Κράτημα μπάλας και γύρω γύρω όλοι. Παιχνίδι ανούσιας κατοχής στα περισσότερα παιχνίδια. Παιχνίδι χωρίς κάθετες πέρα από επινοήσεις παιχτών. Ήμαρτον ρε παιδιά. Θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε.
paoki1985

Δημοσίευση από paoki1985 »

Alastor έγραψε:την υπομονη την στηριζουμε στο οτι ο δωνης ειναι μεσα και στους 2 στοχους του για αυτην τη σεζον και οτι τον στηριζει ο σαββιδης.....με σαντος οταν βγηκαμε 9οι πριν 5 χρονια "καποιοι" ειχαν περισσοτερη υπομονη αποτι με δωνη...αυτο και μονο λεει πολλα για το ποσο μεθοδευμενα ειναι αυτα που βλεπουμε εναντιον του προπονητη του ΠΑΟΚ(και του ΠΑΟΚ γενικοτερα ;) )

προσωπικα δε γουσταρα εξ αρχης δωνη,αλλα λογω των σουρεαλιστικων γεγονοτων των τελευταιων ημερων,δηλωνω απολυτη στηριξη στο προσωπο του μεχρι το τελος της σεζον

Μη συγκρίνεται ανόμοια πράγματα. Άλλο Σάντος άλλο Δώνης. Καμία σχέση στα βιογραφικά τους. πρέπει να τα κοιτάζουμε κι αυτά.
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

tera12tera έγραψε:Αυτό δλδ δεν εκφράζει 100% όλους τους mods ; http://www.paokmania.gr/%CF%80%CE%BF%CE ... F%84%CE%BF
Αν είναι να μην ξανασχοληθούμε....

Σαφώς και με εκφράζει.

Αλλα δε μου απάντησες ποιο πάνω παρα μόνο απαξιωσες την ερώτηση μου!
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ειχα δει πριν αρχισει η σεζον ενα βιντεο της νοβα με συνεντευξεις ανθρωπων που εχουν να κανουν με την σουπερκλικα (προπονητες,ποδοσφαιριστες κτλ)
Μια απο τις ερωτησεις που εδωσαν απαντηση ειναι για το ποιες ομαδες θεωρειτε οτι θα πρωταγωνιστησουν φετος.
Το πιστευετε οτι 1-2 απο τους 10-15 ανεφεραν τον ΠΑΟΚ? ακομα και για τη βεροια ειπαν καποιοι δεν μας υπολογιζε κανενας.
Σκεφτειτε πως ξεκινησαμε η πως συνεχισαμε καλυτερα,γιατι η αποψιλωση της ομαδας αρχισε απο τον γεναρη της περσινης χρονιας,και πως ειμαστε τωρα.
Χαρειτε λιγο για τα καλυτερα που ερχονται (μακαρι απο φετος αν οχι σιγουρα απο το καλοκαιρι) ας αφησουμε τους ανθρωπους να κανουν τη δουλεια τους οποιοι και αν ειναι αυτοι.

Υ.Γ Ο Δωνης την πηρε την προειδοποιηση του σημερα (και δεν εννοω τα χαζα που εκαναν 20 ανεγκεφαλα μετα τον αγωνα) απο τον ρωσο.
Ολα τα υπολοιπα θα τα μαθουμε το καλοκαιρι.
Οσο για τον αρχηγο επαναλαμβανω δεν του αξιζει τετοιο τελος,οτι και να γινει ομως εμεις παλι ΠΑΟΚ θα ειμαστε.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

cellophan έγραψε:Όποιος δεν καταλαβαίνει πως η λεκτική βία, συνεπάγεται ψυχολογική βία και απέχει ελάχιστα από τη σωματική βία ή κατ' ελάχιστον δρα καταλυτικά στο μετασχηματισμό της σε τέτοια μάλλον εθελοτυφλεί, ή απλά είναι πορωμένος μέχρι το μεδούλι. Αν σε όλα τα παραπάνω προσθέσεις το μεγεθυντικό φακό των media και των social media όπως αυτό που χρησιμοποιούμε όλοι εμείς εδώ, τότε το φαινόμενο δρα πολλαπλασιαστικά.

Αναμενόμενο το συμβάν αν και είμαι βέβαιος ηπιότερο των διαστάσεων που έχει πάρει. Από την άλλη το μισό γήπεδο να βρίζει τη μάνα του προπονητή της ομάδας του, δεν αμφισβητείται και αποτελεί σαφώς ντροπή για την ομάδα αλλά και ξεκάθαρη διοικητική πρόκληση.

Στα δικά μας τώρα και με όλη τη καλή διάθεση προς τους διαχειριστές, καλές οι ανακοινώσεις και οι καταδίκες, αλλά δυστυχώς είναι post mortem. Σε αυτό που συμβαίνει σήμερα και καταδικάζεται στην ανακοίνωση, έχει βάλει το λιθαράκι του και το παοκμάνια, ως ένα από τα εγκυρότερα και μεγαλύτερα οπαδικά site του ΠΑΟΚ. Νομίζω θα πρέπει το όποιο λάθος -αν θεωρείτε πως υπάρχει - οδήγησε σε αυτό το αποτέλεσμα να διορθωθεί στο μέλλον.

Φιλικά και με ειλικρινές ενδιαφέρον για ένα site που σέβομαι και αποτελεί τη μοναδική πηγή πληροφόρησης για μένα, σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα μου.
θεωρώ ότι ο αδερφός έχει μεγάλο δίκιο

δε μπορεί κάθε μέρα να ποστάρεις αρνητικά σχόλια κατά του προπονητή, να του έχεις σούρει τα μύρια όσα, να τον έχεις "ξεσκίσει" στην κριτική, καθημερινά τον αποκαλείς "επικίνδυνο", "άσχετο" κτλ κτλ, και όταν γίνεται κάτι τέτοιο να λες "κατακριτέο το πέσιμο στο δώνη"

για μένα είναι υποκρισία

θα θελα να γράψω πάρα πολλά περί του θέματος δώνη (δώνη - γκαρσία), αλλά έχουμε ήδη ακούσει και διαβάσει τόσα πολλά που το θέμα έχει αρχίσει και κουράζει.

το επίπεδο της ομάδας όντως έχει πέσει πάρα πολύ, αλλά εγώ έχω απελπιστεί με την κατρακύλα του επιπέδου του δικού μας, των οπαδών του ΠΑΟΚ

ΔΕ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΓΙΑ ΕΜΜΟΝΕΣ, ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΕΜΜΟΝΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ
Άβαταρ μέλους
adamroxas

Δημοσίευση από adamroxas »

Argonaut4 έγραψε:
adamroxas έγραψε:

Οχι......μη βαζεις λόγια στο στόμα μου.
Μαλλον παρεξηγησα τοτε, συγγνωμη... Κλεινω εδω, αν θες σβηστα...
Άβαταρ μέλους
tera12tera

paoki1985 έγραψε:Μάλλον βλέπεις λίγα πράγματα. Δε βλέπεις ότι δεν κάνει σωστή αξιοποίηση του υλικού(βλέπε Κατσουράνη, Πάμπλο..), δέχεσαι γκόλ για πλάκα από ομάδες με στοιχειώδη ανάπτυξη, δεν υπάρχουν στημένα στην ομάδα, πέρα από επινοήσεις παιχτών, δεν υπάρχουν 1-2, αγωνιστικά τετράγωνα, overlap κινήσεις, καλύψεις στην άμυνα. Δεν υπάρχει σωστή ανάπτυξη. Κράτημα μπάλας και γύρω γύρω όλοι. Παιχνίδι ανούσιας κατοχής στα περισσότερα παιχνίδια. Παιχνίδι χωρίς κάθετες πέρα από επινοήσεις παιχτών. Ήμαρτον ρε παιδιά. Θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε.
Ενώ όταν έκανες 14 τελικές σε 5 παιχνίδια αυτά τα έβλεπες ;;;;;;;
Κ ειδικότερα ...
Α) Μια χαρά αξιοποίηση κάνει ...(Πάμπλο ;;;; Φίλε δεν τρέχει πλέον καθόλου το έχεις δει ή κλείνεις τα μάτια , Κατσουράνης :Κ ο Ματέους στη δύση της καρίερας του Στόπερ έπαιζε...)
Β) "πέρα από επινοήσεις παιχτών, δεν υπάρχουν 1-2, αγωνιστικά τετράγωνα," και που ξέρεις ότι αυτά δεν είναι δουλεμένα ;
Γ)Δεν υπάρχει σωστή ανάπτυξη . Με κατά μέσο όρο 17 τελικές δεν έχουμε σωστή ανάπτυξη ...το ακούσαμε και αυτό ..
Δ)Κράτημα μπάλας και γύρω γύρω όλοι ...Δεν είσαι οπαδός της Barca :lol: :lol: :lol: :lol:
Εγώ πάλι λέω πως κάποιοι προσπαθούν να κάνουν το άσπρο μαύρο ...αλλά οι αριθμοί λένε πολλές φορές την αλήθεια.....

Για τον Κατίδη προσωπικά θεωρώ πως μια τιμωρία για δυσφήμηση του αθλήματος (15 αγωνιστικές ...) είναι αρκετή ...Το παιδί είναι χαζό ....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tera12tera την Δευ 18 Μαρ 2013, 02:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Επειδή εχω βαρεθεί και γώ με το θέμα θα το ξαναπώ.

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε ειναι υπομονή.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”