Μεταγραφές Χειμώνα 2018
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018
Ένας ρώτησε αν ο δευτρος μεσος που θα πάρουμε θα είναι από Ελλάδα και ο Σαββίδης είπε όχι ...
Μου φαίνεται υπερβολικό να ζητάει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά για το κέντρο και να μην του φέρνουν παίχτη.
Οκ να δεχτώ ότι δεν ήθελε τον Σουηδό που μπορεί να ήταν επιλογή του Γιώργη,ακόμα και τώρα συνεχίζουν να τον καπελωνουν;
Όσο για τον Ουαρντα,ο ίδιος τον κράτησε ο ίδιος τον τελειώνει.
Για Καντουρι,σίγουρα θα συνενουσε πιο εύκολα να φυγει το καλοκαίρι,τώρα έχει μπει στο ροτεισον και είναι σημαντικός.
Για τον Σακχοφ,είμαι σίγουρος ότι έθεσε βέτο.
Ίσως και να έχει προτείνει την ανανέωση του.
Δεν είναι κακός παιχτης,άριστος επαγγελματίας και σχετικά φθηνός, τον τρώει όμως το γεγονός ότι πιάνει θέση ξένου.
Να μη λέμε πολλά,αλλά η ομάδα έχει κάνει απίστευτα ρεκόρ και όπως φαίνεται θα συνεχίσει.
Όταν φτάνεις σε αυτό το επίπεδο και έχεις πολλούς παίχτες κορμού 30+ πρέπει να γίνει κάτι για να διατηρηθείς στην κορυφή και να πας για ακόμα μεγαλύτερους στόχους.
Υπάρχουν παίχτες που δεν ξέρω αν τους έχει ξεπεράσει η ομάδα αλλά πρέπει να τους ξεπεράσει,αν έχει διαφορετική άποψη ο προπονητής,δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσει και μετά το καλοκαίρι.
Αν η διαφωνία του αφορά το τώρα,πιστεύω ότι θα βρεθεί λύση.
Οκ να δεχτώ ότι δεν ήθελε τον Σουηδό που μπορεί να ήταν επιλογή του Γιώργη,ακόμα και τώρα συνεχίζουν να τον καπελωνουν;
Όσο για τον Ουαρντα,ο ίδιος τον κράτησε ο ίδιος τον τελειώνει.
Για Καντουρι,σίγουρα θα συνενουσε πιο εύκολα να φυγει το καλοκαίρι,τώρα έχει μπει στο ροτεισον και είναι σημαντικός.
Για τον Σακχοφ,είμαι σίγουρος ότι έθεσε βέτο.
Ίσως και να έχει προτείνει την ανανέωση του.
Δεν είναι κακός παιχτης,άριστος επαγγελματίας και σχετικά φθηνός, τον τρώει όμως το γεγονός ότι πιάνει θέση ξένου.
Να μη λέμε πολλά,αλλά η ομάδα έχει κάνει απίστευτα ρεκόρ και όπως φαίνεται θα συνεχίσει.
Όταν φτάνεις σε αυτό το επίπεδο και έχεις πολλούς παίχτες κορμού 30+ πρέπει να γίνει κάτι για να διατηρηθείς στην κορυφή και να πας για ακόμα μεγαλύτερους στόχους.
Υπάρχουν παίχτες που δεν ξέρω αν τους έχει ξεπεράσει η ομάδα αλλά πρέπει να τους ξεπεράσει,αν έχει διαφορετική άποψη ο προπονητής,δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσει και μετά το καλοκαίρι.
Αν η διαφωνία του αφορά το τώρα,πιστεύω ότι θα βρεθεί λύση.
τετοια ερωτηση κανας πετρωτος θα την εκανε....laska4 έγραψε:Ένας ρώτησε αν ο δευτρος μεσος που θα πάρουμε θα είναι από Ελλάδα και ο Σαββίδης είπε όχι ...
- denyparxeisalio
Demir έγραψε:τετοια ερωτηση κανας πετρωτος θα την εκανε....laska4 έγραψε:Ένας ρώτησε αν ο δευτρος μεσος που θα πάρουμε θα είναι από Ελλάδα και ο Σαββίδης είπε όχι ...

Αυτοί οι Μουσουλμανοκελεμπιες είναι προβληματικοί στη μεγάλη τους πλειοψηφία, μακριά από δαύτους.Demir έγραψε:το ταμαρι νομιζω πλεον δεν μπορουμε να τον πλησιασουμε.. οι κυπριοι μετα την πωληση σαλαι καμια 4,5 χαρτια καπου εκει τον κοστολογουνε κ αυτον...
https://www.transfermarkt.com/michal-tr ... ler/189640
Αν πάμε και για δεύτερο χαφ καλή περίπτωση είναι αυτός από Τσεχία ...Στυλ τσιμιροτ..και εξελιξιμος
Αν πάμε και για δεύτερο χαφ καλή περίπτωση είναι αυτός από Τσεχία ...Στυλ τσιμιροτ..και εξελιξιμος
Toν Τ9 τι τον εχεις?T16 έγραψε:λοιπον για να ξερετε και να μην ακουτε οτι σας πλασαρουν το πρωτο ονομα που περιμεναμε και τελικα δεν καταφεραμε να κλεισουμε ειναι αυτος
https://www.transfermarkt.com/stefan-il ... rein/23826
Πες τα χρυσόστομε.obanebane έγραψε:Αυτοί οι Μουσουλμανοκελεμπιες είναι προβληματικοί στη μεγάλη τους πλειοψηφία, μακριά από δαύτους.Demir έγραψε:το ταμαρι νομιζω πλεον δεν μπορουμε να τον πλησιασουμε.. οι κυπριοι μετα την πωληση σαλαι καμια 4,5 χαρτια καπου εκει τον κοστολογουνε κ αυτον...
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Αντε να έρθει και ο Γκμοχ να τελειώνουμε και με το Φορ και έπειτα να περιμένουμε την απόκτηση ακόμη ενός χάφ.
Σε μεταγραφες χειμωνα βγαζαμε και τοπικ μεταγραφες χειμωνα ΙΙ; Ή δεν 500αριζαν; Δεν θυμαμαι.
Προβλεπω οτι δεν θα χρειαστουμε παντως φετος δευτερο θρεντ.
Προβλεπω οτι δεν θα χρειαστουμε παντως φετος δευτερο θρεντ.
thanos-xanthi έγραψε:wild biting dog γραψτου
φωτογραφία του Πούτιν ανεβάζει, τι να τον ρωτήσεις..
Εμενα μου κανει για 6αρι ο Πουτιν. Εμπειρος ειναι, σκυλος ειναι, βλεπει γηπεδο, αθλητικος. Λιγο υψος παραπανω θα ηθελα αλλα ενταξει δεν γινεται να τα εχουμε ολα