Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Δημοσίευση από anekfrastos »

Σε περίπτωση που έρθει ο Ιμπίσεβιτς, φοβάμαι, επειδή είναι και τρελοβόσνιος και έχει και βαρύ βιογραφικό, μην τη δει βεντέτα "θέλω να είμαι βασικός, δεν τρέχω, δε μαρκάρω, δώστε μου τη μπάλα". Ειδικά αν λόγω της ηλικίας του και επειδή δεν θα τον κρατάνε και τόσο τα πόδια του, αρχίσει να μην του βγαίνει η φάση ...
Για όσους τον έχουν "πουλέν" θα πω αυτό που είπα και όταν ήρθε ο Μπερμπάτοφ: Πουλέν σας ήταν ο Ιμπίσεβιτς μέχρι τα 32-33 του, όχι ο 37χρονος.
Είναι γερό σκαρί όμως και σκύλος, τελευταίο σοβαρό τραυματισμό είχε το 2010, οπότε μπορεί να έχει μέσα του κανα χρόνο ακόμα...
Jack_riper

Δημοσίευση από Jack_riper »

Doomlord4 έγραψε:
Magpies4 έγραψε:Δεν νομίζω ο Αμρ να ξαναπαίξει ούτε σε προπόνηση στον ΠΑΟΚ.
Αν είναι αλήθεια πως κυκλοφορούσε παρότι άρρωστος...
Αν........
τότε είναι καμμένο χαρτί και επικίνδυνος (σε ένα ακόμη τομέα)
Τι αλλο πρεπει να κανει για να καταλαβουμε οτι ειναι επικινδυνος?το παλικαρι ειναι ο ορισμος του κλοουν!μακαρι να τον ξεφορτωθουμε μια και καλη.ουτε για αστειο δανεισμο παλι
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

Jack_riper έγραψε:
Doomlord4 έγραψε:
Magpies4 έγραψε:Δεν νομίζω ο Αμρ να ξαναπαίξει ούτε σε προπόνηση στον ΠΑΟΚ.
Αν είναι αλήθεια πως κυκλοφορούσε παρότι άρρωστος...
Αν........
τότε είναι καμμένο χαρτί και επικίνδυνος (σε ένα ακόμη τομέα)
Τι αλλο πρεπει να κανει για να καταλαβουμε οτι ειναι επικινδυνος?το παλικαρι ειναι ο ορισμος του κλοουν!μακαρι να τον ξεφορτωθουμε μια και καλη.ουτε για αστειο δανεισμο παλι
Κλόουν είναι αλλά ποίος μακάκας θα τον πάρει ?
Κανάς Αρούλης για σπάσιμο
maceio

Δημοσίευση από maceio »

Bravo Rebe ! Bye bye Wernie !!!!!Το καλυτερο νεο της ημερας , - 4,5 εκ απο το μπατζετ μεχρι στιγμης ! Αντε με τ καλο και ο Warda
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

ace.79.gr έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Το εκανε μια δυο πεντε, κουρασε. Μια χαρα νορμαλ φαινοταν ο μαου, απλα ηθελε πολυ προσοχη πανω του οποτε μπορει να την βρει με αλλους τρόπους. Ηρεμήστε λιγο με την ψυχολογικη υποστήριξη.
Ολοι εχουμε τρελα με την ομαδα, δε μπορει ν μπαίνουμε με διψα να μαθουμε καποιο νεο και να αραδιάζει ο αλλος καθε μερα ψεμματα ως ειδησεις.
Στην αρχη ειχε πλακα, αλλα συστηματικά κουρασε. Μπειτε στη θεση του μοντ που συμφωνα με σας πρεπει ν κάθεται να ελεγχει τις καυλες του καθε μαου.
Αν εγω κουρασα μια εσυ 1000 attention whore του φορουμ
Σου ζητω συγνωμη, δεν ηξερα οτι εχεις τοσο μεγάλο προβλημα κατανοησης. Θα σε παίρνω στα ψιλα ακόμα περισσοτερο, στο υπόσχομαι.
Για τον Μαου8 μιλουσα και το γραφω καθαρά αλλα εχεις τοσο μεγαλη αναγκη προσοχής που τσιμπησες
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Μήπως, λέω μήπως, είναι το ίδιο πρόσωπο και παρεξηγήθηκε; :mrgreen:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Πολυ πιθανό :lol:
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

gergeo4 έγραψε:καλησπέρα σε όλους! επειδη δε θέλω να φέρνω σε δύσκολη θέση τα παιδιά που ελέγχουν το φόρουμ δε θα ξαναανεβάσω κάποια είδηση, οποιος θέλει μπαίνει στο γκρουπ.θα ήθελα να ζητήσω συγνωμη και πάλι για όποια αναστάτωση προκάλεσα.εδω θα είμαι να τα λέμε χαλαρά ;)
Είχες κάνει και στο insta.
Αν μπορείς ξανακάνε κάποιο κλειστό γκρουπ και εκει. Δεν έχουμε όλοι fb. :pano:

Εγώ διαβάζω και άλλα παιδιά που ανεβάζουν διάφορα εκεί (instagram) και απλά τα διασταυρώνω/φιλτράρω με ότι γράφεται και εδώ.

:pano:
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Ενα επιθετικο χαφ Γερμανό που είχε μείνει ελεύθερος κ ενδιαφερομασταν πέρυσι, που να ναι άραγε
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

gk.box16 έγραψε: Ádám Szalai 1.91 ύψος, 32 χρονών 27 συμμετοχές 1 γκολ 1 ασίστ πέρσυ στην Μπουντεσλίγκα.
Αυτός θα μας λύσει το πρόβλημα του γκολ;
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Θα μας λυσει το προβλημα του αυτογκολ
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

bersekeros έγραψε:
gergeo4 έγραψε:καλησπέρα σε όλους! επειδη δε θέλω να φέρνω σε δύσκολη θέση τα παιδιά που ελέγχουν το φόρουμ δε θα ξαναανεβάσω κάποια είδηση, οποιος θέλει μπαίνει στο γκρουπ.θα ήθελα να ζητήσω συγνωμη και πάλι για όποια αναστάτωση προκάλεσα.εδω θα είμαι να τα λέμε χαλαρά ;)

Εγώ διαβάζω και άλλα παιδιά που ανεβάζουν διάφορα εκεί (instagram) και απλά τα διασταυρώνω/φιλτράρω με ότι γράφεται και εδώ.

στο ΙΝΣΤΑΓΡΑΜ δυστυχώς μου εριξαν τον λογαριασμο .εκανα εναν καινούριο αλλα θα ανεβάζω μόνο συνεντεύξεις που θα παίρνω. Αν θες στείλε στο paokinsider1926.
icue

Δημοσίευση από icue »

Αυτος ο πουστης ηταν που μας ειχε βαλει γκολ με την Σαλκε στην αδεια τουμπα. Απο τις καταρες που εφαγε εξελιχθηκε σε Θαναση Παπαζογλου.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

gergeo4 έγραψε:
bersekeros έγραψε:

στο ΙΝΣΤΑΓΡΑΜ δυστυχώς μου εριξαν τον λογαριασμο .εκανα εναν καινούριο αλλα θα ανεβάζω μόνο συνεντεύξεις που θα παίρνω. Αν θες στείλε στο paokinsider1926.
Μολις σου εστειλα αδερφε
Άβαταρ μέλους
gk.box16

Δημοσίευση από gk.box16 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
gk.box16 έγραψε: Ádám Szalai 1.91 ύψος, 32 χρονών 27 συμμετοχές 1 γκολ 1 ασίστ πέρσυ στην Μπουντεσλίγκα.
Αυτός θα μας λύσει το πρόβλημα του γκολ;

Όχι σίγουρα...
Για τον άλλο τον
Rouven Hennings 32 χρονών , 1.80 ύψος, 32 συμμετοχές, 15 γκολ πέρσυ στην Μπουντεσλίγκα.

Γιατί όχι;

Καθαρό δυνατό φορ περιοχής.

https://youtu.be/K09Gr29dcJw
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gk.box16 την Παρ 21 Αύγ 2020, 21:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”