Υ.Σ. Δεν εκτελει κορνερ ε???
Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ
πω ρε φουστη μου θα τρελαθω...Εμεις τα βλεπουμε ετσι τα πραγματα γιατι ειμαστε τοσο θολωμενοι με τον ΠΑΟΚ??ΛΙγο εγωισμο σαν ανθρωπος ρε...Που πας ρε ζωαδι στον γαυρο??....
(χαβαλεςςςς)
Μαζι θα μπουνε μαζι θα βγουνε αγκαλια!RoMaN έγραψε:Θέλω να δω ποιος θα κάνει πρώτος τάκλιν με δύο πόδια στον άλλον: Αυτός στον Garcia, ή ο Garcia σε αυτόν;;;
1να τον πληρωνες κανονικα να μην του εκανες πολεμο(πχ στην τριπολη) να μην εβαζες τον κολκα να λεει απο το καλοκαιρι ποσα θα κερδισουμε αν λυθει το συμβολαιο του
2) ξεχασατε γιατι ο τσιριλο υψωσε την φανελα του κοντρερας στην τουμπα?
3) την αυτοθυσια στο λονδινο δεν θα την ξεχασω ποτε
4)ποιος σας ειπε οτι τα δακρυα ηταν ψευτικα η μηπως νομιζετε οτι ηταν για την παε ΠΑΟΚ?
5) προδοτης ο κοντερας αλλα αν ερθει μετα σε εμας ξαναγινετε δικος μας
ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΟ ΕΡΓΑΚΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ
2) ξεχασατε γιατι ο τσιριλο υψωσε την φανελα του κοντρερας στην τουμπα?
3) την αυτοθυσια στο λονδινο δεν θα την ξεχασω ποτε
4)ποιος σας ειπε οτι τα δακρυα ηταν ψευτικα η μηπως νομιζετε οτι ηταν για την παε ΠΑΟΚ?
5) προδοτης ο κοντερας αλλα αν ερθει μετα σε εμας ξαναγινετε δικος μας
Ρε παιδια ειναι δυνατον να λετε τετοια πραγματα....με οποιους ειχε καλες σχεσεις απο τον ΠΑΟΚ θα συνεχισει να χει...Σεβασμος στην προσφορα του....Κτλαβετε οτι δε δινουν δεκαρα για το σκεφτομαστε εμεις...ειναι τελειως επαγγελαμτικο το ποδοσφαιρο......
Το οτι περασε καλα εδω και οτι μας εκτιμησε φανηκε απο την προσφορα του και οσαα εδινε στην ομαδα...και το κλαμα δεν ειναι ψευτικο αλλα η ζωη συνεχιζεται...ιδιαιτερα οταν ειναι μικρη ..(η ποδοσφιρικη)
Το οτι περασε καλα εδω και οτι μας εκτιμησε φανηκε απο την προσφορα του και οσαα εδινε στην ομαδα...και το κλαμα δεν ειναι ψευτικο αλλα η ζωη συνεχιζεται...ιδιαιτερα οταν ειναι μικρη ..(η ποδοσφιρικη)
α ρε πάμπλο.... ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΜΟΥ ΠΑΤΗΣΕΣ...
[youtube]lwWsAGEaQ74&feature=share[/youtube]
[youtube]lwWsAGEaQ74&feature=share[/youtube]
Ο Κοντρέρας διάλεξε να γίνει γαύρος και ως τέτοιον θα τον αντιμετωπίζουμε. Όπως μισούμε όλους τους γαύρους και ότι αντιπροσωπεύουν, έτσι θα μισήσουμε κι αυτόν.marley 4 έγραψε: 5) προδοτης ο κοντερας αλλα αν ερθει μετα σε εμας ξαναγινετε δικος μας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Olorin την Τρί 14 Αύγ 2012, 19:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Νταξει ρε σεις, πως κανετε ετσι για το μελλοντικο(?) παιχτη του γαβρου
μη τον βριζουμε και πολυ, γιατι μπορει να επιστρεψει στον ΠΑΟΚ (μετα το γαβρο) με σκυμμενο κεφαλι και τα μισα λεφτα που θα του προσφερει ο γαβρος (ετσι θα μας πουν, γιατι αυτα τα λεφτα ουτε στο ονειρο του θα τα βλεπει απο αλλη ομαδα) και τοτε παλι να τον λατρευουμε
ετσι ειμαστε οι ΠΑΟΚτσηδες , υπαρχουν παραδειγματα...προσφατα
Ας χαλαρωσουμε, ας τον απολαυσουμε στο γαβρο να αγαπιεται και να αγαπαει τον δαφνοτσιμπουκωμενο πουστη, μην τον βρισουμε Τουμπα για να μη μας πουν και κωλοτουμπες στο μελλον οι ντεμεκ αδιαφθοροι-ορθοδοξοι συνΠΑΟΚτσηδες και ολα καλα
Ολα πωλουνται, ολα αγοραζονται, ολα χαριζονται
μη τον βριζουμε και πολυ, γιατι μπορει να επιστρεψει στον ΠΑΟΚ (μετα το γαβρο) με σκυμμενο κεφαλι και τα μισα λεφτα που θα του προσφερει ο γαβρος (ετσι θα μας πουν, γιατι αυτα τα λεφτα ουτε στο ονειρο του θα τα βλεπει απο αλλη ομαδα) και τοτε παλι να τον λατρευουμε
Ας χαλαρωσουμε, ας τον απολαυσουμε στο γαβρο να αγαπιεται και να αγαπαει τον δαφνοτσιμπουκωμενο πουστη, μην τον βρισουμε Τουμπα για να μη μας πουν και κωλοτουμπες στο μελλον οι ντεμεκ αδιαφθοροι-ορθοδοξοι συνΠΑΟΚτσηδες και ολα καλα
παιδες ΠΑΟΚ ειμασταν-ειμαστε και θα ειμαστε ΜΟΝΟ εμεις που αγαπαμε την ομαδα ανιδιοτελως ... μην χαλιεστε με τον κοντρερας και τον οποιοδηποτε κοντρερας και μην τους δινεται περισσοτερη αξια απ`οσο πρεπει , ειναι επαγγελματιες και κοιτανε μονο το προσωπικο τους συμφερον και τα χρηματα τους... εγω προσωπικα τον ευχαριστω για οσα προσεφερε στην ομοδα μας και τον σεβομαι .. βεβαια διαφωνω π.χ που οταν εφευγε εκλαιγε γιατι ενιωθα πως τα δακρυα του ηταν , οχι ψευτικα , απλα light... μονο εμεις θα κλαψουμε πραγματικα για τον ΠΑΟΚ μας εμεις που δινουμε λεφτα απο την τσεπη μας , που στερουμαστε πραγματα για ενα εισητηριο / μια εκδρομη κτλ πλεον δεν ειναι στην ομαδα μας και δεν θα ασχοληθω περαιτερω , για μενα δεν ειναι εχθρος ειναι απλα ενας ακομη αντιπαλος
PAOKpanta έγραψε:Νταξει ρε σεις, πως κανετε ετσι για το μελλοντικο(?) παιχτη του γαβρου
ΚΟΜΠΛΕΞ.
- DigitalFan
Vitolo ο Παναθηναϊκός, Contreras o Ολυμπιακος. Το ότι προηγούμαστε... φάσεων αυτών των δύο πρέπει να μας χαροποιεί!!! Αυτό δείχνει ότι εμείς μπορούμε να βρούμε καλούς παίκτες και οι άλλοι μόνο έτοιμους... Αυτούς που παίρνουμε εμείς στα 30, τους παίρνουν αυτοί στα 34! Σε συνδιασμό με την οικονομική άνεση που θα αποκτήσουμε θα ξεφύγουμε από αυτούς!!! Όλα είναι θεμα χρόνου....
ρε φιλε
γιατι αμεσως χαρακτηρισμο?
με ξερεις?
ειπα κατι που δεν ισχυει?
Ουτε ανταποδιδω , ουτε θελω να σε πεισω, ουτε μπαινω σε διαδικασια αντιπαραθεσης
Τη γνωμη μου ειπα και θα περιμενα τουλαχιστον προσεκτικοτερο σχολιασμο, απο καποιον που προφανως διαφωνει (σε τι? δεν καταλαβα)
γιατι αμεσως χαρακτηρισμο?
με ξερεις?
ειπα κατι που δεν ισχυει?
Ουτε ανταποδιδω , ουτε θελω να σε πεισω, ουτε μπαινω σε διαδικασια αντιπαραθεσης
Τη γνωμη μου ειπα και θα περιμενα τουλαχιστον προσεκτικοτερο σχολιασμο, απο καποιον που προφανως διαφωνει (σε τι? δεν καταλαβα)
Δε θα μιλούσα καλά για τον εαυτό μου, αν αναφερόμουν σε κάτι οικονομικό. Είναι ξεκάθαρο, όμως, ότι έτσι μπορώ να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ. Επίσης φεύγω εξαιτίας της αρρώστιας της μητέρας μου
Ηθελα να τελειώσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ. Ομως ήξερα ότι οι... πόρτες στην Χιλή ήταν ανοιχτές. Ξέροντας τις δυσκολίες που πέρασα πριν λίγο καιρό και επειδή δε θέλω να γίνει ξανά το ίδιο, σε ό, τι αφορά την οικογένειά μου, επιστρέφω στην πατρίδα μου για να βρίσκομαι δίπλα στους δικούς μου ανθρώπους
ΓΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ
«Είναι αλήθεια, αλλά εγώ δε θα πήγαινα σε άλλη ελληνική ομάδα(
), το είπα και στον Ζήση Βρύζα. Θα τέλειωνα την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ, αν δεν υπήρχαν όλα τα παραπάνω που ανέφερα»
Ηθελα να τελειώσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ. Ομως ήξερα ότι οι... πόρτες στην Χιλή ήταν ανοιχτές. Ξέροντας τις δυσκολίες που πέρασα πριν λίγο καιρό και επειδή δε θέλω να γίνει ξανά το ίδιο, σε ό, τι αφορά την οικογένειά μου, επιστρέφω στην πατρίδα μου για να βρίσκομαι δίπλα στους δικούς μου ανθρώπους
ΓΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ
«Είναι αλήθεια, αλλά εγώ δε θα πήγαινα σε άλλη ελληνική ομάδα(
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&cid=95&id=14987&t=1
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Olorin την Τρί 14 Αύγ 2012, 15:11, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
DigitalFan έγραψε:Σε συνδιασμό με την οικονομική άνεση που θα αποκτήσουμε θα ξεφύγουμε από αυτούς!!!
καλο...
ο κοντρερας πεθανε για εμενα. απο την στιγμη που δεν εχει αυτοσεβασμο δεν μπορει να περιμενει να τον σεβαστει η τουμπα. θα φαει τρελο μπινελικι. αλλη μια μεγαλη αγαπη που εγινε μεγαλο μισος.
3 χρονια εζησε το ελληνικο μπουρδελο και πηγε στην πιο ξεφτιλισμενη ομαδα του πλανητη. στα παπαρια μου εαν ειναι φιλοχρηματος ή εαν ειχε ονειρο να παιξει τσου λου. και εγω εχω ονειρο να μην με προδιδουν ανθρωποι που εχω ψηλα αλλα......ΠΑΜΠΛΟ ειναι ενας.
ΥΓ. ακομη πιστευω οτι τα δακρυα ηταν αληθινα. αυτος ειναι και ο λογος που δεν μπορω να του το συγχωρησω.
3 χρονια εζησε το ελληνικο μπουρδελο και πηγε στην πιο ξεφτιλισμενη ομαδα του πλανητη. στα παπαρια μου εαν ειναι φιλοχρηματος ή εαν ειχε ονειρο να παιξει τσου λου. και εγω εχω ονειρο να μην με προδιδουν ανθρωποι που εχω ψηλα αλλα......ΠΑΜΠΛΟ ειναι ενας.
ΥΓ. ακομη πιστευω οτι τα δακρυα ηταν αληθινα. αυτος ειναι και ο λογος που δεν μπορω να του το συγχωρησω.