Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Δεν πιςτευω κανενα δημοσίευμα που να παίζει παρακαλετο στον Ανσαριφαντ απο την πλευρά μας.Νομιζω πως το παρακαλετο ειναι απο την άλλη πλευρά.
Μην τρελαθούμε κιόλας. Stand by τον έχουμε κ πιθανόν να πάρουμε ΚΑΙ αυτόν εαν θελήσουμε κ εαν αποφασίσει ο Ίβιτς.
ΟΜΩΣ σίγουρα έχουμε αργήσει.
Τώρα, εαν τρώμε χυλόπιτες λόγω λιγκας ή εαν δίνουμε λιγότερα απο οτι απαιτει η αγορά, ειναι όντως ένα ερώτημα.
Μην τρελαθούμε κιόλας. Stand by τον έχουμε κ πιθανόν να πάρουμε ΚΑΙ αυτόν εαν θελήσουμε κ εαν αποφασίσει ο Ίβιτς.
ΟΜΩΣ σίγουρα έχουμε αργήσει.
Τώρα, εαν τρώμε χυλόπιτες λόγω λιγκας ή εαν δίνουμε λιγότερα απο οτι απαιτει η αγορά, ειναι όντως ένα ερώτημα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος northend4 την Κυρ 08 Ιαν 2017, 22:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
αψογος ο φιλος.iasoiako έγραψε:Εγώ δε συμφωνώ ότι είναι ποιοτική η ομάδα μας. Έχουμε μια μέτρια γενικά ομάδα, που αποδυναμώθηκε λόγο πώλησης του Γκάρυ. Τρανταχτά προβλήματα εδω και καιρό τα οποία ποτέ δε λύνονται. Το κακό που δε μ αρέσει είναι ότι όλοι ξέρουν το πρόβλημα και δεν το λύνουν.
Δε ξέρω ποιος θα έρθει αυτή την μεταγραφική περίοδο, αλλά πρέπει να φύγουν τουλάχιστον 5 παίκτες από τον ΠΑΟΚ. Επιπλέον ο Κλάους έχει κλείσει τον κύκλο του στον ΠΑΟΚ. Όπως έχω πει και σε πιο παλιά μου ποστ, οι Έλληνες παίκτες του ΠΑΟΚ είναι της πλάκας και δε μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα τίποτα. Πέλκας, Κουλούρης, Μυστακίδης και Κίτσιου είναι όλοι για δανεικοί. Πρέπει να πάρουμε παίκτες, πραγματικά θα το πω και ας μη συμφωνούν αρκετοί. Ο ΠΑΟΚ έχει το πλεόν υπερεκτιμημένο ρόστερ, όπου κάθε παίκτες αμοίβεται 2 ή 3 φορές πάνω από τη συνεισφορά του. Δε γίνεται πλέον με κουτσά άλογα.
Μου αρέσει η τακτική του πουλάω, αλλά θα πρέπει να γίνεται πάντα με ταυτόχρονη αναβάθμιση του ρόστερ. Δυστυχώς η πώληση του Γκάρυ διέλυσε όλη τη χημεία της ομάδας και αν δε βάλουν μυαλό εκεί στην ΠΑΕ να πάρουν παίκτες καλύτερου επιπέδου, δυστυχώς θα το βρούνε μπροστά τους.
ΠΑΟΚ η ομάδα που όλοι ξέρουν το πρόβλημα, όλοι ξέρουν την λύση και κανείς δεν κάνει τίποτα.
DimitrisS έγραψε:Ελπιζω να καταλαβατε γιατι λεγαμε πριν 2-3 μερες οτι δεν πρεπει να μιλαει τοσο πολυ ο Γιωργος Σαββιδης.
Δεν βγηκε κανενας Ιβιτς, κανενας Λουμπος, κανενας Ιβαν να πει τιποτα και γραφει ο μικρος "μπλα μπλα και μεγαλα λογια"
Ο Γκαρι ειναι στην Πολη και ο κοσμος περιμενει να γινει πραξη αυτο που ειπε ενα διοικητικο μελος της ΠΑΕ.....
Το κακο ειναι φέρεται σαν παιδι του ιδιοκτήτη , ανώριμο κ επιπόλαιο κ οχι σαν στέλεχος
Δανεισμό στη Μπειταρ κ αθυος
Ο ιρανος είναι κάλος σκόρερ για ένα και μόνο λόγο γιατί ξέρει ότι για να βάλεις γκολ πρέπει να πλασάρεις στο πλαϊνό δίχτυ γιατί εκεί η μπάλα δεν βγαίνει τόσο άπλα στον Π.Α.Ο.Κ αυτό δεν το ξέρει κάνεις τόσα χρονιά μόνο ο νατχο το έκανε ο στοχ και ο λουκας.Αν δείτε βιντεακι σε ποσά γκολ το κάνει αυτό θα καταλαβαιτε
Ωραία ρε παίδες, Για πείτε πως θα αποσυμφορησετε το ροστερ, στην πράξη όμως, γιατί και γω συμφωνώ μαζί σας, αλλά αν ήμουν Ιβάν θα σας έλεγα πάρτε τα @@ μου 35 παίκτες πληρώνω
SM-G935F
SM-G935F
\δεν διαπιστώνω κατι τετοιο. πάλι 30 φασεις καναμε γκολ δε βαλαμε. δεν αλλαξε κατι δραματικα δλδ.kos έγραψε:Μου αρέσει η τακτική του πουλάω, αλλά θα πρέπει να γίνεται πάντα με ταυτόχρονη αναβάθμιση του ρόστερ. Δυστυχώς η πώληση του Γκάρυ διέλυσε όλη τη χημεία της ομάδας και αν δε βάλουν μυαλό εκεί στην ΠΑΕ να πάρουν παίκτες καλύτερου επιπέδου, δυστυχώς θα το βρούνε μπροστά τους.
υγ: σωστος ο πιλοτος και για αυτο λεω οτι αυτο ειναι το μεγαλυτερο μας θεμα, φετος.
Η φωνή της λογικήςpilotos έγραψε:Ωραία ρε παίδες, Για πείτε πως θα αποσυμφορησετε το ροστερ, στην πράξη όμως, γιατί και γω συμφωνώ μαζί σας, αλλά αν ήμουν Ιβάν θα σας έλεγα πάρτε τα @@ μου 35 παίκτες πληρώνω
SM-G935F
Ο Ανσαριφαρντ δεδομενα απεριψε τον γαυρο και τις 500.000 που του εδινε γιατι εψαχνε και περισσοτερα λεφτα και προταση απο εξωτερικο, για αυτο αυτα τα παρακαλητα απο πλευρας του να μην πολυακουγονται.Το παλικαρι μυρισε ψητο και εχει βγει στην γυρα για την ευκαιρια της ζωης του.Ποιος να του το λεγε οταν ερχοταν τσαμπα στον Νιονιο οτι με 8 γκολ στο ελληνικο πρωταθλημα τον χρονο πας για 700.000 συμβολαιο.Θεε μου και μονο που το γραφω ανατριχιαζω...
αυτο απο που βγαινει τζοσουα; τα περι ποσων και γαβρου δλδ. 
εγω παντως, ακουσα, για βασιλεια κατι οτι τον κοιτουσε.
Δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα και μπράβο στον Ιβιτς που έφτιαξε τέτοιο σύνολο με μέτριους ποδοσφαιριστές.kos έγραψε:αψογος ο φιλος.iasoiako έγραψε:Εγώ δε συμφωνώ ότι είναι ποιοτική η ομάδα μας. Έχουμε μια μέτρια γενικά ομάδα, που αποδυναμώθηκε λόγο πώλησης του Γκάρυ. Τρανταχτά προβλήματα εδω και καιρό τα οποία ποτέ δε λύνονται. Το κακό που δε μ αρέσει είναι ότι όλοι ξέρουν το πρόβλημα και δεν το λύνουν.
Δε ξέρω ποιος θα έρθει αυτή την μεταγραφική περίοδο, αλλά πρέπει να φύγουν τουλάχιστον 5 παίκτες από τον ΠΑΟΚ. Επιπλέον ο Κλάους έχει κλείσει τον κύκλο του στον ΠΑΟΚ. Όπως έχω πει και σε πιο παλιά μου ποστ, οι Έλληνες παίκτες του ΠΑΟΚ είναι της πλάκας και δε μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα τίποτα. Πέλκας, Κουλούρης, Μυστακίδης και Κίτσιου είναι όλοι για δανεικοί. Πρέπει να πάρουμε παίκτες, πραγματικά θα το πω και ας μη συμφωνούν αρκετοί. Ο ΠΑΟΚ έχει το πλεόν υπερεκτιμημένο ρόστερ, όπου κάθε παίκτες αμοίβεται 2 ή 3 φορές πάνω από τη συνεισφορά του. Δε γίνεται πλέον με κουτσά άλογα.
Μου αρέσει η τακτική του πουλάω, αλλά θα πρέπει να γίνεται πάντα με ταυτόχρονη αναβάθμιση του ρόστερ. Δυστυχώς η πώληση του Γκάρυ διέλυσε όλη τη χημεία της ομάδας και αν δε βάλουν μυαλό εκεί στην ΠΑΕ να πάρουν παίκτες καλύτερου επιπέδου, δυστυχώς θα το βρούνε μπροστά τους.
ΠΑΟΚ η ομάδα που όλοι ξέρουν το πρόβλημα, όλοι ξέρουν την λύση και κανείς δεν κάνει τίποτα.
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Ρε παιδια γιατι νομιζω οτι χανουμε λιγο την λογικη. Εδω και 2 παιχνιδια δεν εχουμε γκαρυ. Οκ !!! Σε πιο απο τα δυο ελλειψε τοσο πολυ και γιατι;;;; Δηλαδη αντι για 23 και 28 τελικες αντιστοιχα θα καναμε 5 περισσοτερες ;;;; Ή ως μεγαλος σκορερ θα εβαζε γκολ;;; Ποιος ο 1 στα 10 ;;;
Ελεος συμφωνω σε πολλα αλλα για τα 2 παιχνιδια που παιξαμε ο γκαρυ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ . Το θεμα ειναι πρωτιστως ο σεντερ φορ και πολλα αλλα που ειναι γνωστα οπως η ψυχολογια και η ελλειψη καθαρου μυαλου. Να μην καναμε φασεις να λεγαμε μας στοιχισε η απουσια του καλυτερου μας παιχτη. Αλλα οχι τωρα.
Δηλαδη στα νευρα μας να λεμε οτι ναναι ;;; Εννοειται πρεπει επειγοντως να βρουμε αντιστοιχο ή καλυτερο. Αλλα νο 1 στοχος για μενα επρεπε και πρεπει να ειναι ο σεντερ φορ !!!! Εκει χανουμε βαθμους !!!!
Ελεος συμφωνω σε πολλα αλλα για τα 2 παιχνιδια που παιξαμε ο γκαρυ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ . Το θεμα ειναι πρωτιστως ο σεντερ φορ και πολλα αλλα που ειναι γνωστα οπως η ψυχολογια και η ελλειψη καθαρου μυαλου. Να μην καναμε φασεις να λεγαμε μας στοιχισε η απουσια του καλυτερου μας παιχτη. Αλλα οχι τωρα.
Δηλαδη στα νευρα μας να λεμε οτι ναναι ;;; Εννοειται πρεπει επειγοντως να βρουμε αντιστοιχο ή καλυτερο. Αλλα νο 1 στοχος για μενα επρεπε και πρεπει να ειναι ο σεντερ φορ !!!! Εκει χανουμε βαθμους !!!!
Επετρεψε μου αυτα να τα ξερω καλυτερα απο τα του ΠΑΟΚ.Η προταση του Γαυρου ξεκινησε στα 400 και εφτασε με μπονους στα 500 και λιγο παραπανω και ζητουσε συνεχως χρονο.K_geo έγραψε:αυτο απο που βγαινει τζοσουα; τα περι ποσων και γαβρου δλδ.
Σώστος πιλοτε
Αυτο σημαινει οτι γίνονται λαθος επιλογές αλλα το να μένουν αυτοι που δεν ειναι καλοι επειδή δε μπορεις να τους δίωξεις ειναι ένας φαύλος κύκλος επειτα
Καλυτερα μάτωσε τωρα παρα υποθήκη
Αυτο σημαινει οτι γίνονται λαθος επιλογές αλλα το να μένουν αυτοι που δεν ειναι καλοι επειδή δε μπορεις να τους δίωξεις ειναι ένας φαύλος κύκλος επειτα
Καλυτερα μάτωσε τωρα παρα υποθήκη
Δεν ειδες κεφάλι?Τι έτσι θα ρθει?MANIAKOS έγραψε:Αντε αυριο θα χουμε ανακοίνωση
Στα τελευταια παιχνίδια που είδα φασεις είδα μπουμι δυνατο απο εξω
Πλασέ ωραιο
Ταχύτητα σχετικά καλη
Κεφάλι δεν είδα
Σε μια ομαδα που εχει 14 γκολ αν βγαλεις το παιχνιδι της Κερκυρας καποιος αναρωτιεται αν τα 3 γκολ και οι 5 ασιστ του Γκαρυ ελειψαν.Προφανως και δεν ηταν αυτος ο λογος της ηττας αλλα να μην λεμε και οτι θελουμε.