Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες
Ε ναι ρε κολωκοτρώνη είναι να τρελαίνεσαι ρε γαμ@το.
Ανοιξε τα πόδια λέει ο ρούλης...
Ρε σεις , συνοπαδοί κ φίλοι μου , ΤΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΡΟΥΛΗΣ , ΤΟΣΟ ΠΑΙΖΕΙ
Ισα ίσα αυτό με κάνει εμένα πιο ρόμπα που έχασα από το Λαζαρίδη κ το μπεκροκόκε.
Ημαρτον
Τουλάχιστον άμα κέρδιζε σήμερα θα έλεγα , ....έχασα από μια καλή-φορμαρισμένη ομάδα( Λέμε τώρα )
Δε θα με έτσουζε τόσο.
Αλλά αυτό το αποτέλεσμα ηταν μαχαιρία για μας....
Η διαλυμένη κούλα του νοτια-βοριά κ του αδαμίδη να ρίχνει 4 στον Αρη που έσπασε παράδοση 12 ετών...
Δε το πιστέυω ρε συ.
ΣΤΟΥΣ ΤΥΦΛΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ Ο ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΣ.
ΕΧΑΣΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΡΙΑ ΤΗΣ 20ΕΤΙΑΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
Εχω πολλές πληγές.
Δε με ενδιαφέρουν ομάδες που τις έχω ξεπεράσει από τη δεκατία του '70...
Πάμε παρακατω..............
Προς DC: Είσαι άδικος. Θα έπρεπε να καταλάβεις το νόημα αυτών που γράφω
Προς Bono .... Χιουμορ έχω ...άλλα πες μου με το χέρι στη καρδιά...θα γινόταν τόσος τζέρτζελος αν αντί τον Αρη , έχανε η κούλα 4-0????
Ανοιξε τα πόδια λέει ο ρούλης...
Ρε σεις , συνοπαδοί κ φίλοι μου , ΤΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΡΟΥΛΗΣ , ΤΟΣΟ ΠΑΙΖΕΙ
Ισα ίσα αυτό με κάνει εμένα πιο ρόμπα που έχασα από το Λαζαρίδη κ το μπεκροκόκε.
Ημαρτον
Τουλάχιστον άμα κέρδιζε σήμερα θα έλεγα , ....έχασα από μια καλή-φορμαρισμένη ομάδα( Λέμε τώρα )
Δε θα με έτσουζε τόσο.
Αλλά αυτό το αποτέλεσμα ηταν μαχαιρία για μας....
Η διαλυμένη κούλα του νοτια-βοριά κ του αδαμίδη να ρίχνει 4 στον Αρη που έσπασε παράδοση 12 ετών...
Δε το πιστέυω ρε συ.
ΣΤΟΥΣ ΤΥΦΛΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ Ο ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΣ.
ΕΧΑΣΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΡΙΑ ΤΗΣ 20ΕΤΙΑΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
Εχω πολλές πληγές.
Δε με ενδιαφέρουν ομάδες που τις έχω ξεπεράσει από τη δεκατία του '70...
Πάμε παρακατω..............
Προς DC: Είσαι άδικος. Θα έπρεπε να καταλάβεις το νόημα αυτών που γράφω
Προς Bono .... Χιουμορ έχω ...άλλα πες μου με το χέρι στη καρδιά...θα γινόταν τόσος τζέρτζελος αν αντί τον Αρη , έχανε η κούλα 4-0????
Θα μπορούσα να γράψω πολλά αλλά τώρα ας γίνει καζούρα, δεν είναι ανάγκη να αρχίσουμε πικρές συζητήσεις ΚΙ εδώ... Εγώ ξέρω πάντως ότι η τρίτη θέση απέχει 5-6 βαθμούς, όχι παραπάνω. Το καλύτερο για τον ΠΑΟΚ θα ήταν το Χ αλλά δεν πειράζει.Sera4 έγραψε:θελω να ελπιζω πως οχι...Pegasus έγραψε:Εσύ κι εγώ είμαστε θλιβερή μειοψηφία στο θέμα αυτό.giapas έγραψε:Αυτά θέλω εγώ , όχι το τίτλο του αφεντικού της (κωμο)πολης
Και φυσικά Άρης είσαι.
από την στιγμή που δεν βαζουν στην τηλεόραση Louis de Funes ή Mr.Bean ή τπτ αλλο,
καλοί είναι και αυτοί για να προσφερουν λιγο γελιο
το ξαναλεω:
Μεχρι την 5η αγωνιστική είναι επικίνδυνοι
καλοί είναι και αυτοί για να προσφερουν λιγο γελιο
το ξαναλεω:
Μεχρι την 5η αγωνιστική είναι επικίνδυνοι
σωστος γιαπα ετσι ειναι αυτο πρεπει να μας κανει να προβληματιστουμε ακομα παραπανω το γεγονος δλδ οτι χασαμε απο ενα τετοιο ρουλη...και να πω οτι το κουλα επαιζε χωρις προπονητη ουσιαστικα κατι που ριχνει ακομα μεγαλυτερο μεριδιο ευθυνης στους παιχτες μας... :ugeek: :ugeek:
Το τι εστί ρούλης στους τρίτους είναι γνωστό και ας παραμυθιάζονται τα ερπετά όσο θέλουν.
Δεν μου έγινε σήμερα φανερό τουλάχιστον εμένα πόσο καφενείο είμασταν για να χάσουμε από μία ομάδα που τρώει ντόρτι στην έδρα της....φαινόταν και τη μέρα εκείνη.
Αλλωστε και χθες ο βάζελος με οπιαδήποτε σοβαρή ομάδα και να παιζε,για ντόρτι ήταν,οπότε τα δείγματα είναι απανωτά για να με στεναχωρήσει το ντόρτι του ρούλη.
Θυμίζουν έντονα την ομάδα του δεύτερου χρόνου Σάντος με τη διαφορά ότι έχουν πολύ λιγότερη ποιότητα.
Ως εκ τούτου το ταβάνι και για αυτούς είναι όχι μόνο φανερό αλλά κοντεύει να πέσει και να τους πλακώσει.
Δεν υπάρχει κανένας λόγος λοιπόν ούτε για χαρές ούτε για πανηγύρια από μέρους μας.
Μία ματιά με το μάτι ενός τρίτου και μόνο....
Δεν μου έγινε σήμερα φανερό τουλάχιστον εμένα πόσο καφενείο είμασταν για να χάσουμε από μία ομάδα που τρώει ντόρτι στην έδρα της....φαινόταν και τη μέρα εκείνη.
Αλλωστε και χθες ο βάζελος με οπιαδήποτε σοβαρή ομάδα και να παιζε,για ντόρτι ήταν,οπότε τα δείγματα είναι απανωτά για να με στεναχωρήσει το ντόρτι του ρούλη.
Θυμίζουν έντονα την ομάδα του δεύτερου χρόνου Σάντος με τη διαφορά ότι έχουν πολύ λιγότερη ποιότητα.
Ως εκ τούτου το ταβάνι και για αυτούς είναι όχι μόνο φανερό αλλά κοντεύει να πέσει και να τους πλακώσει.
Δεν υπάρχει κανένας λόγος λοιπόν ούτε για χαρές ούτε για πανηγύρια από μέρους μας.
Μία ματιά με το μάτι ενός τρίτου και μόνο....
τώρα γύρισα σπίτι και έμαθα ότι οι καταδότες των es es φάγαν 4σάρα...
η χρονιά όμως για αυτούς ολοκληρώθηκε την προηγούμενη αγωνιστική... ίσως είναι και για τα επόμενα 10 χρόνια ευτυχισμένοι...
αρε ασπόνυλα, λωρίδα της γάζας... είστε τυχεροί που μαλακιστηκαμε φέτος γιατί βλέπαμε το κοντερ της παράδοσης μαζί μας, να έσπαγε τα 22 χρόνια του πρώην αδελφού σας σωματείου, του γαύρου (νυν είναι τώρα ο βάζελος με χορηγία super market 3, αλλά μια ζωή πουτάνες και τσατσάκια θα είσατσε)....
αλήθεια καταδότες πως αισθάνεσται που ενώ και καλά είστε ομάδα με έμβλημα του... "θεού του πολέμου", αντί να μάχεστε και να πολεμάται. όπως όλοι οι υπόλοιποι Θεσσαλονικεις, εσείς προτιμούσατε φιλικά..;;; ΟΥΣΤ ΚΑΡΑ-ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΟΤΕΣ...!!
η χρονιά όμως για αυτούς ολοκληρώθηκε την προηγούμενη αγωνιστική... ίσως είναι και για τα επόμενα 10 χρόνια ευτυχισμένοι...

αρε ασπόνυλα, λωρίδα της γάζας... είστε τυχεροί που μαλακιστηκαμε φέτος γιατί βλέπαμε το κοντερ της παράδοσης μαζί μας, να έσπαγε τα 22 χρόνια του πρώην αδελφού σας σωματείου, του γαύρου (νυν είναι τώρα ο βάζελος με χορηγία super market 3, αλλά μια ζωή πουτάνες και τσατσάκια θα είσατσε)....

αλήθεια καταδότες πως αισθάνεσται που ενώ και καλά είστε ομάδα με έμβλημα του... "θεού του πολέμου", αντί να μάχεστε και να πολεμάται. όπως όλοι οι υπόλοιποι Θεσσαλονικεις, εσείς προτιμούσατε φιλικά..;;; ΟΥΣΤ ΚΑΡΑ-ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΟΤΕΣ...!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος thief την Κυρ 17 Οκτ 2010, 22:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Φιλαράκι, έχω γαμπρό σκουλήκι, συνάδελφους σκουλήκια, φίλους σκουλήκια.giapas έγραψε: Προς DC: Είσαι άδικος. Θα έπρεπε να καταλάβεις το νόημα αυτών που γράφω
Έχεις την εντύπωση ότι παίζω μπουνιές μαζί τους κάθε φορά που θα μιλήσουμε για ποδοσφαιρικά; Ή ότι έχουμε κομένες τις καλημερες;
Εκτός αν νομίζεις ότι μετά την ήττα της προηγούμενης Κυριακής, έχω σκεπάσει στο σπίτι τους καθρέπτες.
Το αν θα κάνω καζούρα ή όχι είναι δικό μου θέμα. Έχεις κάθε δικαίωμα να με πεις τις απόψεις περί αφεντικών κλπ αλλά καλά θα κάνεις να το κάνεις πιο κομψά και όχι με την εντολή "πάψτε".
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
καλά ξηγήθηκε ο giapas!
δεν μου αρέσει καθόλου η λογική σου DC.
.....και εγώ έχω συγγενείς και γνωστούς σκουλήκια και έχω κόψει τα πολλά με αυτούς καιρό τώρα. και όταν τους συναντάω μιλάω ή για αστρολογία ή για τον καιρό.
..και κόψτε αυτή τη λακαμία με τη καζούρα.
δεν μου αρέσει καθόλου η λογική σου DC.
.....και εγώ έχω συγγενείς και γνωστούς σκουλήκια και έχω κόψει τα πολλά με αυτούς καιρό τώρα. και όταν τους συναντάω μιλάω ή για αστρολογία ή για τον καιρό.
..και κόψτε αυτή τη λακαμία με τη καζούρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kolokotronis_4 την Κυρ 17 Οκτ 2010, 22:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
ο καλυτερος μου φιλος, ειναι σκουλικι
και παντα, η καζουρα παει συνεφο.
αλλα παντα σε κόσμια επιπεδα
νταξξ, μεσα στο ποδοσφαιρο ειναι ολα, ακομη και οι εντος τεσσαρες
και παντα, η καζουρα παει συνεφο.
αλλα παντα σε κόσμια επιπεδα
νταξξ, μεσα στο ποδοσφαιρο ειναι ολα, ακομη και οι εντος τεσσαρες
πραγματικα δεν εχω ορεξη να κανω καζουρα με τα χαλια που εχουμε.......
DC συνεχίζεις να είσαι άδικος.
Κολλάς σε μια φράση κ χάνεις το νόημα.
Καλα κάνεις κ έχεις συγγενείς ρούληδες. Και εγώ έχω κ μάλιστα βαμμένους . Μπάλα είναι κ τίποτα παραπάνω. Δε σου είπα να πλακωθείς στις μπουνιές. Και η καζούρα δεκτή....
Απλά άμα κάνω καζούρα σε ομάδα ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΜΕΝΑ , ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΣΗΜΑΣΙΑ.
Δε θέτω θέμα ηθικής.
Θέτω θέμα ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ ( της ομάδας, μη ξεχνιόμαστε )
Αντε άμα είναι να κάνω κ καζούρα στη Καλαμαριά...!!!!!!!
Δε το συνεχίζω , έχουμε μιλήσει κ άλλες φορές, ότι κατάλαβες κατάλαβες.
Δε ψάχνω καβγάδες
Κολλάς σε μια φράση κ χάνεις το νόημα.
Καλα κάνεις κ έχεις συγγενείς ρούληδες. Και εγώ έχω κ μάλιστα βαμμένους . Μπάλα είναι κ τίποτα παραπάνω. Δε σου είπα να πλακωθείς στις μπουνιές. Και η καζούρα δεκτή....
Απλά άμα κάνω καζούρα σε ομάδα ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΜΕΝΑ , ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΣΗΜΑΣΙΑ.
Δε θέτω θέμα ηθικής.
Θέτω θέμα ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ ( της ομάδας, μη ξεχνιόμαστε )
Αντε άμα είναι να κάνω κ καζούρα στη Καλαμαριά...!!!!!!!
Δε το συνεχίζω , έχουμε μιλήσει κ άλλες φορές, ότι κατάλαβες κατάλαβες.
Δε ψάχνω καβγάδες
καλα κρασια
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.