Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευση από Gospi »

Ποιος γαμαει την κοινη γνωμη του λεκανο(τουαλετας)πεδιου?
Λες και πριν μας αναγνωριζαν ως δικαιους νταμπλουχους ή μας χειροκροτουσαν!
Σιγα μην νοιαστουμε για την γνωμη των λοβοτομημενων υπανθρωπων του μπειραια και της πρωκτευουσας!
Να μου συγχωρησετε την γλωσσα μου αλλα σημερα δεν εκανα τις πλυσεις μου με detoll ακομη!

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gospi την Σάβ 14 Μαρ 2020, 00:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Δε γίνεται παρά κάθε λογικός συνοπαδός να συμφωνήσει με αυτήν την οπτική. Με ξεπερνά το ότι ενδιαφέρεται οποιοσδήποτε ΠΑΟΚτσής έστω κατά 0,000000001% για τη "ρετσινιά", που θα ακολουθεί τον νταμπλούχο, αήττητο πρωταθλητή της προηγούμενης σεζόν, που τους έσκισε τα ράμματα μέσα στο χόρτο αλλά τους έφταιγαν οι ... Πρέσπες. Δηλαδή λίγο σοβαροί να είμαστε.
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

seaman έγραψε:Για όσους δεν έχουν σχετικά πληροφορηθεί, μεταφέρω αυτούσιο και όπως έχει δημοσιευτεί, το σκεπτικό της Απόφασης του Διοικητικού Εφετείου:

«Λαμβανομένης υπόψη της φύσης του πειθαρχικού οργάνου ως δικαιοδοτικού, αλλά και της χρήσης από το νομοθέτη του όρου ότι το δικαιοδοτικό όργανο «επιλαμβάνεται» καθώς και του χαρακτηρισμό των ελεγκτικών διαπιστώσεων της επιτροπής ως έκθεσης ή πορίσματος πρέπει να γίνει δεκτό ότι η έκθεση της επιτροπής δεν δεσμεύει το δικαιοδοτικό όργανο ως προς την συνδρομή των πραγματικών περιστατικών που συγκροτούν την αποδιδόμενη παράβαση την στοιχειοθέτηση της οποίας συνεπώς αποτελεί αρμοδιότητα του δικαιοδοτικού οργάνου το οποίο ως πειθαρχικό όργανο δεν νοείται να στερείται της πλήρους δικαιοδοσίας ως προς την κατάγνωση της ένοχης και την επιμέτρηση της πειθαρχικής ποινής, Δεν νοείται δηλαδή να διασπάται η πειθαρχική διαδικασία σε δύο διαφορετικά όργανα εκ των οποίων το πρώτον αποφαίνεται επί της ενοχής και το άλλο επί της ποινής.
Πάντως λόγω του ότι η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αποτελεί ειδικώς κατεστημένο όργανο συγκροτούμενο από πρόσωπα με ειδικές γνώσεις και εμπειρία, το δικαιοδοτικό όργανο όταν αποκλίνει από τα συμπεράσματα της κρίσης και της στάθμισης της επιτροπής της οποίας η έκθεση αποτελεί απλή γνώμη οφείλει να πράξει τούτο με ρητή, ειδική και σαφή αιτιολογία. Από τα δεδομένα αυτά η έκθεση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού με την οποία διαπιστώνεται παράβαση των διατάξεων του νόμου 2725/1999 φέρει το στοιχειό εκτελεστότητας μόνον όσον αφορά την επαγόμενη εξ αυτής έννομη συνέπεια που συνίσταται στην υποχρέωση του δικαιοδοτικού οργάνου να επιληφθεί και να εκδώσει απόφαση επί της αποδιδόμενης πειθαρχικής παράβασης (ΣτΕ 1596/2004).
Και κατά τούτο και μόνο η έκθεση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού αποτελεί εκτελεστή διοικητική πράξη προσβλητή με αίτηση ακύρωσης, όμως, όταν εκδοθεί απόφαση του δικαιοδοτικού οργάνου αποβάλλει την εκτελεστότητα της διότι έχει εξαντλήσει πλέον την ενέργεια της».

Το ανωτέρω σκεπτικό αποδεικνύει πόσο ορθά και σύμφωνα με το νόμο μπορεί να αποφανθεί ένα εξειδικευμένο δικαστήριο.
Η Απόφαση ήταν η αναμενόμενη για όσους γνωρίζουν τα στοιχειώδη περί διοικητικού δικαίου και διαδικασιών και αφήνει απόλυτα έκθετη την παράγκα της Ε.Ο. και όσους άλλους στήριξαν την εκδήλωση της παρέμβασής της με αυτόν τον άθλιο τρόπο.
Περισσότερο όμως έκθετο και σε καθεστώς ντροπής αφήνει το πρωτοβάθμιο δικαιοδοτικό όργανο της Λίγκας (την αθλητικό δικαστή δηλαδή) της οποίας η φοβική στάση, όπως εκδηλώθηκε με την απόφασή της, επέφερε τη στέρηση στις ΠΑΕ ΠΑΟΚ & Ξάνθη της δυνατότητας - δικαιώματος - υποχρέωσης να κριθούν σε δεύτερο βαθμό επί της ουσίας.
Αποτελεί όχι μόνο νομικά παράδοξο, αλλά πλέον αναιτιολόγητη νομικά στάση, η αποφυγή να δικάσει επί της ουσίας και για αυτό θα πρέπει να ελεγχθεί.
Όσο για την Επιτροπή Εφέσεων, γνώμη μου είναι, ότι θα πρέπει να αναπέμψει την υπόθεση εκ νέου στο πρωτοβάθμιο δικαιοδοτικό όργανο ζητώντας τη δίκαιη, βάσει του νόμου και της Απόφασης του Διοικητικού Εφετείου, κρίση του επί της ουσίας της δικαζόμενης υπόθεσης.
Διαφορετικά δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την αθώωση.

ΥΓ. Η τελευταία παράγραφος, δε, αποκαλύπτει το γιατί έδρασε όπως έδρασε, χωρίς φόβο και πάθος η ΕΕΑ. Την ευθύνη επί της απλής γνώμης την παίρνει το δικαιοδοτικό όργανο με την ακόλουθη κρίση του και συνεπώς οι κύριοι και κυρίες εκτιμητές οικοπέδων, μπορούν ανενόχλητοι και ατιμώρητοι να συνεχίζουν να προσφέρουν το θεάρεστο έργο τους στον εκάστοτε εργοδότη τους.
Κοντέ πούστη και ρουφιάνε την πάτησες. Με το ζόρι επιβολή ποινής μέσω μιας απλής γνώμης κρατικού Οργάνου δεν θα περάσει. Υπάρχουν ακόμη έντιμοι δικαστές σε αυτή τη χώρα, αλλά και πολλοί που θα χαλάσουμε το σύμπαν διαφορετικά.
Σωστός. Το ίδιο είχα γράψει για να επιστρέψει στο πρωτοβάθμιο η υπόθεση μόλις πρωτοβγήκε η απόφαση ότι πρέπει να δικαστουμε στην ουσία της πολυιδιοκτησίας:
tzelas έγραψε:Μετά την απόφαση του διοικητικού εφετείου ότι η γνωμοδότηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν είναι δεσμευτική και άρα τα όργανα πρέπει να μπούνε στην ουσία της υπόθεσης υπάρχει ακυρότητα της πρωτοβάθμιας απόφασης και η υπόθεση θα πρέπει να γυρίσει στο πρωτοβάθμιο όργανο και να δικάσει κανονικά και όχι να πάει στην εφέσεων. Διαφορετικά θα συμβαίνουν τα εξής παράδοξα:
- ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη να προσφεύγουν στην εφέσεων για μια άκυρη απόφαση
- ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη δεν θα έχουν τους δύο βαθμούς εκδίκασης που δικαιούται κάθε ομάδα αλλά και κάθε πολίτης και αυτό έχει την σημασία του ότι δεν θα έχουν δυνατότητα να βελτιώσουν οποιαδήποτε πρωτοβάθμια, νόμιμη, απόφαση.
Δηλαδή αν το εφετείο πιαστεί από την μεταγενέστερη του πρωτοβάθμιου οργάνου απόφαση του διοικητικού εφετείου τότε επί της ουσίας της πολυιδιοκτησίας δικάζει ως πρωτοβάθμιο που είναι νομικά ανεπίτρεπτο.

Τα διοικητικά δικαστήρια αυτό ακριβώς διασφαλίζουν ότι τηρούνται οι διαδικασίες και αρα αν σε μια σύνθετη διαδικάσία όπως είναι αυτή κάποιο βήμα της δεν τηρείται επιστρέφει η υπόθεση εκεί που υπάρχει παρανομία και ακυρότητα όπως στην περίπτωση του πρωτοβάθμιου που δεν μπήκε στην ουσία της υπόθεσης.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

navigator11 έγραψε:Δε γίνεται παρά κάθε λογικός συνοπαδός να συμφωνήσει με αυτήν την οπτική. Με ξεπερνά το ότι ενδιαφέρεται οποιοσδήποτε ΠΑΟΚτσής έστω κατά 0,000000001% για τη "ρετσινιά", που θα ακολουθεί τον νταμπλούχο, αήττητο πρωταθλητή της προηγούμενης σεζόν, που τους έσκισε τα ράμματα μέσα στο χόρτο αλλά τους έφταιγαν οι ... Πρέσπες. Δηλαδή λίγο σοβαροί να είμαστε.
Θα το κάνω αφισα το σχόλιο! Παιζει να ειναι η πρώτη φορα που συμφωνουμε!
αχαχαχααα

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

:lol: :lol:
Πιθανώς. Αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα, πώς να γίνει δηλαδή!
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Επειδή θα τραβήξει καιρό η ιστορία, να βάζουμε κάθε μέρα κάποια ώρα ένα ματς του ΠΑΟΚ να το βλέπουμε όλοι και να κάνουμε σχόλια σαν να γίνεται τώρα ο αγώνας
Καλημέρα καλή δύναμη σε όλους.
Θα αλλάξει ραγδαία η ζωή μας σε λίγες μέρες έτσι όπως πάει

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

αν δεν παμε απο τον ιο να παμε απο εγκεφαλικο ρε πιλοτε; :lol:

εγω θα λεγα βουρ στη μεταγραφολαγνεια!!! :lol:
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Στις μεταγραφές αδερφέ παίζουμε με πιθανότητες να έχει κολλήσει ή όχι τον ιό

Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

αυτα ειναι τα ευκολα ρε συ, θα μας πει ο ΠΟΡΚΥ και ο Μαου τι συμβαινει με τον καθε παικτη, μη μασας :lol:
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Σωστός!!!
Ο πορκαρος τα ξέρει πριν γίνουν

Άβαταρ μέλους
Maximus

Re: Προπαγάνδα και

Δημοσίευση από Maximus »

pilotos έγραψε:Επειδή θα τραβήξει καιρό η ιστορία, να βάζουμε κάθε μέρα κάποια ώρα ένα ματς του ΠΑΟΚ να το βλέπουμε όλοι και να κάνουμε σχόλια σαν να γίνεται τώρα ο αγώνας

Ναι, αλλά όχι φετινά ματς...
Προτείνω Τόργκελε, Κουτσιανικούλη, παπαζογλου και άλλες τέτοιες καλές εποχές!
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

obanebane έγραψε:Ρε παλικάρια,τα πράγματα είναι απλά, τώρα που έγινε η δουλειά στα @@ τους αν μας επιστρέψουν τους βαθμούς .
Αυτό που ήθελαν το πέτυχαν , η ρετσινιά έμεινε (δε πα να αθωωθούμε σε δευτερο βαθμο και σε τρίτο) θα πάρουμε και τους ποντους πίσω.
Και η κοινή γνώμη του λεκανοπεδίου θα μας λέει κλέφτες και ευνοημενους.
Η κοινή γνώμη τούς είναι πάντα ελεγχόμενη και πάντα εναντίον μας .....

Στάλθηκε από το SM-T865 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

pilotos έγραψε:Επειδή θα τραβήξει καιρό η ιστορία, να βάζουμε κάθε μέρα κάποια ώρα ένα ματς του ΠΑΟΚ να το βλέπουμε όλοι και να κάνουμε σχόλια σαν να γίνεται τώρα ο αγώνας

Εγώ λέω σήμερα να βάλουμε δούμε εδώ στις 11:00 ζωντανά την ανεπίσημη δεύτερη ομάδα μας την Φορταλέτσα απέναντι στην Nautica Racing και μόλις λήξει στις 1:00 τα ξημερώματα να το γυρίσουμε να δούμε αν μας κάνει ο Ρει που θα υπερασπιστεί για το Κύπελο Αργεντινής την εστία του απέναντι στην Boca Juniors

:opaokara:
icue

Δημοσίευση από icue »

Ειχα την ιδια σκεψη και εβαλα το PAOKTV να δω κανα ματς. Μετα απο 2-3 λεπτα που κοιτουσα τελικα το εκλεισα και εβαλα νετφλιξ.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Άρα ύπνο το μεσημέρι για να αντέξουμε το βράδυ.

Καλή δύναμη στην Καστοριά που μαθαίνω ότι γίνεται ψιλό χαμός....

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”