Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
-
kosths BXL
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
φιλε τον κρμεντσικ πιστευω οτι απλα δεν τον θελουμε...ο λουτσεσκου βασικα..εγω θα τον ηθελα αλλα πιστευω πως ο λουτσος δεν τον θελει γτ αν και ειναι συμμετοχικος στα τελειώματα εχει ενα θεμα ...γτ δεν γινεται αν τον θελαν να μην δινουν 2,5 για τον τσεχο αλλα να δινουν 2 για τον ιταλο...λεφτα πιστευω θα ριξει η διοικηση απλα ο τσεχος προφανως δεν ειναι στους παιτκες που θελει ο λουτσος
Για μένα οποίος είπε όχι στα 2,5 για τον κριμεντσικ είναι επικίνδυνος
- bersekeros
Αυτός είναι από τα ονόματα που έχουν ακουστεί (πχ Jovetic) ή όχι;GINOLA έγραψε:
Μια φοβερή περίπτωση στο 9 την παλέψαμε αλλά η ηγεσία αποφάσισε πως δε θέλει να δώσει τόσα λεφτά.
Εγώ δε κατηγορώ κανέναν,αλλά προφανώς πρέπει να πιείτε καμία μπυρίτσα και να κάνετε υπομονή για παίκτες που θα έχουν μικρότερο ρίσκο σαν επιλογές αφού ο ΠΑΟΚ δε θέλει να δώσει τα λεφτά που ζητάνε σήμερα.
Άρα ούτε στο φορ θα πέσει χρήμα??? Ε τότε που θα πέσει??GINOLA έγραψε:πάντως εμείς τον πέλκα επειδή τελείωνε σε ένα χρόνο το συμβόλαιο του,τον πουλήσαμε στο 1/5 της τιμής του.
Ο ντειολα είναι πρόταση λουτσέσκου.
Γενικά πρέπει να αποφασίσουν όμως αν πάμε για καλύτερα πράγματα η όχι. 'Η απλά να κάνουμε υπομονή γιατί τα λεφτά που θέλουμε να δώσουμε δε είναι αρκετά για να κλείσεις τώρα παίκτες πρωταγωνιστές.
για κριμ oι βέλγοι πέσαν στα 2.5, ακόμα είπαμε πολλά είναι ,προφανώς ρισκάρουμε και ας χαθεί .
Μια φοβερή περίπτωση στο 9 την παλέψαμε αλλά η ηγεσία αποφάσισε πως δε θέλει να δώσει τόσα λεφτά.
Εγώ δε κατηγορώ κανέναν,αλλά προφανώς πρέπει να πιείτε καμία μπυρίτσα και να κάνετε υπομονή για παίκτες που θα έχουν μικρότερο ρίσκο σαν επιλογές αφού ο ΠΑΟΚ δε θέλει να δώσει τα λεφτά που ζητάνε σήμερα.
Ε όχι και 7 εκατομμύρια και οι δύο μαζί. Τρισήμισυ ο Εσίτι και δύο ο Μούργος=πεντέμισυ. Από που τα 7; Είπαμε είμαστε large, να μην το υπερβάλουμε! Στα υπόλοιπα, 1926% σύμφωνος.tsaousila έγραψε:στην καλιαρι παιζει ενας υπερπαικτης ουρουγουανος που αγοραστηκε απο την μποκα , η οποια τον ειχε αγοραζει απο την πενιαρολ τζαμπανταν https://www.transfermarkt.com/nahitan-n ... ler/315063
κανει 22 μυρια και πραπανω τωρα και αγοραστηκε 2 το ιδιο και https://www.transfermarkt.com/giorgian- ... ler/248410 αυτος , παλι απο την ντεφενσορ , την δευτερη ομαδα της ουραγουαης που λεγανε και οι παλιοι.
Συμπερασμα : οταν αγοραζεις τον εσιτι και τον μουργκ 7 εκατομμυρια μαζι χωρις τα συμβολαια ενω εχεις κοντρερας -λινο - γκαρσια και μπιζερα να σου βρουνε με τα μισα λεφτα καλυτερους τοτε δινεις δικαιωμα στο φορουμ να τα ριχνει στους μανατζερ ( τυπου ραιολα) που σου πουλανε φυκια για κορδελες και δικαιως.
Τωρα αν ο ΠΑΟΚ θελει να δωσει 3 εκατομμυρια για παικτη που δεν τον υπολογιζει η ομαδα του και συμβολαιο ενα μυρριο οπως ακουστηκε για τον Νταιολα , δεν εχει να κανει για το αν ειναι καλος η οχι αλλα για το ποσο κωτσο θελουν να σε πιασουν. Μακαρι να λογικευτουν και να μην δωσουν αυτα τα ποσα. Και θα βρεθει καποιος καλυτερος χωρις ΦΠΑ.....ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΠΑ ΜΑΣ ΕΦΑΓΕ!!!
Τώρα γύρισα απ'τη δουλειά, περίμενα να διαβάσω ότι κλείσαμε καμιά μεταγραφή και βλέπω ότι του Ντειολα έγινε σήριαλ...
Σήμερα τίποτα δεν ακούγεται για Σποραρ.
Δηλαδή για χαφ -που στη μεσαία γραμμή έχουμε παίκτες- κοντευουμε να δώσουμε τα λεφτά της μεταγραφής Εσιτι σε παίχτη που το Γενάρη μπορεί να υπογράψει όπου γουστάρει...
Και την ίδια στιγμή κανένα μπασιμο για Κρεμντσικ ή Μπαμπα.
Πρέπει να είναι πολύ περίπλοκο το σχέδιο που ακολουθούν στο μεταγραφικό σχεδιασμό για να μη συμβαδίζει με την κοινή λογική...
Σήμερα τίποτα δεν ακούγεται για Σποραρ.
Δηλαδή για χαφ -που στη μεσαία γραμμή έχουμε παίκτες- κοντευουμε να δώσουμε τα λεφτά της μεταγραφής Εσιτι σε παίχτη που το Γενάρη μπορεί να υπογράψει όπου γουστάρει...
Και την ίδια στιγμή κανένα μπασιμο για Κρεμντσικ ή Μπαμπα.
Πρέπει να είναι πολύ περίπλοκο το σχέδιο που ακολουθούν στο μεταγραφικό σχεδιασμό για να μη συμβαδίζει με την κοινή λογική...
-
kosths BXL
η απλα βγαζουμε συμπερασματα απο αρδιες που ειναι μουφα ...παιζει και αυτο
Τον Πέλκα τον δώσαμε, όσα τον δώσαμε (ο Ρέμπε έλεγε ότι ο ΠΑΟΚ θα λάβει συνολικά 3 εκ. από τη συμφωνία με τη Φενέρ + από πιθανή μεταπώλησή του) γιατί δεν μπορούσαμε να τον ανανεώσαμε. Δεν του δίναμε δηλαδή τα λεφτά που ήθελε και τα έδωσαν άλλοι. Για τον Ιταλό και η Κάλιαρι θα τον δώσει χαμηλά, αν δεν προτίθεται να του δώσει το νέο συμβόλαιο με τις αποδοχές που αυτός ζητάει και ο ποδοσφαιριστής τα βρει αλλού.GINOLA έγραψε:πάντως εμείς τον πέλκα επειδή τελείωνε σε ένα χρόνο το συμβόλαιο του,τον πουλήσαμε στο 1/5 της τιμής του.
στα λόγια θα πέσει χρήμα και θεωρώ θα γίνει.
Τώρα κάνανε πίσω, αργότερα θα κάνουν μπροστά, αυτό δείχνει η ιστορία.
Όσο για το κριεμ απορώ και εγώ, αλλά δε θέλουν να δώσουν 2.5 . Πιθανολογώ, δε γνωρίζω, ότι ίσως θα το έκαναν αν ένοιωθαν βεβαιότητα ότι θα πουλήσουν τον σβι.
Ο σκούφος,θέλει ιδανικά 9 εγγύηση, τον τσέχο δεύτερο και μικρό τρίτο.
θα δούμε, πάντως θέλει υπομονή, δε βλέπω διάθεση για τδ , άλλωστε οποιος σοβαρός εμφανίστηκε, είπε το προφανές, εφόσον έρθω θέλω να επιλέξω προπονητή.
Τώρα κάνανε πίσω, αργότερα θα κάνουν μπροστά, αυτό δείχνει η ιστορία.
Όσο για το κριεμ απορώ και εγώ, αλλά δε θέλουν να δώσουν 2.5 . Πιθανολογώ, δε γνωρίζω, ότι ίσως θα το έκαναν αν ένοιωθαν βεβαιότητα ότι θα πουλήσουν τον σβι.
Ο σκούφος,θέλει ιδανικά 9 εγγύηση, τον τσέχο δεύτερο και μικρό τρίτο.
θα δούμε, πάντως θέλει υπομονή, δε βλέπω διάθεση για τδ , άλλωστε οποιος σοβαρός εμφανίστηκε, είπε το προφανές, εφόσον έρθω θέλω να επιλέξω προπονητή.
- Shivaspace
είχε κάνει και σε κανέναν άλλο άσχημη εντύπωση, που όλη η ομάδα είχε γεμίσει με τα μπλουζάκια ούνα φάτσα ούνα ράτσα με τη σημαία της Ιταλίας , στη φιέστα του πρωταθλήματος ?? φούλ Ιταλοί στο τίμ Λουτσέσκου, ελπίζω να ξέρουν τί θέλουν από σέρια Α και όχι απλώς να κάνουμε αβάντα σε Ιταλούς παίκτες, μάνατζερ και ομάδες..αυτό το ούνα ράτσα πάντως τρομάζει λίγο στα του ποδοσφαίρου.
τουλάχιστον οι Ιταλοί παίκτες πρέπει να έχουν καλή τακτική παιδεία, αλλά κάπως διαφαίνεται πως θα πάμε ξανά σε ποδόσφαιρο σκοπιμότητας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, οπότε καλό κολλύριο
τουλάχιστον οι Ιταλοί παίκτες πρέπει να έχουν καλή τακτική παιδεία, αλλά κάπως διαφαίνεται πως θα πάμε ξανά σε ποδόσφαιρο σκοπιμότητας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, οπότε καλό κολλύριο
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Αδερφέ ginola, γνωρίζεις τα περί Τειλορ; αν ναι, θέλω να σε ρωτήσω κάτι.
Αδελφέ respect. Μόλις ανέβασες το επίπεδο της μίρλας...Shivaspace έγραψε:είχε κάνει και σε κανέναν άλλο άσχημη εντύπωση, που όλη η ομάδα είχε γεμίσει με τα μπλουζάκια ούνα φάτσα ούνα ράτσα με τη σημαία της Ιταλίας , στη φιέστα του πρωταθλήματος ?? φούλ Ιταλοί στο τίμ Λουτσέσκου, ελπίζω να ξέρουν τί θέλουν από σέρια Α και όχι απλώς να κάνουμε αβάντα σε Ιταλούς παίκτες, μάνατζερ και ομάδες..αυτό το ούνα ράτσα πάντως τρομάζει λίγο στα του ποδοσφαίρου. τουλάχιστον οι Ιταλοί παίκτες πρέπει να έχουν καλή τακτική παιδεία, αλλά κάπως διαφαίνεται πως θα πάμε ξανά σε ποδόσφαιρο σκοπιμότητας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, οπότε καλό κολλύριο
Μάνατζερ ποιόν έχουν αυτοί που αναφέρεις? Βασική παράμετρος...makispaspartou έγραψε:Με τα ίδια λεφτά μήπως να παίρναμε τον Ntcham ή τον Kharatin? Λέω εγώ τώρα...
Με τα μισά πάντως ένα καλό συμβόλαιο σε ελεύθερο δίνεται, π.χ. Μπενάσερ ή Μπέσιτς.
Eντάξει ξέρω είναι επιλογή Λουτσέσκου. Ότι δηλαδή του έδειξαν Ntcham, Bennasser, Kharatin, Besic και αυτός διάλεξε Deiola. Τι να πω...
αν είναι κάτι που μπορώ να απαντήσω δημόσια πεςΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:Αδερφέ ginola, γνωρίζεις τα περί Τειλορ; αν ναι, θέλω να σε ρωτήσω κάτι.
μηπως ειναι ο -ιτς που περιμενω?GINOLA έγραψε:
.