Εγώ πως νόμιζα ότι την οψιόν ανανέωσης την έχουμε εμείς;Για το αν θα μείνει στον Δικέφαλο: «Έχω συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο και έχω μια επιλογή στη σύμβαση για επέκταση για ακόμα έναν χρόνο. Θα δούμε τι θα γίνει στο τέλος της σεζόν. Το σίγουρο είναι ότι ο ΠΑΟΚ έχει το πλεονέκτημα, γιατί αυτή η ομάδα που μου έδωσε την ευκαιρία και πρέπει να το σεβαστώ αυτό».
Vladan Ivic
Re: Vladan Ivic
- PAOK_Antarctica
Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά κάτι είχα δει για 1+1+1.
Edit: Ψάχνοντας στο τόπικ του Ivic είδα ότι ο Λούμπος είχε πει για 3 χρόνια κλειστό.
Edit: Ψάχνοντας στο τόπικ του Ivic είδα ότι ο Λούμπος είχε πει για 3 χρόνια κλειστό.
- Παλαιολόγος
ενα και ενα χρονο!
μα εχουν ταραξει τα κλειστα συμβολαια σε οποιον βρισκουν και εδω δωσαν ενα και ενα;
τελος παντων αν δεν κλεισει θα ναι απωλεια μεν,κυριως διοτι μπηκαμε σε μια γραμμη,υπαρχει μια σταθεροτητα,ξερει την ομαδα,αλλα οχι και αδιεξοδο,ο ΠΑΟΚ ειναι πανω απο ολα
μα εχουν ταραξει τα κλειστα συμβολαια σε οποιον βρισκουν και εδω δωσαν ενα και ενα;
τελος παντων αν δεν κλεισει θα ναι απωλεια μεν,κυριως διοτι μπηκαμε σε μια γραμμη,υπαρχει μια σταθεροτητα,ξερει την ομαδα,αλλα οχι και αδιεξοδο,ο ΠΑΟΚ ειναι πανω απο ολα
- Petros1988
Ξεκοληστε ρε μην αγχωνεστε δεν υπαρχει θεμα Ιβιτς μη δημιουργουμε μονοι μας καταστασεις.Τουλαχιστον και του χρονου θα ναι σιγουρα σε μας.Η ομαδα με τρεις τεσσερις το πολυ καλους παικτες του χρονου παιρνει πρωταθλημα!
Αλήθεια υπάρχει αμφιβολία ότι αν ο Ιβάν τον θέλει (και γιατί να μην τον θελει;) ότι δεν θα μείνει;
Τσάμπα κουβέντα ανοίξατε,γνώμη μου.
Τσάμπα κουβέντα ανοίξατε,γνώμη μου.
Δίκιο έχετε παιδιά. Εγώ το ξεκίνησα επειδή θυμόμουν κάτι άλλο. Μ@λ@κία μου.
Θέμα Ιβιτς σαφώς και δεν πρόκειται να υπάρξει.
Θέμα Ιβιτς σαφώς και δεν πρόκειται να υπάρξει.
Το να είναι η ομάδα μέτρια η κακή είναι θεμιτό και αποδεκτό. Το να μπαίνει ακόμα μια φορα σαν παιδική χαρά μέσα στην Τούμπα και 20 λεπτά να σου κάνουν πλακα παίχτες τύπου Μάνταλου Σιμόες Ντιτακ σημαίνει ότι είναι καιρός να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα. Ο κόσμος μπορεί να θέλει τριάρες και τεσσάρες και ότι του κατεβει. Εσύ είσαι προπονητής της ομάδας και πρέπει να είσαι και πιο ψύχραιμος και πιο πραγματιστής.
- desperando
- Επικοινωνία:
ΣυμφωνώPhotis έγραψε:Επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση κ. Ίβιτς.
Κάτι σαν τον συμπατριώτη του.
Δυστυχώς σήμερα παρουσίασε τον χειρότερο ΠΑΟΚ της χρονιάς
Πρέπει να δει κάποια πράγματα
Καλά τα ψέματα ο Χιμένεθ ως πιο έμπειρος και καλύτερος τον εξαφάνισε
Το η μπάλα αριστερά στον Μπι και μετά τον σταυρό μας δεν είναι ποδόσφαιρο
Άσε που δεν έδωσε ούτε μια πάσα στον σωστό χρόνο στα ανεβάσματα του Λέο.