Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Οχι
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μετα και τις νεες δηλωσεις Λουτσεσκου αρχιζουν και με ζωνουν τα φιδια...Ναι η ομαδα ρολαρει καλυτερα σε σχεση με προηγουμενα διαστηματα,ναι σε επιπεδο εντεκαδας εχουμε ελλειμα χαρακτηριστικων αλλα οχι ποιοτητας,σε επιπεδο παγκου ομως εχουμε ξεκαθαρο ελλειμα ποιοτητας σε 2 θεσεις και τα δυσκολα παιχνιδια ειναι μπροστα μας οχι πισω μας.Ευχομαι και ελπιζω για αλλη μια φορα οι δηλωσεις να ειχαν διπλωματικο χαρακτηρα τοσο για στηριξη των υπαρχοντων οσο και για καλυψη αν δεν βρουν κατι.Οπως και να'χει ομως θα ειναι μεγαλο λαθος να μην γεμισει το οπλοστασιο εδω που φτασαμε διαφορετικα θα αρχισουμε τα ευχελαια...
Άβαταρ μέλους
SplashBro22

Δημοσίευση από SplashBro22 »

οι ανθρωποι αυτοι ειναι εγκληματιες δεν ειναι δυνατον να τα λεει αυτα...
"Είχα μιλήσει και την Παρασκευή για τους επιθετικούς, έχουμε τον Πρίγιοβιτς και τον Κουλούρη. Πίσω από τους επιθετικούς έχουμε 7 παίκτες στο κέντρο και 4 παίκτες στην άμυνα."
Μας κοροιδεύουν κιόλας
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Δε διαβασα δηκωσεις αλλα θυμηθείτε τι δήλωσε καλοκαιρι κ τι ηρθε τελευταια μερα

Είδηση απο κοουτς δε θα παρουμε ... τελος
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Πόσο εύκολα λέμε το εγκληματίες..... Στο γουδί όλοι....

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Μου έγινε εικόνα στο μυαλό μου ο Τζος όταν διάβαζα τις δηλώσεις λουτσεσκου :lol:
Άβαταρ μέλους
SplashBro22

Δημοσίευση από SplashBro22 »

eorptol1 έγραψε:Πόσο εύκολα λέμε το εγκληματίες..... Στο γουδί όλοι....

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
εννοείται ότι αυτόν τον χαρακτηρισμό τον προσάπτω ΑΝ ΚΑΙ ΜΌΝΟ ΑΝ επαληθευτούν αυτά που είπε. Αν διαφωνεί κανείς μαζί μου ότι είναι έγκλημα να πας για τίτλο με άμυνα τεσσάρων παικτών (όπως δήλωσε ο ίδιος), εδώ είμαι να το συζητήσουμε
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

αυτος που αποφασισε να μην παρουμε παικτες ας αναλαβει τις ευθυνες του
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

ΠΑΟΚ δε γίναμε για τους τιτλους, ΠΑΟΚ γίναμε για τις μεταγραφές

Κι αν στη ζωή άλλαξαν όλα, ο στόπερ πανω απολα

ΠΑΟΚ ράδια και κινηταααα, έτσι μάθαμε απο παιδιαααα

Περιμένω στόπερ τρελαμενος, το Γενάρη παντα τέλος

Πωπω λαος και τι ομάδα, να ρθει ο φορ θέλω αυτήν την εβδομαδα
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Η ομάδα θέλει στόπερ σίγουρα. Δεν χρειάζεται να ξοδευτούν ένα κάρο λεφτά για να έρθει ο χ Χατσερίδης, αν και αυτό (τα λεφτά) δεν είναι δικό μας θέμα. Χρειάζεται ένας αξιόπιστος στόπερ για 3-4 παιχνίδια, για την περίπτωση καρτών και τραυματισμών, γιατί δεν μπορείς να πας με Κρέσπο - Μαλεζά και ο Πούγγουρας δεν υπολογίζεται. Και τέτοια λύση δεν είναι βέβαια ο Μιχάι.

Το τι λέει ο ρουμάνος ποσώς μ' ενδιαφέρει γιατί δεν πιστεύω ότι αποφασίζει αυτός. Γιατί τα σημερινά όμως δεν μας τα λέει τόσο καιρό που κρατούσε το σήριαλ της μολεντιάδας; Μέχρι προχθές θέλαμε στόπερ και σήμερα δεν θέλουμε; Αν και για το θέμα ισορροπία έχει ένα δίκιο, όταν πας να φέρεις τον μολέντο με λεφτά καλύτερα απ' αυτούς που έχουν τραβήξει το κουπί (Βαρέλα - Κρέσπο).

Για το φορ θα το ξαναπώ, ας κοιτάξει πρώτα απ' όλα να αξιοποιήσει το μεγαλύτερο επιθετικά όπλο, τον Πρίγιοβιτς. Αν θέλει διαφορετικά χαρακτηριστικά υπάρχουν οι Μακ και Μυστακίδης, εκτός αν η πονοψυχία μας στείλει τον δεύτερο στο βάζελο.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Θεωρω πως η δουλεια του Ρουμανου τον τελευταιο καιρο ειναι εξαιρετικη.Εχει καταφερει ενω μαλιστα μια σειρα παικτων δεν αποδιδει οπως θα μπορουσε, ομαδικα και τακτικα να λειτουργουμε σε αρκετα καλο επιπεδο και τα αποτελεσματα να τον δικαιωνουν.Οι συγκεκριμενες ομως δηλωσεις βγαζουν φοβια και ατολμια.Δεν ειναι δυνατον να λες απο την μια, που να βρω ετοιμο παικτη,γεματο συμμετοχες,να μπει αμεσα και να μην χαλασει την ισορροπια,οταν στην μονη θεση που ειχες πραγματικα κενο,επελεξες να ερθει καποιος χωρις ρυθμο,απο χειμερινες διακοπες και για τις θεσεις που εχεις λυσεις εντεκαδας και δεν χρειαζεται να μπουν αμεσα, να λες πως ειναι δυσκολο να βρεθει κατι να βοηθησει!!! Ειναι δυνατον οταν σου εχει φυγει ο βασικος στοπερ να λες εχω αλλους 4,ο ενας ο Πουγγουρας που εχει χρησιμοποιηθει μονο ως δεξια μπακ και στην επιθεση εχω 2, λες και ειπες εχω 5-6 και ο ενας ειναι ο Κουλουρης που εν ολιγεις ειπες οτι δεν σκοραρει? Θα βαλουμε για αλλη μια φορα τετοιο αυτογκολ?
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Πιστεύω ότι θα πάρουμε έναν στοπερ και τίποτα άλλο.
Όσο για τις δηλώσεις του Ρουμανου,αν είχε σε κάτι άδικο να το συζητήσουμε.
Πρέπει να έρθει ενεργός παίχτης και για να γίνει αυτό πρέπει να είναι αγορά.
Θα μπορούσαμε να βρούμε έναν επιθετικό στην ελληνική αγορά,ονόματα γνωστά μη τα ξαναγράφω,πόσα θα ζηταγαν η Τρίπολη ή τα Γιάννινα τώρα για να δώσουν τον βασικό τους επιθετικό;
Να κρατήσουν οπωσδήποτε τον Μυστακιδη στο ροστερ,το παιδί διψάει για μπάλα και μπορεί να δώσει λύσεις στην επίθεση.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Επιμενω η αποκτηση επιθετικου ειναι απειρως πιο σημαντικη απο αυτη του αμυντικου.Ναι η αποκτηση πχ του Χατσεριδη θα μπορουσε να δημιουργησει προβλημα γιατι θα απαιτουσε να μπει 11δα,παικτης με διαφορετικα χαρακτηριστικα απο τους υπαρχοντες και να χαλασει οντως η ισορροπια.Η αποκτηση ομως ενος επιθετικου,οχι top class,εστω δανεικου ως μια επιπλεον λυση στην φαρετρα,μονο καλο μπορει να κανει.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Napoli4 έγραψε:ΠΑΟΚ δε γίναμε για τους τιτλους, ΠΑΟΚ γίναμε για τις μεταγραφές

Κι αν στη ζωή άλλαξαν όλα, ο στόπερ πανω απολα

ΠΑΟΚ ράδια και κινηταααα, έτσι μάθαμε απο παιδιαααα

Περιμένω στόπερ τρελαμενος, το Γενάρη παντα τέλος

Πωπω λαος και τι ομάδα, να ρθει ο φορ θέλω αυτήν την εβδομαδα
:opaokara: :opaokara: :nairepaok: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Πόσο καλύτερος μπορεί να είναι αυτός ο επιθετικος από τον Μυστακίδη?
Ή θα πας σε λύση αξίας ή καλύτερα με τα παιδια που παλεύουν καθημερινά μέχρι σήμερα για τον τίτλο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”