Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες
Τον "παπά" ότι είμαστε μεγάλο πλήθος και άρα δύσκολα οργανονώμαστε δεν τον τρώω....και οι βάζελοι είναι πολλοί αλλά από οργάνωση σε σχέση με μας είναι χλμ μπροστά. Θεωρώ ότι είμαστε πίσω σε οργάνωση και επικοινωνία όχι μόνο από τον ρούλη αλλά και από τους 3 της Αθήνας...
Τι να λέμε τώρα, εδώ δεν έχουμε μία έκπομπή στο ραδιόφωνο (πλην ultras αλλά μας πειράζει και αυτή) ή ένα έντυπο... Επίσης έχουμε σε μία περιοχή ακόμη και 3 συνδέσμους και σε άλλη περιοχή κανέναν.
Επιτρέπεται πχ στην Καλαμαριά για σχεδόν 10 χρόνια να μην έχουμε σύνδεσμο και ας είναι καλά τα παιδιά της Κρήνης που ανοίξαν πέρυσι.
Και να πεις δεν έχουμε λαό.στον Δήμο Καλαμαριάς..το 60% ΠΑΟΚ είναι...το super market 3 αντιθέτως επιδοτεί ο ίδιος συνδέσμους να ανοίξουν σε μέρη που ούτε 0,5% λαό, αλλά το κάνει επειδή θέλει το 0,5% να το κάνει 3% και μπράβο τους.
Επίσης να μην ξεχάσουμε ότι προ Ζαγοράκη εποχή μόνο μαχαίρια δεν βγήκαν μεταξύ των συνδέσμων μας και ως συνήθως χωριστήκαμε σε παρατάξεις και αυτό βέβαια είναι απόρια της αναργανωσιάς μας...
Όσο για τους πιτσιρικάδες που λέτε πριν 7-8 χρόνια πολλά πιτσιρίκια ενώ ήταν ρουλης αλλάζανε σε ΠΑΟΚ γιατί ήταν μαγκιά...τώρα όχι μόνο αυτό δεν γίνεται (επειδή τα έχουν πορώσει σε σημείο αρρώστιας) αλλά επειδή έχουν υοθετήσει όλοι την προπαγάνδα κασέτα των μμε τους έχουν γίνει επιθετικά και επιρεάζουν με το ψέμα τους τα μικρά ΠΑΟΚτσάκια ή και τα ουδέτερα...
Εσείς τώρα μπορεί να ζείτε στην Νεάπολη ή στο Κορδελιό και να μην σας νοιάζει αλλά δεν είναι όλη η Θεσ/κη έτσι...και αν δεν αλλάξουμε γρήγορα μυαλά θα πέσουμε ακόμη περισσότερο ενώ κανονικά ο στόχος θα πρέπει να είναι ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ.
Τι να λέμε τώρα, εδώ δεν έχουμε μία έκπομπή στο ραδιόφωνο (πλην ultras αλλά μας πειράζει και αυτή) ή ένα έντυπο... Επίσης έχουμε σε μία περιοχή ακόμη και 3 συνδέσμους και σε άλλη περιοχή κανέναν.
Επιτρέπεται πχ στην Καλαμαριά για σχεδόν 10 χρόνια να μην έχουμε σύνδεσμο και ας είναι καλά τα παιδιά της Κρήνης που ανοίξαν πέρυσι.
Και να πεις δεν έχουμε λαό.στον Δήμο Καλαμαριάς..το 60% ΠΑΟΚ είναι...το super market 3 αντιθέτως επιδοτεί ο ίδιος συνδέσμους να ανοίξουν σε μέρη που ούτε 0,5% λαό, αλλά το κάνει επειδή θέλει το 0,5% να το κάνει 3% και μπράβο τους.
Επίσης να μην ξεχάσουμε ότι προ Ζαγοράκη εποχή μόνο μαχαίρια δεν βγήκαν μεταξύ των συνδέσμων μας και ως συνήθως χωριστήκαμε σε παρατάξεις και αυτό βέβαια είναι απόρια της αναργανωσιάς μας...
Όσο για τους πιτσιρικάδες που λέτε πριν 7-8 χρόνια πολλά πιτσιρίκια ενώ ήταν ρουλης αλλάζανε σε ΠΑΟΚ γιατί ήταν μαγκιά...τώρα όχι μόνο αυτό δεν γίνεται (επειδή τα έχουν πορώσει σε σημείο αρρώστιας) αλλά επειδή έχουν υοθετήσει όλοι την προπαγάνδα κασέτα των μμε τους έχουν γίνει επιθετικά και επιρεάζουν με το ψέμα τους τα μικρά ΠΑΟΚτσάκια ή και τα ουδέτερα...
Εσείς τώρα μπορεί να ζείτε στην Νεάπολη ή στο Κορδελιό και να μην σας νοιάζει αλλά δεν είναι όλη η Θεσ/κη έτσι...και αν δεν αλλάξουμε γρήγορα μυαλά θα πέσουμε ακόμη περισσότερο ενώ κανονικά ο στόχος θα πρέπει να είναι ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ.
Δεν είναι παπάς αυτό για τον κόσμο, απλώς ισχύει ως γενικός κανόνας. Κανείς δεν πήγε να σου πουλήσει παπά, δεν είμαι ΑΡΔ.thief έγραψε:Τον "παπά" ότι είμαστε μεγάλο πλήθος και άρα δύσκολα οργανονώμαστε δεν τον τρώω....και οι βάζελοι είναι πολλοί αλλά από οργάνωση σε σχέση με μας είναι χλμ μπροστά. Θεωρώ ότι είμαστε πίσω σε οργάνωση και επικοινωνία όχι μόνο από τον ρούλη αλλά και από τους 3 της Αθήνας...
Στη Θεσσαλονίκη τα ΜΜΕ έχουν υποπολλαπλάσια δύναμη από τα αθηναϊκά. Βρες Σπορ του Βορρά στην Αθήνα. Αντίθετα, ψάξε για τον Πρωταθλητή πχ στη Θεσσαλονίκη. Σε αυτό οφείλεται η μεγαλύτερη οργάνωση αυτών των οπαδών. Ένας δεύτερος λόγος είναι ότι τουλάχιστον στον ΟΣΦΠ και στον ΠΑΟ οι σύνδεσμοι ελέγχονται απόλυτα από τις διοικήσεις άρα δίνεται μια κεντρική γραμμή. Στη Θεσσαλονίκη δε συμβαίνει αυτό, αντίθετα στον Άρη συμβαίνει το αντίθετο οπότε υπάρχει πάλι μια κεντρική γραμμή μόνο που δεν εκπορεύεται απ' την ΠΑΕ αλλά απ' το superB.
Για τους συνδέσμους ξέρω πολύ λίγα και αυτά δε θα τα έλεγα δημόσια. Ο νοών νοείτω.
Τα σκουληκοπιτσιρίκια γίνονται επιθετικά όπως λες γιατί προσηλυτίζονται με φανατισμό να μισούν καθετί ασπρόμαυρο και καταστρέφονται ψυχικά με σκοπό να μείνουν στη στάνη, μεγαλώνουν ως σουπεράκια και όχι ως αρειανάκια, υπάρχει πολύ μεγάλη διαφορά. Αν ο ΠΑΟΚ πάει καλά, οι βλακείες τους δεν περνάνε και στην αυλή του σχολείου αντιμετωπίζονται ως οι τρελοί του χωριού ή οι καρπαζοεισπράκτορες. Άσε που πολύ πιο συχνά βλέπω μαγκάκια ΠΑΟΚτσάκια παρά ο,τιδήποτε άλλο και δεν τριγυρνάω μόνο Νεάπολη. Αν ο ΠΑΟΚ πάει σχετικά καλά, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και ειδικά απ' τον Άρη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και περιχώρων το πολύ. Απλώς χρειάζεται μεγαλύτερη επικοινωνιακή προσπάθεια από μέρους της ΠΑΕ. Γρηγορι@δηδες και Β@σιλόπουλοι είναι αυτόκλητοι κι έχουν τα δικά τους συμφέροντα που δεν ταυτίζονται με του ΠΑΟΚ...
Τα βλέπεις πολύ απαισιόδοξα τα πράγματα και αυτό θέλουν από εμάς, να πιστέψουμε ότι εμείς είμαστε το παρελθόν και αυτοί το μέλλον.
Και η Χέρκουλες πάντως τρομερή πειθαρχία.... Σε φάση που κέρδισαν φάουλ, έφαγαν μια κίτρινη και μια κόκκινη.
φίλε Pegasus, καταρχήν με τον "παπά" που έγραψα δεν εννοούσα προσωπικά εσένα αλλά γενικά την άποψη την συγκεκριμένη που έχει γίνει μία ωραία δικαιολογία από όλους μας.
Ίσως να έχεις δίκιο ότι δεν πρέπει να είμαι τόσο απαισιόδοξος αλλά ίσως να φταίει και η κακή πορεία της ομάδας.
Πάντως όπως θέλουμε να είμαστε απαιτητικοί με την ομάδα μας έτσι ώστε να ανεβαίνουμε επίπεδο, το ίδιο επιθυμώ και με το οπαδικό μας. Και θεωρώ ότι έχουμε τεράστια περιθώρια βελτίωσης ως οπαδοί σε πολλά πράγματα και καλό είναι να εντοπίζουμε τα λάθη και τις αδυναμίες μας γιατί έχουμε μείνει πίσω σε πολλά θέματα.
Βλέπεις οι άλλοι η συνοικία που λέμε έχουν δικτιωθεί παντού σε Δήμους, ΕΡΤ-3, ΤV-100, Αστυνομίες και δεν συμμαζεύεται και εμείς πετάμε αετό και κοιτάμε τις αγελάδες που βόσκουν....
Ίσως να έχεις δίκιο ότι δεν πρέπει να είμαι τόσο απαισιόδοξος αλλά ίσως να φταίει και η κακή πορεία της ομάδας.
Πάντως όπως θέλουμε να είμαστε απαιτητικοί με την ομάδα μας έτσι ώστε να ανεβαίνουμε επίπεδο, το ίδιο επιθυμώ και με το οπαδικό μας. Και θεωρώ ότι έχουμε τεράστια περιθώρια βελτίωσης ως οπαδοί σε πολλά πράγματα και καλό είναι να εντοπίζουμε τα λάθη και τις αδυναμίες μας γιατί έχουμε μείνει πίσω σε πολλά θέματα.
Βλέπεις οι άλλοι η συνοικία που λέμε έχουν δικτιωθεί παντού σε Δήμους, ΕΡΤ-3, ΤV-100, Αστυνομίες και δεν συμμαζεύεται και εμείς πετάμε αετό και κοιτάμε τις αγελάδες που βόσκουν....
ΟΚ, όλοι είμαστε λίγο τσιτωμένοι αυτές τις μέρες και παρεξηγούμε πράγματα. Όχι ότι υπήρξε θέμα αλλά το λέω γενικά. Από μακριά πάντα χρειάζεται να μιλάει καθαρότερα κανείς και το λέω και για τους δυο μας.
Αυτά που λες είναι σωστά αλλά δεν είναι θέμα που μπορούν να λύσουν οι σύνδεσμοι ή η ΠΑΕ. Θα πρέπει να υπάρξουν οι κατάλληλοι άνθρωποι και να είναι και πρόθυμοι. Για το οπαδικό δε θέλω να ξαναγράψω. Το έχω κάνει εδώ, το έχω συζητήσει με κόσμο, όλοι ξέρουμε τι πρέπει να γίνει και τελικά δε γίνεται.
Αυτά που λες είναι σωστά αλλά δεν είναι θέμα που μπορούν να λύσουν οι σύνδεσμοι ή η ΠΑΕ. Θα πρέπει να υπάρξουν οι κατάλληλοι άνθρωποι και να είναι και πρόθυμοι. Για το οπαδικό δε θέλω να ξαναγράψω. Το έχω κάνει εδώ, το έχω συζητήσει με κόσμο, όλοι ξέρουμε τι πρέπει να γίνει και τελικά δε γίνεται.
Του πέταξε χρήματα στο πρόσωπο!
Η ατμόσφαιρα στο Αλκαζάρ μετά το τέλος το αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης "μύριζε" μπαρούτι, με τον Κώστα Πηλαδάκη να έχει επεισόδιο με έναν οπαδό όπως αναφέρει δημοσίευμα του τύπου.
Η νέα ήττα της ΑΕΛ οδήγησε αρκετούς φιλάθλους να περιμένουν τον Κώστα Πηλαδάκη να βγει από το γήπεδο για να του εκφράσουν την αγωνία τους για την πορεία της ομάδας.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Goal news", οι περισσότεροι του ζητούσαν να πάρει δραστικά μέτρα καθώς "έχουμε γίνει ρεζίλι", με τον πρόεδρο να τους απαντά: "Δώστε μου λίγο χρόνο να πάρω αποφάσεις".
Ένας εξ αυτών προχώρησε ένα βήμα παραπέρα και του ζήτησε τα λεφτά του πίσω! "Εχω αγοράσει εισιτήριο διαρκείας. Εχουμε δώσει όλα τα λεφτά μας. Δώσε μου πίσω τα χρήματα που έδωσα".
Η απάντηση του Πηλαδάκη ήταν άμεση καθώς... έβγαλε 400 ευρώ και τα πέταξε στο πρόσωπο του οπαδού!
Σίγουρα η κίνηση του προέδρου της ΑΕΛ δεν ήταν η ενδεδειγμένη, ωστόσο σε ένα βαθμό είναι κατανοητό το μέγεθος του εκνευρισμού του.
Δυστυχώς στον "μαγικό" κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου, λίγο πριν ζήσουν η ΑΕΛ και η πόλη της Λάρισας ιστορικές στιγμές με την είσοδο στο νέο γήπεδο, οπαδοί ζητούν τα χρήματα τους πίσω στην... 6η αγωνιστική.
Η ατμόσφαιρα στο Αλκαζάρ μετά το τέλος το αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης "μύριζε" μπαρούτι, με τον Κώστα Πηλαδάκη να έχει επεισόδιο με έναν οπαδό όπως αναφέρει δημοσίευμα του τύπου.
Η νέα ήττα της ΑΕΛ οδήγησε αρκετούς φιλάθλους να περιμένουν τον Κώστα Πηλαδάκη να βγει από το γήπεδο για να του εκφράσουν την αγωνία τους για την πορεία της ομάδας.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Goal news", οι περισσότεροι του ζητούσαν να πάρει δραστικά μέτρα καθώς "έχουμε γίνει ρεζίλι", με τον πρόεδρο να τους απαντά: "Δώστε μου λίγο χρόνο να πάρω αποφάσεις".
Ένας εξ αυτών προχώρησε ένα βήμα παραπέρα και του ζήτησε τα λεφτά του πίσω! "Εχω αγοράσει εισιτήριο διαρκείας. Εχουμε δώσει όλα τα λεφτά μας. Δώσε μου πίσω τα χρήματα που έδωσα".
Η απάντηση του Πηλαδάκη ήταν άμεση καθώς... έβγαλε 400 ευρώ και τα πέταξε στο πρόσωπο του οπαδού!
Σίγουρα η κίνηση του προέδρου της ΑΕΛ δεν ήταν η ενδεδειγμένη, ωστόσο σε ένα βαθμό είναι κατανοητό το μέγεθος του εκνευρισμού του.
Δυστυχώς στον "μαγικό" κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου, λίγο πριν ζήσουν η ΑΕΛ και η πόλη της Λάρισας ιστορικές στιγμές με την είσοδο στο νέο γήπεδο, οπαδοί ζητούν τα χρήματα τους πίσω στην... 6η αγωνιστική.
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://sport24.gr/football/omades/Ael/toy_petakse_xrhmata_sto_proswpo.587813.html
Εμ έτσι είναι. Τους φούσκωσε τα μυαλά με EL και τώρα που έρχεται ο Αστέρας και τους κάνει γιογιό στο τυροκομείο κλαίνε. Άντε και μια φάπα με τον αιώνιο αντίπαλο το Βόλο και η Β εθνική είναι κοντά, τον ξέρουν το δρόμο.
- krik the greek
Μπα αυτό το ματσ περιμένει η φώκια Μπέους Μπέους να βγάλει φράγκα εκεί που θα πέσουν όλοι με τα μούτρα στον άσσο 

η ρεαλ στην αρχη της χρονιας με αυτη σημερα καμια σχεση.....εργο μουρινιο...θελει ακομα δουλεια αλλα φαινεται οτι πανε καλα τα πραγματα