Επίσης φίλε μου το μπράβο κάποιου σε ένα σχόλιο ίσως και απλά να σημαίνει συμφωνώ απόλυτα με αυτά που γράφεις και όχι κάνουμε διαδικτυακή παρέα. Εγώ προφανώς διαφώνησα με το ποστάρισμά σου και σχολίασα. Τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο.Unpsofable78 έγραψε:Gospi από κοντά δε νομίζω ότι θα μιλούσες με τέτοιο υποτιμητικό τρόπο.
Μπράβο πάντως που είπες μπράβο στον Μάκη.
Ελπίζω να σου πει κι αυτός μπράβο.
Όπως είπα λοιπόν καλή συνέχεια.
Μάκη το γνωριζομαι δεν σημαίνει απαραίτητα και από κοντά.Οταν ανταλλάσσεις καθημερινά απόψεις με ένα ενεργό μέλος έχεις διαφορετική σχέση με κάποιο ανενεργό μέλος που πετάχτηκε σαν τσαπου και τόλμησε να την πει σε ενεργά μέλη.
Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
-
makispaspartou
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Απο κοντα απλα θα αδιαφορουσα για την παρτη σου.Unpsofable78 έγραψε:Gospi από κοντά δε νομίζω ότι θα μιλούσες με τέτοιο υποτιμητικό τρόπο.
Μπράβο πάντως που είπες μπράβο στον Μάκη.
Ελπίζω να σου πει κι αυτός μπράβο.
Όπως είπα λοιπόν καλή συνέχεια.
Μάκη το γνωριζομαι δεν σημαίνει απαραίτητα και από κοντά.Οταν ανταλλάσσεις καθημερινά απόψεις με ένα ενεργό μέλος έχεις διαφορετική σχέση με κάποιο ανενεργό μέλος που πετάχτηκε σαν τσαπου και τόλμησε να την πει σε ενεργά μέλη.
Ελπιζω να ξεδωσες αρκετα τωρα που μπηκες και μας εκανες τις υποδειξεις σου!
Να μας ξαναρθεις να μας κουνησεις το δαχτυλο, μη σε χασουμε! Κριμα τετοιες πενες να χανονται...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Λες ε;joshua έγραψε:Παντως οσο περνανε οι ωρες τοσο πιο πιθανο θεωρω να κοιταμε αλλου και οχι τον Τσολακ.
Στάλθηκε από SM-N975F
Από Γαλλία μεριά, υπάρχουν κάποιες αναφορές που λένε ότι όταν η Νις ενημέρωσε για το ότι δεν θα ενεργοποιήσει τη ρήτρα, ενημερώθηκε από την Μπάρτσα ότι μπορεί να τον αποκτήσει και με 8 εκ.abc_o_ karpouzas έγραψε:αν η μπαρτσα τον εβαλε περσυ 10 τοσα θα βαλει....αν βαλει ...και τωρα...makispaspartou έγραψε:Ναι γενικά αυτό με τη ρήτρα παίζει αλλά σε πρωταθλήματα που η υπεραξία εκτοξεύεται. Αν π.χ. ο Wague έχει 10 εκ ρήτρα είναι μη ρεαλιστικό να περιμένεις ότι η αξία του θα πάει πάνω από αυτό. Οπότε μακάρι να καταφέρει ο Ρέμπε να μπει ρεαλιστική ρήτρα αγοράς, (έως 5εκ θεωρώ ότι είναι ρεαλιστική) και θα πρόκειται για μία πολύ καλή κίνηση στη θεωρία. Η πράξη στο χορτάρι..
αν ηθελε να τον δωσει σε αλλη ομαδα θα εβαζε κανα 3-4ρι περσυ και θα τον κρατουσαν οι γαλλοι...
απο την στιγμη που βαζει μεγαλη ρητρα ή δεν βαζει καθολου μαλλον ο παικτης την ενδιαφερει...ακομη...
Τα καλοκαιρινά ρεπορτάζ από το νησί δεν μπορώ να τα αξιολογήσω, καθώς οι ίδιοι τον Γενάρη έγραφαν ότι η West προτείνει στη Μπάρτσα να μπει ρήτρα 14 εκ. λίρες ώστε να δανειστεί τον ποδοσφαιριστή, αλλά οι Ισπανοί ζητάνε να πάει η ρήτρα 18 εκ. λίρες. Και μετά από 5 μέρες ο ποδοσφαιριστής πήγε στη Νις με 10 εκ. ευρώ ρήτρα αγοράς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Κυρ 20 Σεπ 2020, 11:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- abc_o_ karpouzas
bersekeros έγραψε:Τι εννοείς; Πώς θα πουλήσεις δανεικό παίκτη και θα τον ξαναγοράσεις από την επόμενη ομάδα; Δεν το κατάλαβα.buffalobill4 έγραψε:Με μια πολύ επιφανειακη παρακολούθηση των βίντεο του μπακ δύο τρία πραγματάκια
Αμυντικά δεν φαίνεται κάτι ιδιαίτερο
Στο τρανιζισιον φαίνεται πολύ καλός γιατί ως Αφρικανός και γρήγορος είναι και ακούραστος.
Τεχνικά είναι οκ
Δεν σεντραρει πολύ προτιμάει να πασαρει
Στο ρεπερτόριο των κινήσεων του είναι κυρίως να συγκλίνει πράγμα που σίγουρα θέλει ο φερειρα. Αυτό είναι το μεγαλύτερο θετικό γιατί φαίνεται ο Ρέμπε να του παίρνει παίκτες που κάνουν ακριβώς αυτό που θέλει.
Στα του δανεισμού. Μακάρι να υπαρχει ρήτρα έστω και εξωπραγματικη για εμάς γιατί αν κάνει παπάδες μπορούμε να τον πουλήσουμε επιτόπου συμφωνωντας με την επόμενη ομάδα και αγοράζοντας τον....
Ακόμα και να μπει ρήτρα, που θέλουν ορισμένοι...αν είναι 6-7 εκατομμύρια ας πούμε, θα δώσει ο ΠΑΟΚ, αυτά τα λεφτά για δεξί (φουλ μπακ), έστω και παίζοντας σε Ομίλους Champions League. Κομματάκι δύσκολο.
Πάντως από ξένα δημοσιεύματα που παρέθεσαν χτες κάποιοι ψαγμένοι συμφορουμίτες, η Μπαρτσελόνα τον πούλαγε τον Βαγκέ στην αρχή του καλοκαιριού στα 10 εκατομμύρια ευρώ.
δεν μπορω να πιστεψω οτι εχετε τετοιες σκεψεις...μαλλον τρολαρετε ε??
ελα την αληθεια τρολαρετε ε?
δηλ. η ενδιαφερωμενη ομαδα δεν μπορει να περιμενει να τελειωσει η συμβαση και να παει μετα στην μπαρτσα
και να σκασει την ρητρα και λιγο παραπανω και να τον παρει....
αλλα θα ερθει πρωτα σε εμας για να μιλησει για εναν παικτη που δεν ειναι δικος μας...
Η μεταγραφή αν θέλουμε θα ολοκληρωθεί, απλά δύσκολα πριν τη λήξη της προθεσμίας. Ο πρόεδρος της Ριεκα προσπαθεί να κερδίσει χρόνο για να παίξει στο πρώτο αγώνα με τη Κολος κοβαλιβκα.
Ηδη έχουν βρει τον αντικατάστατη όπως αναφέρθηκε, το Sandro kulenović με μονοετή δανεισμό από τη Ντιναμο χωρίς να έχει ολοκληρωθεί.
Οπότε είτε θα δώσουμε τα 3.5 κ μπόνους ενώ δίνουμε 2.8 + 500 χιλ βάση επίτευξη στόχων + 10% μεταπώληση, είτε θα πάμε για δανεικό τελευταία στιγμή γτ αγορά θέλει παραπανω χρόνο είτε θα κατέβουμε όπως είμαστε.
Ηδη έχουν βρει τον αντικατάστατη όπως αναφέρθηκε, το Sandro kulenović με μονοετή δανεισμό από τη Ντιναμο χωρίς να έχει ολοκληρωθεί.
Οπότε είτε θα δώσουμε τα 3.5 κ μπόνους ενώ δίνουμε 2.8 + 500 χιλ βάση επίτευξη στόχων + 10% μεταπώληση, είτε θα πάμε για δανεικό τελευταία στιγμή γτ αγορά θέλει παραπανω χρόνο είτε θα κατέβουμε όπως είμαστε.
Προφανώς, αν δεν κλείσουν και αυτοί παίχτη για να αντικαταστήσουν τον Τσολακ,δε βλέπω να τον αφήνουν τώρα.
Ξέρουμε με ποιον κληρώθηκαν αν περάσουν από την Κολάρα;
-
makispaspartou
Συνήθως όταν κάτι τραβάει τόσο πολύ με διαπραγμάτευση σημαίνει ότι και οι δύο πλευρές το χρησιμοποιούν ως διαπραγματευτικό ατού για κάτι άλλο. Ίσως τελικά ο Ρέμπε να στοχεύει αλλού.
Θεωρητικα ψαχνουμε για 2 φορ,οποτε ας παμε αρχικα σε κινηση δανεικου και στη συνεχεια μεχρι τελος περιοδου βλεπουμε για τον Κροατη.
- bersekeros
Καρπουζά το ανέλυσε ο Ζαρατούστρα το θέμα της ρήτρας πιο πίσω και έχει δίκιο.
Γίνεται και έχουν δίκιο τα παιδιά (Ζαρατούστρα και Μπάφαλομπιλ).
Αν πάρει υπεραξία ο παίκτης, η Μπαρτσελόνα μπορεί να ζητάει πολύ περισσότερα χρήματα από ότι εμείς.
Γίνεται και έχουν δίκιο τα παιδιά (Ζαρατούστρα και Μπάφαλομπιλ).
Αν πάρει υπεραξία ο παίκτης, η Μπαρτσελόνα μπορεί να ζητάει πολύ περισσότερα χρήματα από ότι εμείς.
-
makispaspartou
Αν έχουμε αποφασίσει να τα στάξουμε πάντως θα προτιμούσα τον Ponce καθαρά και μόνο λόγω ηλικίας και προοπτικής. Τελικά η πληροφορία μάνατζερ ότι συζητούσαμε τον Jorgensen ήταν λάθος?
Κοπεγχάγη ή Πιάστ Γκλίτσεobanebane έγραψε:Προφανώς, αν δεν κλείσουν και αυτοί παίχτη για να αντικαταστήσουν τον Τσολακ,δε βλέπω να τον αφήνουν τώρα.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
O Ισραηλινός Ζάχαβι που κατά καιρούς έχει γραφτεί το ονομά του στο φόρουμ έμεινε ελευθερος.
- WestBlock4
Εγω παντως ακομη συνεχίζω να λέω και να εμπιστεύομαι αυτόν που μου το πε ότι οι προσπαθειες για φορ εχουν να κάνουν με τον ponce και το τροπο που θα ερθει. Εκει είναι το σήριαλ επιθετικού κ οχι στο κροάτη.
- zarathustra79
Εμένα πάλι η αίσθηση μου είναι οτι επιμένουμε τόσο πολύ στον colak γιατί είναι ακριβώς αυτό που ψάχνουν rebbe και fereira. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια εναλλακτική λύση που να έχει τα χαρακτηριστικά του και να είναι στην ίδια τιμή. Μακάρι δηλαδή, αλλά αν υπήρχε με τόση ανάγκη που έχουμε για να καλύψουμε τη θέση νομίζω οτι θα είχε γίνει ήδη κίνηση. Πιστεύω οτι αυτή τη στιγμή απλά παίζουμε πόκερ με τον πρόεδρο της rjeka.