Ιβάν Σαββίδης ΙV
- paok re niamou
Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV
Δεν θελω να κανω διαφημιση. Πραγματικα να ηταν ολοι οι πελατες σαν τον προεδρο...paok re niamou έγραψε:Cocomat στρωματα εννοει μαλλον.
Στα μεγάφωνα του μαντρί γαλ, προχθές, ακουγόταν ο ύμνος του Π.Α.Ο.Κ., όταν έμπαινε στο χόρτο η ξανθούλα...
Μας γλέντησε, για τα καλά, η Σουζάνα, Α-Ν-Α-Π-Α-Ν-Τ-Η-Τ-Α...
Του το είπε κανείς?
Ακούει κανείς?
Φταίει κανείς?
Θα μιλήσει, επιτέλους, κανείς?
Ή μήπως, όλα καλά?

Του το είπε κανείς?
Ακούει κανείς?
Φταίει κανείς?
Ή μήπως, όλα καλά?

Πεστα goran. Εδω δεν σχολιασε κανεις το οτι μιλησε 50 λεπτα σε ραδιοφωνο της πολης. Πρεπει να τον κυνηγησει η ΠΑΕ και ο Ιβαν. Αποδεικνυεται ο καλυτερος συμμαχος της ΕΟgoran 64 έγραψε:Στα μεγάφωνα του μαντρί γαλ, προχθές, ακουγόταν ο ύμνος του Π.Α.Ο.Κ., όταν έμπαινε στο χόρτο η ξανθούλα...
Του το είπε κανείς?
Ακούει κανείς?
Φταίει κανείς?
Ή μήπως, όλα καλά?
Και με κάρυ έχει συναντηθεί αρκετές φορές παλιότερα ο Ιβάν. Δεν αποδεικνύει τπτ αυτό.
Μη φτιάχνετε κλίμα με φωτό.
Επίσης θα έπρεπε να χαιρεστε που δεν εκβιαζουμε σα το γαύρο τα ραδια κ τους αρδ.
Αν ο κόσμος πίνει νερό στο όνομα του χ μετροκωλις δε φταίει η ΠΑΕ
Ως προς τα υπόλοιπα συμφωνω
Μη φτιάχνετε κλίμα με φωτό.
Επίσης θα έπρεπε να χαιρεστε που δεν εκβιαζουμε σα το γαύρο τα ραδια κ τους αρδ.
Αν ο κόσμος πίνει νερό στο όνομα του χ μετροκωλις δε φταίει η ΠΑΕ
Ως προς τα υπόλοιπα συμφωνω
- paok_athens_g4
Δυστυχώς ο Ιβάν αρχικά νόμισε ότι έχει να κάνει με άντρες παντελονατους....δεν ήξερε ότι στην Ελλάδα η πουστια κ η κουτοπόνηρος είναι πλέον αξίες.....είναι καλοπροαίρετος όπως θα πρέπει να είναι κάθε ακομπλεξαριστος άνθρωπος,αλλά έχει αποδείξει ότι δε χαμπαριαζει τίποτα άμα τον πειράξεις,οπότε υπομονή....έχει περάσει πολύ δυσκολότερα μέχρι να φτάσει εδώ....λέτε σε μια πουτανα κ ένα χοντρό να κολωσει?
Δεν ξέρω και πολλούς να μπαίνουν σε βόθρο, να ασχολούνται με τα σκατά (=αιλοινεικω ποδόσφαιρο), να υπάρχει απαίτηση-προσδοκία να τον καθαρίσουν και να κυριαρχήσει και ταυτόχρονα να μην λερώσουν ούτε το μανίκι, όπου κάποια κουράδα (=κουγιας, μπέος κλπ )μπορεί να ακουμπήσει..
Οι βόθροι, εδώ και πολλά χρόνια μάλιστα, καθαρίζονται, πλέον, με μοντέρνα μέσα και όχι με τα χέρια...

Όσο για τον βόθρο του αιλεινυκού πρωκτοσφαίρου, καθαρίζεται, έστω και σιγά σιγά, μόνο αν κάνεις ενέργειες, για να τους ταράξεις στην νομιμότητα και δη, όχι εμπλεκόμενος με τα πιο βρώμικα σιχάματα αυτού του χώρου...

Όσο για τον βόθρο του αιλεινυκού πρωκτοσφαίρου, καθαρίζεται, έστω και σιγά σιγά, μόνο αν κάνεις ενέργειες, για να τους ταράξεις στην νομιμότητα και δη, όχι εμπλεκόμενος με τα πιο βρώμικα σιχάματα αυτού του χώρου...
Καλή ιδέα ο τζάμπας..
Αλλά ρε Γκόραν, νομιμότητα και αιλλοινεικί δοικεωσηνει πού το είδες για πες μου..
Τα αντίθετα παραδείγματα πολλά και γνωστά..βλέπεις τι γίνεται πχ με νοβαρτις ..
δε με αρέσει και εμένα καθόλου
η παραπάνω εικόνα και με ανάβουν τα λαμπάκια με τον κοντοδικηγόρο.
Αλλά θεωρώ πιο σταθερό σημείο κριτικής την προσπάθεια για βαρ , ξένους διαιτητές κλπ κινήσεις που γίνονται και ελπίζω ότι παρασκηνιακά συμβαίνουν πολλά περισσότερα...
Αλλά ρε Γκόραν, νομιμότητα και αιλλοινεικί δοικεωσηνει πού το είδες για πες μου..
Τα αντίθετα παραδείγματα πολλά και γνωστά..βλέπεις τι γίνεται πχ με νοβαρτις ..
δε με αρέσει και εμένα καθόλου
η παραπάνω εικόνα και με ανάβουν τα λαμπάκια με τον κοντοδικηγόρο.
Αλλά θεωρώ πιο σταθερό σημείο κριτικής την προσπάθεια για βαρ , ξένους διαιτητές κλπ κινήσεις που γίνονται και ελπίζω ότι παρασκηνιακά συμβαίνουν πολλά περισσότερα...
Πιστεύεις ότι, ενώ είπα χίλια μπράβο και συγχαρητήρια, όταν μπήκε ο Ιβάν μπροστάρης, για ξένους διαιτητές, VAR και επιτροπεία της FIFA, θα διαμαρτυρόμουν, αν τυχόν δεν "μπλεκόταν" με Σουζάνες, Μ-πέους και μποροθρήνους?
Ως και για κοινή πλατφόρμα TV, με χάρτινη και β@ζελο, ήμουν vs, υποστηρίζοντας το "μόνοι εναντίον όλων"....
Ξέρεις γιατί? Όχι επειδή είμαι οπισθοδρομικός, αλλά επειδή, παρακολουθώντας ποδόσφαιρο δεκαετίες, πιστεύω:
Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα, τον τρώνε οι κότες....
Υ.Γ. Το ότι υπάρχουν, στην εποχή μας, άτομα, που πιστεύουν ότι ο Ιβάν "νόμιζε ή/και πλανήθηκε", με θλίβει πολύ!
Ως και για κοινή πλατφόρμα TV, με χάρτινη και β@ζελο, ήμουν vs, υποστηρίζοντας το "μόνοι εναντίον όλων"....
Ξέρεις γιατί? Όχι επειδή είμαι οπισθοδρομικός, αλλά επειδή, παρακολουθώντας ποδόσφαιρο δεκαετίες, πιστεύω:
Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα, τον τρώνε οι κότες....
Υ.Γ. Το ότι υπάρχουν, στην εποχή μας, άτομα, που πιστεύουν ότι ο Ιβάν "νόμιζε ή/και πλανήθηκε", με θλίβει πολύ!
- Maximus
Πρόεδρε...
Διώχνεις Αμπελ
Διώχνεις Ρέμπε
Αφου δεν θέλεις/μπορείς να χώσεις πολλά λεφτα, παιρνεις προπονητή γλάστρα
Δινεις τα κλειδιά στον Παυλάρα ως part time coach της Κ19 και part time Τεχνικο διευθυντή να σχεδιάσει μαζί με τον Αντρέ (ως αρχηγο αποδυτηριων) την ομάδα της επομενης τριετίας
και μετά από 1-2 χρόνια που θα υπαρχουν οι προυποθέσεις
Κάνεις τον Παυλάρα προπονητή
Κανεις τον Αντρε Τεχνικο Διευθυντή
Λες τον Γιώργη να τους γινει κολλητσίδα για να μαθαίνει
Και απολαμβάνεις την ομάδα της επομενης 5ετιας να σαρώνει κοκκινο-κιτρινο-πρασινους κ@λους και την Ευρώπη να παραμιλάει!
Διώχνεις Αμπελ
Διώχνεις Ρέμπε
Αφου δεν θέλεις/μπορείς να χώσεις πολλά λεφτα, παιρνεις προπονητή γλάστρα
Δινεις τα κλειδιά στον Παυλάρα ως part time coach της Κ19 και part time Τεχνικο διευθυντή να σχεδιάσει μαζί με τον Αντρέ (ως αρχηγο αποδυτηριων) την ομάδα της επομενης τριετίας
και μετά από 1-2 χρόνια που θα υπαρχουν οι προυποθέσεις
Κάνεις τον Παυλάρα προπονητή
Κανεις τον Αντρε Τεχνικο Διευθυντή
Λες τον Γιώργη να τους γινει κολλητσίδα για να μαθαίνει
Και απολαμβάνεις την ομάδα της επομενης 5ετιας να σαρώνει κοκκινο-κιτρινο-πρασινους κ@λους και την Ευρώπη να παραμιλάει!
Πλάκα πλάκα Αμπελ+Ρέμπε=Ρεμπελ!Maximus έγραψε:Πρόεδρε...
Διώχνεις Αμπελ
Διώχνεις Ρέμπε
Πρόεδρε διώξε τους ρέμπελους απ την ομάδα

- Maximus
Τέλος του μήνα η αφίξη,έτσι ακούστηκε...Sekeris έγραψε:3η μερα άπνοιας.Φεεεεεεεταα.