"Τοποθεσία: Ξανθη";;;crow1581 έγραψε:Προεδραρα 100,000€ παραγγελια εβαλες στην εταιρια μου προχτες..Μηπως να τα δωσεις για κανα γιατρο η κανα γυμναστη λεω εγω...
Ωχ ωχ ωχ έρχεται η Μαρούπα

"Τοποθεσία: Ξανθη";;;crow1581 έγραψε:Προεδραρα 100,000€ παραγγελια εβαλες στην εταιρια μου προχτες..Μηπως να τα δωσεις για κανα γιατρο η κανα γυμναστη λεω εγω...
Η πλάκα είναι είναι ότι η Σουζάνα κατηγορεί την ερασιτεχνική αελ που τον κράζει ότι θέλει να μιλήσει στα ραδιόφωνα της Θεσσαλονίκης γιαυτό τον κράζει...... Η ερασιτεχνική αελ.... Ότι ναναι αυτός που μιλάει συνεχεία στα ραδιόφωνα της πόλης...aivas19 έγραψε:Εναν λογο που αφηνουν τον Κουγια να βγαινει σε ραδιοφωνο της Θεσσαλονικης και να κατηγορει ξανα ευθεως το CAS(!) και να δηλωνει σιγουρος για καταδικη του ΠΑΟΚ και οτι ο Σαββιδης χρηματοδοτει την Ξανθη και ειναι αυτο αθεμιτος ανταγωνισμος https://youtu.be/7l_B0_a1VaY. Παμε καλα;;;
Θελει γερο κυνηγι απο τον Ιβαν.eorptol1 έγραψε:Η πλάκα είναι είναι ότι η Σουζάνα κατηγορεί την ερασιτεχνική αελ που τον κράζει ότι θέλει να μιλήσει στα ραδιόφωνα της Θεσσαλονίκης γιαυτό τον κράζει...... Η ερασιτεχνική αελ.... Ότι ναναι αυτός που μιλάει συνεχεία στα ραδιόφωνα της πόλης...aivas19 έγραψε:Εναν λογο που αφηνουν τον Κουγια να βγαινει σε ραδιοφωνο της Θεσσαλονικης και να κατηγορει ξανα ευθεως το CAS(!) και να δηλωνει σιγουρος για καταδικη του ΠΑΟΚ και οτι ο Σαββιδης χρηματοδοτει την Ξανθη και ειναι αυτο αθεμιτος ανταγωνισμος https://youtu.be/7l_B0_a1VaY. Παμε καλα;;;
Προκλητικος και βλακας η Σουζάνα.....
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Συμφωνω Doomlord, υπηρχε δημοσιογραφος του ΠΑΟΚ εκει ομως και ηταν τερμα φοβισμενος δεν αρθρωσε λεξη. Φτυσε τα παραρτηματα στην μουρη τι καθεσαι σαν χανος. ΤεσπαDoomlord4 έγραψε:Σκουλήκι τον έβγαλε,το μαλωμένο με την αλήθεια,
οπότε το ραδιόφωνο εκείνη τη στιγμή ήταν υπό κυριαρχική επιρροή της Αθήν....του πειραιά,συγνώμη....
Που να λεγα οτι η προηγουμενη του παραγελια ηταν κοντα μισο μυριο και τα πληρωσε και μπροστα γιατι ειναι αρχοντας...ToMousiTouCrespo έγραψε:"Τοποθεσία: Ξανθη";;;crow1581 έγραψε:Προεδραρα 100,000€ παραγγελια εβαλες στην εταιρια μου προχτες..Μηπως να τα δωσεις για κανα γιατρο η κανα γυμναστη λεω εγω...
Ωχ ωχ ωχ έρχεται η Μαρούπα![]()
![]()
Στις πληρωμές άρχοντας είναι...αυτό είναι γνωστό τοις πάσι.crow1581 έγραψε:Που να λεγα οτι η προηγουμενη του παραγελια ηταν κοντα μισο μυριο και τα πληρωσε και μπροστα γιατι ειναι αρχοντας...ToMousiTouCrespo έγραψε:"Τοποθεσία: Ξανθη";;;crow1581 έγραψε:Προεδραρα 100,000€ παραγγελια εβαλες στην εταιρια μου προχτες..Μηπως να τα δωσεις για κανα γιατρο η κανα γυμναστη λεω εγω...
Ωχ ωχ ωχ έρχεται η Μαρούπα![]()
![]()
goran 64 έγραψε:Τίποτα μπαταρίες θα παραγγέλνει, φαντάζομαι..........