Razvan Lucescu
-
Re: Razvan Lucescu
Αύριο Ρουμάνε περιμένουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ νίκη μετά από 2 μήνες αύριο
Τι λες κι εσύ ? Καιρός δεν είναι ?
Ή να το αφήσουμε για το πρωτάθλημα 2022-2023 ??
Geor1926 έγραψε:
Τα τοπικ για το μπασκετ τα διαβαζεις;
Δεν μας λειπει νοοτροπια.Επενδυτης μάς λειπει.Γι αυτο αγωνιστικά εχουμε καταντησει μαρουσι.
Απο νοοτροπιες ρομαντικων χορτασαμε.
Από το μπάσκετ έγινα ΠΑΟΚ, το τοπικ του μπάσκετ είναι το πιο σημαντικό για μένα στο φόρουμ.
Υπερηφανος μικρομέτοχος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ εξάλλου
- john4serres
Και με ισοπαλίες βγαίνουμε ευρώπη, και με ισοπαλία παίρνουμε τον τελικό.ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Αύριο Ρουμάνε περιμένουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ νίκη μετά από 2 μήνες αύριο

-
Δεν έχει νόημα τώρα να κρίνουμε οριστικά το συνολικό έργο του ρουμάνου προπονητή. Λίγο πολύ τα έχουμε γράψει.
Μετά την 21-5-2022 θα πω κι εγώ την άποψή μου.
ΥΓ Με ισοπαλίες Πρωτάθλημα δεν παίρνεις. Αντε καμία ηρωϊκή πρόκριση με εκτός έδρας γκολ.
Μετά την 21-5-2022 θα πω κι εγώ την άποψή μου.
ΥΓ Με ισοπαλίες Πρωτάθλημα δεν παίρνεις. Αντε καμία ηρωϊκή πρόκριση με εκτός έδρας γκολ.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Το λοιπόν ήρθε η ώρα να πάρεις μπαούλο '' Ρουμανε'' αντέ που μας έχεις γανιασει με όλα τα σαπακια που έχεις φορτώσει την ομάδα.
Ακούς φτάνει πια.
Έχεις 2 ολόκληρους μήνες να κερδίσεις και πάλι αύριο δεν θα κερδίσεις.
Αντέ έξω από τη ζωή μας.
Ακούς φτάνει πια.
Αντέ έξω από τη ζωή μας.
-
Αντιπαρέρχομαι την ειρωνικού χαρακτήρα πρόκλησή σου.theo-drama έγραψε:Το λοιπόν ήρθε η ώρα να πάρεις μπαούλο '' Ρουμανε'' αντέ που μας έχεις γανιασει με όλα τα σαπακια που έχεις φορτώσει την ομάδα.
Ακούς φτάνει πια.
Αντέ έξω από τη ζωή μας.
Μπροστά μας υπάρχει ένας στόχος, ένας τίτλος.
Μετά, θα τα πούμε για το ρουμάνο.
- Montrealiotis
- kataramenos5
Και εξακολουθεις να κοιτάς το δαχτυλο. Νομιζεις οτι αυτο που εγραψα εχει σχεση, με προπονητες, με παικτες, διοικησεις ή τον ΠΑΟΚ τον ιδιο.Geor1926 έγραψε:
Στο μπασκετ πως παει το ταξίδι;απολαυστικό;ή εκει μας φταιει ο Λυκογιαννης που ενω εχει ροστερ λέικερς δεν καταφερε να μπει στα πλειοφ του τίποτα.
-
Δεν κατάλαβα.rainmaker έγραψε:Με τέτοιο ύφος και προαίρεση μην είσαι τόσο βέβαιος ότι θα τα πούμε
Ποιό το ύφος ?
Μπορώ να λέω την άποψή μου ή ΟΧΙ ?
-
- Montrealiotis
Και γιατί να πούμε την άποψη μας μετά τον τελικό; Η δικιά σου άποψη ούτως ή άλλως απ ότι φαίνεται είναι διαμορφωμένη. Απλά αν δεν πάρουμε το κύπελλο πιστεύεις ότι θα βρεις ευήκοα ωτα.
Άποψη μου…
Άποψη μου…
Ρε σεις. Ο προπονητής είναι ένα γρανάζι μέσα στην ομάδα. Κι ο συγκεκριμένος προπονητής έχει δείξει ότι είναι ικανός να φέρει μέχρι και νταμπλ με αήττητο πρωτάθλημα. Τι συζητάμε; Προφανώς κι αν του δώσεις σαπακια παίκτες δεν θα σου φέρει τίτλο. Σταματήστε να τα βάζετε με τον μόνο άνθρωπο ικανό για πρωταθλητισμό μέσα στον οργανισμό ΠΑΟΚ και αφήστε τον να μείνει εδώ 10 χρόνια ακόμα. Παίκτες θέλει η ομάδα, όχι προπονητή.
Τι άλλο έμεινε να πεις μετά, ήδη 300 ποστ κραξιματος υπάρχουν στο τοπικΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Αντιπαρέρχομαι την ειρωνικού χαρακτήρα πρόκλησή σου.theo-drama έγραψε:Το λοιπόν ήρθε η ώρα να πάρεις μπαούλο '' Ρουμανε'' αντέ που μας έχεις γανιασει με όλα τα σαπακια που έχεις φορτώσει την ομάδα.
Ακούς φτάνει πια.
Αντέ έξω από τη ζωή μας.
Μπροστά μας υπάρχει ένας στόχος, ένας τίτλος.
Μετά, θα τα πούμε για το ρουμάνο.
Α. Όλοι όσοι κάπως την έχετε δει και μιλάτε με υποτικητικο ύφος για ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ μέλος του συλλόγου αλλάξτε υφακι ΤΩΡΑ αλλιώς θα φύγετε.
Β. Έχω προειδοποιησει εδώ και μέρες ότι με το στανιό τοξικές συζητήσεις δεν θα δημιουργούνται επειδή βολεύει δέκα άτομα. Τα ίδια και τα ίδια ανακυκλώνετε κάθε δύο τρεις μήνες με το πρόσχημα της ελευθερίας λόγου. Κουρασατε.
Β. Έχω προειδοποιησει εδώ και μέρες ότι με το στανιό τοξικές συζητήσεις δεν θα δημιουργούνται επειδή βολεύει δέκα άτομα. Τα ίδια και τα ίδια ανακυκλώνετε κάθε δύο τρεις μήνες με το πρόσχημα της ελευθερίας λόγου. Κουρασατε.