Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Με την Κάλιαρι πρώτα έρχεται ο παίκτης, περνάει ιατρικά, υπογράφει, παίζει το πρώτο του ματς και μετά τον ανακοινώνεις
Η Κόμο σκέφτεται να λύση το συμβόλαιο το βαραν,βέβαια κάθε χρόνο θα λείπει για κανέναν μήνα 

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος burbu την Παρ 06 Σεπ 2024, 10:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
γιατι ειναι τραυματιας και μαλλον δεν ειναι πλεον ποδοσφαιριστηςburbu έγραψε:Η Κόμο σκέφτεται να λύση το συμβόλαιο το βαραν
Τώρα είδα ιστορικό, ο τύπος ήταν τραυματίας κάθε χρόνο το λιγότερο 15 μέρεςtonipap801 έγραψε:γιατι ειναι τραυματιας και μαλλον δεν ειναι πλεον ποδοσφαιριστηςburbu έγραψε:Η Κόμο σκέφτεται να λύση το συμβόλαιο το βαραν
πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας...άλλες 99 σελίδες για τις 500...
Κανένα όνομα? σφυγμός?
Κανένα όνομα? σφυγμός?
- loukas karadimos
αν σκεφτει κανεις οτι με λογικες πορειες απο τους τρεις στην Ευρωπη του χρονου ο πρωταθλητης θα παιζει απευθειας τσλ (αν εχω καταλαβει καλα μιας και γινεται της παραπληροφορησης το καγκελο) θα ελεγα οτι πρεπει να παρουμε ενα στοπερ για να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο τις Κυριακες.
δηλαδη και 30+++ για ενα παιχνιδι την εβδομαδα και ενα ρεπο μεσοβδομαδα μια χαρα θα σου παει (σερχιο ακους? )
εχουμε πιστευω τρομερες πιθανοτητες για το πρωταθλημα, πρεπει να δυναμωσει η ομαδα για να εχει την αυτοπεποιθηση να το κλειδωσει
5 μερες μεινανε
αντε να σας χαρω....
αντε ρε Ιβαν, αντε ρε γιγαντα
δηλαδη και 30+++ για ενα παιχνιδι την εβδομαδα και ενα ρεπο μεσοβδομαδα μια χαρα θα σου παει (σερχιο ακους? )
εχουμε πιστευω τρομερες πιθανοτητες για το πρωταθλημα, πρεπει να δυναμωσει η ομαδα για να εχει την αυτοπεποιθηση να το κλειδωσει
5 μερες μεινανε
αντε να σας χαρω....
Νομίζω μόνο ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός μπορούν να παίξουν απευθείας σε ομίλους και πάλι με προϋπόθεση να ξεπεράσουμε κάποιες ομάδες στο ρανκινγκloukas karadimos έγραψε:αν σκεφτει κανεις οτι με λογικες πορειες απο τους τρεις στην Ευρωπη του χρονου ο πρωταθλητης θα παιζει απευθειας τσλ (αν εχω καταλαβει καλα μιας και γινεται της παραπληροφορησης το καγκελο) θα ελεγα οτι πρεπει να παρουμε ενα στοπερ για να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο τις Κυριακες.
5 μερες μεινανε
αντε να σας χαρω....
-
σε αντιστοιχες καταστασεις στο παρελθον (που ψαχναμε τελευταια στιγμη παιχτη Σεπτεμβριο), ειτε πηραμε παιχτη που ειχε ατζεντηδες σε Ελλαδα και τον ψιλοξεραμε (βλ Ντεσποτοφ) ειτε παιχτη που ειχε ακουστει στο παρελθον και τον παρακολουθουσαμε καιρο (βλ Μειτε).
Οι προσπαθειες μεσω Παστορελο φαινεται οτι αποτυχανε, οποτε δεν παμε για κατι φανταχτερο και δανεικο.
Οποτε αν παμε για νεους και με μελλον οπως ακουγεται, εγω θα πονταρα σε παιχτες που εχουν ακουστει στο παρελθον, κατω απο 25, μαλλον με δανεισμο.
Μια περιπτωση που σκεφτομαι αλλα δεν θυμαμαι ονομα ειναι ενας Σερβος που ακουστηκε πριν απο τα ματς με τη Μπανια Λουκα που ειχε χαμηλη χρηματιστηριακη αξια. Βοηθεια καποιος ...
Οι προσπαθειες μεσω Παστορελο φαινεται οτι αποτυχανε, οποτε δεν παμε για κατι φανταχτερο και δανεικο.
Οποτε αν παμε για νεους και με μελλον οπως ακουγεται, εγω θα πονταρα σε παιχτες που εχουν ακουστει στο παρελθον, κατω απο 25, μαλλον με δανεισμο.
Μια περιπτωση που σκεφτομαι αλλα δεν θυμαμαι ονομα ειναι ενας Σερβος που ακουστηκε πριν απο τα ματς με τη Μπανια Λουκα που ειχε χαμηλη χρηματιστηριακη αξια. Βοηθεια καποιος ...
- Mitsospaoki4
- Moderator
Εμένα αυτή η νέκρα μου δείχνει ότι είναι ψηλοαπιθανο με φέρουμε παίχτη.
Μόνη ελπίδα η Forza αύριο.
Μόνη ελπίδα η Forza αύριο.
Ε καλα τι περιμενες να βγαινει προς τα εξω? Η ΠΑΕ διερρευσε οτι θα κλεισει στοπερ και επειδη εκτεθηκε στις 2 τελευταιες περιπτωσεις πλεον θα μαθουμε ονομα οταν εχει ηδη σχεδον υπογραψει.
-
Ο Αμαρτευ δεν μας κάνει ? Έχει μεγάλο συμβόλαιο ? έχει τραυματισμούς?
Τοσες καραμπόλες, καμιά δεν θα ερθει προς εμας?
Παν' τε φερ΄τε Μεϊ΄τε!!!
Παν' τε φερ΄τε Μεϊ΄τε!!!
ο μειτε μαλλον υπολογιζεται απο την μπενφικα οποτε θα μεινει εκει.