Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ
- thomas Murg
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ
Η Λαμία υποπίπτει σε πέναλτι και ο αντίπαλος σεντερ φορ ευστοχεί στην εκτέλεση. Το λες και τρολάρισμα στα σκουλίκια
Ατρόμητος Λαμία 1 1
Ατρόμητος Λαμία 1 1
Δεν παίζει να έχει κάνει ποδοσφαιριστης χειρότερη επιλογή καριέρας. Θυμάμαι ότι ήταν κλεισμένος και μας... έφτυσε αρχικά για να παίξει σε ευρωπαϊκή ομάδα και μετά έλεγε τα κλασικά περί βαζελου φανέλας κλπ..thomas Murg έγραψε:Ας το γράψω εδώ μια κι ο παίκτης ανήκει σε άλλη ομάδα. Θυμάστε στενοχώρια που έπεσε όταν ο αφραγκούζος δεν άφησε τον Κουρμπέλη να έρθει στα μέρη μας και ο παίκτης περίμενε πρόταση από το εξωτερικό;
Τα υπόλοιπα είναι ιστορία και τι τρόπαια πήρε η μια ομάδα τα χρόνια που ακολούθησαν και τι η άλλη.
- thomas Murg
Περισσότερο το έγραψα αυτό για τον Κουρμπέλη για να τονίσω ότι εάν τον είχαμε πάρει θα είχαμε έναν ακόμη παίκτη στα πιτς για 2 και κάτι χρόνια νομίζω.
- ΑποστόληςΑ
Ανατροπή 2-1 ο Ατρόμητος με δύο γκολ του Κουλούρη. Το πρώτο με πέναλτυ.
Την Κυριακή οι Περιστεριώτες θα κάνουν τη μεγάλη έκπληξη.
Την Κυριακή οι Περιστεριώτες θα κάνουν τη μεγάλη έκπληξη.
-
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
Δεν ξέρω ποιους θέλουμε εμείς. Ξέρω μόνο ότι ο Απόλλων έκοψε βαθμούς και από γαύρο και από ΑΕΧ και από α.ρ.η.σ.alexgarcia6 έγραψε:Ποιοι θελουμε να πεσουνε;
Αντίθετα ο Ατρόμητος έκοψε βαθμούς από εμάς.
-
Μας βολεύει η νίκη του Ατρομητου. Την Κυριακή δεν έχουν την ίδια πίεση νομίζω
Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Έχουν δεν έχουν πίεση μ' εμάς θα τα δώσουν όλα, όπως πάντοτε.
Υπάρχουν κ χειρότερα …. Σακχοφ !!!!nunies4 έγραψε:Δεν παίζει να έχει κάνει ποδοσφαιριστης χειρότερη επιλογή καριέρας. Θυμάμαι ότι ήταν κλεισμένος και μας... έφτυσε αρχικά για να παίξει σε ευρωπαϊκή ομάδα και μετά έλεγε τα κλασικά περί βαζελου φανέλας κλπ..thomas Murg έγραψε:Ας το γράψω εδώ μια κι ο παίκτης ανήκει σε άλλη ομάδα. Θυμάστε στενοχώρια που έπεσε όταν ο αφραγκούζος δεν άφησε τον Κουρμπέλη να έρθει στα μέρη μας και ο παίκτης περίμενε πρόταση από το εξωτερικό;
Τα υπόλοιπα είναι ιστορία και τι τρόπαια πήρε η μια ομάδα τα χρόνια που ακολούθησαν και τι η άλλη.

Τι εννοείς Σακχοφ, είχε καλύτερη πρόταση για να πάει αλλού εκτός της χάρτινης;
Ο ΠΑΟΚ πάντως δεν ενδιαφέρθηκε ούτε να τον ανανεώσει ούτε και να τον πάρει πίσω μετά το πέρασμα του από την Ιταλία.
Οπότε αν δεν πήγαινε στην κουλαρα, το πολύ πολύ καμία Ζόρια ή Κολος θα ήταν η κατάληξη του.
Ο ΠΑΟΚ πάντως δεν ενδιαφέρθηκε ούτε να τον ανανεώσει ούτε και να τον πάρει πίσω μετά το πέρασμα του από την Ιταλία.
Οπότε αν δεν πήγαινε στην κουλαρα, το πολύ πολύ καμία Ζόρια ή Κολος θα ήταν η κατάληξη του.
Επέλεξε να πάει στην χάρτινη μετά από όσα προηγήθηκαν κ κοκκίνισε ο σβέρκος του από τη σφαλιάρα … τρομερή επιλογή καριέρας !!
Τουλάχιστον με την κολος θα έβλεπε κ καμιά χαρά στα σκέλια του
Τουλάχιστον με την κολος θα έβλεπε κ καμιά χαρά στα σκέλια του
Έτσι όπως το θέτεις ναι,απλά για τον Σακχοφ αυτή η κακόμοιρη ομάδα αυτή τη στιγμή είναι το ταβάνι του.
μη ξεχναμε μπανε οτι αν πηγαινε στην Κολος θα χε την ευκαιρια να σπασει το ευρωπαικο αηττητο του οαρης και να σηκωσει μπλουζακι ΠΑΟΚ εκει μεσα. αλλα που μυαλο ο ευγενης για τετοια 

-
Χειρότερη επιλογή από του Τζανδαρη, δεν μου έρχεται αυτή την στιγμή.
Σήμερα θα μπορούσε ίσως να είναι μέρος της ομάδας και αήττητος πρωταθλητής.
Αντίθετα, κατέστρεψε την καριέρα του, τον βρίζει μια ολόκληρη πόλη και ούτε καν να πείς ότι πήρε και κανένα πακέτο της προκοπής.
Σήμερα θα μπορούσε ίσως να είναι μέρος της ομάδας και αήττητος πρωταθλητής.
Αντίθετα, κατέστρεψε την καριέρα του, τον βρίζει μια ολόκληρη πόλη και ούτε καν να πείς ότι πήρε και κανένα πακέτο της προκοπής.