Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Δημοσίευση από obanebane »

joshua έγραψε:
Αρχικά δεν θα εχουμε ενα ματς την εβδομαδα. Θα εχουμε πολλες εμβολιμες λογω μουντιαλ.

Μόνο μια εμβόλιμη έχουμε μεχρι την 15η αγωνιστική που έχει βγει το πρόγραμμα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Σορυ ,ειχα την εντυπωση πως δεν εβγαινε αλλιως ο πρωτος γυρος που θα ολοκληρωθει μεχρι το μουντιαλ.
Άβαταρ μέλους
Dark Knight

Δημοσίευση από Dark Knight »

Με την ανανέωση του Κούτσια ξέρουμε αν έγινε κάτι; Γιατί αυτή τη στιγμή που μιλάμε κανένα φορ μας δεν έχει συμβόλαιο μετά το καλοκαίρι του '23.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Ταπεινή μου άποψη, ο Ντάντας είναι 100% ότι χρειάζεται ο Λουτσέσκου από τον παίκτη που θα πάρει πρώτος την μπάλα από τα στόπερ και θα φτιάξει παιχνίδι.
Υπάρχει μια παρανόηση σχετικά με το "εξάρι". Δεν σημαίνει απαραίτητα ξυλοκόπος 2 μέτρα.
Αν βάλεις δίπλα στον Ντάντας ένα αθλητικό χαφ που να τρέχει και για τους δυο αλλά να ξέρει και μια στάλα μπάλα, πχ Σοάρες, μια χαρά κουμπώνει το δίδυμο.
Ολόκληρη Ρεάλ και δίπλα σε Μόντριτς, Κροος, έβαλε τον Κασεμίρο για να υποστηρίξει τους δυο πρώτους, που δεν τους λες και ιδανικούς στα αμυντικά τους καθήκοντα.
Απλά η Ρεάλ παίζει με τρεις στο κέντρο, δεν χρειάζεται 4ο μπροστά (δηλαδή δεκάρι) και οι δυο από τους τρεις στα χαφ, είναι παγκόσμιας κλάσης.
Η μαγιά στον ΠΑΟΚ χαλάει όταν ακόμα και ένας από τους δυο είναι αργός με την μπάλα (κυρίως) αλλά και χωρίς.
Ο Κούρτιτς για παράδειγμα, σε 4-3-3 με 2 αθλητικά χαφ δίπλα του, θα ήταν εντελώς άλλος παίκτης.
Σε 4-2-3-1 όμως, ΕΙΔΙΚΆ όταν το δεκάρι σου δεν έχει περιστροφές, δεν μπορεί να πάρει μπάλα και να γυρίσει μέτωπο στην απέναντι εστία, όταν είναι αργό και το 1 από τα 2 σου χαφ, οποιαδήποτε ομάδα παίζει γρήγορα το επιθετικό τρανζίσιον ή πρεσάρει ψηλά με γρήγορους παίκτες, θα σε κάνει γιάμπαλα.
Βλέπε Γάνδη στο 2ο ματς, Μίντιλαντ στο 1ο ματς, Μαρσέιγ κυρίως στο 1ο ματς, κλπ.

Άποψη μου όλα τα παραπάνω, ίσως να τα βλέπω και λάθος, αλλά έχω καταλήξει πως ή θα παίζεις με δυο γρήγορους ΜΕ την μπάλα στα πόδια (είναι τέτοιος ο Ντάντας), ή με τρεις γενικά.
Δεν νομίζω πως είναι σωστό να παίζεις με δυο στα χαφ και να είναι έστω ο ένας αργός. Δεν βγαίνει αυτό.
Ίσως να έβγαινε αν είχες δεκάρι τούμπανο που να συμμετείχε περισσότερο στο build up..
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Εγώ πάντως που είμαι φουλ αμπαλος αμα έκανα μεταγραφές τώρα από πάνω ράφι θα έπαιρνα στόπερ, δεξι,αριστερο μπακ και Σέντερ φορ με την σειρά που τα λέω .
Κοταρσκι
Ινγκασον
3 παίχτες στην άμυνα
Κουρτιτς ή αουγκουστο
Νταντας ή φιλιπε ή τσιγγαρας
Ναρει δεξιά
Ζιβκοβιτς πίσω από τον φορ
Κουαλιατα ή μπισε αριστερά
Μεταγραφη
Από τα δυο ματς που ουσιαστικά παίζαμε χωρίς σημείο αναφοράς στην επίθεση ουτε ο Κουαλιατα με ξενέρωσε ουτε ο νταντας ουτε ο φιλιπε με ξενερώνει από περυσι ούτε ο ναρει ακόμα και ο τομας για τον ρόλο που θα έχει εμένα με ψήνει. Οπωσ Και τα στοιχεία των παιχτών που είπα . Επίσης μεγάλο αβαντάζ παιχτες επιπέδου μπισε Καντουρι βιειρινια να έρχονται ξεκούραστοι από πάγκο .Ας μην τρώγαμε 3 γκολ τα 2 δώρο και μια χαρά θα την βγάζαμε μπροστά.
icue

Δημοσίευση από icue »

obanebane έγραψε:
joshua έγραψε:
Αρχικά δεν θα εχουμε ενα ματς την εβδομαδα. Θα εχουμε πολλες εμβολιμες λογω μουντιαλ.

Μόνο μια εμβόλιμη έχουμε μεχρι την 15η αγωνιστική που έχει βγει το πρόγραμμα.
Με την προυποθεση παντα οτι θα ξεκινησει στην ωρα του το πρωταθλημα.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

dimpaok4 έγραψε: εγω κριτικαρω την ομαδα και καποια δημοσια προσωπα που αμοιβονται με τοσα λεφτα που εγω δεν θα τα δω ποτε μαζεμενα ουτε σε ονειρο, αλλα αν η ειρωνεια για τις γνωσεις καποιου μελους απο μοντ ειναι αποδεκτη απο ολους τι να πω ,ναι ρε φιλε δεν ξερω πως γραφετε η φραση ουτε γκουγκλαρα για να το παιξω καθηγητης πανεπιστημιου ενα επαλ τελειωσα και απο τα 16 μου κανω οτι δουλεια βρω για να μπορω να ζησω .να μπορω να παιρνω εισητηριο για να δω το ναρκωτικο μου τον ΠΑΟΚ και να μπορω να κανω καποιο ταξιδι κατα την διαρκεια της χρονιας με την ομαδα που αγαπω ,ναι αυτη που ο δισσεκατομυριουχος ιδιοκτητης της την αφηνει 3 χρονιες χωρις δεκαρι,αυτην που εχει ενα κανονικο στοπερ και σε θεσεις κλειδια υπολογιζονται παιχτες που τις περισσοτερες μερες του χρονου ειναι τραυματιες παρα υγιεις,αυτος ειμαι ... και αντε ουτε το καθεξης φιλε μου
Δεν ειρωνευομαι που ειπες λαθος την εκφραση ή που δεν την ξερεις. Αν ηθελα απλα να ειρωνευτω, δε θα καθομουν να βρω το αρθρο του λατρεμενου μου Σαραντακου που αναφερεται στο συγκεκριμενο ΣΥΧΝΟΤΑΤΟ μαργαριταρι (και εδω μερικα ακομα αγαπημενα). Το να σε ενημερωσει καποιος για ενα τετοιο λαθος, δεν ειναι ειρωνεια και δεν νομιζω να εχω ειρωνευτει ποτε καποιον στο φορουμ για κατι εκτος απο αποψεις και "αποψεις".

Επισης, ξαναλες οτι ο Ιβαν εχει αφησει την ομαδα χωρις 10ρι, και ειλικρινα θελω να μου απαντησεις πως ακριβως το σκεφτεσαι. Ειπε ο Λουτσε "Αφεντικο θελω 10ρι" και του πε ο Ιβαν "Χεστηκα, εγω μονο για 8ρι δινω λεφτα, δε μ'αρεσει το 4-5-1";
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε: Σε βλέπω διαβασμενο στα οικονομικά.
LSE???
Το λιγότερο.
Σταματα να εισαι ειρωνικος και εριστικος ΣΕ ΚΑΘΕ απαντηση σου οποτε διαφωνεις με καποιον
Άβαταρ μέλους
Dark Knight

Δημοσίευση από Dark Knight »

Blackgr4 έγραψε:Ταπεινή μου άποψη, ο Ντάντας είναι 100% ότι χρειάζεται ο Λουτσέσκου από τον παίκτη που θα πάρει πρώτος την μπάλα από τα στόπερ και θα φτιάξει παιχνίδι.
Υπάρχει μια παρανόηση σχετικά με το "εξάρι". Δεν σημαίνει απαραίτητα ξυλοκόπος 2 μέτρα.
Αν βάλεις δίπλα στον Ντάντας ένα αθλητικό χαφ που να τρέχει και για τους δυο αλλά να ξέρει και μια στάλα μπάλα, πχ Σοάρες, μια χαρά κουμπώνει το δίδυμο.
Ολόκληρη Ρεάλ και δίπλα σε Μόντριτς, Κροος, έβαλε τον Κασεμίρο για να υποστηρίξει τους δυο πρώτους, που δεν τους λες και ιδανικούς στα αμυντικά τους καθήκοντα.
Απλά η Ρεάλ παίζει με τρεις στο κέντρο, δεν χρειάζεται 4ο μπροστά (δηλαδή δεκάρι) και οι δυο από τους τρεις στα χαφ, είναι παγκόσμιας κλάσης.
Η μαγιά στον ΠΑΟΚ χαλάει όταν ακόμα και ένας από τους δυο είναι αργός με την μπάλα (κυρίως) αλλά και χωρίς.
Ο Κούρτιτς για παράδειγμα, σε 4-3-3 με 2 αθλητικά χαφ δίπλα του, θα ήταν εντελώς άλλος παίκτης.
Σε 4-2-3-1 όμως, ΕΙΔΙΚΆ όταν το δεκάρι σου δεν έχει περιστροφές, δεν μπορεί να πάρει μπάλα και να γυρίσει μέτωπο στην απέναντι εστία, όταν είναι αργό και το 1 από τα 2 σου χαφ, οποιαδήποτε ομάδα παίζει γρήγορα το επιθετικό τρανζίσιον ή πρεσάρει ψηλά με γρήγορους παίκτες, θα σε κάνει γιάμπαλα.
Βλέπε Γάνδη στο 2ο ματς, Μίντιλαντ στο 1ο ματς, Μαρσέιγ κυρίως στο 1ο ματς, κλπ.

Άποψη μου όλα τα παραπάνω, ίσως να τα βλέπω και λάθος, αλλά έχω καταλήξει πως ή θα παίζεις με δυο γρήγορους ΜΕ την μπάλα στα πόδια (είναι τέτοιος ο Ντάντας), ή με τρεις γενικά.
Δεν νομίζω πως είναι σωστό να παίζεις με δυο στα χαφ και να είναι έστω ο ένας αργός. Δεν βγαίνει αυτό.
Ίσως να έβγαινε αν είχες δεκάρι τούμπανο που να συμμετείχε περισσότερο στο build up..
Πολύ καλή η ανάλυσή σου φίλε μου και προσωπικά συμφωνώ. Όμως ο Λουτσέσκου δεν χρησιμοποεί ούτε τον Ντάντας ούτε τον Φελίπε στις θέσεις που αναφέρεις και για τις οποίες επαναλαμβάνω ότι προσωπικά συμφωνώ. Ούτε ο Ντάντας ούτε ο Φελίπε είναι δεκάρια. Μάλιστα ο Λούτσος συχνά επιλέγει να είναι και τα 2 κεντρικά μας χαφ αργοί παίκτες με αποτέλεσμα να μας κάνουν γιο-γιο στο τρανζίσιον ομάδες θεωρητικά πιο αδύναμες από εμάς. Τα αποτελέσματα γνωστά και το κωλύριο σε αγορά χονδρικής.
adman

Δημοσίευση από adman »

Προτείνω να βάλουμε όλοι από 2 ευρώ να μαζέψουμε 2 εκατομμύρια για να πάρουμε εξτρέμ και σέντερ μπακ. Ο Σαββίδης δεν έχει την οικονομική άνεση και θα του λείψουν τα 2 εκατομμύρια, τουλάχιστον εμάς τα 2 ευρώ δε θα μας λείψουν. Βέβαια δεν ξέρω με τα 2 εκατομμύρια που θα μαζέψουμε αν θα έχουμε πρόβλημα με το FFP...
dimpaok4

Δημοσίευση από dimpaok4 »

η ομαδα χρειαζεται 3 προσθηκες για εμενα αυτες πρεπει να ειναι ενα χαφ που μπορει να αλλαξει αλλα και να κρατησει τον ρυθμο,να ειναι περισσοτερο 6 παρα 8 ,να εχει μια καλη σχετικη πρωτη πασα και φυσικα να εχει ενταση και ταχυτητα με λιγα λογια εναν παιχτη σαν τον σασα, ενα 10αρι τεχνιτη και ας μην προσφερει αθλητικοτητα να ξερει να κινειται στα μεσοδιαστηματα και γενικοτερα να βλεπει γηπεδο και τελος εναν παιχτη που θα επιλεξει ο προπονητης αναμεσα σε εναν κανονικο σεντερ φορ η ενα κανονικο εξτρεμ οχι τρελες σε συμβολαια κτλπ παιχτες οι οποιοι στεκονται ανετα στην ομαδα,να δουν ποια ειναι μεγαλυτερη τρυπα σαν θεση και να παρουν παιχτη μεταξυ ενος κανονικου φορ που να φοβουνται να τον μαρκαρουν τα στοπερ και ενος αριστερου εξτρεμ που θα ξυνει ασβεστη και σπανια θα συγκλινει προς τα μεσα.

το κενο ποιοτικα στα στοπερ ειναι ευθυνη τεχνικου διευθυντη και δεν ισιώνει ευκολα ,παραμενει ερωτηματικο και μεγαλη τρυπα ο παρτενερ του ινγκι.

ΠΑΟΚ
Miles

Δημοσίευση από Miles »

iasoiako έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
Miles έγραψε:Ο Σβαμπ σίγουρα και ο Ντάντας μέχρι στιγμής δεν έχουν δείξει ότι έχουν τα χαρακτηριστικά των Τσιγγάρα/Αουγκούστο που μοιραστήκαν πέρσι τη θέση.
Μέχρι στιγμής έχουμε παίξει 2 ματς.

Ο νταντας τουλάχιστον.
Ο σβαμπ ξέρουμε ποιος είναι.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με 90 λεπτα ο αλλος εκρινε τον Νταντας.
Κατσε ρε ανθρωπε. 21 χρονων παιδι δανεικος απο Μπενφικα με 8εκ ρητρα και μεχρι περσυ Μπαγερν. Δηλαδη τερμα αμπαλιαση.
Γι' αυτό έγραψα μέχρι στιγμής, όπως ακριβώς μέχρι στιγμής η πλειονότητα εδώ, κι εγώ μέσα, έχει χαρακτηρίσει τον Ράφα Σοάρες.
Επί της ουσίας όμως, όντως δεν το ανέλυσα και πολύ καλά, ο Blackgr4 το συμπλήρωσε μια χαρά. Αυτό που εννοούσα ήταν ότι το δίδυμο Σβαμπ-Ντάντας μάλλον δεν ταιριάζει, γιατί κανένας δεν μπορεί να παίξει τον ρόλο Τσιγγάρα/Αουγκούστο. Συνεπώς το Τσιγγάρας-Ντάντας ίσως είναι πιο λειτουργικό. Ίσως ο Σοάρες να είναι πιο κοντά στους Τσιγγάρα/Αουγκούστο, αλλά αυτός έχει άλλα προβλήματα.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

adman έγραψε:Προτείνω να βάλουμε όλοι από 2 ευρώ να μαζέψουμε 2 εκατομμύρια για να πάρουμε εξτρέμ και σέντερ μπακ. Ο Σαββίδης δεν έχει την οικονομική άνεση και θα του λείψουν τα 2 εκατομμύρια, τουλάχιστον εμάς τα 2 ευρώ δε θα μας λείψουν. Βέβαια δεν ξέρω με τα 2 εκατομμύρια που θα μαζέψουμε αν θα έχουμε πρόβλημα με το FFP...
Μπορουμε να ξεκινησουμε απο το να πηγαινουμε στο γηπεδο. Οχι 1 εκατομμυριο κοσμος, ας παμε 5.000 παραπανω ατομα. Αντι να βαλει ολη η Θεσσαλονικη 2€

Τα οικονομικα στοιχεια της ΠΑΕ ειναι ΔΗΜΟΣΙΑ ξαναλεω. Ο Ιβαν που πεταει (κυριολεκτικα για πεταμα μιλαμε, απο την δικη του οπτικη) καθε χρονο κανα εκατομμυριακι, με προσωπικη αποφαση δεν παιρνει εξτρεμ και δεκαρι. 5-10εκ τον χρονο βαζει στις ΑΜΚ ρε παλικαρια. Να μιλησουμε για ευθυνες αλλα αυτη η εμμονη με τα δις του Ιβαν και τι θα τα κανει τα δις ο Ιβαν ειναι κουραστικη. 2 εκατομμυρια που λες, εδωσε η ομαδα για τον Κουαλιατα πχ. Αν δινονται σωστα τα λεφτα, ειναι μια αλλη κουβεντα
Miles

Δημοσίευση από Miles »

pgetsos έγραψε:
dimpaok4 έγραψε: εγω κριτικαρω την ομαδα και καποια δημοσια προσωπα που αμοιβονται με τοσα λεφτα που εγω δεν θα τα δω ποτε μαζεμενα ουτε σε ονειρο, αλλα αν η ειρωνεια για τις γνωσεις καποιου μελους απο μοντ ειναι αποδεκτη απο ολους τι να πω ,ναι ρε φιλε δεν ξερω πως γραφετε η φραση ουτε γκουγκλαρα για να το παιξω καθηγητης πανεπιστημιου ενα επαλ τελειωσα και απο τα 16 μου κανω οτι δουλεια βρω για να μπορω να ζησω .να μπορω να παιρνω εισητηριο για να δω το ναρκωτικο μου τον ΠΑΟΚ και να μπορω να κανω καποιο ταξιδι κατα την διαρκεια της χρονιας με την ομαδα που αγαπω ,ναι αυτη που ο δισσεκατομυριουχος ιδιοκτητης της την αφηνει 3 χρονιες χωρις δεκαρι,αυτην που εχει ενα κανονικο στοπερ και σε θεσεις κλειδια υπολογιζονται παιχτες που τις περισσοτερες μερες του χρονου ειναι τραυματιες παρα υγιεις,αυτος ειμαι ... και αντε ουτε το καθεξης φιλε μου
Δεν ειρωνευομαι που ειπες λαθος την εκφραση ή που δεν την ξερεις. Αν ηθελα απλα να ειρωνευτω, δε θα καθομουν να βρω το αρθρο του λατρεμενου μου Σαραντακου που αναφερεται στο συγκεκριμενο ΣΥΧΝΟΤΑΤΟ μαργαριταρι (και εδω μερικα ακομα αγαπημενα). Το να σε ενημερωσει καποιος για ενα τετοιο λαθος, δεν ειναι ειρωνεια και δεν νομιζω να εχω ειρωνευτει ποτε καποιον στο φορουμ για κατι εκτος απο αποψεις και "αποψεις".

Επισης, ξαναλες οτι ο Ιβαν εχει αφησει την ομαδα χωρις 10ρι, και ειλικρινα θελω να μου απαντησεις πως ακριβως το σκεφτεσαι. Ειπε ο Λουτσε "Αφεντικο θελω 10ρι" και του πε ο Ιβαν "Χεστηκα, εγω μονο για 8ρι δινω λεφτα, δε μ'αρεσει το 4-5-1";
Γνώμη μου, ακόμα και αν το έκανες για "διδακτισμό", φάουλ είναι. Όπως βλέπεις εδώ "γραμματικά" υπάρχουν τα πάντα και όλοι συμβιώνουμε :mrgreen: . Ας μείνει μόνο ο montekristo να μας λέει για τα ελληνικά μας, που δεν τον κατανοούμε...
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Tolaros έγραψε:Διώξαν τον Άμπελ γτ δεν έβαζε το Βιερινια ?
Και ο Πάμπλο τον Μπαμπά έβαζε, και ο Λουτσος το Σίντκλεϊ και τώρα τον Ραφα για βασικούς.
Πραγματικά δεν ξέρω το λόγο, μπορώ όμως να τον σκεφτώ. Αν εσύ ξέρεις πες τον.
Κάναμε μεγάλες προκρίσεις με αυτόν κ παίζαμε όμορφο ποδόσφαιρο με 352. Καθιέρωσε κ τον Μιχαηλίδη εκτός του Τζολη κ Γιαννουλη Ήταν ο,τι πρέπει για αυτάρκεια ο τυπος
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”