Igor Tudor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από mpouJr »

Dimg4 έγραψε:Δηλαδη αποκαλεις αμπαλο οποιον θεωρει οτι η ομαδα δειχνει αδουλευτη. Yeap, ανοιχτομυαλη νοοτροπια.
Οχι ρε σεις εχετε δικιο. Τουντορ για 10ετια. Το χτισιμο γινεται και η ομαδα καθε μηνα δειχνει προοδο, οι παικτες ανεβαζουν αποδοση στα χερια του οπως ο Κλαους και ο κοσμος επιβραβευει με γεματο γηπεδο.
Sorry, δε θα παρω. Διαλεγω να κραξω αυτο το εκτρωμα που εχει φτιαξει
Αυτη ειναι η διαφορα μας ρε ντιμ εσυ ξερεις μονο να κραζεις παρα να κανεις κριτικη για να διορθωθουν τα πραγματα,αν μπορεις να καταλαβεις την διαφορα εχει καλως αν οχι τοτε απλα ειναι προβλημα σου.
Κανεις δεν νομιζω να μην γουσταρει την κριτικη για να φτιαξουν τα πραγματα με το να κραζεις κ να θελεις να διωξεις ολη την ομαδα (γιατι αυτο θελεις να γινει κ οχι απλα να φυγει ο τουντορ πακετο πανε κ καμμαι 15αρια αμπαλοι οπως λες) θα κανεις μια τρυπα στο νερο.

Νοθου
Στην ατζέντα των συζητήσεων τέθηκε και θέμα της αξιοποίησης από τον ΠΑΟΚ του περιβάλλοντος χώρου, εξωτερικά του γηπέδου της Τούμπας. Αυτός ο χώρος ανήκει στο υπουργείο εθνικής άμυνας και ο ΠΑΟΚ θέλει να τον αξιοποιήσει. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει δοθεί το Ο.Κ. από το υπουργείο για να παραχωρηθεί ο εξωτερικός περιβάλλων χώρος του γηπέδου (εκεί που γίνεται η λαική και φθάνει μέχρι το κολυμβητήριο) στην ΠΑΕ με ενοικίαση για τα επόμενα 20 χρόνια τουλάχιστον. Επίσημες ανακοινώσεις δεν έχουν γίνει, όμως το θέμα (σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες της «Μ») είναι προχωρημένο.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

KOSTAS54 έγραψε:
goran 64 έγραψε: +"Γειασά" ρε καρντάση μου, που λέμε κι εμείς οι Π.Α.Ο.Κ.τσήδες στο "χωριό" μου, εμείς που είδαμε με τα μάτια μας τον Π.Α.Ο.Κ. 2 φορές Πρωταθλητή και 4 φορές Κυπελλούχο Ελλάδος και μάλιστα μέσα στο γήπεδο... :opaokara:
74-64=10
76-64=12
Μέσα με πιπίλα!! :yellowcard:
Και εγώ ήμουν μέσα 9 και 11 ετών!!!! Ο παππούς μου με πήγαινε 8-) 8-) 8-)
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

mpouJr έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Δηλαδη αποκαλεις αμπαλο οποιον θεωρει οτι η ομαδα δειχνει αδουλευτη. Yeap, ανοιχτομυαλη νοοτροπια.
Οχι ρε σεις εχετε δικιο. Τουντορ για 10ετια. Το χτισιμο γινεται και η ομαδα καθε μηνα δειχνει προοδο, οι παικτες ανεβαζουν αποδοση στα χερια του οπως ο Κλαους και ο κοσμος επιβραβευει με γεματο γηπεδο.
Sorry, δε θα παρω. Διαλεγω να κραξω αυτο το εκτρωμα που εχει φτιαξει
Αυτη ειναι η διαφορα μας ρε ντιμ εσυ ξερεις μονο να κραζεις παρα να κανεις κριτικη για να διορθωθουν τα πραγματα,αν μπορεις να καταλαβεις την διαφορα εχει καλως αν οχι τοτε απλα ειναι προβλημα σου.
Κανεις δεν νομιζω να μην γουσταρει την κριτικη για να φτιαξουν τα πραγματα με το να κραζεις κ να θελεις να διωξεις ολη την ομαδα (γιατι αυτο θελεις να γινει κ οχι απλα να φυγει ο τουντορ πακετο πανε κ καμμαι 15αρια αμπαλοι οπως λες) θα κανεις μια τρυπα στο νερο.
Μονο και που λες οτι θελω να φυγουν ολοι δειχνει οτι απαντας απλα για να απαντησεις. Διαβασε καπου να λεω να φυγουν 15 παικτες και ξαναμιλαμε.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

εντάξει. εδώ ανεβηκε κειμενο του τοκσιτσκη που ελεγε οτι σιγα ουτως η άλλος ο τουντορ δεν εκανε τπτ απολύτως στη σπλιτ, ενω με ενα ανοιγμα απλο του γουικιπεδια βλεπει κανείς οτι κατέκτησε και ενα κυπελλάκι... αλλα να, να είχαμε να λέγαμε...

τελικά δεν μου είπατε; στη μανούρα με σιλβα/καμπιάσο χώθηκε να τους χωρίσει ο σαλίνο ή ο καπίνο; :lol:
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

nikolasf έγραψε:
KOSTAS54 έγραψε:
goran 64 έγραψε: +"Γειασά" ρε καρντάση μου, που λέμε κι εμείς οι Π.Α.Ο.Κ.τσήδες στο "χωριό" μου, εμείς που είδαμε με τα μάτια μας τον Π.Α.Ο.Κ. 2 φορές Πρωταθλητή και 4 φορές Κυπελλούχο Ελλάδος και μάλιστα μέσα στο γήπεδο... :opaokara:
74-64=10
76-64=12
Μέσα με πιπίλα!! :yellowcard:
Και εγώ ήμουν μέσα 9 και 11 ετών!!!! Ο παππούς μου με πήγαινε 8-) 8-) 8-)
Για σένα ήταν οι αφαιρέσεις, για μένα συν 10 στα αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
Aigle_Noir

Δημοσίευση από Aigle_Noir »

K_geo έγραψε:εντάξει. εδώ ανεβηκε κειμενο του τοκσιτσκη που ελεγε οτι σιγα ουτως η άλλος ο τουντορ δεν εκανε τπτ απολύτως στη σπλιτ, ενω με ενα ανοιγμα απλο του γουικιπεδια βλεπει κανείς οτι κατέκτησε και ενα κυπελλάκι... αλλα να, να είχαμε να λέγαμε...

τελικά δεν μου είπατε; στη μανούρα με σιλβα/καμπιάσο χώθηκε να τους χωρίσει ο σαλίνο ή ο καπίνο; :lol:
Μου αρέσει που το παίζει και ΠΑΟΚι φανατικό ο συγκεκριμένος...Τη γραμμή που αποφάσισαν μόνο και στα @@ τους αν αυτά που λένε στέκουν ή αν στο κάτω κάτω κάνουν κακό στην ομάδα που...υποστηρίζουν (χοχοχο).
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

Πάντως γράφετε συχνά για τους ΑΡΔ αλλά να ξέρετε ότι γενικά οι ΑΡΔ πάνε πακέτο με τους οπαδούς. Σ' αυτούς πρέπει να πουλήσουν την πραμάτεια τους, γι αυτούς γράφουν. Αν μπορούσαμε να φτιάξουμε ένα μοντέλο του "μέσου οπαδού" μιας ομάδας και του "μέσου ΑΡΔ" της ίδιας ομάδας, θα βλέπαμε ότι πάνω-κάτω τα ίδια θα λέγανε... Η επιρροή είναι αμφίδρομη δηλαδή (δεν ξέρω αν είναι και ισοδύναμη).
Ακόμα και όταν γράφουν κατά παραγγελία κάποιου αφεντικού (οι περισσότεροι είναι χαρτζηλικωτοί), πρέπει να το επικοινωνήσουν σε ένα συγκεκριμένο κοινό, οπότε τα γράφουν έτσι, ώστε να γίνουν αποδεκτά.
Εκτός από το Μίνο, που είναι λατρεία.
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Νομίζω ήταν κ μέλος εδώ, αν όχι κάτι παραπάνω.
Dim δεν έχεις καταλάβει ότι εμείς οι λίγοι που δεν μας αρέσει αυτό που βλέπουμε, που δεν μας άρεσε η τριάρα μες στην Τούμπα από γκει, που δεν μας άρεσε ο αποκλεισμός απ την Ευρώπη, δεν είμαστε ΠΑΟΚ τσηδες; μόνο εάν συμφωνουσες και γουσταρες τον κόουτς κ ότι αυτός κάνει, θα ήσουν αδερφός, αλάνι, μάγκας κ τρελό ΠΑΟΚι από την ξενιτιά. Τώρα. ..
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

:shock:

ποτε φαγαμε τριαρα απο το γαυρο στη τουμπα; :shock: :roll: ή σαν το κύπελλο που ποτέ δεν πήρε ο τούντορ; :lol:

και κατα τα αλλα, θεωρω ολο το συλλογισμο λαθος αλλα τεσπα...
Άβαταρ μέλους
Aigle_Noir

Δημοσίευση από Aigle_Noir »

anekfrastos έγραψε:Πάντως γράφετε συχνά για τους ΑΡΔ αλλά να ξέρετε ότι γενικά οι ΑΡΔ πάνε πακέτο με τους οπαδούς. Σ' αυτούς πρέπει να πουλήσουν την πραμάτεια τους, γι αυτούς γράφουν. Αν μπορούσαμε να φτιάξουμε ένα μοντέλο του "μέσου οπαδού" μιας ομάδας και του "μέσου ΑΡΔ" της ίδιας ομάδας, θα βλέπαμε ότι πάνω-κάτω τα ίδια θα λέγανε... Η επιρροή είναι αμφίδρομη δηλαδή (δεν ξέρω αν είναι και ισοδύναμη).
Ακόμα και όταν γράφουν κατά παραγγελία κάποιου αφεντικού (οι περισσότεροι είναι χαρτζηλικωτοί), πρέπει να το επικοινωνήσουν σε ένα συγκεκριμένο κοινό, οπότε τα γράφουν έτσι, ώστε να γίνουν αποδεκτά.
Εκτός από το Μίνο, που είναι λατρεία.
Έτσι ακριβώς είναι.

Απλά στη φετινή περίπτωση, αυτό που είδα είναι ότι πρώτα οι ΑΡΔ έφτιαξαν κλίμα εδώ και καιρό με ΙΤ κυρίως, αλλά και ΦΑ, και πρόσφατα σχετικά ακολούθησε ο κόσμος. Συνήθως πήγαιναν μαζί αυτά, ή ακόμα ακόμα και αντίστροφα. Φέτος, βλέπω ότι έγινε συνειδητή προσπάθεια δημιουργίας κλίματος από τους ΑΡΔ - και τα κατάφεραν.
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

To Gazzetta πρέπει να έχει πάνω από 3 μήνες στο πρωτοσέλιδο άρθρο με τις "παλινωδίες" του Τούντορ
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

Sfinas έγραψε:@dim

απο sdna προς εγκεφαλικα νεκρους:

''Προφανώς ο Κροάτης τεχνικός δεν πήρε το μήνυμα. Βγάζω το συμπέρασμα από τις ακατανόητες δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο. Προσπάθησε να καλύψει την απόφαση περιθωριοποίησης του Μπερμπάτοφ και τα έκανε χειρότερα λέγοντας ότι ο Βούλγαρος υπήρξε σπουδαίος ποδοσφαιριστής στο παρελθόν.''

ο τούντορ το ξεκαθάρισε στην συνέντευξη ότι δεν μιλούσε μονο για το παρελθόν αλλα και τώρα ότι είναι μεγάλος παίχτης. αλλα οι ρουφιάνοι δημοσιογράφοι γραφουν κειμενάκια μεσα στην ψευτια για εγκεφαλικά νεκρούς, που μετά τα παπαριζουν στην πιάτσα, ωστε να υπαρχει για παντα παρακμη στην ομαδα και να πουλαμε φιλαδες, γιατι το αιμα πουλαει.... :redcard:

https://www.youtube.com/watch?v=QP9Jne_BgGw
Δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημα με τη δήλωση "he was a great player in the past".
Ο ίδιος είναι τώρα και ο ίδιος μέχρι πριν από 2-3 χρόνια; Ένας μεγάλος παίκτης σαν τον Μπερμπάτοφ σ' εμάς θα έπαιζε στην κορυφή της καριέρας του ή σε κορυφαίες ομάδες κορυφαίων πρωταθλημάτων;
Τώρα στο transfermarkt η αξία του είναι 1εκ ενώ κάποτε ήταν 34εκ.
Για εμάς "μεγάλοι παίκτες" είναι ο Καραπιάλης, ο Σαραβάκος, ο Σκαρτάδος ξερογώ κ.α. Για εκέινον μεγάλοι παίκτες είναι παίκτες όπως ο Μπερμπάτοφ της Τότεναμ και της Μάντσεστερ και οι συμπαίκτες του στη Γιούβε, όπως ο Καναβάρο, ο Τουραμ, o Ντελ Πιέρο και ο Ανρί.
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

K_geo έγραψε::shock:

ποτε φαγαμε τριαρα απο το γαυρο στη τουμπα; :shock: :roll: ή σαν το κύπελλο που ποτέ δεν πήρε ο τούντορ; :lol:

και κατα τα αλλα, θεωρω ολο το συλλογισμο λαθος αλλα τεσπα...
Η τριάρα ρε που φάγαμε 2. Που εκανε 2 τελικές απο λάθη μας και μετα δεν έμπαινε η μπάλα μέσα η πουτανα, που τον είχες στα 3/4...
Δεν πειράζει θα γυρίσει ο τροχός θα κάνουμε καμία πρόκριση και μετα όλοι πάλι θα ψάχνουν εισιτήριο που έχουν να πατήσουν απο του Αγίου σουτσου ανήμερα!
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

KOSTAS54 έγραψε:+"Γειασά" ρε καρντάση μου, που λέμε κι εμείς οι Π.Α.Ο.Κ.τσήδες στο "χωριό" μου, εμείς που είδαμε με τα μάτια μας τον Π.Α.Ο.Κ. 2 φορές Πρωταθλητή και 4 φορές Κυπελλούχο Ελλάδος και μάλιστα μέσα στο γήπεδο... :opaokara:
74-64=10
76-64=12
Μέσα με πιπίλα!! :yellowcard:[/quote]

Πήγαινα στην Τούμπα ανελλιπώς, φθινόπωρα, χειμώνες και άνοιξες, χεράκι χεράκι με τον συχωρεμένο τον πατέρα μου, από 4-5 χρόνων Κώστα κι αν καμιά φορά (όπως έτυχε να κάνει στο "περιβόητο" πλέον Π.Α.Ο.Κ. - Παναχαϊκή 3 - 5 το '73) δεν με έπαιρνε μαζί του, γύριζε και βλέποντας με με μάτια "τούμπανα" απ το κλάμα, μου έκανε φοβερά "παραστατική" αναμετάδοση ολόκληρου του αγώνα για κανένα δίωρο μέχρι να σταματήσουν οι λυγμοί μου που δεν με είχε πάρει μαζί του... :twisted:

Έτσι δεν "τον έπαιρνε" να το ξανακάνει και είδα πάνω από :shock: 200 ματς του Π.Α.Ο.Κ. στην Τουμπάρα πριν καν "ενηλικιωθώ"... :geek:

Το ίδιο story γινόταν χρόνια μετά και με τον ανιψιό μου όσο ήταν "μωρό" και τότε κατάλαβα τι "τραβούσε" ο μακαρίτης ο δικός μου... :oops:
Sfinas

Δημοσίευση από Sfinas »

@ anekfrastos

το ανέφερα γιατί οι δημοσιογράφοι βάζουν φιτίλια αλλάζοντας τα λεγόμενα τούντορ,αι κάτι παιδάκια τα αναπαράγουν....

σχετικα με berba,καποτε ήταν μεγάλος παίχτης, τώρα επειδή πλέον δεν μπορεί να μιλήσει στο γήπεδο , μιλάει στο facebook.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”