ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Γιατί πότε δεν ήταν επιθετικο Μπακ ο σταφ?
Έχω την εντύπωση ότι μπερδεύουμε τα σωστά τακτικά εξτρέμ με τα αμυντικά εξτρέμ
οπως ειχα αναφέρει παλαιότερα θα εχουμε ανακαταξεις πολλές ....οσοι δεν υπολογίζονται μεχρι 31/1 θα φυγουν με οσο γινεται καλυτερα δεδομένα 
Προφανώς και δεν υπάρχει ως όρος το αμυντικό εξτρέμ,χαβαλέ κάνουμε,απλά παίκτες όπως ο Λημνιος με την ανύπαρκτη επιθετική προσφορά ήταν σταθερά εντεκάδα γιατί ήταν καλός τακτικά. Αντίστοιχα ο Λουτσεσκου δεν χρησιμοποιούσε σχεδόν ποτε 2 εξτρέμ παρά προτιμούσε να χρησιμοποιεί έξτρα χάφ αριστερά.renegade έγραψε:Γιατί πότε δεν ήταν επιθετικο Μπακ ο σταφ?
- Mitsospaoki4
- Moderator
Έχουμε τίποτα νεότερο;;gergeo4 έγραψε:θα φερουμεlaska4 έγραψε:το θεμα ειναι φερουμε κιολας ...
-
paokarakis
Aς φερουν τον Γκελιο για τερμα χθες την Μπαγερν μονος του την απεκλεισε !!!!
πολυ αισιοδοξια ..gergeo4 έγραψε:θα φερουμεlaska4 έγραψε:το θεμα ειναι φερουμε κιολας ...
-
xrisitsapa
Το έχω γράψει κι εγώ. Νομίζω και η Πόρτο θα προτιμούσε να δανείσει κάποιον στον ΠΑΟΚ παρά στη Ρίο Άβε ας πούμε. Ή κάποιος που δεν χωράει εκεί, περισσεύει σε μας.olienin έγραψε:Πρεπει με καθε τροπο να απαλλλαγουμε απο τον πολ και το συναφι του. Οι ξεφτιλες του γαυρου επαιρναν και κανενα γκαζαριαν και αλλα παλτα, αλλα απο διπλα ερχοτουσαν και οι παικταραδες. Υπαρχει μια καλη σχεση με τον Κονσεισαο, μια συνεργασια με το Λινο. Δε λεω οτι ειναι ευκολο να παρεις παικτη απο Πορτο και δε μιλαμε καν για τους παγκιτες της. Μιλαμε για τις 3ες επιλογες που μοιραζει δανεικους δεξια και αριστερα. Οταν οι παγκιτες τον χαφ βαζουν 90 λεπτα καμαρα κ εμβιλλα μεσα στα διχτυα στο 0-2 του Καραισκακη, σημαινει οτι οι 3ες επιλογες στην Ελλαδα στεκονται τουλαχιστον στο ιδιο επιπεδο με αυτους του γκει. Μιλαμε για παικτες που δινει σε μπραγκες, ομαδες που παλευουν για σωτηρια στην ισπανια και πρωτοκλασατες ρωσιας, ουκρανιας.
οτι εχει βγειMitsospaoki4 έγραψε:Έχουμε τίποτα νεότερο;;gergeo4 έγραψε:θα φερουμεlaska4 έγραψε:το θεμα ειναι φερουμε κιολας ...
Διάβασα ότι η Πάρμα έκανε πρόταση στον Ζαγαρίτη και του δίνουν 400 χιλιάδες ευρώ για 3 χρόνια. Αν δώσουμε και ένα ποσό στον Παναθηναϊκό πάνω από τα 300 χιλιάδες ευρώ που είναι τα τροφεία του ποδοσφαιριστή, μπορούμε να κάνουμε μία μεταγραφή με παρών και μέλλον.
- ΠΑΟΚΤΣΗΣ-4
Πολύ πιο σωστή η ομάδα θα ήταν αν είχε κανονικά εξτρέμ πχ. Γκάρι-Λούκας αντί για Καντουρί-Λημνιός.xrisitsapa έγραψε:Στα δικά μας, χωρίς Βιερίνια και Ματος, πρωτάθλημα δεν έβλεπες ούτε το 2085
Τότε και οι Μάτος-Βιεϊρίνια πολύ πιο ισορροπημένα και προσηλωμένα θα έπαιζαν.
Εντάξει ο λουτσέσκου δεν εβλεπε τον καντουρι στα χαφ.joshua έγραψε:Προφανώς και δεν υπάρχει ως όρος το αμυντικό εξτρέμ,χαβαλέ κάνουμε,απλά παίκτες όπως ο Λημνιος με την ανύπαρκτη επιθετική προσφορά ήταν σταθερά εντεκάδα γιατί ήταν καλός τακτικά. Αντίστοιχα ο Λουτσεσκου δεν χρησιμοποιούσε σχεδόν ποτε 2 εξτρέμ παρά προτιμούσε να χρησιμοποιεί έξτρα χάφ αριστερά.renegade έγραψε:Γιατί πότε δεν ήταν επιθετικο Μπακ ο σταφ?
Και φυσικά μεταξύ ενός Ενρίκε πάντα θα προτιμάται ένας λημνιός.
Βέβαια δεν υπάρχουν μόνο Λημνιοί σ αυτόν τον κόσμο, υπάρχουν Βιερίνια ( στα νιάτα του), Ροντρίγκεζ,Μακ, ζιφκο κ πολλοι άλλοι που δεν έχουν τακτικά κενά πισω
Τιποτα για Αλεις Γκαρσια εχουν παρει τα αυτια σου?gergeo4 έγραψε:ο τσιμιροτ παντως το παλευει πολυ