Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
s44 έγραψε:μακάρι αλλά Γιαννούλης δεν νομίζω να θέλει να επιστρέψει
Τον Γιαννούλη τον εχουν σίγουρο οι παναθηναικοί.Δέν ξέρω πως και τι αλλά αυτό λένε.
Ευχής έργο να καταφέρναμε να τον φέρουμε εμεις.Θεωρώ μαζι με Ρ.Μπάμπα θα ειχαμε εξαιρετική αριστερή πλευρά.
Αυτοί έχουν να του προσφέρουν την φανέλα στο σπίτι, εμείς από την άλλη τα σίγουρα χέρια του Ραζβαν και την πιθανότητα του τσουλου...
Υπάρχει φυσικά και η οικονομικη παράμετρος
nunies4 έγραψε:Αυτοί έχουν να του προσφέρουν την φανέλα στο σπίτι, εμείς από την άλλη τα σίγουρα χέρια του Ραζβαν και την πιθανότητα του τσουλου...
Υπάρχει φυσικά και η οικονομικη παράμετρος
Κ σε εμας βασικος θα ειναι. Απλα θα παιζει εναλλαξ 30 με 60 λεπτα. Οπως και ο Μπαμπα. Θα ειναι με τον Μπαμπα η 5η αλλαγη , που ελειψε απο τον ΠΑΟΚ φετος. Καναμε 3-4 αλλαγες σε καθε ματς. Σχεδον ποτε 5. Θα παιξει σε 60 ματς.
Η αλήθεια είναι ότι κ γω δεν μπορώ να καταλάβω αυτήν την τρέλα με τον λιβαγια...έναν παίκτη που η καριέρα του από τα 18 του έως σήμερα είναι ένα συνεχές step back.
Από την Ίντερ πήγε στην Αταλάντα,αυτοί άρον άρον τον έδωσαν στην Ρούμπιν όπου κ εκεί δεν έκανε τίποτα κ τον έδωσαν δανεικό στην κρεμονεζε όπου κ εκεί δεν έπαιξε .
Έπειτα πήρε μεταγραφή στην Λας Πάλμας όπου κ εκεί πάλι ναδα,με αποτέλεσμα να τον πουλήσει σε κάποια χάρτινη.
Τα υπόλοιπα γνωστά.
Δεν μπορεί να είναι τυχαία όλα αυτά κ η πορεία του.
Για να παίξεις σήμερα κ να καθιερωθείς σε υψηλό επίπεδο δεν φτάνει μόνο η καλή τεχνική κ το να μιλάς στην μπάλα... θέλει πολλά περισσότερα.
Πραγματικά όταν διαβάζω κάτι σχόλια του τύπου " δέκα σαν τον Δανό θέλει ο λιβαγια" προβληματίζομαι για το πώς είναι δυνατόν να μην διακρίνουν την τεράστια διαφορά στην πορεία που έχουν οι δύο αυτοί παίκτες καθ όλη την επαγγελματική τους καριέρα
για γιαννουλη ελεγε προχθες ενας ρεπορτερ του λαγου οτι του εχουν κανει προταση 1,3 . πολλα τα λεφτα αλλα οχι παραλογα. Αν ηταν οκ με 1 συν προοπτικη τιτλων κ τσουλου δε νομιζω να μας χαλαγε
Ο Γιαννούλης στον βαζελο μπορεί να πάρει παραπάνω λεφτά (όχι ότι δε μπορούμε να δώσουμε 1.2 πχ, αλλά να παίρνει 200-300 παραπάνω από τον Μπάμπα θα είναι περίεργο) και καλύτερο ρόλο. Δεν πιστεύω ότι ο Μπάμπα θα είναι αυτός που θα λογίζεται λιγότερο ως βασικός σε εμάς. Αυτός θα πάρει τις περισσότερες/καλύτερες συμμετοχές. Επίσης, δεν είναι ασυνήθιστο, αλλά αλλαγή στα μπακ γίνεται δυσκολότερα από πχ αλλαγή στο φορ ή στα χαφ. Αλλά οκ όλα αυτά στα λόγια είναι. Θέλουμε όμως παίκτη αντί του Ράφα στα αριστερά, ο Κυριακόπουλος δεν μας κάνει για γηγενής που τελειώνει το συμβόλαιο του το 25; Ο Λυκογιάννης ανανέωσε με Μπολόνια
Odi έγραψε:Καμία φορά λέω να μπω σε μεταγραφική κουβέντα , αλλά μετά διαβάζω σχόλια τύπου «Δανός Σαματα» για τον Μπρειθγουειτ και λέω «άστο καλά παρακολουθείς από απόσταση».
Θα είσαι τής ηλικίας μου φαίνεται. Κι εγώ δεν χάνω πλέον τον χρόνο μου και τα νεύρα μου σε συζητήσεις που δεν οδηγούν πουθενά
s44 έγραψε:μακάρι αλλά Γιαννούλης δεν νομίζω να θέλει να επιστρέψει
Οποίος δει την τελευταία του συνέντευξη καταλαβαίνει ότι δεν ένιωσε και δεν νιώθει κανένα «δέσιμο» με την ομάδα.
Και φυσικά δεν αξίζει να ασχοληθούμε αν αληθεύουν τα ποσά που γράφονται ότι του προσφέρει ο βαζελος.
janellsis έγραψε:Σχολιάζετε κάποιοι χωρίς να έχετε την παραμικρή ιδέα για κάποιον παίκτη, που δεν τον ξερατε καν. Όχι τώρα με τον Χάρτελ, που στην πραγματικότητα δεν απασχόλησε ποτέ στα σοβαρά, αλλα και άλλες φορές.
Αν ειστε γνώστες, αν τον εχετε δει να παίζει, αν τον παρακολουθείτε γενικά, να το δεχτώ αν όμως όχι πως μπορείτε να εκφέρετε γνώμη;;
Σας πληροφορώ λοιπόν, από άνθρωπο που ξέρει απέξω και ανακατωτά την Zweite Liga (μεχρι και τα παρασκήνια) ότι ο Χάρτελ ειναι παι-κτού-ρα μεγάλη, τέτοιος δεν υπάρχει όχι στον ΠΑΟΚ σε όλη την Σούπερ Λιγδα.
Άκου "έγκλημα" και "φτηνά τη γλιτώσαμε"!
Εχεις καλύτερο, ε;
Βγάλατε και τον Braithwaite άχρηστο τώρα. Μάλιστα...
και εμεις αυτα που λεμε ειναι απο ανθρωπους που δουλευουν μεσα στην σεντ παουλι, τωρα ετσι θα μιλαμε? με επιχειρημα οτι μου ειπε κατι ο περιπτερας? την αποψη σου να λες οχι τι ειπε καποιος καποτε σαν αποδειξη οτι ο χαρτελ ειναι παιχταρας ... απο εκει και περα το ειχα ξαναπει οτι ο χαρτελ και ο λιβαγια δεν ειναι επιπεδου ΠΑΟΚ ,ο λιβαγια εχει ταβανι την χαρτινη , πολυ μετριος παιχτης και μεγαλο προβλημα για τα αποδυτηρια , θα τους σπασει τα αα με το ποσο μεγαλη την εχει και μετα θα εχει εριδες κτλ δηλ παπαλα το καλο κλιμα...
Αυτή η τάση να υπερτιμουμε παίκτες που τους είχαμε κάνει γιο γιο λίγα χρόνια πρίν, και να υποτιμούμε τους δικούς μας, δεν μας έχει βγεί σε καλό, και δεν θα μας βγει και στο μέλλον.
Ο Λιβαγια ήταν μέλος της χάρτινης, που την είχαμε κάνει, να μην πω τι, επί 4 χρόνια σερί. Φέτος ήταν στην Χάιντουκ που έφαγε τριμπαλο και έμεινε εκτός ομίλων. Με ποια λογική θα μας ανεβάσει επίπεδο; Όπως έκανε ο Ολιβέιρα που κάποιοι λέγανε παικταρά ;;
ΥΓ Αν είναι να πάρεις παίκτη από το ΠΟΚ, τουλάχιστον παρε κάποιον σαν τον Καμαρά. Από το γαύρο, με τίτλους, παρουσίες στο CL κτλ κτλ. Αυτός είναι σωστή κίνηση και μπράβο στην ΠΑΕ.
ΠΟΙΑ ΧΑΡΤΙΝΗ; Που ακόμα και πέρυσι, μετά από την καλύτερη χρονιά της ιστορίας τους, μόνο ο Πινέδα θα έπαιζε βασικός στον ΠΑΟΚ; ( Άντε και ο Λιβαι, όταν είναι υγιής).
Οι άνθρωποι είναι λίγοι, ο Ηρακλής της Αθήνας, και ο μεγάλος ΠΑΟΚ δεν μπορεί να παίρνει παίκτες που πέρασαν από εκεί.