Ιβάν Σαββίδης V
-
Re: Ιβάν Σαββίδης V
Εγω δεν καταλαβαινω αυτο ρε gika.
Λεει οτι στοχος μου ειναι η πρωτη θεση εννοειται, αλλα μετα λεει οτι θα χρειαστει χρονο και υπομονη.
Που σημαινει αυτος ο στοχος ειναι μακροπροθεσμος και οχι απαραιτητα για φετος
Λεει οτι στοχος μου ειναι η πρωτη θεση εννοειται, αλλα μετα λεει οτι θα χρειαστει χρονο και υπομονη.
Η δικη μου ερμηνεια στα λογια του Ιβαν ειναι οτι βασικος στοχος ειναι η πρωτη θεση αλλα λογω ανανεωσης ας δωσουμε πιστωση χρονου κι ας εχουμε υπομονη με την ομαδα...και οτι αν δεν ερθει φετος το ''απαιτω'' για του χρονου.giliopoulos έγραψε:Εγω δεν καταλαβαινω αυτο ρε gika.
Το καταλαβαίνω αυτό που λες, αλλά ο δρόμος από την δεύτερη θέση στην πρώτη, δεν νοείται να περνάει από την τέταρτη πρώτα.giliopoulos έγραψε:Εγω δεν καταλαβαινω αυτο ρε gika.
Για μένα, στόχος φέτος, θα πρέπει να είναι η πορεία που έκανε ο Ράζβαν τον πρώτο χρόνο του στην ομάδα - την χρονιά του κλεμμένου. Να φτάσει δηλαδή μία ανάσα από τον τίτλο. Πέρσι - ήρθε, έκρινε και ξεσκαρτάρισε το ρόστερ. Έχει δίπλα του έναν Τεχνικό Διευθυντή που θεωρητικά ξέρει όσο ποδόσφαιρο ξέρουμε όλοι εμείς μαζί και που ως team μπορούν να χτίσουν την νέα πρωταθλήτρια ομάδα. Έκαναν 10 μεταγραφές κοινής αποδοχής. Χωρίς Ευρώπη και φέτος, όπως και τότε, θα έχει όλο τον χρόνο μεσοβδόμαδα να δουλεύει και να προετοιμάζει την ομάδα. Να χτίσει τον νέο κορμό. Με λίγες καλές και ποιοτικές κινήσεις μέχρι τις 15 Σεπτέμβρη, τον Ιανουάριο και του ερχόμενο καλοκαίρι θα πρέπει του χρόνου (την τελευταία χρονιά του Λουτσέσκου) η ομάδα να φτάσει ξανά στην κορυφή.
Αν φέτος βγούμε 4οι ή 5οι και από τους 10 παίκτες που πήραμε αποδειχτεί πως μόνο 1-2 μπορούν να αποτελέσουν παίκτες βασικού κορμού στην ομάδα - τότε θα πρέπει να μιλάμε για πλήρη αποτυχία.
......
The port’s growing strategic importance has highlighted the Russian ties of two Greek business groups competing to take it over.
One group is led by Ivan Savvidis, a Russian-Greek oligarch who has served in the Russian Parliament and sits on a foreign relations committee advising Mr. Putin. “Greek by birth, Russian by lifestyle, Orthodox by faith,” says a statement on Mr. Savvidis’s website, which features a photo of him with Mr. Putin.
https://www.nytimes.com/2022/08/18/worl ... apons.htmlMr. Savvidis’s bid may be complicated by his ownership of the port of Thessaloniki, Greece’s second largest, which could run afoul of competition laws. His spokesperson declined to comment.
.......
Εγώ το μόνο που θέλω είναι να πω ένα ευχαριστώ στον τεράστιο Ιβάν, μακάρι ο Θεός να τον έχει καλά και να συνεχίσει να προσφέρει με ήθος και όχι μόνο χρήματα.
Παρακάτω ένα σχόλιο που έγραψε ένας άσχετος με τον ΠΑΟΚ στο sdna που με προβληματίζει για το ποιόν των υπολοίπων που δηλώνουν συνοπαδοι μου:
Δεν μου πέφτει λόγος και συγγνώμη που επεμβαίνω στα εσωτερικά του ΠΑΟΚ αλλά αυτός ο άνθρωπος είναι ευλογημένος από τον Θεό.
Λέει ξεκάθαρα ότι ο ισολογισμός είναι ελλειμματικός, τα έσοδα είναι ανύπαρκτα, θα καλύψει αυτός την τρύπα και όλα τα έξοδα της ομάδας, ετοιμάζει το καινούργιο γήπεδο και το προπονητικό αλλά υπάρχουν ΠΑΟΚτζήδες εκεί έξω που ζητάνε και άλλες μεταγραφές ενώ έχει κάνει ήδη 10 ξοδεύοντας 6 εκ.
Φτάνει τον έχετε ξεζουμίσει τον άνθρωπο, ο ΠΑΟΚ πρέπει να μάθει να είναι αυτάρκης και να δημιουργεί και έσοδα όχι μόνο να βάζει ο Σαββίδης τόσα λεφτά σε ένα βαρέλι δίχως πάτο και προκοπή να μην βλέπει ... Γνώμη μου
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παρακάτω ένα σχόλιο που έγραψε ένας άσχετος με τον ΠΑΟΚ στο sdna που με προβληματίζει για το ποιόν των υπολοίπων που δηλώνουν συνοπαδοι μου:
Δεν μου πέφτει λόγος και συγγνώμη που επεμβαίνω στα εσωτερικά του ΠΑΟΚ αλλά αυτός ο άνθρωπος είναι ευλογημένος από τον Θεό.
Λέει ξεκάθαρα ότι ο ισολογισμός είναι ελλειμματικός, τα έσοδα είναι ανύπαρκτα, θα καλύψει αυτός την τρύπα και όλα τα έξοδα της ομάδας, ετοιμάζει το καινούργιο γήπεδο και το προπονητικό αλλά υπάρχουν ΠΑΟΚτζήδες εκεί έξω που ζητάνε και άλλες μεταγραφές ενώ έχει κάνει ήδη 10 ξοδεύοντας 6 εκ.
Φτάνει τον έχετε ξεζουμίσει τον άνθρωπο, ο ΠΑΟΚ πρέπει να μάθει να είναι αυτάρκης και να δημιουργεί και έσοδα όχι μόνο να βάζει ο Σαββίδης τόσα λεφτά σε ένα βαρέλι δίχως πάτο και προκοπή να μην βλέπει ... Γνώμη μου
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το σημαντικο και αυτο που πρεπει να κρατήσουμε απο τις δηλωσεις ειναι οτι δηλώνει εστω και με αυτο τον τροπο παρων. Ειναι πολυ σημαντικό στο συγκεκριμενο timing να εμφανιζεται, εστω και αραια, εστω και υπο τη μορφη δηλώσεων και να κάνει οσο το δυνατον πιο σαφες οτι ειναι εδω και παραμένει δυνατός και αποφασισμενος. Το να προσπαθησουμε να αποκωδικοποιησουμε την έννοια καθε λεξης και φρασης δεν εχει ιδιαιτερο νοημα,θα το δειξουν οι πράξεις για τις οποίες δεν μπορουμε να κανουμε και κάτι παρα μονο να ελπιζουμε.
- abc_o_ karpouzas
psykoman έγραψε:Η δικη μου ερμηνεια στα λογια του Ιβαν ειναι οτι βασικος στοχος ειναι η πρωτη θεση αλλα λογω ανανεωσης ας δωσουμε πιστωση χρονου κι ας εχουμε υπομονη με την ομαδα...και οτι αν δεν ερθει φετος το ''απαιτω'' για του χρονου.giliopoulos έγραψε:Εγω δεν καταλαβαινω αυτο ρε gika.
ρε παιδια ...δεν περασε και λιγα η ομαδα τα 2 προηγουμενα χρονια...
απο την φυγη του λουτσεσκου ...αλλος προπονητης...στον φερειρα με οτι ειχε στο μυαλο του ..με το ροστερ που μεγαλωνε..με τις μαρουπες...με το ροστερ που ξαναμεγαλωνε... με τον κοβιτ...με με με
και η ομαδα πηρε το ..σχεδον ...περισσοτερο που θα μπορουσε να παρει...
εγινε ο κυκλος ...ξεκιναει ...κατι αλλο..παντα ο στοχος του ΠΑΟΚ ειναι η 1η θεση και μια ομαδα που να εχει συνεχεια...
απο που και ως που προκυπτει οτι αυτο γινεται εαν φερουμε ...αυτους...τους παικτες και οχι αυτους που φεραμε...
εγω ξερω οτι μια ομαδα μεγαλωνει οταν ...μεσα στην ομαδα...ολα μεγαλωνουν μαζι...
εκτος εαν εισαι ο γαυρος...
ο βαζελος και το χανουμι γιατι νομιζετε οτι εκαναν τετοια ...κοιλια...
σχεδον παντα τετοιες ομαδες ειχαν απλως δεν υπηρχε ΠΑΟΚ...
- loukas karadimos
εξαιρετικα ενδιαφερον. ειχα την εντυπωση οτι δεν χτυπουσε αλεξπολη μονο ηγουμενιτσαtrouman έγραψε:......
The port’s growing strategic importance has highlighted the Russian ties of two Greek business groups competing to take it over.
One group is led by Ivan Savvidis, a Russian-Greek oligarch who has served in the Russian Parliament and sits on a foreign relations committee advising Mr. Putin. “Greek by birth, Russian by lifestyle, Orthodox by faith,” says a statement on Mr. Savvidis’s website, which features a photo of him with Mr. Putin.https://www.nytimes.com/2022/08/18/worl ... apons.htmlMr. Savvidis’s bid may be complicated by his ownership of the port of Thessaloniki, Greece’s second largest, which could run afoul of competition laws. His spokesperson declined to comment.
.......
θα εχει τρομερο ενδιαφερον η διαδικασια αυτη. μετα την απωλεια του δολ ειναι ισως μια απο τις λιγες ευκαιριες για ρεβανς στο τοπικο κατεστημενο
Δεν σημαίνει πως αν έχεις στόχο του χρόνου να παρεις πρωταθλημα πως αυτό θα συμβεί μόνο αν βγει η ομάδα 2η φέτος. Μπορεί να βγεις 4ος σε μια βαθμολογία που ο πρωτος ειναι 7 βαθμους μπροστά σου ή 2ος κ ο πρωτος 25 βαθμους μπροστά σου. Πότε εισαι πιο κοντά στο στόχο σου;gika έγραψε:Το καταλαβαίνω αυτό που λες, αλλά ο δρόμος από την δεύτερη θέση στην πρώτη, δεν νοείται να περνάει από την τέταρτη πρώτα.giliopoulos έγραψε:Εγω δεν καταλαβαινω αυτο ρε gika.
Για μένα, στόχος φέτος, θα πρέπει να είναι η πορεία που έκανε ο Ράζβαν τον πρώτο χρόνο του στην ομάδα - την χρονιά του κλεμμένου. Να φτάσει δηλαδή μία ανάσα από τον τίτλο. Πέρσι - ήρθε, έκρινε και ξεσκαρτάρισε το ρόστερ. Έχει δίπλα του έναν Τεχνικό Διευθυντή που θεωρητικά ξέρει όσο ποδόσφαιρο ξέρουμε όλοι εμείς μαζί και που ως team μπορούν να χτίσουν την νέα πρωταθλήτρια ομάδα. Έκαναν 10 μεταγραφές κοινής αποδοχής. Χωρίς Ευρώπη και φέτος, όπως και τότε, θα έχει όλο τον χρόνο μεσοβδόμαδα να δουλεύει και να προετοιμάζει την ομάδα. Να χτίσει τον νέο κορμό. Με λίγες καλές και ποιοτικές κινήσεις μέχρι τις 15 Σεπτέμβρη, τον Ιανουάριο και του ερχόμενο καλοκαίρι θα πρέπει του χρόνου (την τελευταία χρονιά του Λουτσέσκου) η ομάδα να φτάσει ξανά στην κορυφή.
Αν φέτος βγούμε 4οι ή 5οι και από τους 10 παίκτες που πήραμε αποδειχτεί πως μόνο 1-2 μπορούν να αποτελέσουν παίκτες βασικού κορμού στην ομάδα - τότε θα πρέπει να μιλάμε για πλήρη αποτυχία.
Μην κολλάμε κάπου μόνο για να κολλήσουμε ή για να χαρακτηρίσουμε κάτι αποτυχημένο ή όχι. Δεν σχετίζονται όλα από μόνο ένα παράγοντα
το σημαντικοτερο ειναι οτι αναφερθηκε στις μεταγραφες και τι ειπε?
ο Μποτο προτεινει,ο Λουτσεσκου εγκρινει και ο Ιβαν πληρωνει
οποτε να μη ριχνουμε οπου θελουμε τις ευθυνες για το ροστερ
αφου οι οποιες κινησεις εγιναν ή θα γινουν,ειχαν και θα εχουν
την εγκριση του προπονητη
εκανε επισης παραπονα για τους τραυματισμους
και οτι δεν γινεται σωστη αξιολογηση της καταστασης των παικτων
εξ ου και οι πολλοι και ανεξηγητοι τραυματισμοι
π.χ. Νασμπεργκ,χωρις ιστορικο τραυματισμων μυικων
ηρθε εδω σε φουλ αγωνιστικους ρυθμους και ω του θαυματος
παρε μια θλαση β΄βαθμου στον τετρακεφαλο,κανοντας προετοιμασια
καποιος δεν κανει καλα την δουλεια του
οπως επισης βαρεθηκα να ακουω για καθαρες μαγνητικες
και μετα απο 2-3 μερες να μιλαμε για θλασεις κλπ.
οπως και η περιοδος αποκαταστασης των τραυματισμων
ενω μιλανε για Χ χρονο,συνηθως ειναι Χ+
καποιος δεν διαβαζει καλα τα εργομετρικα των παικτων
ή καποιος δεν βγαζει σωστο προγραμμα προπονησης ή και τα δυο
σε οτι εχει να κανει με τα οικονομικα,δεν περιμενα κατι διαφορετικο
ο κιμπαρης ο ανθρωπος παντα κιμπαρης θα ειναι
αλλά ρε κουφαλες,αφου πληρωνεστε στην ωρα σας,εχετε ισως τις ιδανικοτερες συνθηκες εργασιας
και αναφερομαι σε ολους οσους πληρωνονται απο τον Π.Α.Ο.Κ.
γιατι στον πουτσο μου ειστε αχαριστοι,ευθυνοφοβοι και δεν κανετε καλα την δουλεια σας?
εκτος και αν υπαρχουν ανικανοι οι οποιοι κακως βρισκονται στην ομαδα
και πληρωνονται στην ωρα τους και πλουσιοπαροχα
καποιος να παρει την σκουπα και να σκουπισει καλα
ελπιζω να μην ειπε,μονο οσα μας παρουσιασαν
αλλά να εριξε και τα πουστλουκια σ΄αυτους που εχουν την ευθυνη για τον αποκλεισμο ντροπη
οχι οτι θα τα μαθουμε βεβαια,αρκει να τα εριξε και να μη μασησε απο δικαιολογιες
και να τους εχει θεσει προ των ευθυνων που σιγουρα εχουν
Ιβαν γερα και γαμα τα μουνια
ο Μποτο προτεινει,ο Λουτσεσκου εγκρινει και ο Ιβαν πληρωνει
οποτε να μη ριχνουμε οπου θελουμε τις ευθυνες για το ροστερ
αφου οι οποιες κινησεις εγιναν ή θα γινουν,ειχαν και θα εχουν
την εγκριση του προπονητη
εκανε επισης παραπονα για τους τραυματισμους
και οτι δεν γινεται σωστη αξιολογηση της καταστασης των παικτων
εξ ου και οι πολλοι και ανεξηγητοι τραυματισμοι
π.χ. Νασμπεργκ,χωρις ιστορικο τραυματισμων μυικων
ηρθε εδω σε φουλ αγωνιστικους ρυθμους και ω του θαυματος
παρε μια θλαση β΄βαθμου στον τετρακεφαλο,κανοντας προετοιμασια
καποιος δεν κανει καλα την δουλεια του
οπως επισης βαρεθηκα να ακουω για καθαρες μαγνητικες
και μετα απο 2-3 μερες να μιλαμε για θλασεις κλπ.
οπως και η περιοδος αποκαταστασης των τραυματισμων
ενω μιλανε για Χ χρονο,συνηθως ειναι Χ+
καποιος δεν διαβαζει καλα τα εργομετρικα των παικτων
ή καποιος δεν βγαζει σωστο προγραμμα προπονησης ή και τα δυο
σε οτι εχει να κανει με τα οικονομικα,δεν περιμενα κατι διαφορετικο
ο κιμπαρης ο ανθρωπος παντα κιμπαρης θα ειναι
αλλά ρε κουφαλες,αφου πληρωνεστε στην ωρα σας,εχετε ισως τις ιδανικοτερες συνθηκες εργασιας
και αναφερομαι σε ολους οσους πληρωνονται απο τον Π.Α.Ο.Κ.
γιατι στον πουτσο μου ειστε αχαριστοι,ευθυνοφοβοι και δεν κανετε καλα την δουλεια σας?
εκτος και αν υπαρχουν ανικανοι οι οποιοι κακως βρισκονται στην ομαδα
και πληρωνονται στην ωρα τους και πλουσιοπαροχα
καποιος να παρει την σκουπα και να σκουπισει καλα
ελπιζω να μην ειπε,μονο οσα μας παρουσιασαν
αλλά να εριξε και τα πουστλουκια σ΄αυτους που εχουν την ευθυνη για τον αποκλεισμο ντροπη
οχι οτι θα τα μαθουμε βεβαια,αρκει να τα εριξε και να μη μασησε απο δικαιολογιες
και να τους εχει θεσει προ των ευθυνων που σιγουρα εχουν
Ιβαν γερα και γαμα τα μουνια
-
Ο άνθρωπος μας ξέρει, ξέρει ότι πάντα θα υπάρχουν κακοπροαίρετοι και κακοπιστοι.
Είναι φύσει πολιτικος σε αντίθεση με πολλούς από μας, κυρίως από μένα.
Μεγάλη κουβέντα:
"Να «αναγκάσουμε» τον κόσμο να αγκαλιάσει περισσότερο την ομάδα. Είμαι δίπλα σας, ακόμη και από μακριά» ."
Είναι φύσει πολιτικος σε αντίθεση με πολλούς από μας, κυρίως από μένα.
Μεγάλη κουβέντα:
"Να «αναγκάσουμε» τον κόσμο να αγκαλιάσει περισσότερο την ομάδα. Είμαι δίπλα σας, ακόμη και από μακριά» ."
Σε ποιος αναφέρεσαι όταν λες ότι "μας" ξέρει και ότι υπάρχουν κακόπιστοι και κακοπροαίρετοι;
Επίσης τον τρόπο να αναγκάσει τον κόσμο να αγκαλιάσει την ομάδα τον ξέρει πολύ καλά. Τον ξέρει από εκείνον τον Αύγουστο μετά τον αποκλεισμό από την Έστερσουντ. Μακάρι να ξαναδούμε κάτι αντίστοιχο.
Επίσης τον τρόπο να αναγκάσει τον κόσμο να αγκαλιάσει την ομάδα τον ξέρει πολύ καλά. Τον ξέρει από εκείνον τον Αύγουστο μετά τον αποκλεισμό από την Έστερσουντ. Μακάρι να ξαναδούμε κάτι αντίστοιχο.
Την γραμμη που λεει "να ειναι αυταρκης και μετα απο εμενα" τι εννοει; Ειναι η πρωτες κουβεντες του Βανια που πραγματικα με αγχωνουν
Ότι κάποια στιγμή θα φύγει ρε φιλε.λες να ζήσει 150 χρόνια? Προς το παρόν είπε για τα 100 χρόνια του συλλόγου.