Ιβάν Σαββίδης ΙV

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
ToMousiTouCrespo

Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV

Δημοσίευση από ToMousiTouCrespo »

crow1581 έγραψε:Προεδραρα 100,000€ παραγγελια εβαλες στην εταιρια μου προχτες..Μηπως να τα δωσεις για κανα γιατρο η κανα γυμναστη λεω εγω...
"Τοποθεσία: Ξανθη";;;
Ωχ ωχ ωχ έρχεται η Μαρούπα :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

aivas19 έγραψε:Εναν λογο που αφηνουν τον Κουγια να βγαινει σε ραδιοφωνο της Θεσσαλονικης και να κατηγορει ξανα ευθεως το CAS(!) και να δηλωνει σιγουρος για καταδικη του ΠΑΟΚ και οτι ο Σαββιδης χρηματοδοτει την Ξανθη και ειναι αυτο αθεμιτος ανταγωνισμος https://youtu.be/7l_B0_a1VaY. Παμε καλα;;;
Η πλάκα είναι είναι ότι η Σουζάνα κατηγορεί την ερασιτεχνική αελ που τον κράζει ότι θέλει να μιλήσει στα ραδιόφωνα της Θεσσαλονίκης γιαυτό τον κράζει...... Η ερασιτεχνική αελ.... Ότι ναναι αυτός που μιλάει συνεχεία στα ραδιόφωνα της πόλης...
Προκλητικος και βλακας η Σουζάνα.....

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

eorptol1 έγραψε:
aivas19 έγραψε:Εναν λογο που αφηνουν τον Κουγια να βγαινει σε ραδιοφωνο της Θεσσαλονικης και να κατηγορει ξανα ευθεως το CAS(!) και να δηλωνει σιγουρος για καταδικη του ΠΑΟΚ και οτι ο Σαββιδης χρηματοδοτει την Ξανθη και ειναι αυτο αθεμιτος ανταγωνισμος https://youtu.be/7l_B0_a1VaY. Παμε καλα;;;
Η πλάκα είναι είναι ότι η Σουζάνα κατηγορεί την ερασιτεχνική αελ που τον κράζει ότι θέλει να μιλήσει στα ραδιόφωνα της Θεσσαλονίκης γιαυτό τον κράζει...... Η ερασιτεχνική αελ.... Ότι ναναι αυτός που μιλάει συνεχεία στα ραδιόφωνα της πόλης...
Προκλητικος και βλακας η Σουζάνα.....

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θελει γερο κυνηγι απο τον Ιβαν.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Σκουλήκι τον έβγαλε,το μαλωμένο με την αλήθεια,
οπότε το ραδιόφωνο εκείνη τη στιγμή ήταν υπό κυριαρχική επιρροή της Αθήν....του πειραιά,συγνώμη....
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Doomlord4 έγραψε:Σκουλήκι τον έβγαλε,το μαλωμένο με την αλήθεια,
οπότε το ραδιόφωνο εκείνη τη στιγμή ήταν υπό κυριαρχική επιρροή της Αθήν....του πειραιά,συγνώμη....
Συμφωνω Doomlord, υπηρχε δημοσιογραφος του ΠΑΟΚ εκει ομως και ηταν τερμα φοβισμενος δεν αρθρωσε λεξη. Φτυσε τα παραρτηματα στην μουρη τι καθεσαι σαν χανος. Τεσπα
Άβαταρ μέλους
Sekeris

Δημοσίευση από Sekeris »

Πάμε για 2η μέρα χωρίς να κουνηθει φύλλο.Οι σκούπες αγνοουνται.Μεχρι να ωριμάσουν οι συνθήκες για αλλαγές ας πετάξουμε καμια τάπα στο βαρέλι.

Παραδοσιακό καφενειον 'η παε ΠΑΟΚ'
Άβαταρ μέλους
ace.79.gr

Δημοσίευση από ace.79.gr »

Παμε 10 ε στοιχημα οτι μεχρι τις 30/7δεν θα εχουμε παρει εστω ενα παιχτη?
Άβαταρ μέλους
Sekeris

Δημοσίευση από Sekeris »

Για χαζους ψάχνεις;

Τώρα διαβάζω το σαιτ του υπαλλήλου της παε,οτι έχουμε 4 επιστροφές που λογιζονται σαν μεταγραφές.Χοντρο δούλεμα στην κυριολεξία.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Αφεντικο δεν θελω να σε αγχωνω πρωινιατικα, ξερω πως εισαι κουλαριστος και ηρεμος στην γαληνη του δροσερου Ροστωφ, αλλα ενημερωτικα σε κανα 10ημερο ξεκιναει η προετοιμασία...
Λεω λοιπον εγω ο ασχετος... μηπως, μηπως να ξεκαθαριζες αμεσα το αν θα συνεχισουμε με Φερειρα ή αν θα φυγει?
Μηπως να κλειναμε αυτο το κεφαλαιακι μια και καλα και να ξεκινουσαμε αποδεσμευσεις και μεταγραφες?
Δεν λεω, εχουμε τρελη ανεση χρονου, αν θεωρουμε τα ευρωπαικα παιχνιδια καμενο χαρτι...
Αλλα βγες ρε σε αφεντικο και πες μας, παιδες μην δειτε μπαλα μεσα στον Αυγουστο, θα χρειαστειτε καρδιολογο μετα. Να ξερουμε να αραξουμε και να περιμενουμε την σουπερ λιγκ μονο...
Αντε αφεκτικουλι, πατα λιγο γκαζι να χαρεις...
Α και που σαι, αν ειναι να αποφασισεις παλι εσυ αν θα μεινει ο Φερειρα, και ο γιοκας σου ποιους θα φερουμε, τοτε οταν με το καλο διωξεις τον Ρεμπε, σε ενημερωνω πως ενδοαφερομαι εντονα για την θεση της ακριβοπληρωμενης γλαστρας/τεχνικου διευθυντη!

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ace.79.gr

Δημοσίευση από ace.79.gr »

Τιμιος χλαπατσας :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Θα σας δειξω εγω! Θα δειτε τι θα παθετε! [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]
Αν ειναι χιουμοριστικο το σχολιο αγαπητε Ace, και οχι ατυχης προσπαθεια να με προσβαλεις...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
crow1581

Δημοσίευση από crow1581 »

ToMousiTouCrespo έγραψε:
crow1581 έγραψε:Προεδραρα 100,000€ παραγγελια εβαλες στην εταιρια μου προχτες..Μηπως να τα δωσεις για κανα γιατρο η κανα γυμναστη λεω εγω...
Που να λεγα οτι η προηγουμενη του παραγελια ηταν κοντα μισο μυριο και τα πληρωσε και μπροστα γιατι ειναι αρχοντας...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Τίποτα μπαταρίες θα παραγγέλνει, φαντάζομαι.......... :?
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

crow1581 έγραψε:
ToMousiTouCrespo έγραψε:
Που να λεγα οτι η προηγουμενη του παραγελια ηταν κοντα μισο μυριο και τα πληρωσε και μπροστα γιατι ειναι αρχοντας...
Στις πληρωμές άρχοντας είναι...αυτό είναι γνωστό τοις πάσι.
Αλλά μισό μύριο παραγγελία είναι αρκετά μεγάλη για τα δεδομένα της Ξάνθης. Εκτός και αν αφορά προμήθεια σε πολύμηνη ή ετήσια βάση.

Μεγάλη εταιρεία πρέπει να είναι αυτή στην οποία εργάζεσαι.
Άβαταρ μέλους
crow1581

Δημοσίευση από crow1581 »

goran 64 έγραψε:Τίποτα μπαταρίες θα παραγγέλνει, φαντάζομαι.......... :?

Μπα...ειναι λατρης του θεου μορφεα... Γι αυτον και για τους πελατες του...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”