Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ
Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ
Θα ταίριαζε απόλυτα και στο topic "Κοινωνία ώρα 0"...
Μια χαρά τα λένε οι άνθρωποι, αν και δεν αναφέρεται πουθενά η λέξη Π.Α.Ο.Κ.!!!!
Μια χαρά τα λένε οι άνθρωποι, αν και δεν αναφέρεται πουθενά η λέξη Π.Α.Ο.Κ.!!!!
Μα αυτό είναι σωστό γκοραν γιατί δείχνει ότι δεν περιορίζει το πρόβλημα μόνο στο αθλητικό είναι γενικότερο το πρόβλημα..... Και στον λοβερδο αυτό το κολ@@δι καλά τα χώνουν
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- kataramenos5
Ιβανε αμα διωξεις ενα προπονητη που στην πρωτη του χρονια σ εφερε τιτλο(14 χρονια στο περιμενε ημασταν) και τελειωσε με -3 βαθμους απ το γαυρο με συγχωρεις πολυ αλλα πλεον δε θ ακολουθησω.Κουραστηκα 5 χρονια τωρα να βλεπω το ιδιο εργο καθε χρονο.Νεος προπονητης,παχια λογια,χτισιμο απ την αρχη,σφαγες, πολεμος με ΠΟΚ,διωξιμο προπονητη.Ποσες φορες ν αντεξω τα ιδια και τα ιδια?Περασαν και τα χρονια, το κορμι δεν αντεχει αλλο το γιαπι, το πηλοφορι, το μυστρι .Φετος να χτισετε μονοι σας
- kataramenos5
Πραγματικά όλοι υποθέσεις κάνουμε από τα μισά που ειπώθηκαν και τα οποία μπορεί να μην ισχύουν κιόλας..κι προσπαθούμε να βγάλουμε άκρη.
Βασικά έτσι είναι σε πολλά θέματα λόγω ελλιπούς ενημέρωσης.. γάματα δηλαδή , πολύ ΠΑΟΚ καταστάσεις.
Βασικά έτσι είναι σε πολλά θέματα λόγω ελλιπούς ενημέρωσης.. γάματα δηλαδή , πολύ ΠΑΟΚ καταστάσεις.
- hasio_john
Είσαι υπερβολικός φίλε Κατ..
Αφού το ξέρεις πως θ' ακολουθείς την ΠΑΟΚΑΡΑ, ακόμα και αν σου φέρει τον Αλέφα!
Αφού το ξέρεις πως θ' ακολουθείς την ΠΑΟΚΑΡΑ, ακόμα και αν σου φέρει τον Αλέφα!

καλα εδω αντεξαμε την χρονια με τις σαρδελες,κατι χρονιες με Τουντορ και Γ.Χ τις τρωω για πρωινο
Πιστευετε δηλαδη οτι ο Ιβαν ειχε κανενα προβλημα να βγει να πει οτι απολυεται ο Ιβιτς; Εγω ειμαι 100% σιγουρος οτι φευγει απο μονος του.
- PAOK_Antarctica
Πραγματικά.
Του έχει κολλήσει τέτοια ρετσινιά του Ιβάν που πλέον ένας προπονητής ζητάει να φύγει και δεν τον πιστεύει κανείς.
Του έχει κολλήσει τέτοια ρετσινιά του Ιβάν που πλέον ένας προπονητής ζητάει να φύγει και δεν τον πιστεύει κανείς.
-
- navigator11
Κατανοώ ότι έχει ... βεβαρυμένο μητρώο ο Σαββίδης αλλά η ουσία είναι ότι ειπώθηκαν κάποια πράγματα από την πλευρά του. Δημόσια! Οκ; Υπήρξε, έστω υπό μορφή ... διαρροής, κάτι σε αντίλογο από τη μεριά του Ίβιτς; Θεωρείτε ότι μπορεί και να υπήρξε και "θάφτηκε" από τα μέσα μαφιοζικης (πρόκλησης) έντασης, όταν πρόκειται για τον ΠΑΟΚ, είτε μιλάμε για Θεσσαλονίκη είτε πολλώ δε μάλλον για την πρωκτεύουσα; Στη δική μου αντίληψη δεν υπέπεσε το παραμικρό πάντως. Δε σημαίνει αυτόματα αυτό ότι ο Σαββίδης είπε (ακριβώς ως έχει) την αλήθεια ή πως έπραξε σωστά που δημοσιοποίησε αυτήν την κατάσταση. Αξιώνω όμως κι από τον Ίβιτς να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει όσα ειπώθηκαν και αφορούν σε αυτόν. Διότι είναι επαγγελματίας, είναι φιλόδοξος κι όσα ανέφερε ο Σαββίδης δεν μπορεί να πει κάποιος ότι συμβάλλουν και ιδιαίτερα στην ενίσχυση του προπονητικού του προφίλ.
Κλείνοντας, επιθυμώ να παραμείνει ο Ίβιτς.
Κλείνοντας, επιθυμώ να παραμείνει ο Ίβιτς.
- Sick Bastard
Αααχ, αναπολώ τις μέρες πριν τον τελικό που όλοι ήμασταν έτοιμοι για να πάρουμε το κύπελλο
κι επιτέλους να αρχίζουμε να αναπτύσσουμε τις σταθερές εκείνες έτσι ώστε η ομάδα ν αρχίσει να σηκώνει κούπες.
Τότε που θέλαμε μόνο 3 τοπ παίχτες και 3 συμπληρωματικούς το πολύ για να κάνουμε μια ομάδα που να παραμιλάει όλη η Ελλάδα απ τον Σεπτέμβρη μέχρι τον Ιούνη.
Ωραίες εποχές τότε, θυμάστε;
κι επιτέλους να αρχίζουμε να αναπτύσσουμε τις σταθερές εκείνες έτσι ώστε η ομάδα ν αρχίσει να σηκώνει κούπες.
Τότε που θέλαμε μόνο 3 τοπ παίχτες και 3 συμπληρωματικούς το πολύ για να κάνουμε μια ομάδα που να παραμιλάει όλη η Ελλάδα απ τον Σεπτέμβρη μέχρι τον Ιούνη.
Ωραίες εποχές τότε, θυμάστε;
- paokovios1974
Εγω παντως θα περιμενα να δω την καταληξη χωρις να ειμαι για τιποτα σιγουρος.
Και χωρις να μου φανει τιποτα περιεργο.
Για να δουμε...
Και χωρις να μου φανει τιποτα περιεργο.
Για να δουμε...