stathis73 έγραψε:- Μαμα πως γίνονται τα παιδιά;
- Τα φέρνει ο πελαργός παιδί μου.
- Και τον πελαργό ποιος τον γαμάει;![]()
Ανέκδοτα
Re: Ανέκδοτα
+1
- ΑποστόληςΑ
-Στην κατασταση που ειμαι μονο
ενας Τζακ μπορει να με βοηθήσει.
-Δηλαδή;;
-Η ο Τζακ Ντανιελς
ή ο Τζακ Ποτ.!!!!!!!!!

ενας Τζακ μπορει να με βοηθήσει.
-Δηλαδή;;
-Η ο Τζακ Ντανιελς
ή ο Τζακ Ποτ.!!!!!!!!!
- ΑποστόληςΑ
-
Μπαρκαρούτσος
- ΑποστόληςΑ
Μπράβο ρε Στέλιο! Ωραίο! Σκόνη τον έκανες τον Στάθηstelyk έγραψε:είναι ίσιο το γήπεδο ?
μπα. . . . . . .γερν.
(κι εμένα...)
#se_periptwsi_polemou λεω να μην κανουμε καμια μαλακια και αντισταθούμε,μπορει να βρεθουμε εκτος Ευρωπαικου πλαισιου στα καλα καθουμενα
#se_periptwsi_polemou να στείλουμε στο μέτωπο όσους κάνουν λαικ στις φωτο προφίλ τους
#se_periptwsi_polemou με τόσα βλήματα που έχουμε στη χώρα υπερνικάμε όλους τους στρατούς παγκοσμίως
#se_periptwsi_polemou να ρωτήσουμε το Μητσοτάκη που ήταν στην Τρόια πως φτιάξαμε Δούρειο ίππο για να κερδίσουμε
#se_periptwsi_polemou δεν έχουμε να φοβηθούμε. Χάσαμε και σε ειρήνη
#se_periptwsi_polemou θα βάλουμε τον Άδωνι να κάνει την σειρήνα.
#se_periptwsi_polemou θα πολεμησει ο Μιχαλολιαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Nα βγει ένας ταξιτζής να μας πει υπεύθυνα τι πρέπει να κάνουμε #se_periptwsi_polemou
#se_periptwsi_polemou να στείλουμε στο μέτωπο όσους κάνουν λαικ στις φωτο προφίλ τους
#se_periptwsi_polemou με τόσα βλήματα που έχουμε στη χώρα υπερνικάμε όλους τους στρατούς παγκοσμίως
#se_periptwsi_polemou να ρωτήσουμε το Μητσοτάκη που ήταν στην Τρόια πως φτιάξαμε Δούρειο ίππο για να κερδίσουμε
#se_periptwsi_polemou δεν έχουμε να φοβηθούμε. Χάσαμε και σε ειρήνη
#se_periptwsi_polemou θα βάλουμε τον Άδωνι να κάνει την σειρήνα.
#se_periptwsi_polemou θα πολεμησει ο Μιχαλολιαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Nα βγει ένας ταξιτζής να μας πει υπεύθυνα τι πρέπει να κάνουμε #se_periptwsi_polemou
+ 1926ΑποστόληςΑ έγραψε:Μπράβο ρε Στέλιο! Ωραίο! Σκόνη τον έκανες τον Στάθηstelyk έγραψε:είναι ίσιο το γήπεδο ?
μπα. . . . . . .γερν.
(κι εμένα...)
- Dinos_Liverpool
Καλά, ρε εγκάθετε κι εσύ... η ανεκδοτάρα είναι του Στέλιου (που γιορτάζει αύριο και χρόνια του πολλά) κι εσύ μου κάνεις παράθεση το τοστ του φαφουτόγερου;
Ήμαρτον και έλεος, δλδ!

Ήμαρτον και έλεος, δλδ!