ποιος ειναι αγγελομαχος σε παραθετω με στοιχεια την χρονια και εσυ με λες αγγελομαχο?με στοιχεια και οχι με ελπιδες και πιστη πεες μου αν πρεπει να μεινει και αν τον ελεγαν μπολονι ,σαντος η φουδουτο θα ελεγες το ιδιο?ΜΠΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ αν ειναι να περιμενω τον μαιο θα ειμαι κατω και απο την τριπολη και θα παιξω ουεφα τον ιουνιο με κοπερτον στην πλατη,Πες με επιχειρηματα γιατι πρεπει να μεινει και οπως εκανα εγω γιατι πρεπει να φυγει να με αλλαξεις γνωμη ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΑΓΓΕΛΟΜΑΧΟΣ-ΑΓΓΕΛΟΛΑΤΡΗΣgeorgedoulk2008 έγραψε:@ Karelia, ace79grpaok και λοιποί "Αγγελομάχοι"
Γιατί τετοια δυσπιστια; Αυτη η ομάδα πηγαινε τραινο μεχρι πριν εναμιση μηνα. Περασε μια περιοδο "εσωτερικης" αμφισβητησης και ντεφορμαρισματος. Χθες ο προπονητης δηλωσε οτι η κατρακυλα σταματησε.
Επεστρεψε ο Μακ σε νορμαλ ρυθμους, ο Κατσε απο τιμωρια, επιστρεφει σε λιγο ο Τζιολης και μπαινουν σε ρυθμο οι μεταγραφες Νομποα, Κοστα.
Ο προπονητης στηριχθηκε απο τη διοικηση (απο τον Σαββιδη τουλαχιστον) και πλεον βγηκε πιο δυνατος. Οποιος μεσα ή γυρω απο την ομαδα ηλπιζε οτι θα τον φάει την πάτησε και εμεινε στο περιθωριο. Μεχρι τον Μαϊο υπάρχει χρονος να επιστρέψουμε στις καλες εμφανισεις. Αν αρχιζαν σημερα τα πλευ-οφ θα ειχαμε τους ιδιους βαθμους με τον βαζελο. Τον οποιο βαζελο καθαρα αγωνιστικα δεν φοβαμαι καθόλου.
Το ηλεκτροσοκ ποιο θα ειναι; Να συνεχίσουμε με υπηρεσιακό (ΓΧ τον ειδαμε και τον ξερουμε,ο Ιβιτς δεν εχει ουτε μια μερα εμπειρεια σε παγκο επαγγελματικης ομάδας) μεχρι το τελος; Οταν ή αν αποτυχουμε απο ποιον θα ζητησουμε ευθυνες; Απο τον υπηρεσιακό που θα γυρισει να απαντησει οτι εγω δυο μηνες εκανα προπονητης; Απο τους παικτες που θα λενε οτι εφταιγε ο Αγγελος;
Για αυτο λεω: Να μεινει ο Σοφολογιοτατος μεχρι τον Μαϊο. Να τελειωσει την χρονια, να δουμε τι ψαρια θα πιασει στα πλευ-οφ και να αποχωρησει αφου κριθεί...
Άγγελος Αναστασιάδης
- ace79grpaok
Re: Άγγελος Αναστασιάδης
Λάθος έχεις.
Το Ξάνθη-ΠΑΟΚ 4-2 είναι 7/12 δύο μήνες πίσω.
Τρένο δεν πήγαινε, μάλιστα σε 1,5 αγωνιστικό μήνα έχασε διαφορά 14 πόντων (+5 στο -8)
άρα σου λείπει περίπου ένας μήνας.
Αυτή η τεσσάρα προφανώς δεν προβλημάτισε κανέναν αρκετά ώστε να πάρει τα μέτρα του, γιατί, από τότε ήρθε, αποκλεισμός απ την Ευρώπη, ντροπιαστικός αποκλεισμός απ το κύπελο και το συνολικό ρεκόρ 5-1-5 κι έφαγες 3 από ΠΑΣ, αστέρα, ΟΦΗ, 2 από Πανθρακα, Πανιώνιο (εντός έδρας) και να μην τα ξαναλέμε. Ναι, είχες πρόβλημα με τι διαιτησία, αλλά με τις 3 τελευταίες εμφανίσεις δεν θα το θυμάται κανείς.
Τον βάζελο που δεν φοβάσαι καθόλου σε πήρε το διπλό εδώ και σε έχει στην έδρα του με αβάντζο πόντων.
Αν ανάκαμψη, εννοείς ότι αυτό το συνοθύλευμα στην Κρήτη μπορεί να παίξει καλύτερα, ναι μπορεί, για τον απλό λόγο ότι δεν πάει πιο κάτω. Σοβαροί να είμαστε.
Επιχείρημα δεν είναι τι μπορεί να γίνει σε ένα βάθος χρόνου, επιχείρημα είναι τι γίνεται τώρα και τι παίζεται στην ομάδα τώρα.
Για να το πω κι αλλιώς. Ο ΑΑ έχει συμβόλαιο ενός έτους. Αν κάνει το θαύμα και μας βγάλει ΤσουΛου κι άρα είναι επιτυχημένος σύμφωνα με πολλούς, πρέπει να μείνει τουλάχιστον ένα χρόνο, να έχει το δικαίωμα να δοκιμάσει την είσοδο στους ομίλους
και να διεκδηκήσει το πρωτάθλημα ξάνα του χρόνου. Σωστά; Ε, σόρρυ παιδιά, δεν το βλέπω.
Δεν ξέρω αν θέλω να φύγει. Πιο πολύ γιατί δεν είναι το πρόβλημα εξ ολοκλήρου δικό του και γιατί τρέμω ποιόν μπορεί ο Ιβάν να φέρει. Δεν έχω εμπιστοσύνη σε κανέναν διοικητικό, οπότε ιεραρχικά δεν με πολυνοιάζει στην παρούσα φάση, αν θα μείνει ή θα φύγει ο Άγγελος.
Αλλά μην λέμε ότι η ομάδα προοδεύει, 1+1 κάνουν 2 δεν κάνουν 6,54
Το Ξάνθη-ΠΑΟΚ 4-2 είναι 7/12 δύο μήνες πίσω.
Τρένο δεν πήγαινε, μάλιστα σε 1,5 αγωνιστικό μήνα έχασε διαφορά 14 πόντων (+5 στο -8)
άρα σου λείπει περίπου ένας μήνας.
Αυτή η τεσσάρα προφανώς δεν προβλημάτισε κανέναν αρκετά ώστε να πάρει τα μέτρα του, γιατί, από τότε ήρθε, αποκλεισμός απ την Ευρώπη, ντροπιαστικός αποκλεισμός απ το κύπελο και το συνολικό ρεκόρ 5-1-5 κι έφαγες 3 από ΠΑΣ, αστέρα, ΟΦΗ, 2 από Πανθρακα, Πανιώνιο (εντός έδρας) και να μην τα ξαναλέμε. Ναι, είχες πρόβλημα με τι διαιτησία, αλλά με τις 3 τελευταίες εμφανίσεις δεν θα το θυμάται κανείς.
Τον βάζελο που δεν φοβάσαι καθόλου σε πήρε το διπλό εδώ και σε έχει στην έδρα του με αβάντζο πόντων.
Αν ανάκαμψη, εννοείς ότι αυτό το συνοθύλευμα στην Κρήτη μπορεί να παίξει καλύτερα, ναι μπορεί, για τον απλό λόγο ότι δεν πάει πιο κάτω. Σοβαροί να είμαστε.
Επιχείρημα δεν είναι τι μπορεί να γίνει σε ένα βάθος χρόνου, επιχείρημα είναι τι γίνεται τώρα και τι παίζεται στην ομάδα τώρα.
Για να το πω κι αλλιώς. Ο ΑΑ έχει συμβόλαιο ενός έτους. Αν κάνει το θαύμα και μας βγάλει ΤσουΛου κι άρα είναι επιτυχημένος σύμφωνα με πολλούς, πρέπει να μείνει τουλάχιστον ένα χρόνο, να έχει το δικαίωμα να δοκιμάσει την είσοδο στους ομίλους
και να διεκδηκήσει το πρωτάθλημα ξάνα του χρόνου. Σωστά; Ε, σόρρυ παιδιά, δεν το βλέπω.
Δεν ξέρω αν θέλω να φύγει. Πιο πολύ γιατί δεν είναι το πρόβλημα εξ ολοκλήρου δικό του και γιατί τρέμω ποιόν μπορεί ο Ιβάν να φέρει. Δεν έχω εμπιστοσύνη σε κανέναν διοικητικό, οπότε ιεραρχικά δεν με πολυνοιάζει στην παρούσα φάση, αν θα μείνει ή θα φύγει ο Άγγελος.
Αλλά μην λέμε ότι η ομάδα προοδεύει, 1+1 κάνουν 2 δεν κάνουν 6,54
-
τσιριγώτης
Χαίρομαι να διαβάζω μερικά παιδιά από εδώ μέσα. ....σέβομαι κ τον κόπο, αλλά πιο πολύ την υπομονή κάποιων Μοντ. .ένα παιδί με αποκάλεσε κομπλεξικο κ ότι θέλω να χάνει η ομάδα μου. ..δεν είναι έτσι είμαι κ γω άρρωστος όπως κ όλοι εδώ μέσα. ....καθε εβδομάδα λέω πως δεν θα ξανασχοληθω κ καθε φορά αυτοαναιρουμαι. ....
αποφάσισα ή μάλλον συνειδητοποιησα ότι πιο κομπλεξικό από όλα ειναι η ομαδα μας. ...Μάλλον ο οργανισμός της ομαδας. ...Αυτό καθώς φαίνεται ξεκινά από την μεγάλη ομαδα του 70-80'που κατάφερε, παρά την ομαδαρα που είχε, να πάρει μόνο δύο πρωταθλήματα. ...Ναι απο τότε έφταιγε η διαιτησία, αλλά όχι για όλα τα χαμένα. ...το να χάνεις παιχνίδι ζωής κ θανάτου από την παναχαικη ειναι κ θέμα κόμπλεξ. .
Τώρα για φέτος, όταν ο ίδιος ο γκει πάει να σου κάνει δώρο το πρωτάθλημα φτάνοντας στο συν 5 κ εσύ όχι μόνο δε το παίρνεις, αλλά το επιστρέφεις πίσω τότε συγνώμη αλλά δε μου φταίει μόνο το σύστημα. ...κάνε ομάδα κ ας το χάσεις από το σύστημα. ....Όταν το Δεκέμβρη αντί να κάνεις τα πάντα για να είναι η ομάδα πανέτοιμη.,εσύ κοιμασαι, δε σου φταίει το σύστημα, ίσα ίσα που το βοηθάς κιόλας όταν τρως τις τεσσαρες αμαχητί. ....φτάνουμε στην πηγή, αλλά απο νερό τπτ. ..έχουμε μεγάλο κόμπλεξ. ......
αποφάσισα ή μάλλον συνειδητοποιησα ότι πιο κομπλεξικό από όλα ειναι η ομαδα μας. ...Μάλλον ο οργανισμός της ομαδας. ...Αυτό καθώς φαίνεται ξεκινά από την μεγάλη ομαδα του 70-80'που κατάφερε, παρά την ομαδαρα που είχε, να πάρει μόνο δύο πρωταθλήματα. ...Ναι απο τότε έφταιγε η διαιτησία, αλλά όχι για όλα τα χαμένα. ...το να χάνεις παιχνίδι ζωής κ θανάτου από την παναχαικη ειναι κ θέμα κόμπλεξ. .
Τώρα για φέτος, όταν ο ίδιος ο γκει πάει να σου κάνει δώρο το πρωτάθλημα φτάνοντας στο συν 5 κ εσύ όχι μόνο δε το παίρνεις, αλλά το επιστρέφεις πίσω τότε συγνώμη αλλά δε μου φταίει μόνο το σύστημα. ...κάνε ομάδα κ ας το χάσεις από το σύστημα. ....Όταν το Δεκέμβρη αντί να κάνεις τα πάντα για να είναι η ομάδα πανέτοιμη.,εσύ κοιμασαι, δε σου φταίει το σύστημα, ίσα ίσα που το βοηθάς κιόλας όταν τρως τις τεσσαρες αμαχητί. ....φτάνουμε στην πηγή, αλλά απο νερό τπτ. ..έχουμε μεγάλο κόμπλεξ. ......
- WestBlock4
Ειναι ο πιο γραφικος προπονητης κ αυτο δεν αλλαζει χειραψιες στον χοντρο σαλια κ αλλα λοιπα... απο ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΙΠΟΤΑ. κ οποιος μου πει για το πρωτο γυρο κλπ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΕΡΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ.. ετσι οπως μας παει με το ζορι θα βγουμε ευρωπη κ καποιοι θα τον δικαιολογουν.. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ
Μα όλα αυτά τα αρνητικά (σωστές οι περισσότερες ποδοσφαιρικές παρατηρήσεις) που του καταλογίζονται μετά το ντεφορμάρισμα αναφέρθηκαν και όταν ανακοινώθηκε η προσληψή του. Και φυσικά υπήρχε ο κίνδυνος να τα ξαναζήσουμε.
Εκεί που διαφωνώ είναι στο ότι παρασυρθήκαμε με την κοιλιά του γάβρου και την 1η θέση και κάνουμε σαν υστερικές γκόμενες αγάμητες, "Πρωτάθλημα θέλω, τώρα το θέλω". Δεν ξέρω αν αιφνιδιάστηκαν από την προοπτική της κατάκτησης του Πρωταθλήματος από φέτος, μάλλον ναι. Είναι φανερό ότι από τότε που αγγίξαμε την πρωτιά κάτι δεν διαχειρίστηκε καλά η ομάδα (= όλοι, προπονητής, παίκτες, ΤΔ, ΜεγαλοΜέτοχος) σε σχέση και με τους αρχικούς στόχους και ήρθε η αργοπορημένη και κουτσουρεμένη μεταφραφική ενίσχυση τον Γενάρη και το μπέρδεψε τελείως.
Υποννόησε ο Nikolasf κάπου πιο πριν να περάσουμε τα τελευταία αρνητικά από το πρίσμα των αρχικών στόχων. Είχα γράψει τον Αύγουστο, τότε που πάλι κράζαμε με την κακή εικόνα μετά την Ζίμπρου:
"Η ερμηνεία μου είναι ότι αυτή η χρονιά έχει αποφασιστεί (από Μάιο) ότι θα είναι μεταβατική διοικητικά και μεταγραφικά και άρα ίσως χαμένη αγωνιστικά. Προπονητικά ο μόνος κατάλληλος να τραβήξει τα συνεπαγόμενα Πάθη είναι ο Άγγελος."
Κάποια στιγμή που θα ξεκαθαρίσει η επίτευξη (ή όχι) των φετινών στόχων λογικά θα ολοκληρωθεί και η αλλαγή στην διοίκηση/οργάνωση της ΠΑΕ που ίσως ήταν η προτεραιότητα για φέτος και γι αυτό επιλέχτηκε κι ο Άγγελος για αυτή την φάση της εξέλιξης μας. Καλά θα ήταν να παίρναμε Πρωτάθλημα φέτος αλλά να μου έλειπε αν ήταν να το διεκδικήσω ξανά το 2045! Προτιμώ να είμαι μόνιμος διεκδικητής και κατακτητής του για πολλά συνεχόμενα χρόνια!
Αν το δούμε κάπως έτσι θα περάσουμε λιγότερο επώδυνα την υπόλοιπη χρονιά, με τον Άγγελο προπονητή
Εκεί που διαφωνώ είναι στο ότι παρασυρθήκαμε με την κοιλιά του γάβρου και την 1η θέση και κάνουμε σαν υστερικές γκόμενες αγάμητες, "Πρωτάθλημα θέλω, τώρα το θέλω". Δεν ξέρω αν αιφνιδιάστηκαν από την προοπτική της κατάκτησης του Πρωταθλήματος από φέτος, μάλλον ναι. Είναι φανερό ότι από τότε που αγγίξαμε την πρωτιά κάτι δεν διαχειρίστηκε καλά η ομάδα (= όλοι, προπονητής, παίκτες, ΤΔ, ΜεγαλοΜέτοχος) σε σχέση και με τους αρχικούς στόχους και ήρθε η αργοπορημένη και κουτσουρεμένη μεταφραφική ενίσχυση τον Γενάρη και το μπέρδεψε τελείως.
Υποννόησε ο Nikolasf κάπου πιο πριν να περάσουμε τα τελευταία αρνητικά από το πρίσμα των αρχικών στόχων. Είχα γράψει τον Αύγουστο, τότε που πάλι κράζαμε με την κακή εικόνα μετά την Ζίμπρου:
"Η ερμηνεία μου είναι ότι αυτή η χρονιά έχει αποφασιστεί (από Μάιο) ότι θα είναι μεταβατική διοικητικά και μεταγραφικά και άρα ίσως χαμένη αγωνιστικά. Προπονητικά ο μόνος κατάλληλος να τραβήξει τα συνεπαγόμενα Πάθη είναι ο Άγγελος."
Κάποια στιγμή που θα ξεκαθαρίσει η επίτευξη (ή όχι) των φετινών στόχων λογικά θα ολοκληρωθεί και η αλλαγή στην διοίκηση/οργάνωση της ΠΑΕ που ίσως ήταν η προτεραιότητα για φέτος και γι αυτό επιλέχτηκε κι ο Άγγελος για αυτή την φάση της εξέλιξης μας. Καλά θα ήταν να παίρναμε Πρωτάθλημα φέτος αλλά να μου έλειπε αν ήταν να το διεκδικήσω ξανά το 2045! Προτιμώ να είμαι μόνιμος διεκδικητής και κατακτητής του για πολλά συνεχόμενα χρόνια!
Αν το δούμε κάπως έτσι θα περάσουμε λιγότερο επώδυνα την υπόλοιπη χρονιά, με τον Άγγελο προπονητή
- thanos-xanthi
georgedoulk2008 έγραψε:@ Karelia, ace79grpaok και λοιποί "Αγγελομάχοι"
Γιατί τετοια δυσπιστια; Αυτη η ομάδα πηγαινε τραινο μεχρι πριν εναμιση μηνα. Περασε μια περιοδο "εσωτερικης" αμφισβητησης και ντεφορμαρισματος. αυτο δεν ειναι ντεφορμαρισμα, ειναι μια ομαδα που δε παιζει τιποτα απολυτως και δε δημιουργει ουτε καν με τα χωρια. Χθες ο προπονητης δηλωσε οτι η κατρακυλα σταματησε.
αρα επειδη το δηλωσε, σημαινει οτι σταματησε? που πηρες Χ απο τον γκευ στην τουμπα?
Επεστρεψε ο Μακ σε νορμαλ ρυθμους, ο Κατσε απο τιμωρια, επιστρεφει σε λιγο ο Τζιολης και μπαινουν σε ρυθμο οι μεταγραφες Νομποα, Κοστα.
Ο προπονητης στηριχθηκε απο τη διοικηση (απο τον Σαββιδη τουλαχιστον) και πλεον βγηκε πιο δυνατος. Οποιος μεσα ή γυρω απο την ομαδα ηλπιζε οτι θα τον φάει την πάτησε και εμεινε στο περιθωριο. μονος του τρωει τον εαυτο του, μη βλεπουμε φαντασματα συνεχεια.. εχει κουρασει η καραμελα καθε φορα οτι τον τρωνε Μεχρι τον Μαϊο υπάρχει χρονος να επιστρέψουμε στις καλες εμφανισεις. Αν αρχιζαν σημερα τα πλευ-οφ θα ειχαμε τους ιδιους βαθμους με τον βαζελο. Τον οποιο βαζελο καθαρα αγωνιστικα δεν φοβαμαι καθόλου. μεχρι τον μαιο με το προγραμμα που εχουμε και το ποδοσφαιρο του τιποτα που παιζουμε, προλαβαινουμε να βγουμε και τεταρτοπεμπτοι...τον βαζελο που δε φοβασαι, τον εχουμε στη λεωφορο και παιζει τουλαχιστον στρωτο ποδοσφαιρο, με μικροτερο μπατζετ απο τον αα
Το ηλεκτροσοκ ποιο θα ειναι; Να συνεχίσουμε με υπηρεσιακό (ΓΧ τον ειδαμε και τον ξερουμε,ο Ιβιτς δεν εχει ουτε μια μερα εμπειρεια σε παγκο επαγγελματικης ομάδας) μεχρι το τελος; Οταν ή αν αποτυχουμε απο ποιον θα ζητησουμε ευθυνες; Απο τον υπηρεσιακό που θα γυρισει να απαντησει οτι εγω δυο μηνες εκανα προπονητης; Απο τους παικτες που θα λενε οτι εφταιγε ο Αγγελος;
Για αυτο λεω: Να μεινει ο Σοφολογιοτατος μεχρι τον Μαϊο. Να τελειωσει την χρονια, να δουμε τι ψαρια θα πιασει στα πλευ-οφ και να αποχωρησει αφου κριθεί... ηδη εκτος στοχων απο το φλεβαρη και θα τον κρινουμε τον παναγιωτατο το μαιο? να δουμε δηλαδη με το δευτερο μεγαλυτερο μπατζετ της κατηγοριας και παιχτες πληρωμενους αν θα καταφερει να βγει δευτερος? ηδη ειναι αποτυχημενος αλλα ναι, να περιμενουμε ως το μαιο, να απομυθοποιηθει και απο τα αγγελοσκυλα...ειπαμε αγγελος η τανκς.... το ο ΠΑΟΚ πανω απ ολα εχει πεθανει
αγγελε, σταματα να βλεπεις παντου φαντασματα. η ομαδα εχει πλεον ενα συγκεκριμενο στοχο και λεγεται πλει-οφφ. πρεπει εκει να ειναι ετοιμη για να κατακτησει το μοναδικο στοχο που της εμεινε. δλδ τη 2η θεση.

- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
@ Καρελιας, ace79grpaok, WestBlock4, thanos-xanthi
Ο Άγγελος ηταν/ειναι λυση αναγκης. Περσι μετα το κάζο στον Τελικο και τα πλευ-οφ πολλοι (και εγώ) πιστέψανε οτι ο Αγγελος θα μπορουσε να χτισει ενα κορμο και να διδάξει ΠΑΟΚ στην ομάδα.
Κορμο για του χρονου εχουμε:
Σκονδρας-Βιτορ-Κοστα-Ρατς
Κατσε-Τζιολης-Νομποα
Μακ-Κλαους-;
Για τρεις μηνες τουλαχιστον χαρηκαμε ΠΑΟΚ. Ειδαμε ομάδα που πηγε κερδισε και τα κοράκια μεσα στο τηγανι, είδαμε αρκετα καλή μπαλα στον πρωτο γυρο, ειδαμε ηρεμια στα αποδυτηρια.
Σιγουρα αυτα τα χαρακτηριστικα δεν τα βλέπουμε τους τελευταιους δυο μηνες.
Σιγουρα ο Αγγελος δεν πρεπει να ειναι εδω του χρόνου. Σε αυτο ειμαι ΚΑΘΕΤΟΣ.
Αλλα τωρα μονος του πρεπει να ξεθαφτει απο το χαντακι που εσκαψε.
Δεν φοβαμαι κανεναν. ΠΑΟΚ ειμαι και αν εχω ηρεμια και ομονοια ολα θα πανε καλά.
Ο Άγγελος ηταν/ειναι λυση αναγκης. Περσι μετα το κάζο στον Τελικο και τα πλευ-οφ πολλοι (και εγώ) πιστέψανε οτι ο Αγγελος θα μπορουσε να χτισει ενα κορμο και να διδάξει ΠΑΟΚ στην ομάδα.
Κορμο για του χρονου εχουμε:
Σκονδρας-Βιτορ-Κοστα-Ρατς
Κατσε-Τζιολης-Νομποα
Μακ-Κλαους-;
Για τρεις μηνες τουλαχιστον χαρηκαμε ΠΑΟΚ. Ειδαμε ομάδα που πηγε κερδισε και τα κοράκια μεσα στο τηγανι, είδαμε αρκετα καλή μπαλα στον πρωτο γυρο, ειδαμε ηρεμια στα αποδυτηρια.
Σιγουρα αυτα τα χαρακτηριστικα δεν τα βλέπουμε τους τελευταιους δυο μηνες.
Σιγουρα ο Αγγελος δεν πρεπει να ειναι εδω του χρόνου. Σε αυτο ειμαι ΚΑΘΕΤΟΣ.
Αλλα τωρα μονος του πρεπει να ξεθαφτει απο το χαντακι που εσκαψε.
Δεν φοβαμαι κανεναν. ΠΑΟΚ ειμαι και αν εχω ηρεμια και ομονοια ολα θα πανε καλά.
Το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος. Στη διάρκεια θα βγούνε πολλά προβλήματα. Τραυματισμοί κούραση τριβές μέσα στα αποδυτήρια γιατί όλοι θέλουν να παίζουν. Δυστυχώς ο Αναστασιάδης όπως ΟΛΟΙ οι Έλληνες προπονητές δε μπορούν να διαχειριστούν προβλήματα γι αυτό και ΠΟΤΕ Έλληνας προπονητές δεν έφτιαξε ομάδα για να πάρει πρωτάθλημα. O Άγγελος ομως όχι μονο δε μπόρεσε να διαχειριστεί τα αγωνιστικά προβλήματα της ομάδας αλλα δημιούργησε και δυο ακόμα που μάλλον είναι και τα πιο σοβαρά. Δημιούργησε την αίσθηση της αδικίας μέσα στα αποδυτήρια με την εμμονη του σε συγκεκριμένους παίχτες ανεξάρτητα με την απόδοση τους και δημιούργησε και την ανασφάλεια γιατί όταν βλέπεις τον προπονητή σου να θέλει να πάρει την ομάδα να φύγει την ώρα του αγώνα και να πηγαινοέρχεται ο πάγκος και όταν τον ακούς στο ημίχρονο αγωνα να παραιτείται τότε έχεις χάσει την εμπιστοσύνη σου απέναντι σ αυτόν τον άνθρωπο. Λόγο των δυο τελευταίων για μένα η κατάσταση με Άγγελο φέτος είναι μη ανεστρεψιμη. Από την άλλη βεβαια με τη συγκεκριμένη διοίκηση που είναι ανίκανη να πάρει αποφάσεις το πιο πιθανό είναι γενικά να μην είναι αναστρέψιμη η κατάσταση.
ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΑΛΛΙΑΣΕΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΣΑΒΒΙΔΗ ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΛΥΘΗΚΕ...
ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΑΛΛΙΑΣΕΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΣΑΒΒΙΔΗ ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΛΥΘΗΚΕ...
Φίλε georgedoulk2008 συγνώμη, αλλά κάνεις τελείως λάθος ανάγνωση.
Τι θα πει λύση ανάγκης; Ανάγκη ως προς τι; Η εξαγγελία του Αγγελίδη το καλοκαίρι μίλησε για (ακόμα ένα) 5ετες πλάνο, ποιά λύση ανάγκης; Ακόμα και τότε βέβαια, αν τολμούσες να ρωτήσεις, ποιό 5ετες πλάνο με προπονητή με ένα χρόνο συμβόλαιο πέφταν να σε φάνε.
Στη δε διάρκεια του ''μήνα του μέλιτος'' αν έλεγες ότι ''παιδιά, το τρένο που πάμε τώρα, δεν έχει δυνάμεις να αντέξει'' σου έλεγαν ''είσαι εχθρός του ΠΑΟΚ/θες το κακό του/χαρείτε την ομάδα/μη βγάζετε μιζέρια'' λες και υπήρχε κανας τέτοιος νταλκάς ή δεν άρεσε σε κανέναν που η ομάδα όντως πετούσε. Το κλειδί εδώ δεν είναι το πέταγμα. Είναι ο παρελθόν χρόνος του πετάγματος.
Κορμός; (με ΤσουΛου ομίλους μέσα, δεν φτάνει ούτε για ζήτω) Κόστα-Ρατς 34 Τζιόλης 30 με βαρύτατο τραυματισμό
δεν βλέπω κορμό που να μπορεί να αντεπεξέλθει σε 4+6+3+15=28 ματς μέχρι τον Γενάρη.
Να αντεπεξέλθει ανταγωνιστικά εννοώ κι όχι για τη χαρά της συμμετοχής.
Επίσης, δεν μπορώ να καταλάβω αυτό που λες.
Λες, με ΤσουΛου η χρονιά είναι επιτυχημένη αλλά να μην μείνει ο προπονητής που το πέτυχε;
Τι θα πει λύση ανάγκης; Ανάγκη ως προς τι; Η εξαγγελία του Αγγελίδη το καλοκαίρι μίλησε για (ακόμα ένα) 5ετες πλάνο, ποιά λύση ανάγκης; Ακόμα και τότε βέβαια, αν τολμούσες να ρωτήσεις, ποιό 5ετες πλάνο με προπονητή με ένα χρόνο συμβόλαιο πέφταν να σε φάνε.
Στη δε διάρκεια του ''μήνα του μέλιτος'' αν έλεγες ότι ''παιδιά, το τρένο που πάμε τώρα, δεν έχει δυνάμεις να αντέξει'' σου έλεγαν ''είσαι εχθρός του ΠΑΟΚ/θες το κακό του/χαρείτε την ομάδα/μη βγάζετε μιζέρια'' λες και υπήρχε κανας τέτοιος νταλκάς ή δεν άρεσε σε κανέναν που η ομάδα όντως πετούσε. Το κλειδί εδώ δεν είναι το πέταγμα. Είναι ο παρελθόν χρόνος του πετάγματος.
Κορμός; (με ΤσουΛου ομίλους μέσα, δεν φτάνει ούτε για ζήτω) Κόστα-Ρατς 34 Τζιόλης 30 με βαρύτατο τραυματισμό
δεν βλέπω κορμό που να μπορεί να αντεπεξέλθει σε 4+6+3+15=28 ματς μέχρι τον Γενάρη.
Να αντεπεξέλθει ανταγωνιστικά εννοώ κι όχι για τη χαρά της συμμετοχής.
Επίσης, δεν μπορώ να καταλάβω αυτό που λες.
Λες, με ΤσουΛου η χρονιά είναι επιτυχημένη αλλά να μην μείνει ο προπονητής που το πέτυχε;
Δεν έγραψα χθες γιατί είχα νεύρα! 1η φορά φεύγω από το γήπεδο στο 84!! Προφανώς ούτε εσύ ήθελες το ματς ούτε οι φοβισμένοι παίκτες σου! Ειναι ντροπή για την νοημοσύνη του ΠΑΟΚτση κ έλλειψη σεβασμού να παρουσιάζεται μια ομάδα απαθεστατη κ να βολεύεται με τη ισοπαλία.. Το χθεσινό ματς ήταν ενα ανέκδοτο ! Κρίμα για τα παιδιά που ήρθαν από το εξωτερικό για να δουν αυτό το έκτρωμα .. 2 μήνες τώρα τα ίδια!! Αλλαγή στο 85 ;; Ειναι δυνατόν.. Πλέον είσαι επικίνδυνος κ τα έχεις χάσει!! Ξαναπαραιτησου αν αγαπάς την ομάδα !!
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Δοκιμασαμε το μοντελο του "φερελπι" Ελληνα προπονητη.
Δοκιμασαμε το μοντελο του "εμπειρου ξενου με μεγαλες παραστασεις".
Και τα δυο απέτυχαν οικτρά. Ειχαν ως αποτελεσμα να τελειωσουμε τη χρονια με ΓΧ και να χασουμε ακομη και το ελαχιστο :την πρωτια στα πλευ-οφ.
Φετος επρεπε να αντικασταστησουμε την γερασμενη και κορεσμενη ομαδα των τελευταιων ετων που δεν καταφερε και τιποτα. Σε μεγαλο βαθμο το καναμε. Εκτος απο τους Ρατς και Κοστα (που ειναι βεβαια αμυντικοί) η υπολοιπη εντεκαδα ειναι σε καλή ηλικία : Σκονδρας, Βιτορ, Κατσε, Νομποα, Μακ, Κλαους ακομα και ο Τζιολης.
Περσι ειμασταν πολύ χειροτερα με Λινο, Κατσουρανη, Λαζαρ, Βουκιτς, Σαλπιγγιδη.
Ελπιζω οτι το καλοκαιρι θα διορθωθουν τα λαθη με Μαντουρο, Σπυροπουλο, Τζαβελα και Κοντο.
Αν ενισχυθουμε με τεσσερις ποιοτικους παικτες τοτε σιγουρα θα μιλαμε για Πρωταθλημα απο ρεαλιστική βάση.
Η πρωτια στα πλευ-οφ για μενα ειναι ο ελαχιστος στοχος ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΙΑ.
Φυσικα και δεν θα πανηγυρισω αν το καταφερουμε αλλα σκεψου οτι τα δυο τελευταια χρονια δεν το καταφερνουμε.
Οποτε ας κανει το αυτονόητο ο Άγγελος και ας πάει στο καλό.
Γιατί ουτε εγώ πιστευω οτι μπορεί να προσφέρει πολύ παραπάνω στον ΠΑΟΚ.
Δοκιμασαμε το μοντελο του "εμπειρου ξενου με μεγαλες παραστασεις".
Και τα δυο απέτυχαν οικτρά. Ειχαν ως αποτελεσμα να τελειωσουμε τη χρονια με ΓΧ και να χασουμε ακομη και το ελαχιστο :την πρωτια στα πλευ-οφ.
Φετος επρεπε να αντικασταστησουμε την γερασμενη και κορεσμενη ομαδα των τελευταιων ετων που δεν καταφερε και τιποτα. Σε μεγαλο βαθμο το καναμε. Εκτος απο τους Ρατς και Κοστα (που ειναι βεβαια αμυντικοί) η υπολοιπη εντεκαδα ειναι σε καλή ηλικία : Σκονδρας, Βιτορ, Κατσε, Νομποα, Μακ, Κλαους ακομα και ο Τζιολης.
Περσι ειμασταν πολύ χειροτερα με Λινο, Κατσουρανη, Λαζαρ, Βουκιτς, Σαλπιγγιδη.
Ελπιζω οτι το καλοκαιρι θα διορθωθουν τα λαθη με Μαντουρο, Σπυροπουλο, Τζαβελα και Κοντο.
Αν ενισχυθουμε με τεσσερις ποιοτικους παικτες τοτε σιγουρα θα μιλαμε για Πρωταθλημα απο ρεαλιστική βάση.
Η πρωτια στα πλευ-οφ για μενα ειναι ο ελαχιστος στοχος ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΙΑ.
Φυσικα και δεν θα πανηγυρισω αν το καταφερουμε αλλα σκεψου οτι τα δυο τελευταια χρονια δεν το καταφερνουμε.
Οποτε ας κανει το αυτονόητο ο Άγγελος και ας πάει στο καλό.
Γιατί ουτε εγώ πιστευω οτι μπορεί να προσφέρει πολύ παραπάνω στον ΠΑΟΚ.
Ακόμα και τον Ολίσε να είχαμε τώρα θα ήταν μια λύση πολύ καλύτερη απ'αυτή που έχουμε. Πόσο μάλλον ο Λούκας ή ο Στοχ ή οποισδήποτε κανονικός μεσοεπιθετικός. Κι ενώ η ομάδα φωνάζει από Νοέμβριο μήνα ότι μένει από δυνάμεις, ότι εκτός του Τσανδάρη κανείς αλλος από τους νέους δεν ξεπετάγεται αυτοί ψάχνουν να φερουν το μεγάλο όνομα. Για το μεταγραφικό κάζο του χειμώνα ευθύνονται όλοι, ο Βρύζας γιατί είναι στην κοσμάρα του και ο Αναστασιάδης που πλέον μοιάζει με γατάκι που κάνει ότι του λένε. Βγες και πες ευθέως "χρειάζομαι παίκτες", σταμάτα να τους καλύπτεις με διαφορες αερολογίες.
Τελείωσες τρεις παίκτες από την ομάδα ( καλώς ή κακώς θα κριθεί ). Είσαι κι εσύ συνεργός όταν δεν μιλάς ότι πρέπει να έρθουν αντικαταστάτες, πόσο μάλλον στις θέσεις που έχουμε ελλείψεις από το καλοκαίρι. Κάνεις και αστειάκια με τους δημοσιογράφους ( να φέρουμε 5-6 να ικανοποιηθήτε ). Ακριβώς αυτό επρεπε να είχατε κάνει.
Τελείωσες τρεις παίκτες από την ομάδα ( καλώς ή κακώς θα κριθεί ). Είσαι κι εσύ συνεργός όταν δεν μιλάς ότι πρέπει να έρθουν αντικαταστάτες, πόσο μάλλον στις θέσεις που έχουμε ελλείψεις από το καλοκαίρι. Κάνεις και αστειάκια με τους δημοσιογράφους ( να φέρουμε 5-6 να ικανοποιηθήτε ). Ακριβώς αυτό επρεπε να είχατε κάνει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spyretto την Δευ 09 Φεβ 2015, 13:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σε δύο μήνες θα διαβάζουμε ότι είναι επιτυχία η είσοδος στα playoff.
Κάθε μήνα το τι είναι επιτυχία δέχεται εκπτώσεις.
Επειδή η πραγματικότητα είναι σκληρή και τα δεδομένα μιλούν από μόνα τους, δεν χρειάζεται να είσαι ιδιαίτερα έξυπνος για να καταλάβεις τι θα συμβεί.
Το "σας το έλεγα" δεν έχει ίχνος αυτοαναφορας. Η λογική πάντα θα επικρατεί του συναισθήματος in the long run.
Θα χρησιμοποιήσω ένα παράδειγμα από το μακρινό μακρινό παρελθόν.
Η ομάδα έχει προπονητή τον Μισελ Γκομεζ, έναν από τους χειρότερους Για μένα στην ιστορία του ΠΑΟΚ παρά το μεγάλο όνομα. Η ομάδα είναι άθλια. Δεν βλέπεται. Ότι να'ναι, όπου να'ναι. Φεύγει ο Μισέλ και την θέση του παίρνει ο σκαιλς, μέχρι πριν παίκτης. Η ομάδα από Ότι να'ναι, παίζει εξαιρετικά. Οι παίκτες ξέρουν τι να κάνουν στο γήπεδο. Ο ντελ ντεμπς από ανύπαρκτος έχει ρόλο στην ομάδα και ο ρετζιας από λουλου σε σκόρερ.
Ο προπονητής κάνει την ομάδα δίνοντας ρόλους.Όταν η κούραση χτυπά αν δεν ξέρεις τι να κάνεις αρχίζεις τις γιομες. (Σορυ για το αποσπασματικό γράψιμο αλλά γράφω από κινητό)
Επειδή η πραγματικότητα είναι σκληρή και τα δεδομένα μιλούν από μόνα τους, δεν χρειάζεται να είσαι ιδιαίτερα έξυπνος για να καταλάβεις τι θα συμβεί.
Το "σας το έλεγα" δεν έχει ίχνος αυτοαναφορας. Η λογική πάντα θα επικρατεί του συναισθήματος in the long run.
Η ομάδα έχει προπονητή τον Μισελ Γκομεζ, έναν από τους χειρότερους Για μένα στην ιστορία του ΠΑΟΚ παρά το μεγάλο όνομα. Η ομάδα είναι άθλια. Δεν βλέπεται. Ότι να'ναι, όπου να'ναι. Φεύγει ο Μισέλ και την θέση του παίρνει ο σκαιλς, μέχρι πριν παίκτης. Η ομάδα από Ότι να'ναι, παίζει εξαιρετικά. Οι παίκτες ξέρουν τι να κάνουν στο γήπεδο. Ο ντελ ντεμπς από ανύπαρκτος έχει ρόλο στην ομάδα και ο ρετζιας από λουλου σε σκόρερ.
Ο προπονητής κάνει την ομάδα δίνοντας ρόλους.Όταν η κούραση χτυπά αν δεν ξέρεις τι να κάνεις αρχίζεις τις γιομες. (Σορυ για το αποσπασματικό γράψιμο αλλά γράφω από κινητό)
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Ακομα δεν απαντησες αν εισαι ο Κόλκας.buffos έγραψε:Σε δύο μήνες θα διαβάζουμε ότι είναι επιτυχία η είσοδος στα playoff.