Abel Fernando Moreira Ferreira

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευση από Napoli4 »

Gospi έγραψε:
Napoli4 έγραψε:Απο τη μια δε χρειαζεσαι ψυχιατρο, αλλα απο την αλλη βλεπεις ποσο σημαντικο ρολο παιζει η ιδιοσυγκρασια του προπονητη. Αυτο φαινεται απο Λουτσεσκου και Κλοπ, μεχρι Φερναντο Σαντος και Αντσελοτι.

Και δεν ειναι θεμα αν το έχει ή δεν το εχει, αλλα να ταιριαξει με το συνολο. Πχ ο Μουρινιο μπορει να σου παρει τσου λου με Ντεκο, Ρ.Καρβαλιο και Π. Φερειρα, και να αποτυχει παταγωδως με Μαρσιαλ, Πογκμπα κλπ.

Πρεπει να βρεις την ισορροπια και γι αυτό μιλαμε για μεταγραφες-επιλογες του προπονητη. Οχι μονο τακτικα, αλλα και στη χημεια.
Δλδ Ναπολιτανε εσυ βλεπεις μονο θεμα χημειας? Κατα τα λοιπα θεωρεις τον ΠΑΟΚ του Φερειρα ομαδα με τρεξιματα και δουλεμενη στις προπονησεις?
Γιατι κολλαμε στο κινητρο και την χημεια και ξεχναμε τα βασικα συστατικα μιας ομαδας...
Φυσικη κατασταση και σωστες προπονησεις

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σε προηγουμενο ποστ ανεφερα γιατι πιστευω πως πρεπει να φυγει ο Αμπελ.

Το παραπανω ειναι η γνωμη μου σχετικα με τον χαρακτηρα του καθε προπονητη και το αν εχει σημασια.

Οχι, ο Αμπελ δεν πρεπει να φυγει λογω ελλειψης χημειας, υπαρχουν και πιο βασικα πραγματα, που σωστα αναφερεις. Αλλα το οτι φαινεται να μην κολλαει ειναι ακομα ενας λογος να φυγει. Και λεω φαινεται, γιατι δεν ξερουμε τι γινεται στα αποδυτηρια. Γιατι αν υπάρχει χημεια, οι παικτες μπορουν να τον κρατησουν.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

bersekeros έγραψε:Την Σλόβαν την κερδίσαμε στην Τούμπα 3-2. Εκεί χάσαμε 1-0.
Οκ το διορθωσα.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Μου κινήσετε την περιέργεια και έβαλα να δω φάσεις απ' τον αποκλεισμό από Σλόβαν.

Το συμπέρασμα μου είναι το εξής:

Ο βασικότερος λόγος για να μείνει ο Αμπελ, είναι πως φέτος πήγαν στραβά ΟΛΑ ΟΣΑ μπορούσαν να πάνε στραβά.

Συμβόλαια, μεταγραφες, τηλεοπτικά, τραυματισμοί, αλλαγές σε όλα τα προπονητικά Τιμ, ξεφουσκωτοι παίκτες και κερασάκι μια απίστευτη γκαντεμια μέσα στα γήπεδα

Αυτά απλά δεν γινονται
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Για την διαχειριση του στο ροστερ τι πηγε στραβα?
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Η απίστευτη γκαντεμιά μέσα στο γήπεδο, ειδικά στην αρχή είναι γεγονός. Τα εξοργιστικά ποσοστά ευστοχίας ΟΛΩΝ των αντιπάλων, σε συνδυασμό με τα απελπιστικά δικά μας ποσοστά αστοχίας για να μείνουμε απλά για το τι έγινε μέσα στο γήπεδο.
Κι αν πάρουμε τα 4 ευρωπαϊκά μόνο, είχαμε το απίθανο κοράκι στο Άμστερνταμ, το δοκάρι του Ζαμπά στο 1ο ημίχρονο με Σλόβαν, τη μ@λ@κία ΒΑρέλα-Πασχαλάκη στο 94, το once in a lifetime άπιαστο στο Γ για το 0-1 και την καραμπόλα για το 1-2 της Σλόβαν στην Τούμπα, το καθαρό πέναλτυ που δε σου έδωσε το κοράκι στον Αγκούστο, τις χαμένες ευκαιρίες μετά το 3-2...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

rainmaker έγραψε:Μου κινήσετε την περιέργεια και έβαλα να δω φάσεις απ' τον αποκλεισμό από Σλόβαν.

Το συμπέρασμα μου είναι το εξής:

Ο βασικότερος λόγος για να μείνει ο Αμπελ, είναι πως φέτος πήγαν στραβά ΟΛΑ ΟΣΑ μπορούσαν να πάνε στραβά.

Συμβόλαια, μεταγραφες, τηλεοπτικά, τραυματισμοί, αλλαγές σε όλα τα προπονητικά Τιμ, ξεφουσκωτοι παίκτες και κερασάκι μια απίστευτη γκαντεμια μέσα στα γήπεδα

Αυτά απλά δεν γινονται
Απ ολα οσα αναφερεις, το "ξεφουσκωτοι παιχτες" δεν ειναι θεμα ατυχιας ή συγκυριας. Ειναι ξεκαθαρα δικη του ευθυνη και εκει ειναι που εχουμε ενστάσεις οσοι εχουμε!
Και ολα τα αλλα να πανε τελεια, αν δεν αλλαξει τροπο εκγυμνασης και προπονησης τοτε το εργο θα ειναι το ιδιο και του χρονου!

Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Gospi έγραψε:
Luigi Vampa έγραψε:Φίλε μου χρησιμοποίησε όσες μεγάλες λέξεις..
Δεν ηξερα οτι απαγορευονται οι μεγαλες και δυσκολες λεξεις εδω μεσα...
ουτε οτι ειναι δειγμα ελλειψης επιχειρηματων!
Σόρι, μεγάλες /βαριές κουβέντες, μεγάλα λόγια ήθελα να γράψω όχι μεγάλες λεξεις
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

No hard feelings!

Άβαταρ μέλους
ace.79.gr

Δημοσίευση από ace.79.gr »

Μονο αυτος μπορει να μας οδηγησει στην γη της επαγγελιας,δωστου τα υλικα που θελει να δουλεψει και ειμαι σιγουρος οτι οταν θα κανει τον λουτσεσκου 2ο ποιο επιτυχημενο προπονητη της ιστοριας μας.ΑΜΠΕΛ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Αν, λέμε αν συνεχίσει, με αυτή τη νοοτροπία στο κοουτσάρισμα στη διάρκεια του αγώνα και την ίδια προπονητική προσέγγιση σε αυτό που αφορά την ένταση των προπονήσεων και την φυσική κατάσταση της ομάδας, θα μας οδηγήσει στη Γη της απαγγελίας. Θα απαγγέλλουμε όλοι ομαδικώς τον Εθνικό Ύμνο και τον Επιτάφιο Θρήνο.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

ace.79.gr έγραψε:Μονο αυτος μπορει να μας οδηγησει στην γη της επαγγελιας,δωστου τα υλικα που θελει να δουλεψει και ειμαι σιγουρος οτι οταν θα κανει τον λουτσεσκου 2ο ποιο επιτυχημενο προπονητη της ιστοριας μας.ΑΜΠΕΛ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
Εσν δεν ειρωνεύεσαι, Και μιλας σοβαρα θα πω οτι το θετικο του στοιχειο ειναι το στησιμο της ομαδας αναλογα με τον αντιπαλο. Μπορει ισως να εχει και,πολυ ποδοσφαιρο στο κεφαλι του οπως λενε. Πολυ αρνητικο του ομως στοιχειο ειναι Η αντιδραση του στην διαρκεια του αγωνα. Στο κοουτσαρισμα λοιπον δεν ειναι ικανος. Αυτο κανει την ομαδα προβλεψιμη και της δημιουργει μεγαλη δυσκολια στο να αντιδρασει στις ποδοσφαιρικες στραβες. Δεν εχει πλαν β στο κεφαλι του. Η αποψη μου γιαυτον ειναι καταγεγραμμενη εδω μεσα. Δεν τον παω με τιποτα. Θεωρω οτι πρεπει να φυγει χτες. Αλλα αυτο ειναι αυτο που λεω εγω ο οπαδος. Που δεν τα ξερω ολα. Εαν στην ομαδα βλεπουν πραματα σε αυτον τι να πω. Μακαρι. ΠΑΟΚΑΡΑ ειμαστε ολοι το καλυτερο θελουμε για την ομαδα.
Άβαταρ μέλους
ace.79.gr

Δημοσίευση από ace.79.gr »

Εγω τον πιστευω,θα τον κρινω και θα πω οτι δεν κανει οταν

Α κανει προετοιμασια την ομαδα οπως θελει απ την αρχη
Β παρει πραγματικη στηριξη απ την διοικηση με τις καταληλες μεταγραφες
Γ οταν επιτελους τα βαρια συμβολαια της ομαδας παιξουν συμφωνα με αυτα που πληρωνονται.

Οταν γινουν αυτα και παλι δεν τα παει καλα ο αμπελ μαζι σας θα ειμαι στο πετροβολημα
Άβαταρ μέλους
ToMousiTouCrespo

Δημοσίευση από ToMousiTouCrespo »

Πολλά ελαφρυντικά/δικαιολογίες σίγουρα έχει. Ένα θετικό ωστόσο υπάρχει; Κάτι που να πούμε ότι οκ είχε ατυχίες αλλά αξίζει και μπορούμε να βασιστούμε πάνω του στο άμεσο μέλλον. Πχ άφησε υποσχέσεις στις στατικές φάσεις, παίζει καλές αντεπιθέσεις, δούλεψε φυσική κατάσταση, χρησιμοποίησε μικρούς, κάτι τέλος πάντων. Δεν βλέπω πώς μπορεί να χρειάζεται κι άλλο χρόνο ώστε να κριθεί αποτυχημένος, από την αγωνιστική εικόνα και μόνο και ανεξάρτητα με την έκβαση της χρονιάς.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

ace.79.gr έγραψε:Εγω τον πιστευω,θα τον κρινω και θα πω οτι δεν κανει οταν

Α κανει προετοιμασια την ομαδα οπως θελει απ την αρχη
Β παρει πραγματικη στηριξη απ την διοικηση με τις καταληλες μεταγραφες
Γ οταν επιτελους τα βαρια συμβολαια της ομαδας παιξουν συμφωνα με αυτα που πληρωνονται.

Οταν γινουν αυτα και παλι δεν τα παει καλα ο αμπελ μαζι σας θα ειμαι στο πετροβολημα
Το ξερεις πως και για τα 3 ισως χρειαστεί να περιμενουμε μεχρι το καλοκαιρι του 2021;
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

Μετά από πολύ πρόσφατη δίωρη κουβέντα μαζί του, αν και είμαι ορκισμένος εχθρός του προπονητή Φερειρα, έχω διαμόρφωσει την άποψη ότι σαν άνθρωπος είναι εξαιρετικός αλλά δε βλέπω πως θα επιτύχει επαγγελματικά στον ΠΑΟΚ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”