Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Του χαφ γίνεται στο φετινό, αδιαμόρφωτο ρόστερ. Αποχωρήσεις στα χαφ σίγουρα θα έχουμε, καινούριο παίχτη νομίζω πως όχι. Με την παραμονή Εσίτι έχει κλείσει το θέμα χαφ.
- Kabamaru11
Περα απο αριστερο μπακ κ δεκαρι/κρυφοεννιαρι,δεν βλεπω χωρο για αλλη μεταγραφη.Πρεπει να δουμε τις αποδεσμευσεις/πωλησεις/δανεισμους για να βρουμε τα ''κερασακια''.
Γνώμη μου και όσο περνούν οι μέρες αυτό καταλαβαίνω είναι ότι οι Άραβες θα τον αφήσουν τον Ιταλό. Επίσης όλη η περιρρέουσα ατμόσφαιρα είναι ότι ο Ραζβαν τον έχει ψήσει. Ο μόνος μου φόβος για να χαλάσει το ντιλ είναι μην αργήσει πολύ η αποδέσμευση και εμφανιστεί κάποια Ιταλική ομάδα πιο δυνατή από τύπου Βενέτσια που θα τον κάνει να σκεφτεί την Ιταλία σαν καλύτερη λύση.seaman έγραψε:H αποδέσμευση του Giovinco νομίζω ότι έχει να κάνει με το αν και πότε η Hilal θα κάνει μεταγραφή.
Το παλεύει με τον δολαριομάχο Alex Teixeira, ο οποίος είναι στο Dubai και συζητά τις προτάσεις με τον μάνατζέρ του (Besiktas, Al Hila & Sharjah), αλλά και με τον Matheus Pereira αλλά οι Άγγλοι δεν πέφτουν από τη 15άρα που ζητάνε.
Στη Σαουδική Αραβία οι Ομάδες μπορεί να έχουν μέχρι 7 ξένους με τη Χιλάλ αυτή τη στιγμή να έχει ακριβώς 7.
Φυσικά για να γίνει μία από αυτές τις μεταγραφές θα πρέπει ο Ιταλός να αδειάσει χώρο και στο μπάτζετ και στις θέσεις των ξένων.
Δεν ξέρω αν έχουμε τρόπο ως ΠΑΟΚ να τρέξουμε την αποδέσμευση αλλά μακάρι να γίνει όσο πιο γρήγορα γίνεται.
- bersekeros
Μέχρι τώρα για μεταγραφές εσωτερικού, καλά τα πάμε.
Για μεταγραφές εξωτερικού ή σε άλλες ομάδες, ΔΕΝ ακούσαμε τίποτα.
Τα τελευταία χρόνια μόνο Λημνιός και Γιαννούλης είχαν σωστό Timing, μεταγραφών σε ξένες ομάδες.
Εσίτι και Μπίσεσβαρ για ΠΑΟΚ που έχει στόχο νταμπλ και προτεραιότητα την Ευρώπη;
Δε νομίζω.
Δεν παίρνω τις μετρητοίς τις συνεντεύξεις Λουτσέσκου.
Καλά κάνει και προασπίζει τα συμφέροντα της ομάδας, μην απαξιώνοντας παίκτες, γιατί είναι περιουσιακά στοιχεία της ομάδας, αλλά μεταξύ μας ειλικρίνεια.
Ποιός Εσίτι και ποιός Μπίσεσβαρ;
Για μεταγραφές εξωτερικού ή σε άλλες ομάδες, ΔΕΝ ακούσαμε τίποτα.
Τα τελευταία χρόνια μόνο Λημνιός και Γιαννούλης είχαν σωστό Timing, μεταγραφών σε ξένες ομάδες.
Εσίτι και Μπίσεσβαρ για ΠΑΟΚ που έχει στόχο νταμπλ και προτεραιότητα την Ευρώπη;
Δε νομίζω.
Δεν παίρνω τις μετρητοίς τις συνεντεύξεις Λουτσέσκου.
Καλά κάνει και προασπίζει τα συμφέροντα της ομάδας, μην απαξιώνοντας παίκτες, γιατί είναι περιουσιακά στοιχεία της ομάδας, αλλά μεταξύ μας ειλικρίνεια.
Ποιός Εσίτι και ποιός Μπίσεσβαρ;
Και εδώ να πούμε ότι ο Ραζβαν τον Ντάγκλας ακόμα δεν τον έχει δει. Και ο Ντάγκλας των τελευταίων 2 περυσινων μηνών είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα του κάνει περισσότερο από τον Εσιτι. Παρόλη την οποία εκτίμηση φαίνεται να έχει στον Εσιτι αυτή τη στιγμή.rainmaker έγραψε:Χαφ για να έρθει πρέπει να φύγει και ο εσιτι και ο Ντουγκλας. ΜΑΛΛΟΝ.
Κάτι το οποίο δεν φαίνεται στον οριζοντα
Ο νινουα και ο τσιγγαρας αν φύγουν, γιατί όχι? Ο Εσιτι από ότι φαίνεται μένει γιατί έχει ικανοποιήσει τον λουτσε ...και με σβαμπ, κουρτιτς, εσιτι και ντουγκλας (τον νινουα και τον τσιγγαρα στην Β ομάδα ή τους δώσουμε δανεικούς ) πάλι κατι λείπει ..3 διοργανώσεις , μπορούμε να την βγάλουμε με 4 χαφ?
Ο Μπίσε είναι μάλλον απλή και λίγο κοστοβόρα περίπτωση. Το θέμα Εσίτι έχει πολλά εκατομμύρια ευρώπουλα επένδυση πάνω του. Τα δώσαμε πέρσι να τα δουλέψουν οι Τούρκοι και έγινε μια τρύπα στο νερό, Νομίζω ότι ο Λουτσέσκου θα έχει ξεκάθαρη κατεύθυνση - οδηγία να αναδείξει και να βγάλει ότι μπορεί από αυτόν. Αλλιώς τα κλάψαμε...
Ο Τσιγγάρας νομίζω ότι θα είναι στο ρόστερ και για πολλούς λόγους
Ο Τσιγγάρας νομίζω ότι θα είναι στο ρόστερ και για πολλούς λόγους
Ο τσιγγαρας είναι ταμαμ για την Β ομάδα...Ο αγαπημένος του Πάμπλο που τον ανέδειξε , χωρο δυσκολα να βρει στην πρωτη ομαδα με βαση τα θελω του λουτσε ...νονιζω θα είναι ένας παίχτης Που θα ανεβοκατεβαίνει
- bersekeros
Όχι και ο φοβερός Τσιγγάρας στη Β' Ομάδα.
Ε, ΟΧΙ.
Ε, ΟΧΙ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bersekeros την Σάβ 24 Ιούλ 2021, 17:31, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- john4serres
Ναι διώξτε όλους τους Έλληνες και όταν θα κατεβάσουμε 21αδα στην ευρώπη μεθαύριο, θα γκαρίζετε τι σκατά έγινε.
απο φιλο που δουλευει σε μεγαλο σαιτ αθηναικο(λαντζα, κανει ολη τη δουλεια για τους μεγαλοδημοσιογραφους) και ασχολειται αρκετα με ρεπορταζ του γκει μου ειπε οτι εμαθε (βγηκε απο τον γαυρο)για καλη κινηση στο εξτρεμ απο εμας αλλα ακομα δεν ξερει ονομα και λοιπα (αλλα του ειπα να κανει οτι μπορει για να μαθει και να ειστε σιγουροι αν μαθω κατι θα το γραψω)
για να το ειπαν ετσι ατομα κοντα στον γαυρο πιθανολογω οτι ειναι παικτης που τους απασχολησε και αυτους η εχει γραφτει και για αυτους
αλλα και μια ακομα περιπτωση που εγραψα χθες ,μπορει το εξτρεμ να ειναι(επιθυμια μου) ο μπρουμα που δεν μπορουσαν να τον κρατησουν
ΠΑΟΚΑΡΑ
για να το ειπαν ετσι ατομα κοντα στον γαυρο πιθανολογω οτι ειναι παικτης που τους απασχολησε και αυτους η εχει γραφτει και για αυτους
αλλα και μια ακομα περιπτωση που εγραψα χθες ,μπορει το εξτρεμ να ειναι(επιθυμια μου) ο μπρουμα που δεν μπορουσαν να τον κρατησουν
ΠΑΟΚΑΡΑ
- bersekeros
Η Γαλατά πόσα φράγκα δίνει για τον Αμρ;
Θέλουμε κι άλλο χαφ λέμε.
Θέλουμε κι άλλο χαφ λέμε.
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Ε ναι...με τον παικταρά τον Esiti που να βρει χώρο....Θα κάνουν και κανένα μαγικό να στείλουν ένα από τα τοπ ταλέντα στον κόσμο στην δεύτερη ομάδα γιατί δεν θα βρει χώρο λόγω El Kaddouri και.... Biseswar!!!!!!! και θα τραβάμε τα βυζια μας. Έτσι όπως το πάνε στην Π.Α.Ε το έργο, θα είμαστε η πρώτη ομάδα παγκοσμίως που θα έχει η Β' ομάδα περισσότερη τηλεθέαση από την πρώτη.....Σε άλλα νέα.....Iturbe στον Ολυμπιακό Β'laska4 έγραψε:Ο τσιγγαρας είναι ταμαμ για την Β ομάδα...Ο αγαπημένος του Πάμπλο που τον ανέδειξε , χωρο δυσκολα να βρει στην πρωτη ομαδα με βαση τα θελω του λουτσε ...νονιζω θα είναι ένας παίχτης Που θα ανεβοκατεβαίνει
- WestBlock4
- Dark Knight
Μακάρι να κλείσει ο Ιταλός σύντομα. Έχουμε ανάγκη αυτή τη μεταγραφή από πολλές απόψεις. Αφού ο Ρεμπόσο είναι όπως λένε stand-by και ο Ρέϊν είχε πει ότι πρώτος στόχος για αριστερό μπακ ήταν ο Μπάμπα, μήπως τελικά περιμένουμε τον Μπάμπα;