Ποια από όλες τις φορές;TransferMania έγραψε:πολυ χαρηκα που γραφτηκα
Έλα, τώρα που σε καταλάβαμε, ετοίμασε το επόμενο.
Ποια από όλες τις φορές;TransferMania έγραψε:πολυ χαρηκα που γραφτηκα
Κι εγω σε καταλαβα, εισαι ο Μπαρκαρουτσος που μου χρωσταει 100 ευρω. Ακομα να τα δωσεις?Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ποια από όλες τις φορές;TransferMania έγραψε:πολυ χαρηκα που γραφτηκα
Έλα, τώρα που σε καταλάβαμε, ετοίμασε το επόμενο.
Τα ύστερα του κόσμουthomas Murg έγραψε:Θα κάνει το 1 2 ο Λημνιός και θα μας αφήσει παγωτό.
Οπως παλια? Αμαν τα αντικαταθλιπτικα σου προκαλεσαν παραισθησεις, απο παλια λεειobanebane έγραψε:Απλά θα σε έχω από κοντά όπως παλιά, άντε να δεις τον παπαρα τώρα.
Ρίξτε λίγο φως και προς τα εμάς ρεεεεε!!obanebane έγραψε:Απλά θα σε έχω από κοντά όπως παλιά, άντε να δεις τον παπαρα τώρα.
Και σε μενα βασικα για να ξερω ποιος ειμαι, ο μπανεμπανε με τον μπρακαρουτσο εχουν φτιαξει team extremenavigator11 έγραψε:Ρίξτε λίγο φως και προς τα εμάς ρεεεεε!!obanebane έγραψε:Απλά θα σε έχω από κοντά όπως παλιά, άντε να δεις τον παπαρα τώρα.
Άμα δεν ξέρεις ποιος είσαι, υπάρχει πρόβλημαTransferMania έγραψε:Και σε μενα βασικα για να ξερω ποιος ειμαι, ο μπανεμπανε με τον μπρακαρουτσο εχουν φτιαξει team extremenavigator11 έγραψε:Ρίξτε λίγο φως και προς τα εμάς ρεεεεε!!obanebane έγραψε:Απλά θα σε έχω από κοντά όπως παλιά, άντε να δεις τον παπαρα τώρα.![]()
![]()
Ε πάνε μερικές σελίδες πίσω στο Προβλήματα...navigator11 έγραψε:Ρίξτε λίγο φως και προς τα εμάς ρεεεεε!!obanebane έγραψε:Απλά θα σε έχω από κοντά όπως παλιά, άντε να δεις τον παπαρα τώρα.