joshua έγραψε:
Αρχικά δεν θα εχουμε ενα ματς την εβδομαδα. Θα εχουμε πολλες εμβολιμες λογω μουντιαλ.
Μόνο μια εμβόλιμη έχουμε μεχρι την 15η αγωνιστική που έχει βγει το πρόγραμμα.
joshua έγραψε:
Αρχικά δεν θα εχουμε ενα ματς την εβδομαδα. Θα εχουμε πολλες εμβολιμες λογω μουντιαλ.
Με την προυποθεση παντα οτι θα ξεκινησει στην ωρα του το πρωταθλημα.obanebane έγραψε:joshua έγραψε:
Μόνο μια εμβόλιμη έχουμε μεχρι την 15η αγωνιστική που έχει βγει το πρόγραμμα.
Δεν ειρωνευομαι που ειπες λαθος την εκφραση ή που δεν την ξερεις. Αν ηθελα απλα να ειρωνευτω, δε θα καθομουν να βρω το αρθρο του λατρεμενου μου Σαραντακου που αναφερεται στο συγκεκριμενο ΣΥΧΝΟΤΑΤΟ μαργαριταρι (και εδω μερικα ακομα αγαπημενα). Το να σε ενημερωσει καποιος για ενα τετοιο λαθος, δεν ειναι ειρωνεια και δεν νομιζω να εχω ειρωνευτει ποτε καποιον στο φορουμ για κατι εκτος απο αποψεις και "αποψεις".dimpaok4 έγραψε: εγω κριτικαρω την ομαδα και καποια δημοσια προσωπα που αμοιβονται με τοσα λεφτα που εγω δεν θα τα δω ποτε μαζεμενα ουτε σε ονειρο, αλλα αν η ειρωνεια για τις γνωσεις καποιου μελους απο μοντ ειναι αποδεκτη απο ολους τι να πω ,ναι ρε φιλε δεν ξερω πως γραφετε η φραση ουτε γκουγκλαρα για να το παιξω καθηγητης πανεπιστημιου ενα επαλ τελειωσα και απο τα 16 μου κανω οτι δουλεια βρω για να μπορω να ζησω .να μπορω να παιρνω εισητηριο για να δω το ναρκωτικο μου τον ΠΑΟΚ και να μπορω να κανω καποιο ταξιδι κατα την διαρκεια της χρονιας με την ομαδα που αγαπω ,ναι αυτη που ο δισσεκατομυριουχος ιδιοκτητης της την αφηνει 3 χρονιες χωρις δεκαρι,αυτην που εχει ενα κανονικο στοπερ και σε θεσεις κλειδια υπολογιζονται παιχτες που τις περισσοτερες μερες του χρονου ειναι τραυματιες παρα υγιεις,αυτος ειμαι ... και αντε ουτε το καθεξης φιλε μου
Σταματα να εισαι ειρωνικος και εριστικος ΣΕ ΚΑΘΕ απαντηση σου οποτε διαφωνεις με καποιονΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε: Σε βλέπω διαβασμενο στα οικονομικά.
LSE???
Το λιγότερο.
Πολύ καλή η ανάλυσή σου φίλε μου και προσωπικά συμφωνώ. Όμως ο Λουτσέσκου δεν χρησιμοποεί ούτε τον Ντάντας ούτε τον Φελίπε στις θέσεις που αναφέρεις και για τις οποίες επαναλαμβάνω ότι προσωπικά συμφωνώ. Ούτε ο Ντάντας ούτε ο Φελίπε είναι δεκάρια. Μάλιστα ο Λούτσος συχνά επιλέγει να είναι και τα 2 κεντρικά μας χαφ αργοί παίκτες με αποτέλεσμα να μας κάνουν γιο-γιο στο τρανζίσιον ομάδες θεωρητικά πιο αδύναμες από εμάς. Τα αποτελέσματα γνωστά και το κωλύριο σε αγορά χονδρικής.Blackgr4 έγραψε:Ταπεινή μου άποψη, ο Ντάντας είναι 100% ότι χρειάζεται ο Λουτσέσκου από τον παίκτη που θα πάρει πρώτος την μπάλα από τα στόπερ και θα φτιάξει παιχνίδι.
Υπάρχει μια παρανόηση σχετικά με το "εξάρι". Δεν σημαίνει απαραίτητα ξυλοκόπος 2 μέτρα.
Αν βάλεις δίπλα στον Ντάντας ένα αθλητικό χαφ που να τρέχει και για τους δυο αλλά να ξέρει και μια στάλα μπάλα, πχ Σοάρες, μια χαρά κουμπώνει το δίδυμο.
Ολόκληρη Ρεάλ και δίπλα σε Μόντριτς, Κροος, έβαλε τον Κασεμίρο για να υποστηρίξει τους δυο πρώτους, που δεν τους λες και ιδανικούς στα αμυντικά τους καθήκοντα.
Απλά η Ρεάλ παίζει με τρεις στο κέντρο, δεν χρειάζεται 4ο μπροστά (δηλαδή δεκάρι) και οι δυο από τους τρεις στα χαφ, είναι παγκόσμιας κλάσης.
Η μαγιά στον ΠΑΟΚ χαλάει όταν ακόμα και ένας από τους δυο είναι αργός με την μπάλα (κυρίως) αλλά και χωρίς.
Ο Κούρτιτς για παράδειγμα, σε 4-3-3 με 2 αθλητικά χαφ δίπλα του, θα ήταν εντελώς άλλος παίκτης.
Σε 4-2-3-1 όμως, ΕΙΔΙΚΆ όταν το δεκάρι σου δεν έχει περιστροφές, δεν μπορεί να πάρει μπάλα και να γυρίσει μέτωπο στην απέναντι εστία, όταν είναι αργό και το 1 από τα 2 σου χαφ, οποιαδήποτε ομάδα παίζει γρήγορα το επιθετικό τρανζίσιον ή πρεσάρει ψηλά με γρήγορους παίκτες, θα σε κάνει γιάμπαλα.
Βλέπε Γάνδη στο 2ο ματς, Μίντιλαντ στο 1ο ματς, Μαρσέιγ κυρίως στο 1ο ματς, κλπ.
Άποψη μου όλα τα παραπάνω, ίσως να τα βλέπω και λάθος, αλλά έχω καταλήξει πως ή θα παίζεις με δυο γρήγορους ΜΕ την μπάλα στα πόδια (είναι τέτοιος ο Ντάντας), ή με τρεις γενικά.
Δεν νομίζω πως είναι σωστό να παίζεις με δυο στα χαφ και να είναι έστω ο ένας αργός. Δεν βγαίνει αυτό.
Ίσως να έβγαινε αν είχες δεκάρι τούμπανο που να συμμετείχε περισσότερο στο build up..
Γι' αυτό έγραψα μέχρι στιγμής, όπως ακριβώς μέχρι στιγμής η πλειονότητα εδώ, κι εγώ μέσα, έχει χαρακτηρίσει τον Ράφα Σοάρες.iasoiako έγραψε:Με 90 λεπτα ο αλλος εκρινε τον Νταντας.sourmenetes έγραψε:Μέχρι στιγμής έχουμε παίξει 2 ματς.Miles έγραψε:Ο Σβαμπ σίγουρα και ο Ντάντας μέχρι στιγμής δεν έχουν δείξει ότι έχουν τα χαρακτηριστικά των Τσιγγάρα/Αουγκούστο που μοιραστήκαν πέρσι τη θέση.
Ο νταντας τουλάχιστον.
Ο σβαμπ ξέρουμε ποιος είναι.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κατσε ρε ανθρωπε. 21 χρονων παιδι δανεικος απο Μπενφικα με 8εκ ρητρα και μεχρι περσυ Μπαγερν. Δηλαδη τερμα αμπαλιαση.
Μπορουμε να ξεκινησουμε απο το να πηγαινουμε στο γηπεδο. Οχι 1 εκατομμυριο κοσμος, ας παμε 5.000 παραπανω ατομα. Αντι να βαλει ολη η Θεσσαλονικη 2€adman έγραψε:Προτείνω να βάλουμε όλοι από 2 ευρώ να μαζέψουμε 2 εκατομμύρια για να πάρουμε εξτρέμ και σέντερ μπακ. Ο Σαββίδης δεν έχει την οικονομική άνεση και θα του λείψουν τα 2 εκατομμύρια, τουλάχιστον εμάς τα 2 ευρώ δε θα μας λείψουν. Βέβαια δεν ξέρω με τα 2 εκατομμύρια που θα μαζέψουμε αν θα έχουμε πρόβλημα με το FFP...
Γνώμη μου, ακόμα και αν το έκανες για "διδακτισμό", φάουλ είναι. Όπως βλέπεις εδώ "γραμματικά" υπάρχουν τα πάντα και όλοι συμβιώνουμεpgetsos έγραψε:Δεν ειρωνευομαι που ειπες λαθος την εκφραση ή που δεν την ξερεις. Αν ηθελα απλα να ειρωνευτω, δε θα καθομουν να βρω το αρθρο του λατρεμενου μου Σαραντακου που αναφερεται στο συγκεκριμενο ΣΥΧΝΟΤΑΤΟ μαργαριταρι (και εδω μερικα ακομα αγαπημενα). Το να σε ενημερωσει καποιος για ενα τετοιο λαθος, δεν ειναι ειρωνεια και δεν νομιζω να εχω ειρωνευτει ποτε καποιον στο φορουμ για κατι εκτος απο αποψεις και "αποψεις".dimpaok4 έγραψε: εγω κριτικαρω την ομαδα και καποια δημοσια προσωπα που αμοιβονται με τοσα λεφτα που εγω δεν θα τα δω ποτε μαζεμενα ουτε σε ονειρο, αλλα αν η ειρωνεια για τις γνωσεις καποιου μελους απο μοντ ειναι αποδεκτη απο ολους τι να πω ,ναι ρε φιλε δεν ξερω πως γραφετε η φραση ουτε γκουγκλαρα για να το παιξω καθηγητης πανεπιστημιου ενα επαλ τελειωσα και απο τα 16 μου κανω οτι δουλεια βρω για να μπορω να ζησω .να μπορω να παιρνω εισητηριο για να δω το ναρκωτικο μου τον ΠΑΟΚ και να μπορω να κανω καποιο ταξιδι κατα την διαρκεια της χρονιας με την ομαδα που αγαπω ,ναι αυτη που ο δισσεκατομυριουχος ιδιοκτητης της την αφηνει 3 χρονιες χωρις δεκαρι,αυτην που εχει ενα κανονικο στοπερ και σε θεσεις κλειδια υπολογιζονται παιχτες που τις περισσοτερες μερες του χρονου ειναι τραυματιες παρα υγιεις,αυτος ειμαι ... και αντε ουτε το καθεξης φιλε μου
Επισης, ξαναλες οτι ο Ιβαν εχει αφησει την ομαδα χωρις 10ρι, και ειλικρινα θελω να μου απαντησεις πως ακριβως το σκεφτεσαι. Ειπε ο Λουτσε "Αφεντικο θελω 10ρι" και του πε ο Ιβαν "Χεστηκα, εγω μονο για 8ρι δινω λεφτα, δε μ'αρεσει το 4-5-1";
Πραγματικά δεν ξέρω το λόγο, μπορώ όμως να τον σκεφτώ. Αν εσύ ξέρεις πες τον.Tolaros έγραψε:Διώξαν τον Άμπελ γτ δεν έβαζε το Βιερινια ?
Και ο Πάμπλο τον Μπαμπά έβαζε, και ο Λουτσος το Σίντκλεϊ και τώρα τον Ραφα για βασικούς.